Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20649 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Morgana: gondolataimat szavakba öntötted!:-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20648 Írta: Anonymous
Bakacsinerdő?<br> Sötét, nagyon sötét, olyan, ami magába szívja és elnyeli a fényt, mint Ungoliant. Súlyos és rátelepszik a mellkasodra, s nemcsak a testednek, hanem a szellemednek, a lelkednek sem hagyja, hogy lélegezni tudjon. Megfojt.<br> De ott, ahol a tündék vannak, valahogy enyhül a szorítás, a fekete ködöt valahogy eloszlatja a lényük, a kisugárzásuk, bár az is lehet, hogy általuk maguk a valák űzik el a Gonoszt.<br> Hát, nekem kb. ilyen Bakacsinerdő.<br> :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20647 Írta: Anonymous
Rayan: igen jók:-)<br> Milyen lehet a Bakacsin-erdő? Ti milyennek képzelitek? (ha ez a téma volt már, akkor bocs)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20646 Írta: Anonymous
<a href=http://fan.theonering.net/art/gallery/large/724/>Csodaszép :_)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20645 Írta: Anonymous
<a href=http://fan.theonering.net/art/gallery/large/896/>Ez meg halál aranyos, nagyon megetszett (:

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20644 Írta: Anonymous
<a href=http://fan.theonering.net/art/gallery/large/960/>Ó, anyukám...Ez gyönyörű...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20643 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> <br> Nem tudom, hogy hányszor tisztáztuk már, de megteszem még egyszer, hátha minél többször írjuk le, annál inkább rögzül - tudjátok, ahogy régen az iskolában is az a-betűt gyakoroltuk első osztályban....:<br> <B> EZ A TOPIC NEM CHATELÉSRE VAN!!! </B> <br> Eltűnök innen egy napra - higgyétek el, hogy dolgom volt, bár ez is Legolassal kapcsolatos - és erre mit találok itt? Csetelést olyan témában, amit már EZERSZER kitárgyaltunk. Valaki bejön ide, provokál titeket és rögtön ráharaptok. Bezzeg, ha mi előveszünk valami jó kis témát... na mindegy.<br> <br> Lányok, tanuljatok már meg végre a házszabályt, könyörgök....<br> <br> Rayan: köszi a képeket, nagyon helyesek ezek a mangák :) )<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20642 Írta: Anonymous
Rayan: nekem a vámpíros kép nagyon tetszik. Akkor van, amikor bemenekültek Móriába a tó őre elől, és beszakadt a kapu.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20641 Írta: Anonymous
Lehet, hogy az illető a Legolas rajongókat askarja összegyüjteni ebbe a karavánba! De szerintem a rajongásnak is van határa!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20640 Írta: Anonymous
Most láttam a Teveclubon egy legolas Tevéi nevű karavánt. Háááááááááát...............ez talán egy kicsit sok. Nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20639 Írta: Anonymous
Srácok, bővült a képtár! Már 191 db kép 8) Belépés a szokásos módon, a jelszó még mindig <I>Legolas</I> :) <br> <br> <a href=http://www.noklapja.hu/>Klikk ide!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20638 Írta: Anonymous
És még egy idézet fodor Ákostól Orlando alakításáról:<br> Nem a szél, nem a függöny: a lebbenés <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20637 Írta: Anonymous
Akiben Isten <br> hisz: teljesen mindegy,hogy<br> hisz-e Istenben.<br> <br> (mindkét idézet fodor Ákostól van.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20636 Írta: Anonymous
Hatalmasnak, Szerelmesnek folyton-folyvást SORSA VAN;<br> mosolyt csak közöny terem-a szenvedély humortalan.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20635 Írta: Anonymous

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20634 Írta: Anonymous
<a href=http://legolas.nenya.net/images/fanart/66.jpg>Ezt nézzétek!! The Lord of The Rings manga!! Gyönyörű!!

És még egy Legolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20633 Írta: Anonymous
<a href=http://legolas.nenya.net/images/fanart/60.jpg>Egy klassz manga rajz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20632 Írta: Anonymous
Itten nektek vicces képek, Legolas Disney módra, meg hasonlók:<br> <br> legolas.nenya.net/fanart2.html <br> A disneys közvetlenül:<br> <br> legolas.nenya.net/images/fanart/23.jpg <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20631 Írta: Anonymous
Rájöttem: én vagyok itt a Lucifer a topicban.. az örök tagadás szelleme... s ''küzdést kívánok, diszharmóniát, mely új erőt szül, új világot ád!'' :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20630 Írta: Anonymous
ÉSzAH:<br> Celebdringwen:Most népiképp radikális leszek: azt gondolom nem illő dolog bárkiről is feltételezni, hogy egy színész, és egy szerep alakját összemossa magában, és hatalmas sóhajoktól kísérten egyetlen életcélja nap mint nap várni, hogy övé lehessen a FÉRFI, és addig is cuki kis képekkel körbebarikádozni magát! <br> Nekem se az összemosassal van bajom:) s&#337;&#337;t...bár én Legolast egesz maskepp kepzelet, jol kiegesziti a filmbeli Legolas a konyvbelit, mert gazdagitotta azt. A szinesz elhitette velem hogy o egy tunde herceg aki Kozepfolden el es harcol, es ez eleg nekem. Tolem lehet Orlando Bloom akar buta akar a fold es jarkalhatpunk hajjal kockas ingben, vigyoroghat barmilyen csabosan, nem az hat meg. A lenyeg, hogy a filmben o tunde volt a legutolso mozdulatig, es orom volt nezni(persze nem csak az alakitasa miatt, ezt ala kell irni:)))De nem vetitem ki Legolas tulajdonsagait ra, nem fogom vele kiplakatozni a szobamat es rajongo leveleket irni autogramert, es alomvilagban elni arra varva, hog ymikor lehet tole gyerekem:]]]]]<br> Nekem kb. ezt jelenti az idezett mondat.Amugy a fenti jelensegek nemelyike sem feltetlenul pejorativ, mert 12-14 evesen igenis rajongtam annyira ezert-azert, hogy irjak autogramert, probalkozzak versirassal stbstb, de ez teljesen termeszetes... :) ))<br> <br> <br> <br> Lord Maul: Szerintem akik a tanacsban voltak, azok Legolas kiseroi a Bakacsinerdobol. Egy herceg megsem utazik egyedul, es Gloin mellett is ott volt az apja meg meg egy ket torp, ha jol emlekszem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20628 Írta: Anonymous
Morgana:/pillanat én is tudom. Csak keverem a görög megfelelőket. <br> Háthien: Jó neked. Én is tudom vmennyire, de Te nyernél ha tudáspróbát tartanánk...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20629 Írta: Anonymous
ÉSzAH! Negatívnak csak akkor érzem a színész és a szerep összemosását, ha valaki elszakad a valóságtól, a realitástól eközben. Persze: számomra is Orlando a Legolas, más nem is lehetne, de tudom, hogy ők két különböző személy. Sajna valaki ezt a fonalat elveszti! Egyébként meg ne bosszankodj másokon! Se Gandalfon, sem senkin! <br> Javaslatom: csak csupa szép és jó dologról beszéljünk itten! Szóval amiről TÉNYLEG szeretnénk! Ezennel javaslatot teszek, hogy a vitába (hangsúlyozni szeretném: nem veszekedésbe) keveredők menjenek át a vitát kibontani (ami nincs ellenemre), és lejátszani a Chat topicba!!! Kivéve persze amennyiben a vita tárgya köthető Legolashoz (esetleg Orlandóhoz)! Aztán ha mindenki lerendezte a dolgot, lehet, sőt mindenképp jöjjön vissza ide! Vigyázzunk egymásra!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20626 Írta: Anonymous
Lestat: nálam ez nem gond, nekem a görög, római és egyiptomi istenvilág a mániám. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20627 Írta: Anonymous
Csak az Elrohir név szegény spanyoloknak nagyon félreérthető! (El Rohír) :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20625 Írta: Anonymous
Árész a görög megfelelője Marsnak, a római hadistennek, Hádész pedig a római Plútó .<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20623 Írta: Anonymous
Morgana: végre valamiben egyetértünk. :) A Képes Útmutatóban van Hugoról egy tök jó kép, ott tényleg nem néz ki Smith ügynöknek kivételesen, és tényleg olyan, mint egy hadisten! Nagyon király a tündék páncéljának stílusa, Kurosawa bácsinak is tetszene! :) <br> <br> Tényleg, miért nincs Elrond/Hugo Weawing topic? :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20624 Írta: Anonymous
Morgana: ez igaz. Olyan, mint Mars vagy Ares a regékben. <br> Arwennek két bátyja van, Elladan és Elrohir, és A király visszatérben fontosak lesznek. Hacsak őket is ki nem hagyják. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20622 Írta: Anonymous
Oh Yeah, Morgie! :-) ))<br> Egyszer már majdnem azt mondtad rá, hogy olyan, mint Árész/Mars, de aztán helyesbítettél, mert Árész gonosz. A jellemét tekintve Elrond tényleg nem olyan, de ott a csatában akkor is Árészra emlékeztet engem. Ha valaki csinál egyszer filmet Árészről, akkor ne feledkezzen el a jó Hugoról. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20621 Írta: Anonymous
Smith ügynököt Elrondnak hívják a filmben. Jóóóó, főleg az elején, a harcban. Nem tudom, ki mondta anno, de ott tényleg olyan, mint egy hadisten, igaz, ÉSzAH?<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20620 Írta: Anonymous
Legolas nem a völgyzugolyi Smith ágens fia, hanem Bakacsinerdő (Mirkwood) királyának a fia. <br> <br> Arwennek vannak egyébként fiútesói, majd szerepelni is fognak, de ha azok lesznek, akik a tanácsban ültek a tündéknél, akkor bár ne szerepelnének, mert hozzájuk képest Haldír is egy széparcú, gyönyörű tünde díszpéldány volt! :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.724 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére