Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20559 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Celebdringwen, nagyon is valószínű, hogy Heather pszichológus. Azok annyit foglalkoznak mások problémáival, hogy a sajátjukra már nem futja nekik. <br> Az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat törölni fogjuk, de nem azért, mert nincs helye a topikban az ellenvéleménynek. A Legolasszal, Orlandoval kapcsolatos ellenvéleménynek nagyon is helye van, legalább vitatkozunk egy jót. <br> De Heather sajnos te nem ezzel vitatkozol, hanem a fórum tagjait sértegeted. Csak annyit tudok mondani: Nem kötelező ide jönni és beszélgetni velünk. Mi szórakozni járunk ide, és eszmét cserélni. Ha vetted volna a fáradságot és beleolvasgatsz a rovatba több helyen, akkor láthattad volna, hogy fiúk is járnak ide beszélgetni és nagyon sok téma felmerült már Legolasszal és a tündékkel kapcsolatban. Inkább azokhoz várnánk a hozzászólásaidat ahelyett, hogy a fórumozókat szapulod. Ha érvekkel megalapozott véleményed van, azt szívesen látjuk, még akkor is ha a másik oldalt képviseled, de azt a stílust, amit eddig bemutattál nem látjuk szívesen. <br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20558 Írta: Anonymous
Van egy kompromisszumos javaslatom (egyáltalán nem kötelező elfogadni!): Csak olyan Orlando-s témákat, cikkekekt és képeket tegyetek ide, amely azért még köthető Legolashoz, a Tündéhez (ha már egyszer ez a topic címe...), tehát a kutyákat, kockás ingeket, más Orlis filmeket lehetőleg mellőzzük, s akkor mindenki elégedett lenne. <br> Az egyéb fotókat Orliról úgyis be lehet tenni a KÉPEK topicba!<br> <br> Gondoljátok át, de ne küldjetek el a fenébe a javaslatom miatt! Tényleg a kompromisszumos megoldást keresem, hogy végre véget vethessünk az örökös, meddő vitáknak!<br> <br> Más. Ez egy kis önreklám, de mindegy. Nem offtopic, tehát leírom. Völgyzugoly Fórumán most nyitottam egy új topicot a tündérmesékről, várom az érdeklődőket, akik hajlandóak mélyebben belemenni a témába! ;-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20557 Írta: Anonymous
Kicsit off: valószínűleg Heather akkor pszichológus, amikor én egy szovjet konzervgyári munkás... Mindenkinek egyéni, és szuverén joga hogyan tölti el maradék szabadidejét, és ha éppenséggel a barátaival szeretne egy színészről beszélgetni, akkor tegye!<br> <br> Bezzeg egy tünde számára ismeretlen ez a stílus! De vigyázat ha ellenség vagy! Akkor fogja csodálatos íjját, és véged!<br> <br> Tündetársaim! Javaslattal kívánok élni! Gyarló emberek gyalázkodó, profán megjegyzéseire egész egyszerűen ne reagáljunk!!! Ennyit nem ér meg! Legfeljebb Vic, vagy Észi egy laza csuklómozdulattal törölje a megjegyzést!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20556 Írta: Anonymous
Hát kérdés ez? ;) <br> <br> <a href=http://www.geocities.com/orlandobloomsite/> A Magyar Orlando Bloom oldal!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20555 Írta: Anonymous
Teljesen egyetértek Elenor-ral és Lhunhrive-vel! Jézusom Heather, hogy lehetsz ilyen? Nyilván beszélünk Orlando-ról is! És nem értem ettől mért leszünk egyből szánalmasak.. Teljesen fölösleges volt ez a bejegyzésed, mert csak arra ment ki a dolog, hogy felhúzz minket.. <br> Ami pedig a Lego=Orli kérdést illeti, sokaknak bizony ez egyenlő, és nem érdekel, mert én is közéjük tartozom. Én nem is foglalkoztam a Gy.U.-val a film előtt, ciki vagy nem ciki, és nem tudom Legolas múlját, csak azt tudom, hogy Orli nagyon jól játszotta, és ÍGY(!!!!!!!!) lett szimpatikus Legolas. Mit számít ki miért van itt, ha egyszer elbeszélgetünk??? <br> <br> (Ha valakit érdekel, Orli legjobb barátjáról (Andre) pár kép: www.fotos.von.andre1.de.vu/ <br> <br> Még mindig nem tudom hogy kell linkelni, mindegy. Jó szórakozást.<br> <br> www.geocities.com/orlandobloomsite

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20554 Írta: Anonymous
Heather: ez a topic eredteileg Legolas topicnak indult, ahol róla lehet beszélgetni, aztán természetesen felmerült Orlando Bloom személye is, hisz hogyne merült volna fel, Legolas kapcsán! <br> Ide írnak olyanok is, akik esetleg csak Legolast szeretik (főleg a fiúkra gondolok :) ), de olyanok is megfordultak már itt, akik esetleg csak Orlando-t.<br> Ennek ellenére én úgy vettem észre, hogy az itt megfordulók többsége mindkét személyt nagyon szereti! Azt viszont mindenképp ki kell hangsúlyozni, hogy mindenki tisztában van vele, hogy Legolas nem egyenlő Orlando!!! <br> Ezek után nem értem, miért probléma számodra, ha itt Legolast is szeretik, és az őt (szerintem nagyon is jól) megformáló színészt is!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20553 Írta: Anonymous
OFF: ja, bocsi, el voltam kalandozva egy kicsit megint máshol... Észi, kaptál ma egy uccsó levelet is :) ))<br> <br> Rayan: én láttam már azt a videjót, amiről beszélsz, és én sem tudom, ki az a lány, talán a tesója, de tuti, hogy nem a volt csaja, mert oda tényleg a nagyival érkezett, van egy pár felvételem róla videókazettán és a gépemen is. <br> <br> <a href=http://yourbestshots.com/orlando/images/Appearances/0076.jpg> itt egy *ar minőségű kép róluk

A német szinkront én már annyira megszoktam, hogy most meghallgattam valamelyik trailert angolul és úgy volt furcsa :) )) Ez most viccnek tűnhet, hiszen a filmet is egy halomszor láttam már angolul, de a trailer alatti zene és a szövegek együtt nekem már tudat alattiban is összefolynak, és sajna azt kell, hogy mondjam, hogy németül... bár ahányszor én már hallottam, meg ahányszor fel lett véve, meg ahányszor visszanéztem, ez nem is lehet csoda :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20552 Írta: Anonymous
Vagy talán az a Bond-lány, akivel egy fotón is rajta van. De akkor az szerintem nem a GyU Premierje. Vagy tévedek. Tanulság: otthon le kell töltenem ezt a videót és meg kell néznem! :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20551 Írta: Anonymous
ÉSzAH: nem, akire én gondolok, az egy fiatal, barna hajú nő. Lehet, hogy a nővére? Nem tudom, fogalmam nincs!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20550 Írta: Anonymous
Ha a GYU londoni premierjére gondolsz, akkor oda a nagyijával érkezett. Gondolom az ő kezét fogja. A videót most nem tudom megnézni, de láttam már jó pár felvételt a premierről és azon több helyen is látszik a nagyival, és egyszer még mondja is, hogy vele jött. Jól mondom, Vic? Ebben te vagy a mester!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20549 Írta: Anonymous
Atya úristen, ez a német szinkron brutálisan rossz!!! Szegény Legolasnak is milyen hangja van :( Galadrielé is olyan, mintha egy 60 éves vénasszony szinkronizálná, Arwent meg egy 10 éves kislány! Kegyetlen! Ugyanazon az oldalon nézhetitek meg, a Der trailer címszó alatt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20548 Írta: Anonymous
<a href=http://www.rtl.de/rtlworld.html?page=http://www.rtl.de/film/547957.html&banner=/world/film/herr_der_ringe&Color=010e43>Ide is katt! Menjetek lejjebb, és válasszátok ki a videók közül a Premiere in London nevűt! Aki megmondja, hogy Orli kinek a kezét fogva érkezett a premierre, annak hatalmas cupp! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20547 Írta: Anonymous
<a href=http://orlandobloomfan.com/video.html>Srácok, azonnal katt ide!! Még soha nem láttam ezt a videót! Alig pár perces, a GYU készítéséről, de az is benne van, mikor Legolas a tőreivel dolgozik :) +Pár új felvillantás A Két Toronyból! A Movie trailers-ből válasszátok ki a The Two Towers nevű trailert!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20546 Írta: Anonymous
Vic: puszi az oldalért! :) Rengeteg anyag, most böngészem, és emiatt elhanyagolom Rimbaud-t :) )<br> És nagyon szépek az elfwoodos képek, főleg a Beren-Tinúviel festmény!<br> <br> Celebdringwen: az utsó két kép teljesen ismeretlen volt számomra! Köszi :) ) Ja, az ott tényleg Jay Kay!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20545 Írta: Anonymous
<a href=http://orlandobloomfan.com/pictures/Premieres/BHD/bhkpremiere-03.jpg>Itt az igazi Orli mosoly a BHD premierjén! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20544 Írta: Anonymous
Kyra: nem tudom, hogy miről írsz, bocsi... Ha konkrétan tudod, hogy mi van azon a képen, akkor tudok segíteni.<br> <br> Muszáj veletek megosztanom ezeket a képeket, mert engem állatira megfogott az első...<br> Egy Hanna Lehmusto nevű lány festett egy csomó képet a Szilmarilok alapján, ez itt Beren és Lúthien lesz:<br> <a href=http://elfwood.lysator.liu.se/loth/l/e/lehmust/berenluthien.jpg.html> klikk ide érte

ez a festmény magáért beszél

A többit, ha tetszik, úgy tudjátok megnézni, hogy rá kell klikkelni felül a lány nevére.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20543 Írta: Anonymous
sziasztok!hol tudnám megnézni azt a képet ,ami 'Legolasduo.jpg' néven fut??bocs az off-ért,de nagyon fontos!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20542 Írta: Anonymous
Sajna az első kettő nem működik. No mindegy, felfogom őket tenni a képtáramba.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20541 Írta: Anonymous
Sajna elég kiszámíthatatlanul működik a nőklapjakávéház, ezért megint itt fogom mutogatni újonnan talált képeimet:-) Nem tudom, hogy tényleg újak, nem látott képek-e, de nekem még nem rémlenek korábbról.<br> <a href=http://crazy4orli.tripod.com/legolasthink.jpg> ez egy Legolas
Orli, szerintem zavarban
cikk - B.H.Dawn
ha valaki meg tudná mondani ki ez itt a képen orlival, és mikor készült ez a fotó, annak adok ajándékot!
itt nagyon gondolkodik valamin

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20540 Írta: Anonymous
Sztem ez úgy van az öregedéssel, mint a vámpíroknál. A harapás után egy tökéletes alakot vesznek fel, ami persze nem fiatalítja meg őket, de valakinek a kor jót tesz. Sztem például Sean Conery sokkal jobban néz ki idősebben, mint fiatalabban.<br> Szóval összegzem:<br> Sztem egy tünde külsőleg assig öregszik, amíg el nem éri a 'legtökéleteebb' formáját.<br> Mondjuk Elrond jó példa erre.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20539 Írta: Anonymous
Nos, sziasztok mindenkinek!<br> <br> Örülök,hogy végül mindenki belemerült ebbe a tünde öregedés - témába, Nory, remélem, hogy elégedett vagy a válaszokkal :) ))<br> <br> Én közben ajánlani szeretnék Nektek egy kitűnő Orlando Bloom honlapot, mert még nem tettem eddig meg. <br> Jó a tematikája, könnyen meg lehet találni mindent, a galéria is jól felépített, egyszóval érdemes egy kicsit kutakodni, ha még nem tettétek meg.<br> <B><br> orlandobloomfan.com/index.html </B><br> <br> <a href=http://orlandobloomfan.com/index.html> vagy klikk ide

De amiért most igazán beírtam ezt a honlapot, az az, hogy innen lehetne letölteni ama bizonyos Graham Norton Show-t, amiről már volt szó (amikor Orlit le Leggie Lou Lou-zta az ír műsorvezető és Orlando nekiesett a Legolas babával nyilakat lövöldözni.)
Az anyag 21 megás.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20538 Írta: Anonymous
Öregedés? Szerintem ez valahogyan úgy van, mint az embereknél. csatlakozom gandalfhoz abban, hogy a tündék úgy max. 30-as korukig öregszenek és úgy huszonvalahány a legkevesebb, aminek kinéznek.<br> Mindjárt elmagyarázom. Vannak olyan emberek, akik folyamatosan öregednek életük során és plusz, minusz 3, 4 évvel be lehet saccolni, hogy hány évesek. Ők vannak többen. A kevesebb az, akik kortalanok. Ők húsz évesen ugyanúgy nézbek ki, mint negyven évesen, esetleg lesz néhány ráncuk, de ez nem nyom bélyeget az arcukra. Ők azok, akiket fiatalon idősebbnek, felnőttként és idősebbként jóval fiatalabbnak néznek, mint amennyiek. Mondok egy példát, akit mindenki ismer. Meol Gibson. Az első filmjeiben is harmincas évei végén járónak, most is annyinak néz ki, pedig jóval túl van a negyvenen. Nos, szerintem a tündék is ilyenek. Valahogy megállnak egy 'szinten', amit örököltek, ahogyan kinéznek, amilyen a karakterük és nem változnak. Elrond negyven felé közelítőnek látszik már a film elején is, szerintem a völgyzugolyi jelenetekhez képest az a változás, hogy az utóbbinál valahogy sokkal több gond emészti a vállát, jobban nyomja a népe végzete is (elhajózás), és ezt azzal is érzékeltették, hogy nagyon sápadt. És eszméletlenül jól dolgozott a sminkes!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20537 Írta: Anonymous
Morgana: kár, hogy nem voltam itt, veled jókat utdnék vitatkozni, de az, hogy pl. az öreg Einstein utolsó éveiben kifelé bámult az ablakon istent keresve, nem bizonyít semmit. Én nem vagyok ateista, csak azt nem hiszem, hogy valami istenség befolyásolná az én sorsom alakulását, valamint a keresztény egyházat azért nem szeretem, mert a legtöbb pap prédikációin inkább röhögök, mintsem megérintene, de azért a karitatív tevékenységüket elismerem.<br> <br> Ha valamelyik vallás közel áll hozzám, az leginkább az észak-európai népek mitológiája, vagy a Buddhizmus.<br> <br> A tolkieni életműben jelen van a vallás, és ez nekem kiábrándító is a Gyűrűk Urához képest, és én Gandalfot se csípem annyira, pont a maiasága miatt. De ezzel együtt, amit leírtam a Gyűrűk Uráról, az szerintem (nekem) igaz.<br> <br> (Ja, egyébként a Black Hawk Down sem háború-ellenes film :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20536 Írta: Anonymous
Rajzoltam egy egész jó tünde not, csak nem tom, hogyha bescannelem, hogy tom nektek megmutatni(márha érdekel valakit..)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20535 Írta: Anonymous
Gandalf: engem ez a még zavar nagyon... De igazad van! Angolul így hangzik: The braids of her dark hair were touched by no frost. Úgy látszik, Göncz úr kavart bele...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20534 Írta: Anonymous
Olvastam egy elfekről szóló írást.<br> A Tündék öregednek, de amikor ez már nagyon látszik rajtuk olyankor mennek el nyugatra stb.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20533 Írta: Anonymous
Dez: ez nem jelenti azt, hogy egyébként megüthette volna! Szerintem pont az örök fiatalságot emeli ki...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20532 Írta: Anonymous
Gandalf: ne haragudj, de vitatkoznék veled. Nem biztos, hogy a tündéken nem látszik az öregedés! Mikor a Könyvben Arwent mutatta be Tolkien, úgy írta le , hogy egyetlen fürtjét sem ütötte még meg a dér, vagyis ez előfordul!(Igaz, ez attól függ, hol a hangsúly a mondatban...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20531 Írta: Anonymous
Na először is: az nem retriver, hanem bullterrier. Csak jobban tudom má'! :) <br> <br> Celebdringwen: wow :) )) Olyan klassz mindig új képeket nézegetni, ami mostanában kevés akad, de Te vagy az egyikünk, aki azért ha keres, talál ;) ) Szóval isteni képek!!<br> <br> Ez az öregedés téma nagyon érdekes. Gandalffal értek egyet. Ha elképzelem, hogy belenézhetnék Elrond vagy akár Thranduil szemébe, mi mindent láthatnék! Tudtátok, hogy a szem az egyetlen testrészünk, amely már születésünkkor is végleges nagyságú? Vagyis életünk során nem változik sem a mérete, sem maga a szem formája, vagyis állandó. Érdekes, hogy a tündéknél pont fordítva van: míg nekünk, halandóknak a testünk öregszik, addig a tündék fizikuma mindörökre csodaszép marad; s náluk a szem mélysége, fénye jelenti az évgyűrűket :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20530 Írta: Anonymous
Dodie: a labi nem mindig fekete! Van arany, csoki, sárga!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.495 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére