Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20469 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
MINDENKI!!!!<br> <B> Háromdimenziós LOTR képek! </B><br> <br> Nos, ez valóban igazi újdonság lesz, de van egy kis bökkenő: kell hozzá egy kék/piros lencsés 3-dimenziós szemüveg. Anélkül ugyanis nincs élmény (legfeljebb sejteni lehet, hogy mit is látnánk azzal együtt...). <br> Úgyhogy lehet bányászni otthon a régi 3D papírszemüvegek után, vagy gyártani egyet házilag, aztán megcsodálni ezt a 3 képet, pl. Legolas íjazó kezét, ami ''ki fog jönni'' a monitorból.<br> <br> <a href=http://jmsstyxnyes.tripod.com/lotr/3dphotos/3dphotos.htm> klikk ide a háromdimenzós képekért

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20468 Írta: Anonymous
Vic: csak nem akarsz kétségek között hagyni? ;-) )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20467 Írta: Anonymous
Gandalf: itt a Te fantáziád mozdult meg piszkos irányban, mi olyan ártatlanok vagyunk, mint a ma született bárány Robin-Legolas ügyben. Csak az íjászat, semmi más nem került szóba, ne értsd kérlek félre :) )<br> <br> Lányok, egy kis olvasás Orlando Bloom legközelebbi filmjeiről:<br> <a href=http://orlandomultimedia.net/news2002/march/news03192002b.html> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20466 Írta: Anonymous
Morgana: Egyetértek, jómagam is hiszek Istenben. Kíváncsi lennék, ki a mentorod (ha nem akarod ide írni, levélben is mehet, már úgyis olyan rég kaptam Tőled levelet!)<br> <br> <br> Ezt a Robin Hood-os párhuzamot még mindíg nem értem, mi lehet a lényege... biztos valami fura női dolog lehet... :-) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20465 Írta: Anonymous
Nyitottak, őszinték és ártatlanok? Hát azért ne essünk túlzásba. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a mai világunk átlagemberéhez képest nyitottabbak, őszintébbek és ártatlanabbak, de ez viszont a hobbitokra is igaz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20464 Írta: Anonymous
Sziasztok. Én még nem szóltam hozzá a témához, de folyamatosan nyomon követem az eseményeket. Egyre inkább az a meggyőződésem, hogy a tündék olyanok mint a Kis Herceg. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. Szerintem ilyenek a tündék is. Nyitottak, őszinték, és ártatlanok. <br> Miért nem énekelünk? Miért nem táncolunk az esőben? Megtesszük. Csak szégyeljük. Mert nem szokványos és kilógnánk a többiek közül, és ez baj. Meg kell tanulnunk másnak lenni. Én ismerek olyat, akinek sikerült. Szabad és boldog. És én rá szeretnék hasonlítani, mert ő szabad, nem kötik a szokások. <br> Jól elkanyarodtam a témától, de azt hiszem a lényeg érthető. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20463 Írta: Anonymous
Ja! Most jut eszembe. Azt ugye tudjátok, hogy Robint a hódot hol temették el?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20462 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Nos, amint látom, mindenki remekül elvolt itt tegnap este... főleg Rayan, akihez csatlakozom abban a bizonyos Orli-kúrában :) ) <br> <br> Kedves Gandalf! Robin Hood és Legolas persze, hogy nem összehasonlítható, mindannyian tudjuk, hogy az egyik tünde, a másik ember, de nem is az a lényeg, hogy egyikük szebb vagy meddig él, stb., mint a másik, hanem az elképzelés, ahogy a két íjász egymás mellett próbál versenyezni. :) )) A többség ráérzett a helyzet komikumára, tényleg jókat szórakoztam, köszi :) )) <br> De külön köszönet Gandalf azért a Bard hasonlatért, a lányok értik, hogy miért.. :) )<br> Rayan: tegnapig én sem tudtam, hogy Legolas hogyan viselné el, ha megzavarják lövés közben, de hidd el nekem, egy egyszerű fújás a tündefülébe neki is elég, és az Ő koncentrálásának is lőttek.... ;) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20461 Írta: Anonymous
RAJTA! De ezt inkább a chatelős topicban tedd, mert, he itt csattogunk, akkor Vic anyó megöl...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20460 Írta: Anonymous
Beszélhetnék valakivel?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20459 Írta: Anonymous
Morgana! Ez igen!<br> Nagyon egyetértek minden szavaddal! (Magam is hívő katolkius, valamint fizikusjelölt :D lévén)<br> Ami azt illeti, épp tegnap olvastam el újra a szilmarilok-féle teremtéstörténetet (Ulmo új fordításában)...igazán szép a párhuzam! De összehasonlítás nélkül, önmagában is megállja a helyét, mint modern teremtésmítosz!<br> És gyönyörű háttér az egész általa elképzelt (vagy inkább meglátott?)világhoz!<br> Üdvözlettel:<br> Estel Adániel<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20458 Írta: Anonymous
Vic: Tudod, szerintem már múlt szerdán is elég nyúzott volt, de ezek a mostani képek egyenesen ijesztőek. Hol van az anyukája, hogy ányba parancsolja?!?! (természetesen egyedül és aludni... > :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20457 Írta: Anonymous
Buffy: Nem enged be a honlapra!!!!!!!! :( <br> <br> A Tolkien-i világban IGENIS jelen van Isten. Tolkien maga is hívő katolikus volt és ez meg is jelent Eru Ilúvatar 'személyében'. A természetfölötti erőkre maga Gandalf utal akkor, amikor a visszatérése után arról mesél Aragornéknak, hogy VISSZAKÜLDTÉK. Persze ezt a mondatot igazán akkor lehet megérteni, ha ismeri az ember A szilmerilokat, ahol olyan csodálatosan le van írva a világ teremtése. Amúgy, ez csak egy kósza gondolat: összevetettétek már a teremtéstörténettel? Isten és angyalai viszonya, valamint Lucifer bukásának sztorijával? (...)<br> <br> Off: Nekem nem lehet nagy a szám, mert az én hitemben is rengeteg pogány (nem negatívan értem itt, csak kereszténységen kívüli) 'elem' van, de komolyan csak sajnálni tudlak benneteket, ha valóban ennyire elvetitek az igaz Isten-képet. Nem, nem azt mondom, hogy a középkori, sokszor embertelenül merev formához kéne visszatérni, szó sincs róla!!! (Viszont ne legyetek velük igazságtalanok, a naiv hitük sokkal igazabb volt, mint akármelyikünk/őtök természethite... És sok olyan lényben hittek, amikről itt is írunk...) És ÉSzAH a megmondhatója, hogy lakhelyemnél és családi viszonyomnál fogva a bőrömön tapasztalom az egyház úgymond 'képviselőinek' jámborságát, de azért vizsgáljátok már meg egy kicsit a dolgot!<br> Az egyház nem éppen fényesen szerepelt az utóbbi ezer évben, azonban ennek a századnak a végén történtek bizonyos JÓ megújhodások, és jó lenne, ha ez végre átmenne a köztudtba, és nem azoknak a bizonyos pozitivistáknak, meg 'felvilágosult' uraknak, hölgyeknek az elavult érveit sorakoztatnák fel napjainkban is. <br> Emellett el kell fogadni, hogy az egyház egy RÉSZBEN földi intézmény. A gondolat isteni és igaz, de emberek valósítják meg és mint ilyen, HOGYAN IS LEHETNE TÖKÉLETES?! Ezek után régen rossz (!!!!!!!!!!), ha az egyház iránt való (igen, valóban sokszor jogos) ellenszenv vetülne ki az Isten-képre is. Tudjatok magatokban elválasztani!!! <br> Csak egy példa, a legnagyobb, legzseniálisabb tudósok (fizikusok, matematilusok) szinte kivétel nélkül mélyen hívők is voltak, és ez nem véletlen!<br> A Természet gyönyörű és mentorom révén néha igazán csodálatos élményekben van részem, de a Természet felett áll a transzcendens, amelyet MINDENKI érez,csak manapság nem sikk, nem illik Istennek nevezni...<br> Csak ennyi.<br> <br> Üdv:<br> <br> Morgana,<br> a boszorkány<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20456 Írta: Anonymous
Nos.<br> megnéztem azt a be nem linkelt képet.<br> Az első szó, ami eszembe jutott, az az alkotó egy bizonyos családtagjára vonatkozott.<br> A szép rajzok gyönyörűek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20455 Írta: Anonymous
ld. 20:51-es bejegyzésemet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20454 Írta: Anonymous
Hát igen, Gandalf. De nem így van?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20453 Írta: Anonymous
Hát itt a szubjektivitásodhoz nem férhet semmi kétség...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20452 Írta: Anonymous
Áááá csajok! Nem vagyok itt egy napig, és már hatalmas a termés! Ezentúl gyakrabban leszek nettávolban :) )<br> <br> Vic: már megint istennő vagy! :) ))<br> Cupp a képekért! <br> Milyen furcsa, hogy néhol rövid hajjal ábrázolják...Egyszerűen nem tudok egy tündét rövid hajjal elképzelni. Ennek ellenére nagyon jó rajz! A kis Legolasról készült is klassz :) <br> Celebdringwen: Neked is köszi a képeket! Hát, enyhén kiakadtam, de 'em baj :) ))<br> <br> Vic: szegény Orli...Szerintem az utóbbi időben (utóbbi két hét) nem néz ki túl jól. A GCMA-n is látszik, hogy nagyon fáradt. Meg a SAGA-n szép, szép...De olyan erőltetett az a mosoly a kamerába. Tényleg az egyetlen igazi mosolya, mikor Sean A.-nel vigyorog.<br> <I>OFF:</I> Orli! Sürgős terápia kell! A fórumosok nevében GYERE HAZA!! Fizetjük a repülőjegyet, első osztály, poggyász, minden. Szívesen elviszünk Hévízre vagy Hajdúszoboszlóra, jót fog tenni egy kis kikapcsolódás! Gondolom azt sem bánod, ha közben legalább ezer csaj omlik a karjaidba...Ígérjük, hogy felfrissülten távozol! :) )))))<br> <ON><br> <br> <I><U>Legolas versus Robin Hood</U></I><br> <br> SZerInTeM :) <br> Legolas lemossa, hiába Robin a tolvajok fejedelme. Legolas élesebben lát, mint bárki. De ha esetleg nem veszi észre rögtön, hogy Robin lenyúlta az íjász-szerkóját, szépen megfeni a kését és elvágja Robin torkát :) ) Meg különben is, Legolas minden fegyverrel remekül bánik, meg két nyíllal is tud lőni egyszerre, igaz, hogy Robin is, de Legolas legalább <I>egy helyre</I> lövi őket, nem úgy, mint a tolvajok fejedelme, két ballisztikus görbében, aminek seeemmi értelme nincs azon kívül, hogy baromira jól néz ki :) )) Na ja, meg Legolas gyönyörűsége messze Robin egyszerű halandói fizikuma fölött áll. Meg mindenki másén is :) Egy tünde mind fölött :) ))<br> Szóval kb. ennyi. Jaj, ki ne hagyjam, hogy Robint elgyengítik az érzelmei, és nem képes megfelelően koncentrálni. (Gondolok itt arra a részre, mikor Marion a fülébe fúj, és ő elvéti a célt...Azt hiszem Legolasnak nem lennének ilyen problémái, ő biztosan külön tudná választani az érzelmeket az érzékektől ;) )<br> És még valami: azért egy tünde messzemenően nem halandó. Az összehasonlítás <I>szubjektív</I> volt ;D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20451 Írta: Anonymous
Úgy látom, nem szeretitek a slash-t. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20450 Írta: Anonymous
Böszi: nem, de nem is kell nekije... Robin Hood a legjobb íjjász az emberek között, de teljesen értelmetlen a tudását egy tünde képességeivel összehasonlítani...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20449 Írta: Anonymous
Bocs, bevezessen.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20448 Írta: Anonymous
És Robin Hood képes arra,<br> hogy egy lovat bezessen az emberek<br> szellemei közé?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20447 Írta: Anonymous
Robin Hood-ot inkább az esgarothi Barddal lehetne összehasonlítani...<br> Csak azt ne mondja senki, hogy neki tök mindegy, csak íj legyen a kezében! ;-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20446 Írta: Anonymous
Egyértelmű, hogy Legolas. Robin-nak még tanulnia kell. :) <br> <br> www.geocities.com/orlandobloomsite (ma kaptam meg az első díjat az oldalra, kérlek nézzétek meg, és írjatok a fórumba! köszi!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20445 Írta: Anonymous
Vic, Robin Hood ábrázolása legalább nem törekszik tökéletességre. Legolas-szal csak ez az egy bajom van. Senki sem tökéletes. Mindig bele lehet kötni vmibe. Robin Hood a mesében csak szimplán jót akar, de neki is vannak hibái.<br> Nekem a könyvben nem is Legolas volt a kedvencem. Hanem Aragorn, és Gollam. Nem tudnám megmondani, miért. Na de a film óta... :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20444 Írta: Anonymous
Jaj, most halok meg a röhögéstől!<br> De attól még jó kérdés. Kb. egy szint.<br> Vic: ezek a rajzok igen jók! A legelső olyan aranyos!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20443 Írta: Anonymous
szervusztok!!<br> nyugi nem haltam meg , csak el vagyok tiltva a nettol jövo keddig, de majd jövök!!<br> <br> üdv,nektek tündebarátok!<br> <br> Bakacsinerdei Legolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20442 Írta: Anonymous
Szerintem lővésben lenne olyan jó, talán le is győzné. No de kérdem én, tud-e Robin Hood pl: járni a havon? Harcos gyerek az a Robin is, de ha arról lenne szó ki tud több orkot elpusztítani nem is kérdéses ki nyerne...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20441 Írta: Anonymous
Nono...emlékeim szerint Legolasnak vannak annyire éles érzékei, hogy nem hagyná...<br> :-D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20440 Írta: Anonymous
Sztem lenne. Ugyanis valószínűleg ellopná Lego íját és nyilvesszeit. (Ő a tolvajok fejedelme...)<br> O.K. tudom szar volt , de most jobb nem jutott az eszembe.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.487 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére