Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20319 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Dae-elena :) )))<br> <br> Lestat: Ez így igaz, ezt mindenki tudja, még szerencse, hogy nekünk nem olyan szar, mint azoknak, akik ilyen háborús helyzetben vannak, bár (és nem akarok ebbe belemenni, főleg itt nem) ha összefognának biztos lehetne változtatni. Vallásból, politikából bármi okból, hülyeség háborúzni.. Ennyit erről.<br> <br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20318 Írta: Anonymous
Fogalmam sincs, de aztán kénytelen voltam elismerni, hogy vmi van a dologban. Ugyanolyan kontaktlencséjük van. :) )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20316 Írta: Anonymous
Dee-elena, vannak emberek akik nem bírják az ilyen dolgokat, ezzel nincsen semmi baj. Nekem bejött, de nem azért, mert szeretem nézni, ahogy egy pasi egy lábban turkál, stb.. :) Nem tudom, nekem kellenek ezek a filmek is. Mert nem minden mese az életben... Mindegy. Verjetek meg, ha ettől rossz ember vagyok.<br> De mondom, teljesen meg tudom érteni a véleményedet, mert nem mindenki bírja az ilyen jeleneteket.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20317 Írta: Anonymous
Ez hogy jött neki össze?? (Mármint a hasonlat..) :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20315 Írta: Anonymous
Jah, egyébként épp most közölte velem egy osztálytársam, hogy a filmes plakáton Legolas úgy néz ki, mint a Tigris és Sárkány hercegnője. :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20314 Írta: Anonymous
Okké. Szeretnék egy kicsit belekötni a dógokba. :) Legyen a gyermek tökéletes, szupi, miegymás. De azért, csatlakozom Gandalfhoz, vmennyit írhatnátok Legolasról, a tündékről meg egyéb ide tartozó dolgokról, nem hiszem, hogy annyira kitárgyaltuk volna már őket!! <br> Személy szerint gyűlölöm a háborús filmeket,akár háborúellenesek, akár nem; abba a borzalomba, ami egy háborúban van, ha egy mód van rá, nem akarom magam beleélni. Jó, elhiszem, hogy Orli koponyáját tökéletesre gyúrták, de azért a rengeteg vér/halál közben (és ezt nem 'izélgetésnek' mondom!), ami akár igaz is lehetne, én nem tudok egy fiú szép arcára figyelni! Bocsánatot kérek a kifakadásért, remélem, senkinek nem gázoltam vele az érzelmeibe...<br> <br> Más:van esetleg vkinek képe arról a jelenetről, ahol Legolas a trollal küzd? Az annyira illik ehhez a tündéhez... Próbáltam képszerkesztővel kivágni, de az a nyavalyás csak az üres képernyőt illeszti be, ez az én formám...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20313 Írta: Anonymous
Silme:<br> www.stormpages.com/orlando/ <br> <br> Itt kattints fölül a Media-ra, a megnyíló lapon pedig a Photos-ra. Ott mindent megtalálsz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20312 Írta: Anonymous
Rayan: Sajnos nekem nem hozza be a képeket, csak az oldal home page-ét. Le tudnád kérlek a pontos cimet<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20310 Írta: Anonymous
Most értem haza a Black Hawk Down-ról, és iszonyatosan tetszett. Azt hittem, hogy unni fogom a 2 és fél órát, de észre se vettem, úgy lefoglalt a film. A poénok nagyon jók voltak, és végre nem volt annyi amcsi zászló beszólás, mint ahogy azt megszokhattuk ilyen filmeknél.. (de azért volt benne, de nem annyi mint a Pearl-ben, bár nekem személy szerint az is tetszett.)<br> Szóval egyet értek Morgana-val.<br> <br> Vic! Voltam egy Legolas fansite-on, ahol fel volt sorolva pár érv, hogy mért van itt a helyed. (Pl. mert már 5x láttad a filmet, és csak miatta, vagy megszámoltad hány nyilat lőtt ki a film során.. és komolyan volt olyan, aki megszámolta!..)<br> Mindegy, a lényeg az, hogy az érvek között ott volt az is, hogy megszámoltad hány percig szerepel Lego a filmben. Az ottaniak szerint ez 13.5 perc.. Én még nem számoltam meg.. De mindenképpen kevesebb, mint amit a BHS-ban szerepelt..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20309 Írta: Anonymous
Vicnek és persze mindenkinek: <br> <a href=http://www.channel4.com/entertainment/tv/microsites/R/richardandjudy/guests_gallery/B_/orlando_bloom.html> KLIKK IDE

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20308 Írta: Anonymous
én most láttam :) )) tetszett is (már amennyire egy háborús-öldöklős film tetszhet az embernek<br> ); hozzátenni az eddigi értékelésekhez nem nagyon tudok, Orlando jó volt, McGregor szintén (az ő karaktere még ki is lógott a sorból, főleg az elején- ilyen figurák nem szoktak rohangálni az amcsi filmekben, pluszpont érte :) <br> Nekem a fényképezése is nagyon tetszett, meg az, hogy néha nem volt hang. De előtte nem érdemes kajálni :) 7

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20307 Írta: Anonymous
szentem is vmi természetközeli illata lehet, bár esetenként szentem képes ien undorító adidas illatokkal befújni magát...<br> de pl a tenger illata biztos illene hozzá:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20306 Írta: Anonymous
Jó feladom. Ezen az címen tessék csemegézni: www.stormpages.com/orlando/tv_rj.html

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20305 Írta: Anonymous
Óh hátrébb mentem a hozzászólásokban, és már értem. Szerintem valami olyan illata lehet, ami nem túl édes, hanem inkább friss, gyümölcsös, esetleg mint az eső áztatta fű. Szóval közel a természethet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20304 Írta: Anonymous
Fereste: tulajdonképpen mire gondolsz? Választott illatra, vagy valami egyéb...?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20303 Írta: Anonymous
Rayan: ezen még el sem gondolkodtam... mien illata lehet Orlinak? hmmmmm, érdekes kérdés:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20302 Írta: Anonymous
Na! Úgy látom nem akarja letölteni a képeket! Akkor itt lehet megpróbálni: www.angelfire.com/realm2/elveney ... ries2.html

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20301 Írta: Anonymous
Szerintem egész jó film lett a Black Howk Down, bár Ridley Scott nem tartozik a kedvenc rendezőim közé! De tény, hogy sajnos nem Orli miatt fognak emlékezni erre a filmre:( De az nagyon jónak tűnik, hogy nem fog sikerülni beskatulyázni őt. Azt hiszem nagyon sokoldalú színész, és hát bármennyire tökéletes férfi nekünk, nem az a jóarcú Brad, vagy Leonardo. Úgy értem ők már-már tenyérbemászó módon szépek, ami agyonnyomja a tehetségüket. Orlandoból belülről jön valami! De jó lenne ha végre lenne egy szerepe amiben tényleg kiderül hogy milyen tehetséges.<br> <br> <a href=http://www.angelfire.com/realm2/elveneyes/images/wall2.jpg> De térjünk vissza Legolashoz!
még egy-két kép erejéig!;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20300 Írta: Anonymous
Kedves Morgana! Elolvastam amit írtál tegnap este, és egy kicsit szeretnék belekötni, remélem, hogy nem bánod. :) <br> Orli tényleg nagyon jól néz ki kopaszon, és én is meglepődtem, hogy 1 óra múlva még mindig ott volt a vásznon, holott úgy mentem el erre a filmre, hogy látok egy háborús Ridley Scott filmet, amiben néhány percre feltűnik majd Orlando is. <br> DE: azért az nem igaz, hogy Orli többet beszél és van a vásznon, mint a GYU-ban.... még nem mértem le az időt, hogy hány percig szerepel Legolas a 3 órás film alatt, de biztos, hogy többet. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20299 Írta: Anonymous
Tünde-I.: dettó :) Apu azt mondta, tuti a srác miatt megyek el moziba holnap, pedig mondtam neki, hogy már azelőtt is érdekelt a sztori, mielőtt megtudtam volna, hogy Orlando is játszik benne.<br> Vic: azt írta az egyik lány (az egyik szerencsés rajongó), hogy Orli fantasztikusan néz ki, és nagyszerű illata van :) Úgy megszimatolnám...Nálam egy pasinak az illata borzasztóan fontos. Szerintetek az övé milyen lehet? (Pl. parfümmárkákkal szemléltetve) :) )<br> <br> Más: Ian McKellen szimpatikus nyilatkozatot tett Orliról :) Íme!<br> <br> <I>-Milyen volt Orlando Bloommal dolgozni? Ön mellett ő a legjobb színész, akit valaha láttam!</I> (R: ja, persze, mondja ezt egy bloomista :) <br> -Sokszor viccelődtünk azon, hogy Gandalf és Legolas alig veszi észre egymást a Szövetség vándorútja alatt, pedig gyakran és hosszasan szerepeltünk ugyanabban a jelenetben, csak éppen nem kommunikáltunk egymással. Tulajdonképpen volt egy klassz párbeszéd köztünk útban Mória felé, de ez a jelent nem került be a már elkészült filmbe. Talán a DVD-n majd rajta lesz.<br> De mindig élveztem Orlandóval dolgozni, mert folyton azon volt, hogy jobb legyen a szerepében és a játékát tökéletesítse. És ahogy nevet a vicceimen...,ő az egyik kedvenc színészem!<br> <br> <a href=http://www.orlandomultimedia.net/news2002/march/news03152002.html>Az eredeti nyilatkozatot itt találjátok, rögtön az első cikk.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20298 Írta: Anonymous
Igen, az a zene tényleg jó, ÉszaH, és a trailert pont A FILM előtt láttam..így dupla volt a hatás.<br> De tuti meg fogom nézni a fimet...ha másért nem, Orli miatt is, de már akkor eldöntöttem, amikor nem is tudtam Orli létezéséről...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20297 Írta: Anonymous
nah akkor ezt is meg kell néznem:))) pedig már eleve a címéből és a bemutatójából, nameg eleve a típusából ítélve semmi pénzért nem néztem volna meg.. ehhh, miket meg nem teszek én Orliért:)))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20296 Írta: Anonymous
Csajok (és persze azért a fiúk is) nézzétek meg a Black Hawk Down-t! Nagyon ott van az a film, pedig csak a felét láttam. A másik felét csukott szemmel és befogott füllel ültem végig. De a Ryan közlegénynél is ezt csináltam. :-) <br> Egyetlen hiányossága volt: Sehol nem hallottam benne azt a REMEK zenét, amit a trailerben nyomtak. Pedig arra azért füleltem végig, elhihetitek. <br> Morgana már leírta a lényeget. Orlando-rajongóknak egyenesen kötelező!!!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20295 Írta: Anonymous
Morgana: most már meglesz a szombati program :) Mindenképpen figyelni fogok az általad említett részletre :) <br> Tényleg ez benne a különös, hogy mintha csak megszerkesztették volna, mert tökéletes, úgy, ahogy van.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20294 Írta: Anonymous
Vic: Ezért a balrogos festményért ezer köszönet! :) <br> <br> Hárman (vajon kik?...) láttuk a Black Howk Down-t. Hát, nem semmi egy film.<br> <br> Mint kritikus: Inkább háborúellenes film, mint propaganda, sőt! Azt vártam, hogy majd megint a jenkiket dicsőítik, de egy-két elrontott/egyoldalú mondaton kívül semmi nem volt ilyen, sokkal inkább a (bármilyen) háború értelmetlenségét illusztrálja nagyszerűen (bár ebben a ketgóriában Az őrület határán legyőzhetetlen). Sok vér, sok golyó, hangos és megdöbbentő. Nem hősök, hanem srácok, meg férfiak egy vad - idegen világban. Mások a törvények, mások a szabályok és ebbe bizony még a nagy USA hadsereg is belebukik. Jó, hogy ábrázolni merik végre, hogy ők sem legyőzhetetlenek... Scott úr hozza a formáját: gyors vágások, impozáns, lendületes kameramozgás, ütős beállítások. <br> Hogy miről szól a film? Hadd meséljek egy történetet. Egyszer a barátaimmal azon vitatkoztunk, hogy ha megtámadnák az országot és lenne választási lehetőségünk, bevonulnánk-e. Teljesen megoszlottak a vélemények. Volt, aki harcolna, mások a front mögött szolgálnának (pl. Morgana), volt, aki otthon maradna a családjára vigyázni és a civil szférát erősíteni. Aztán nem sokkal később elmeséltem ezt a vitát a nagymamámnak. Ő csak nézett rám és annyit mondott. 'Igen, bevonulnátok, <br> de csak azért, mert FOGALMATOK SINCS RÓLA, milyen A háború.'<br> Nem tudtam válaszolni.<br> <br> Mint Morgana: Mértem, Orlando az első óra után eltűbik a vászonról, s addig többet szerepel, beszél, mint a LOTR három órájában... De nehogy kimenjen ezután valaki a teremből!!!!!!!!!!<br> Hanem, emberek! Ezeket a szemeket egyszerűen nem lehet megunni..., de most szakítsátok ki magatokat a bűvöletből, mert olyat láthattok, amit most, hogy civilben visszanőtt a haja, egyátalán nem.<br> A nyaka, a koponyája vonalát. <br> ÉSzAHhal már azon tanakodtunk, hogy ezt a srácot virtuálisan hozták létre, annyira tökéletes.<br> SZÉP!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> Manapság jóval többen borotválják kopaszra a fejüket, mint amennyinek valóban oka lenne a mutogatásra, és látni még szép közlegény-homlokokat a film során (így válogatták...). de Orlando egyszerűen csogaszép!<br> Szóval, próbáljatok arra is figyelni, amit közben mondanak, mert egy két igazán ütős párbeszédet elszórtak a filmben (és néhány 'a falat kaparom' iszonyatosat is), de szemeket tágra nyitni és CSODÁLNI!!!<br> :) <br> Röviden ennyi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20293 Írta: Anonymous
Merre, merre, merre mentek?<br> Elment, elment a nép örökre<br> Elment már mind ez átkos földről úgy, ahogy jött.<br> Sivár már e pusztaság, hogy elmentek ők.<br> <br> Merre, merre, merre mentek?<br> Nem kérdezte tőlük ember<br> Nem kérdezte tőlük senki, s nem mondták el<br> Ő is ott volt, ő is elment velük messze.<br> <br> Merre, merre, merre mentél?<br> Szülőföldtől messze mentél<br> Szülőfölded messze van már, s vissza nem térsz<br> E föld emlékeidbe örökké visszatér!<br> <br> Merre, merre, merre járnak?<br> Elment ő is messzi tájra.<br> <br> A Kormorán Ne sírj című dalát írtam át.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20292 Írta: Anonymous
Ez pedig egy Legolasos asztalkép, valódi fanart, nem semmi:)<br> <a href=http://thereandbackagain.xigroup.com/art/jane_m_2.jpg> klikk

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20291 Írta: Anonymous
Észi: ez érdekes, mert nekem igen. De akkor nézzük másképpen...<br> <a href=http://orlandomultimedia.net/> klikk ide a honlapra aztán keresd meg középen a hivatkozást: Orlando at the Screen Actors Guild Awards (pictures) Arra klikk, és bejönnek a képek :)

Maude nekem is egy nagy kérdőjel. Olvastam már olyasmit, hogy látták, amint együtt kocogott Orli vele L.A.-ben, de szerintem ez kacsa. Angliában fél éves karantén, van kutya ki/be nem mehet csak úgy. Nem tudom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20290 Írta: Anonymous
Tanya festett egy képet a balrog/Legolas ''randiról''... <a href=http://thereandbackagain.xigroup.com/art/schricker_4.jpg> itt

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.673 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére