Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20199 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic!!!!! Ez üt!!!!! Már sírok!!:(( Nagyon szép!!<br> (te jó ég mennyi felkiáltójel...)<br> El is bátortalanodtam, most akkor írjam-e tovább a magamét...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20198 Írta: Anonymous
Naná! ;-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20197 Írta: Anonymous
Gandalf/Ian McKellen vajon melyik oldalon állt? Tuti, hogy az nyert. :) )<br> Vic:spurizok!!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20196 Írta: Anonymous
Dae-elena off: nézd meg a postaládádat :) )<br> <br> Visszatérve az Észi által fordított 'naplóra' az én fantáziámat alaposan megmozgatta az a billiárdmeccs is a tündék és a hobbitok között, beálltam volna segíteni a tündéknek, az tuti. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20195 Írta: Anonymous
Annyira irigyelem ezt a srácot, hogy ilyen jó társaságba keveredett, akikkel ennyire egy hullámhosszon voltak... Mondjuk ez meg is látszott, mert szerintem rossz alakítás nem volt a filmben. Hatottak egymásra, tanultak egymástól, és ez nagyon benne volt.<br> Vic: küldtem imilt fanfiction ügyibe'. :) <br> off: Mindenki: imádkozzatok, hetedik órában dogát írok bioszból...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20194 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Te valóban egy Isten(nő) vagy, mint azt a nickedből már régóta tudjuk :) ))<br> <br> Nagyon, de tényleg nagyon köszönöm. :) )))))) <br> <br> Fiúk/lányok, lehet nekiesni és szétcincálni darabjaira a szöveget, van benne jónéhány igencsak izgalmas újdonság! Elemezzük már ki közösen... lehetne kezdeni azzal a bizonyos Viggo-s szivarral :) )))<br> De nekem pl. az is újdonság, hogy úgy t&#369;nik, pont Liv miatt lett Orlinak ilyen a punksérója a filmben - nekem nagyon úgy t&#369;nik, hogy a srác irtóra imponálni akart ennek a lánynak, nem? <br> <br> off: Észi, négyszer ment el tegnap Neked az az emil a kemetre, amit a SW Episode2 legújabb trailerével kapcsolatban írtam. Ne haragudj, azt hittem, hogy egyszer sem sikerült tegnap este.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20193 Írta: Anonymous
Orlando Középfölde-naplója 2. rész: <br> <br> 5. kép<br> A Gyűrűk Ura forgatása nagyon kimerítő volt, de ugyanakkor egy felejthetetlen élmény is egyben. A helyszínek, ahol forgattunk gyakran lélegzetelállítóan szép helyek voltak, távol a nyüzsgéstől. A hegyekben lévő helyszínek közül sokat – mint ezt is a képen, ahol Peter Jackson Ian McKellennek ad instrukciókat - csak helikopterrel lehetett megközelíteni. Először kissé ijesztő volt olyan gyakorlott színészekkel játszani együtt, mint Ian, de a forgatáson többnyire nem éreztem, hogy sztárok között lennék; csak egy csapatnyi színész voltunk, akik egy eposzi produkcióban vettek részt, mely néha olyan volt, mint egy vad ló, amit mindannyian próbáltunk irányítás alatt tartani. Ez az élmény ebben az értelemben nagyon összekovácsolt minket. <br> <br> 6. kép: <br> Egy kissé nyomasztó érzésem volt és zavarban voltam, amikor először megérkeztem Új-Zélandra, de amint megláttam a házat, mely a leendő otthonom volt a forgatás 15 hónapja alatt, nagyon izgatott lettem. Egy két-hálószobás tengerparti ház volt a Marine Parade in Seatoun-on, Wellingtonban, napágyakkal minden szoba teraszán és elektronikus garázzsal a jeep-em számára. Olyan volt nekem, mint a mennyország és még mindig hiányzik. <br> <br> <br> 7. kép: <br> Négy hobbit van a Szövetségben, akiket Elijah Wood, Sean Astin, Billy Boyd és Dominic Monaghen alakít. De egy hobbit csupán 3 láb és 6 inch magas (106,68 cm – a ford.), így mind a négy színésznek kellett egy mini-dublőr, akik a színészek arcát mintázó maszkokat viseltek. Ez a kép azt mutatja, hogy milyenek voltak Elijah Wood és Billy Boyd dublőrjeit a maszkjukban. Viggo Mortensen, aki Aragornt alakítja és egyébként nagy szivarozó, épp Elijah szájába dugja a szivarját. (Nem csalás, nem ámítás!!! Ez van odaírva!!! J - a ford.)<br> <br> 8. kép: <br> Azok, akik közülünk szeretnek szörfözni – és elég sokan voltunk ilyenek – a szabad időnk legnagyobb részét azzal töltöttük, hogy jó partokat kerestünk és jó hullámokra vártunk. Ezen a képen (balról jobbra) Dominic Monaghan, Billy Boyd, én és Dave Williams látható, aki egy futó. Egyik éjjel én és Billy éjszakai szörfözésre mentünk. (Na, megint el fog indulni a pletyka. – a ford.) Egyszer csak valami hirtelen felugrott a vízben és azt hittük egy cápa, de aztán láttuk, hogy egy fóka. A forgatás befejezése után nagyon nehéz volt elmenni, mivel mindannyian nagyon közel kerültünk egymáshoz. Kilencen, akik a Gyűrű Szövetségét alkottuk, csináltattunk egy egyforma tetoválást, mely a kilences számot ábrázolja tünde betűvel írva. Az enyém a jobb alkarom belső oldalán van és mindig emlékeztetni fog azokra az időkre.<br> <br> 9. kép: <br> A filmek igen sok fizikai erőfeszítést követeltek és a forgatás nagyon kimerítő élmény volt. Számos nagy volumenű csatajelenet van , amit napokig tartott felvenni. Sokat dolgoztunk kék háttér előtt, amint itt is látható (ilyenkor a számítógéppel készített hátteret később teszik hozzá a jelenethez), de Peter ragaszkodott hozzá, hogy mindent, amit csak lehet valódi háttér előtt vegyünk fel. Mindannyiunknak volt személyi trénere, de nekem több segítségre volt szükségem, mint másnak a szerepem erősen fizikai jellege miatt, és mert négy évvel ezelőtt eltörtem a gerincemet, ami még mindig fájdalommal jár. Volt dublőröm, de mindent, amit tudtam, azt magam csináltam. Ő bemutatta, hogy mit kell tennem és én őt utánozva tanultam meg. A legnagyszerűbb az volt, hogy Bob Anderson, aki a kardforgatásra tanított még Errol Flynnt is oktatta. <br> (Képaláírás: Errol Flynn, kitépem a szívedet!!!)<br> <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20192 Írta: Anonymous
Íme Orlando Középfölde-naplója<br> 1. rész: <br> <br> Orlando Középfölde-naplója<br> Telegraph Magazine, 2001. december 08.<br> Minden fénykép Š Orlando Bloom<br> <br> Az átírást készítette és fényképeket scannelte Julianne.<br> <br> <br> <br> A 77 fős szereplőgárdával, 2500 munkatárssal 200 millió angol fontos költségvetéssel – nem beszélve a 20.000-es többletköltségről – a Gyűrűk Ura trilógia az egyik legnagyobb formátumú eposz, amit valaha csináltak. A 24 éves Orlando Bloom, aki Legolas herceget alakította polaroid fotókat készített a 15 hónapig tartó új-zélandi forgatás minden egyes napján. (Hmm … Akkor nem 18 hónapig tartott? És nem volt megtiltva, hogy személyes fotók készüljenek? Ld. korábbi cikk fordítás itt a fórumban. – a ford.) Az itt bemutatásra kerülő naplóban bemutatja nekünk, hogy milyen volt az első film, a Gyűrű Szövetségének forgatása egy bennfentes szemével.<br> <br> 1. kép: <br> Furcsa visszanézni a saját kosztümös fotóimat. Nekem sötét hajam és barna szemem van, de Legolasként szőke parókát, kék kontaktlencséket és hegyes tünde-füleket kellett viselnem, amihez kellett egy kis idő, mire hozzászoktam. Amikor először láttam a filmet teljesen kiborultam. Másfél óra fodrász és make-up procedúra kellett ahhoz, hogy Orlandoból Legolassá változzak. Néhanapján csak azért tették fel a füleimet, hogy aztán hazaküldjenek, mert csak később kerülök kamera elé, így ilyenkor hazamentem és kialudjam magam úgy, ahogy voltam, a fülekkel együtt. <br> <br> 2. kép: <br> Szeretem ezt a képet, mert igazán kihangsúlyozza a minden jelenetben fellelhető vizuális hatást. Amikor először láttam a filmet, akkor döbbentem rá, hogy Peter Jackson mennyire más karaktert adott a tájnak. A Gyűrűk Urának megfilmesítése már sok éve foglalkoztatta Petert. Volt a fejében egy kép és el volt szánva rá, hogy ezt a képet kifejezésre juttassa a végeredményben, amennyire ez lehetséges. Amikor csak lehetett, Peter ragaszkodott hozzá, hogy valódi helyszíneken forgassunk, gyakran tekintet nélkül az időjárásra, amint azt a kép előterében lévő esernyők bizonyítják. <br> <br> 3. kép: <br> Amikor nem filmeztünk, akkor is állandóan együtt lógtunk mindahányan. A pool-billiárdban még versenyeztünk is – a tündék vs. hobbitok egy különösen hosszú távú összecsapás volt. Sean Bean, aki Boromirt alakítja lelkes sakkozó és gyakran ült le játszani két felvétel között. Itt éppen elmerült a játékban egy másik színésszel, aki hobbit-dublőrként szerepelt. Ha közelről nézi az ember, akkor látható a nyaka körül a maszk fehér maradványa. <br> <br> 4. kép: <br> Liv Tyler, aki Elrond lányát, Arwen Undómielt alakítja nagyon közeli barátom lett. Egy napon, mielőtt a filmezés elkezdődött bent ültem a fodrász- és smink-helyiségben, hogy hozzáigazítsák a hajam vonalát a parókához. Miután kiborotválták Liv is megérkezett és leült a mellettem lévő székbe, hogy az ő parókáját is hozzáigazítsák. Addig csak egyszer találkoztunk, előző este és kissé tartottam tőle. Odafordultam hozzá és megkérdeztem, hogy mit szól az új frizurámhoz. Azt mondta, hogy aranyos, de szerinte jobban néztem volna ki, ha akkor már az egész oldalt kiborotválják. Tulajdonképpen bármit megtettem volna, amit Liv Tyler javasol, és még mielőtt feleszméltem volna már úgy néztem ki, mint egy mohawk. <br> <br> (folyt. köv.)<br> ÉSzAH<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20191 Írta: Anonymous
Ja, és még egy zárójeles mondat: elkészült végre a fan fiction-öm, aki szépen megkér rá E-MAILBEN!, annak szívesen elküldöm :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20189 Írta: Anonymous
Gandalf ÉN akarok beszélgetni, kérlek ne általánosíts! Mind a ketten áldozatok vagyunk! :-) <br> <br> A fekete hajú kép nekem nagyon nem jött be. Úgy látszik már teljesen beitta magát a szőke kép az agyamba. Pedig mint tudjuk, nem is biztos, hogy Legolas szőke volt. Attól, hogy a kedves papának aranyhaja volt ... Ki tudja, lehet, hogy a kedves mama egy mediterrán szépség volt. :-) <br> <br> Egy kis segítséget is kérek, bár egy kicsit off: <br> Ha valaki látja a legújabb, keménykötéses magyar kiadását valahol - akár vidéken - a Szilnek azonnak kiabáljon!<br> Előre is köszönöm.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20190 Írta: Anonymous
Te Atya Ég!!!! <br> Múltkor bepakoltam ide Nektek egy Liv/Orli ölelést, ami a make-up szobában készült, és alig lehetett látni valamit, annyira rossz volt a minősége. Nos, ez a kép Orli személyes tulajdona, egy csomó más képpel együtt, amelyeket végre mi is megcsodálhatunk normális minőségben.<br> <br> Ezt még én magam sem hiszem el....tehát: <br> <br> <B>Orlando's Middle Earth Diary <br> Telegraph Magazine, December 8th, 2001<br> all photos Š Orlando Bloom </B><br> <br> <br> <B> Igazi forgatási és szünetbeli képek Orliról és a többiekről </B>- na, itt kezd sántítani az elmélet, miszerint tilos volt fényképezőgépet bevinni a forgatásra - miközben a srác mindegyik képhez mesél valamit. <br> <br> <br> <a href=http://orlandomultimedia.net/orlandodiary.html> klikk ide a 'naplóért'

Ezt nem szabad senkinek sem kihagyni, - annak sem, aki esetleg nem szereti Orlando Bloomot - este nekiesek lefordítani....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20188 Írta: Anonymous
Imádom az Orlando Bloom Multimediát... de ezt már annyiszor hallottátok tőlem, hogy ciki újra és újra leírni...<br> <br> Az EMPIRE C. ANGOL FILMES MAGAZIN MOSTANI (ápr.) SZÁMÁBÓL MÁR VOLT ITT A TOPICON EGY PÁR KÉP - darabokban és elég rossz minőségben.<br> <br> MOST ITT VAN AZ ÖSSZES, lehet válogatni:<br> <a href=http://orlandomultimedia.net/news2002/march/news03112002b.html>Empire szkennelt képek

A MINŐSÉGÜK ÁLLATI JÓ.... meg sem kell venni az újságot :) )

Azon a bizonyos szófán nem is egy csaj, hanem kettő ül Orli mellett :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20187 Írta: Anonymous
Celebdringwen: szőkén a legjobb :) )))))<br> Úgy igazi sinda herceg :) ))))<br> <br> Egyébként szép jó reggelt mindenkinek, megyek híreket gyűjteni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20186 Írta: Anonymous
<a href=http://www.tolkienonline.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=2177> Itt meg világosbarna. Valaki jókat szórakozott ezen...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20185 Írta: Anonymous
Sziasztok, jó reggelt! Találtam valami nagyon érdekeset! Szerintetek milyen lenne Legolas barna hajjal??? Én a szőkére szavazok, de ha megnézitek <a href=http://www.tolkienonline.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=2178> ezt a képet láthatjátok hogy még így is gyönyörű!:) ATONNAL KATT IDE!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20184 Írta: Anonymous
A petíció és mi, ÉSzAH, Vic és én, délután öttől, este nyolcig a Szabó Ervin Könyvtár büféjénél leszünk, valószínűleg a fánál fogunk ülni, ott várunk mindenkit, akinek ez egy kicsit is számít és ráér!<br> <br> Namarié!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20183 Írta: Anonymous
Mikor lesz a petició? Sürgősen kéne az infó Mírielnek, de ő nem tud most feljönni! Engem hívott, hogy tudom-e, de hát én woodista vagyok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20182 Írta: Anonymous
Látjátok, már megint elakadt a téma... hihetetlen, hogy ennyire nem akartok beszélgetni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20181 Írta: Anonymous
emberek, ezt nézni, Orli fenn van a mostbeautifulman.comon!! számomra ez újdonság, bár lehet hogy nektek nem:))<br> <br> <a href=http://www.mostbeautifulman.com/pastfinalists/o.html>katt ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20180 Írta: Anonymous
Előfordulhat, hogy elavult, régi<br> meg kitudja,lehet, hogy egy cso-<br> móan látták, de akit érdekel,<br> az talál a www.apple.com-on<br> Gy.u.-s trailert.<br> (search:Lord of the Rings trailer.<br> Amit kiír címet, a másodikra kell<br> klikkelni (apple trailers)és vá-<br> laszthatsz nem csak a Gy.u.,de <br> más filmek trailerei közül is.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20179 Írta: Anonymous
<a href=http://atpictures.com/orlando/>bocsánat szóval akkor az Orlando oldal helyesen

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20178 Írta: Anonymous
Anna! Nagyon-nagyon köszi a sok képet! Tök jót csemegéztem :D D<br> Kiemelnék közülük egy párat, ha megengeded :) )<br> <br> <a href=http://www.violet-dreams.net/orlandobloom/gallery/fanart3.jpg>Személyes kedvencem, az egyik legjobb Legolas-Orli rajz!

Ez nagyon édes :) ))

A sokat látott Legolas kép, de (szerintem) minden eddiginél jobb minőségben

Egyik kedvenc Orlando-képem Japánból

Akkor holnap petíció :) JA, és jó lenne, ha minél többen szólnátok hozzá a Legolas-Gimli témához! Olórinon, Gandalfon és Vicen kívül persze :)
Csók. Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20177 Írta: Anonymous
Szerintem nem beállított.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20176 Írta: Anonymous
Japanese magazin: Két lehetőség van: <br> 1. Véletlenül elkapott kép. Akkor viszont mostmár biztos, hogy rágja a körmét. De jól áll neki. :-) <br> 2. Ha viszont beállított, akkor nem látszik rajta, hogy az, de ha mégis, akkor nekem már egy kicsit túl macsós.<br> De bármelyik eset is áll fent, kétség kívül hatásos. :-) <br> Vic, holnap kapsz egy nővéri frászt, amiért elharaptam a számat. :-) ))<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20175 Írta: Anonymous
<a href=http://www.angelfire.com/realm2/elveneyes/galleries.html
ez egy jó kis oldal

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20174 Írta: Anonymous
Na végre!Jó sok kép, nem is sejtettem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20173 Írta: Anonymous
Szia kiskósza! Váltjuk egymást, én most fogok hazamenni... Orlando háza táján a hétvégén nagy volt a sürgés-forgás, nézd meg lejjebb a képeket, plusz az Orlando Bloom Multimedian is elég sok anyag van.<br> Anna: nem voltam én sem ott sajnos szombaton :( , úgyhogy kérdezd meg Laegolast, hogy milyen volt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20172 Írta: Anonymous
<a href=http://www.violet-dreams.net/orlandobloom/gallery/>
jaj, csak sikerüljön!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20171 Írta: Anonymous
Ne is olvasd végig, egy szó sem lesz Orliról

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20170 Írta: Anonymous
Na csókolom! Mi történt a hétvégén? Semmi időm nem volt feljönni, ezer bocsánat? Remélem jól sikerült a találkozó, nagyon sajnálom, hogy nem voltam:-(<br> De mást is sajnálok: A bravoban ugynaz van ,mint a némnet bravóban, Black Hawk Down-nak kapcsolatban meg meg sem említik semmilyen kiírésban Orlit, bár a cikket most kezdem olvasni a Voxban

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.533 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére