Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20259 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!<br> Elékezdtem megnézni a honlapod, egyből belefutottam egy nyelvöltögetős Dom képbe-nagyon tetszett:-)<br> Csak kicsik a képek és nem mindig tudom előre mir kattintok. Különben tetszik, elég korrekt, bár még csak tíz perce estem neki...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20258 Írta: Anonymous
ÉSzAH és Vic, kérlek írjatok nekem e-mailt!<br> Vic, te a fanfic-kel kapcsolatban, ÉSzAH te pedig a napló, illetve a fordításaid miatt. Nagyon fontos lenne! Köszi szépen!<br> <br> Aki pedig még nem látta, az Orli oldalamt, annak itt a cím, kérlek nézzétek meg! Köszi, :<br> www.geocities.com/orlandobloomsite

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20257 Írta: Anonymous
<a href=http://elfwood.lysator.liu.se/loth/a/n/anke/lotr_legolas_elf.jpg.html>Itt egy festmény Legolasról.

Egyébként puszi mindenkinek, főleg a 'triumvirátusnak'. Kár, hogy olyan messze ültünk egymástól pénteken. De azért az aláírásnál jó szorosan voltunk. :) Remélem sikeres lesz a petíció! Éljen Legolas!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20256 Írta: Anonymous
Gyorsan nézzétek meg ezt:<br> <a href=http://orlandomultimedia.net/video/video.html>
video felvételek!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20255 Írta: Anonymous
Ez a lórieni rész forgatása előtt/közben készült<br> <a href=http://orlandobloomonline.net/lorienbts.jpg>
klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20254 Írta: Anonymous
Hát, igen, Anna... és abban a Midsommer Murdersben még csak 20 éves a lelkem... *sóhaj*<br> <br> Nos, akkor megpróbálok válaszolni néhány dologra, ami felmerült.<br> <br> Gandalf: nem tudom, hogy a világvége után mi történhet a tündékkel, de ahogy az Ardán létrehozhattak egy Középföldét, nem tartom valószínűtlennek, hogy - ha az ember tönkrecseszte végleg ezt a bolygót és kipusztult itt minden élet - akkor Ilúvatar és a valák egy új Középföldét hozhatnak létre bárhol máshol, ahol újra lehet kezdeni mindent. De mi abban már nehezen vehetünk részt :( <br> <br> Örülök, hogy tetszettek ezek a rajzok, nekem is nagyon-nagyon. Ki is printeltem mindet, tök jó lett a minősége, bár pritelés után a legjobban az Aragorn/Legolasos kép mutat (bár nekem nem az a kedvenc:)<br> <br> Kyra: a petíciót a Filmcsillag nevű újságnak írtuk, de már el lett küldve, úgyhogy tárgytalan. :) <br> <br> Fereste: nem tudom fejből, hogy hányan írtátok alá, mert nincs itt nálam a másolat, de ha érdekel, meg tudom számolni.<br> A triumvirátust már mi is kielemeztük a csajokkal, és az addig ok., hogy férfiszövetséget jelent a szó eredeti értelmében, de már annyira belevésődött a köztudatba, hogy mit jelent, hogy szerintünk teljesen mindegy, nők vagy férfiak tartoznak-e bele abba a csoportba :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20253 Írta: Anonymous
Csak még ezt:<br> <a href=http://www.orlandobloomonline.net/midsomer7.jpg>
egy isten, hát nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20252 Írta: Anonymous
<a href=http://www.orlandobloomonline.net/main.htm>
itt van a többi

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20251 Írta: Anonymous
Minden egyes nap elcsodálkozom azon, hogy hogy léteznek ilyen isteni pasik a világban:<br> <a href=http://www.orlandobloomonline.net/obsit.jpg>
most ezt nézzétek...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20250 Írta: Anonymous
Vic: télleg naon yok a képek, ehhez képest azok a visszataszító manga Legolasok semmik:)))<br> <br> egyébként elgondolkodtam azon, hogy a triumvirátus kifejezés helyes-e tirátok. eddigi történelem tanulmányaim alapján azt gondoltam, helytelen, hiszen a triumvirátus (magyar és töri tanárom szerint) három FÉRFI szövetségét jelenti. de amien hülye vagyok, képes voltam megnézni ezt néhány könyvben.. a tankönyveimen kívül 3 könyv is ezt a változatot említette meg, de végül a 4. könyvben rátalálam arra a jelentésére, hogy: három személyből álló vezetőtestület. magyarul itt már nem köti ki, hogy azok a személyek férfiak legyenek, s ennek értelmében helyes a triumvirátos kifejezés rátok.<br> elnézést, hogy ienekkel offolom szét a topicot, de ez most naon érdekelt engem, szóval muszáj volt leírnom.. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20249 Írta: Anonymous
Vic,<br> <br> Eszmeletlen jok a kepek. Nagyn profik. Foleg a festett.<br> <br> Laego<br> U.i.: En meg elszurtam a verset, dehat annyira ihletben voltam hogy mar a sajat gonodlataim jottek :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20248 Írta: Anonymous
off:<br> Vic: naon köszi, hogy fáradozol vele, sok puszi érte!:)))<br> <br> szeretném megkérdezni, most így összesen hányan írták alá a petíciót?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20247 Írta: Anonymous
Laegolas, ó az a gyönyörű vers :) )<br> <br> Vic: sajnálom, hogy nem találkoztunk :( <br> <br> Hűűűűhaaaaaaaa !!! Ilyen gyönyörű fan-rajzokat még sosem láttam!!! El is mentettem valamennyit :) )))<br> Köszi Vic!! :) ))) A fan ficitont még ma elolvasom!<br> Bocs az OFF-ért.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20246 Írta: Anonymous
tényleg nagyon jók a képek!köszi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20245 Írta: Anonymous
Vic, köszönjük, nagyon jók!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20244 Írta: Anonymous
sziasztok!lehet(biztos),hogy idegesíteni fog titeket,amit kérdezek:milyen petício???egy pár napja nem voltam már itt.légyszi válaszoljatok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20243 Írta: Anonymous
Most pedig következzék tőlem is néhány Legolas rajz, ezeket mind rajongók készítették - szájakat lehet tátani, mert ami most jön, az tényleg nem semmi!!!!<br> <br> <a href=http://www-personal.umich.edu/~lizcheng/legolas/images/legolas.jpg> Legolas fan art 1. - csak lányoknak, de komolyan!

Legolas fan art 2. - szerintem ez a legjobb!!!

Legolas fan art 3. - Legolas félmeztelenül!
Legolas fan art 4. - ua., mint az előző, de fekete-fehér

Legolas fan art 5. - ez egy Legolas/Aragorn ábrázolás

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20241 Írta: Anonymous
A tenger, A tenger var! A siralyhad vijjog<br> Tombol a szel ma, feher habokat vet a szirtfok.<br> Nyugatra, Nyugatra! A nap is oda bolong,<br> Hallod-e hangunkat feher hajo, mondd?<br> Embereim szava szol, kik elottem jarnak,<br> Mar jovok, en sem bujok, bar itt ovnak az agak.<br> Eg veled otthon! Orak s evek mulnak romolva,<br> Vigyen a szelek szarnyan a magany jelkepe: vitorla.<br> Vegso part! Hullamaid itt meg fajnak a szivnek,<br> Elveszitett sziget, edesen arad rolad az enek.<br> De var Eressea, Tundehon! Ott nem lel soha szem rank!<br> Osz sincs, nyar lobog egyre, orokre mienk ez a szent lang!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20242 Írta: Anonymous
Bocs a hibas kozpontozasert, fejbol mondtam :) <br> <br> Laegolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20240 Írta: Anonymous
Zöldlombfi Legolas,sokáig élhettél<br> Fa tövén örömben.De a tengertől félj!<br> Ha a partról sirályrikoltozást hallasz,<br> vadonán nyugvó szív többé nem maradhatsz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20239 Írta: Anonymous
Sajnos nem tudtam mar tegnap este elmenni alairni a peticiot, keson vegeztem edzesen.<br> Azert remelem lesztek elegen hozza es tortenik valami ennek hatasara.<br> <br> Laegolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20238 Írta: Anonymous
/off/ Nocsak, Orli most már a csíkos ingeimet is leutánozza? ;-) ) Ilyen volt rajtam a találkozón is... /on/<br> <br> Morgoth a Gonosz csíráját sajnos nem csak az emberek szívébe ültette el, hanem a tündékébe is. <br> A tündék valóban másként élik meg az időt. Ha egyáltalán megélik... de az is lehet, hogy csak a változásokat látják meg. Mindenesetre nem igazi halhatatlanság az, ami a világ kereteihez köti a lelküket. Mi lesz, ha eljő a Világ Vége? Akkor Ilúvatar kegyelméből el tudnak-e szakadni Arda köreiből? Lesz-e számukra 8is ''új ég, új föld és új Jeruzsálem'' (képletesen értve)?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20237 Írta: Anonymous
Nos, lett egy újabb kedvenc Orli képem. Teljesen új, más amerikai fórumokon is azon megy jelenleg a vita, hogy látta-e már valaki. Sajnos nagyon kicsi, ha megtalálták ők is a nagyobbat, majd beteszem ide azt is. (De ezt Ti is megtehetitek, ha megtaláltátok :) )<br> <br> <br> A kép egyébként az Orlando Bloom Paradise honlapjáról lett leszedve :) )<br> <a href=http://orlando.yourbestshots.com/site-images/potm.jpg> Orlando egy nagyon diszréten csíkos ingben.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20236 Írta: Anonymous
SOK OFF: <br> Dae-elena: az én engedélyem megvan a dologhoz, a többieket nem tudom :) )) De majd én is szeretném ám látni a végeredményt. :) <br> A fanfic megy: Nory és Rayan :) <br> Fereste: a kazit megkaptam, küldöm, ha átvettem :) Sajnálom, hogy nem találkoztunk végül :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20235 Írta: Anonymous
<B>Kedves Mindenki! </B><br> <br> A ''Legolas-Triumvirátus'' vagy a ''Nagy Nővérek'' vagy egyszerűen csak ÉSzAH, Morgana és Vic EZÚTON SZERETNÉ MEGKÖSZÖNNI MINDENKINEK, AKI ALÁÍRTA A PETÍCIÓT (sok-sok puszi érte), ÉS ANNAK IS KÜLÖN KÖSZÖNET JÁR, AKI UGYAN NEM TUDTA ALÁÍRNI, MERT VALAMI MIATT AKADÁLYOZTATVA VOLT, DE EGYETÉRTETT A BENNE LEÍRTAKKAL. <br> <br> A PETÍCIÓT MA FELADTAM A POSTÁRA, MI TÉNYLEG MEGTETTÜK AZT, AMIT LEHETETT. AZTÁN MAJD MEGLÁTJUK!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20234 Írta: Anonymous
Jó reggelt!<br> A petíció aláírása után mára teljesen átrágtam magam az egész anyagon. Jobban nem is lehetett volna ezt megírni. De tényleg! Remélem következménye is lesz, és a sok munka eredménye nem a szemetesben végzi:-/<br> Azt is jó lenne tudni, végül hányan írták alá.Fél hatkor még csak pár név ált a papír alján. Remélem ez késobb gyarapodott.<br> Vic: Kérlek küldd el nekem is a fan fictiont.Köszi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20233 Írta: Anonymous
Hát Sziasztok! Remélem sikeres volt a petíció-akció, sajnos tegnap nem jártam Bp.-en... :( De köszönjük, hogy megcsináltátok!!!:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20232 Írta: Anonymous
Erről már régebben is volt szó, hogy valószínűleg egészen más a tér-idő érzékelésük, mint a miénk, nemcsak a környezetükhöz, a természethez állanak hozzá egészen másként, mint mi, emberek, hanem a világ változásait is egészen másként élik meg. Kötve hiszem, hogy unnák, ez olyan profán szó is, kétlem, hogy akár a fogalmát is ismernék olyan lények, akik évtizedeket tudnak eltölteni egy erdőben, csak sétálgatba, gyönyörködve, ÉREZVE az erdőt. Viszont párezer év múlva valóban belefáradhatnak, hiszen a gonosz csírái, miket annak idején Morgoth elültettett az emberek szívében még sokáig újra és újra kihajtanak, munkálkodnak és ez ellen harcolni valóban a tündék lényét felőrlő lehet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20231 Írta: Anonymous
Böszi, a próbálkozásaidat én töröltem. Azt mondom, hogy amikor sikerült beilleszetned a képet a CHAT topicban, akkor gyere át ide, és mutasd meg nekünk! Várni fogjuk!<br> <br> Egyébként Celeborn valóban tovább maradt Középföldén, mint Galadriel, de szerintem ennek az ő 'kapcsolatukra' nem volt különösebb hatása, hiszen a végtelenhez számíva mit nekik az a néhány év, míg Celeborn elbúcsúzik Középföldétől, ahol született? (Nem szabad elfelejteni, hogy Galadriel a tengeren túlról jött, s bár neki is fájó volt az elválás, egészen mást élhetett meg, mint Celeborn!)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20230 Írta: Anonymous
Más: Ha legközelebb feltétlenül ilyen képeket akartok közölni a fórumon (V. és D.), akkor azt kérlek Benneteket, hogy a megfelelő topicba rakjátok, az előbb említettet pl. az Aragornosba... Ez ugyanis itt Legolas és atündék topicja!<br> <br> Üdv,<br> Morgana

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.493 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére