Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20349 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jólvan,térjünk.Nekem az egyik kedvencem Legolas,és Lothlorienben nagyon jól nézett ki!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20348 Írta: Anonymous
Nekem egy ember lány bőven megfelelne, nem járok a fellegekben....<br> De most tényleg térjünk vissza a témához!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20347 Írta: Anonymous
Szerintem Legolas úgy jó, ahogy van. Én szivesen lennék egy tünde szerelme, ha nem ebben a világban kéne élnem. Ti hogy vagytok ezzel?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20346 Írta: Anonymous
Míriel: minek hozod már megint fel ezt a témát? Minek? Nem mindegy Neked, hogy buzi-e, vagy sem? Attól még egész jó Legolas volt, akármilyen beállítottságú! Nem értem, miért háborodnak fel ezeken a vádakon ennyire egyesek! Hát kit érdekel!<br> VÁLTSUNK MÁR TÉMÁT!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20345 Írta: Anonymous
Lenne néhány ötletem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20344 Írta: Anonymous
Kedveseim!<br> Most kérdezek vmi nagyon izgit: mit gondoltok, miért buzizzák le mindig Legolast? Azért, mert igényesen és szépen néz ki.<br> Miért felejtik el mindig, hogy Lego TÜNDE, nem szabad emberi mércével mérni.<br> Egyébként feminin jellege rögtön eltűnik, amint feltűnik egy tünde-nő. <br> (Bár szerintem nincs is feminin jellege)<br> Miért cikizik mindig a haja miatt?<br> üdv: Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20343 Írta: Anonymous
Hát azért egy tünde is lehet hűtlen! Azért nem kell tökéletes lényeknek elképzelni őket, nekik is megvannak a maguk hibái!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20342 Írta: Anonymous
Gandalf: vitatkoznék! az Univerzum legnagyobb rejtélye a férfiak ;| Sosem fogom azt hiszem megérteni őket.<br> <br> Szóval folytatva, Észi, bocs, hogy nincs most türelmem több oldalt végigolvasni, már egyszer tényleg alaposan elemeztük a témát. Még annyit tennék hozzá, hogy utólag belegondolva lehet igazi szerelem tünde-halandó között (Beren-Lúthien), csak szerintem a tünde férfi-halandó lány felállás bajos. De ennek a két lénynek a viszonya amúgy sem lehet felhőtlen, pontosan ez áll fenn az elmúlásnál, amit már korábban említettél. Mindketten megszenvedik a kapcsolatot, a tünde belehalhat a bánatba, ha elveszti a párját, vagy ha az elhidegül tőle, mert az emberek nem mindig hűségesek, az ember lánya/fia pedig kétségek közt éli le az életét, vajon akkor is fogja-e szeretni őt a tünde, ha majd megöregszik, és fiatalsága, élete virága elhervad?<br> <br> Szóval bővebben talán holnap írok, ha befejeztem a kikapós Julien Sorelt :) Most megyek szerkeszteni és fordítani. <br> <I>Továbbra is I love Legolas :) </I>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20341 Írta: Anonymous
Mesehősökre talán azért van szüksége az embereknek, hogy legyen valaki, aki megerősít bennük bizonyos értékrendszert, aki ugyanazt képviseli, mint ők, csak képes nyíltan kiállni mellettük... olyan mesehősre vágyunk, akik példaképet jelenthetnek számunkra, akiben felfedezhetjük lényünknek a jó oldalát...<br> <br> Más. És a nőket ki érti meg? Ők az univerzum legnagyobb rejtélye...<br> ;-/

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20340 Írta: Anonymous
Észi: tudom, hogy egy agyonrágott témát dobtam fel újra. Csak vannak még itt emberkék, akiknek nem olvastuk a hozzászólását, és rájuk azért kíváncsi voltam :) Mindjárt folytatom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20339 Írta: Anonymous
március 26-án jelentik be

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20338 Írta: Anonymous
Nem tudja vki, hogy mikor jelenik meg a rendes DVD?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20337 Írta: Anonymous
Tünde-I./Nuinladen: ez sajnos így van. Ez nem Középfölde, ahol minden lény harmóniában tud élni a természettel. A nagyobb baj az, hogy nem csak a természettel, hanem más emberekkel sem tudunk mi harmóniában élni. Azért ebben a világban nem tudom hogy érezné magát egy tünde.<br> A I amar prestar aen-t nem Galadriel mondta?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20336 Írta: Anonymous
Igazad van, de egyvalamibe belekötnék:sajna a természettel való harmóniát az emberek többsége már rég nem akarja elérni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20335 Írta: Anonymous
Érdekes kérdés, hogy miért szeretjük a mesehősöket...<br> Vegyük pl. a tündéket: szerintem őket azért szereti a legtöbb ember, mert azokat a tulajdonságokat testesítik meg, amiket mi sohasem tudnánk elérni, úgy mint határtalan szépeség, határtalan bölcsesség, halhatatlanság, a természettel való harmónia stb. Ezek azok a tulajdonságok, amiket az emberek el szeretnének érni, de ha belegondolunk a legtöbb a valóságban lehetetlen. Ezért inkább rajongunk a tündékért, csodáljuk őket, de nem gondolunk arra, hogy nekik is lehet rossz. Pl. ha beleszeretnek egy halandóba végig kell nézniük ahogy megöregedik, aztán meghal. Ők látják, hogy rohan a világ, és azt is, hogy merre a rohan: a pusztulásba! Ezért olyan szomorúak mindig és sohasem tudnának teljesen boldogok lenni.<br> Persze ez csak az én véleményem, lehet, hogy más nem így látja...<br> <br> off: Vic, megkaptad a levelemet?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20334 Írta: Anonymous
Lehet, hogy már ismeritek, de pont passzol! :-) )<br> <br> UNDERSTANDING MEN<br> <br> 1. The nice men are ugly.<br> 2. The handsome men are not nice.<br> 3. The handsome and nice men are gay.<br> 4. The handsome, nice and heterosexual men are married.<br> 5. The men who are not so handsome, but are nice <br> men, have no money.<br> 6. The men who are not so handsome, but are nice men <br> with money think we are only after their money<br> 7. The handsome men without money are after our money.<br> 8. The handsome men, who are not so nice and somewhat heterosexual, don't think we are beautiful enough.<br> 9. The men who think we are beautiful, that are <br> heterosexual, somewhat nice and have money, are cowards.<br> 10. The men who are somewhat handsome, somewhat nice, and have some money and thank God are heterosexual, are shy and NEVER MAKE THE FIRST MOVE!!!!<br> 11. The men who never make the first move, automatically lose interest in us when we take the initiative.<br> NOW ... WHO IN THE HELL UNDERSTANDS MEN?<br> <br> Men are like a fine wine.<br> They all start out like grapes, and it's our job to stomp on them and keep them in the dark until they mature into something you'd <br> like to have dinner with.<br> <br> Hát igen. ;-/<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20333 Írta: Anonymous
Észah, tegnap 21:51 :<br> <br> ''miért nem látjuk a szomszéd fiúban/lányban''<br> <br> Feltételezés. Talán azért, mert az ember ''egy testbe egy lélek van zárva'' magányában olyasmit keres, ami/aki igen közel áll hozzá személyiségében. A főbb aspektusokról van szó, nem a ''mi a hobbija'' részletkérdésekről, bár ez nagyban függ a főbb aspektusoktól is. Bár van abban valami, hogy az ellentétek vonzák egymást, de pont a tartósság ellen dolgoznak.<br> A képzelt személyek mindig azt reagálják, amit várunk tőlük, hisz ez olyan, mint saját magunkkal sakkozni.<br> Szegény valódi emberek pedig nem látnak a fejünkbe, s maximum csak a szándék van meg bennük, hogy jók legyenek hozzánk (figyelem! nem mindig erre vágyik az ember) :-) , s nagy igyekezetükben pont nem azt mondják és/vagy teszik, amit kellene.<br> Lényeg: Igazi lelki társra vágyunk.<br> <br> És amikor végre találunk egyet, az nős!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20332 Írta: Anonymous
Rayan, a tünde-ember szerelemről, kapcsolatról már sokat beszéltünk, ezért nem írom le ide mégegyszer. Ha egy-két héttel visszalapozol, akkor olvashatod az ezzel kapcsolatos eszemfuttatásokat. Nyugodtan reagálj rájuk most, mindig aktuálisak, csak jelöld, hogy kinek a hozzászólására írod. <br> Kíváncsi vagyok, hogy mit gondolsz mindarról, amit ott leírtunk, mert igen sok kérdés vetődött fel, ahogy belemerültünk a témába. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20331 Írta: Anonymous
Ez az srácok! jöjjenek azok a vélemények! Minél jobban eltérnek az enyémtől, annál jobb! :) )))<br> <br> Most csórtam Finduilastól egy gyönyörű ábrázolást-meg voltam lepve, mert Gimli akkora, mint Legolas, és tök izmos lábai vannak, és mintha Legolasnak rövid haja lenne...hm.<br> <br> <a href=http://www.studio54.co.uk/lotr/departureofboromir.htm>Boromir temetése

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20330 Írta: Anonymous
rayan: miért ne szerethetne bele egy tünde egy halandóba? szerintem pont a halandók 'tökéletlen' természete foghatná meg őket. és amit te is írtál, a tüzességük, kalandvágyuk és 'hóbortosságaik'. szentem létrejöhet ez a szerelem, az más kérdés, hogy örökké tart-e. én inkább a halandó részéről érzek bizonytalanságot, mert a halandók képesek megunni párjukat, főleg ha az 'majdnem tökéletes'. de amennyiben nagy a szerelem ezt az akadályt is át lehet hidalni, s szerelmük adig tarthat 'amíg a halál el nem választja őket'...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20329 Írta: Anonymous
Szaisztok!<br> Na, rég írtam ide...<br> Nekem szeméyl szerint a FILMBEN nem tetszett Gil-galad...valahogy egy kicsit tagbaszakadtabbank meg kiráéylibbnak képzeltem el, és szerintem aki játssza túlságosan törpszerű...de eleht, hogy nincs igazam.<br> Éppen küzdök a képekért, vaamiért nem jön be a cím...<br> Ja, és hát ha az ember fia, mégha részben tünde vér is csörgedezik az ereiben, képes magába bolondítani egy tündét, szerintem ez fordítva is működhet... :-) <br> Sok sikert a nagy műhöz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20328 Írta: Anonymous
Nahát Dae! Ez két remek kép!!<br> Egyébként nekem nagyon tetszik Gil-galad, pontosan ilyennek képzeltem el :) <br> És ez a Legolas-rajz...Gyönyörű :) )) Mindig odavagyok attól, ha ilyen szép rajzokat látok, valahogy jobban megfognak, mint a fotók!<br> Dae: miért ne izélgessem Haldírt? Akkor izélgetem, amikor akarom :) ))) <br> <br> Azért egy tünde-férfit soha nem utasítanék vissza :) Akármilyen ronda is :) )) <br> De minek mondok ilyeneket, hisz a tündék mind gyönyörűek! Kár, hogy szerintem tünde férfi sosem volna képes igaz szerelemmel szeretni egy halandó nőt. (Vic, nem Neked szól, mert Barian tele van tünde-vonásokkal :) Mert végül is mit találhat egy halandóban a 'majdnem tökéletes' tünde? Talán életkedvet és energiát, ami a tündékből sokszor hiányzik. (Vic: ez most Neked szól :) De vajon képes-e az ember lánya magába bolondítani egy tündét? S vajon szerelmük örökké tarthat-e? Szerintetek?<br> Én mindig azon gondolkozom, hogy Legolas, ha volt egyáltalán szerelme, féltündét szeretett. Mert a féltündék tündék ugyan, tehát az 'igazi' tündéknek (hű de rossz szó, bocsesz, jobbat nem találtam) méltó párjuk, de ugyanakkor megvan bennük a tűz, amibe egy olyan kalandvágyó és élettel teli tünde, mint Legolas akár bele is szerethet. (Lényegében ez adja a majd nagy sokára elkészülő fanficem alapját. Egy tünde és egy féltünde különös kapcsolata.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20327 Írta: Anonymous
Ezt tessék megnézni:<br> <br> www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=5214 <br> <br> Gil-galad, az elf király... mintha keresztezték volna Geronimót és Piszkos Fredet...<br> <br> EZ viszont tuti:):<br> <br> www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=5221 <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20326 Írta: Anonymous
Rayan: te ne merjed izélgetni Haldírt!! Tuti egy csávó!:))<br> <br> ÉSzAH:Nyah, hogy ne csak akadékoskodjak:). szerintem azért vagyunk oda a mesefigurákért, és nem is csak őértük, mert bennük a saját álmainkat, vágyainkat látjuk visszatükröződni. Ebben az érzelemnélküli világban nem is csoda, hogy mindenki a romantikus hősökért van oda. Az, aki azt mondja, hogy soha nem képzelte magát egy hős helyébe, vagy egy dögunalmas, szürke ember, vagy egyszerűen csak füllent. Bár lehet, hogy csak én, aki csak egyszer volt szerelmes földi srácba az életben:), gondolom így.<br> <br> Egyébként nem írtam, hogy off lenne, ha jól emlékszem, csak a saját idegbajomat juttattam kifejezésre. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20325 Írta: Anonymous
ÉSzAH: uupsz :) Egyébként a rajongói filmmel kapcsolatban: szinte nincsenek pasik, úgyhogy azt hiszem megyek, és megkérdezem a srácot, akar-e szerepelni? :) <br> <br> Érdekes gondolatok! Szerintem a többség azért vonzódik úgy a mesehősökhöz, mert ők eleve egy másik világban élnek. Az emberek egy része egy idő után (valamilyen szinten) kiábrándul a saját világából és egy másikba kívánkozik, ahol a számára megfelelő erkölcsi értékrenddel találkozik, ami kielégíti a boldogságvágyát. Szerintem ezért nem vagyunk képesek felfedezni a mai emberben a mesehősök ideális vonásait. <I>I amar prestar aen.</I>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20324 Írta: Anonymous
Nagyon igazad van Rayan, de azért szerintem a srácot ez ELŐTT kellett volna megkérdezni. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20323 Írta: Anonymous
Míriel: Guns 'n' Roses :) <br> <br> hűű srácok bocs ez most nagyon offtopic lesz de ezt mindenképpen meg kell mutatnom nektek :) )<br> Találtam egy hm.. GYEREKET, akiből ULTRAKIRÁLY tünde lenne!! Csak kicsit megszabadítanánk a borostától, rendbetennénk a séróját meg a szemöldökét...Komolyan, nem mondom, hogy ütné Legolast, de a többi tündét (pl. Haldírt) biztosan :) <br> <br> <a href=http://www.randivonal.hu/randi.php?code=37&id=2c2cf6dacc2aa5dc738757c24dca1405&user=282459>Katt ide a fotóért! Remélem, Gábor, nem sértem meg a személyiségi jogaidat :) Ha a kép nem elég meggyőző, olvassátok el a bemutatkozását!

Őszintén szólva meg vagyok döbbenve.

Még egy OFF (TÉNYLEG NAGYON BOCS): Vic: írtam!! Jó sokat!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20322 Írta: Anonymous
Gandalf, Dae-elena az ötlet remek. Várjuk az ötleteket arra vonatkozólag is, hogy konkrétan miről akartok beszélgetni, nem csak arra vonatkozóan, hogy miről nem. :-) <br> Egyébként szerintem a Black Hawk Down itt azért annyira nem off. <br> <br> Én is vetek fel egy témát, szó ne érje a ház elejét, hogy csak a levegőbe dumálok itt. <br> Nem konkrétan Legolasszal kapcsolatos, de ő is érintett a kérdésben (sőt bizonyos mértékben még Orlando is, ha éppen akarjuk).<br> Vajon miért rajongunk ilyen szinten a mesehősökért manapság? Vajon a rajongásunkban képzelünk-e hozzájuk rossztulajdonságokat? Vajon miért nem fedezzük fel azokat a tulajdonságokat, melyeket a mesehősökben istenítünk azokban, akik körülöttünk vannak? Mondjuk a szomszéd fiúban/lányban. Hogyan jelenik meg a mindennapi életünkben mindaz, amit egy mesehősben tisztelünk? Másképp is feltehetem a kérdést: Hogyan próbáljuk ezeket a nagyra becsült tulajdonságokat magunkon keresztül megjeleníteni? <br> Annyiszor elhangzott már, hogy ki mennyire szeretne tünde lenni, Valinorba menni, stb. Mi gátol meg bennünket abban, hogy olyanok legyünk? Mert szerintem nem a hegyes füleken múlik. Természetesen tisztában vagyok az elképzelés korlátaival, a kérdés pusztán elméleti. Mit gondoltok???<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20321 Írta: Anonymous
Kedves ÉSzAH!<br> Rám nézve roppant ciki, de a trailer zenéjének az előadóját elfelejtettem, pedig régen nagyon szerettem. <br> Azért ez volt a zenéje, mert a szövege nagyon illik a háborúhoz: az énekes csak kopog a mennyek ajtaján, de nem tud bejutni, nem lát, öreg, nemsokára vége, s mégsem kap megbocsátást. Az Ady-vershez hasonlít: Uram, háborúból jövök én...<br> puszi: Míriel<br> Bocs az OFF-topicért

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20320 Írta: Anonymous
Ha valakit érdekel, fordítottam egy Orli/Andre interjút.<br> <br> www.geocities.com/orlandobloomsite

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.653 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére