Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20229 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Az Orlando-féle Legolas valóban szőkén a legjobb, de azért kíváncsi lennék, hogy a feketét hogyan oldották volna meg. Egészen más megvilágítást, derítést és egyéb filmtechnikai eszközöket kellett volna alkalmazni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20228 Írta: Anonymous
Dae-elena: szerintem a tündék azért nem ,,unják'' az életet annyira, mert képesek örülni az élet legapróbb ajándékainak is, és meg tudják látni a csodát egy virágban, vagy bármiben. <br> De ez az én személyes véleményem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20227 Írta: Anonymous
Javítsatok ki, ha tévedek, de <br> nem az volt, hogy Galadriel <br> elhajózott Celeborn nélkül?<br> Vagy később Celeborn is utánament?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20226 Írta: Anonymous
A tündéket nem betegség, vagy öregség viszi el, hanem a világ fájdalma, mely belülről emészti el őket. A hatalmas szomorúságba belehalhatnak... talán ezért is igyekeznek minél előbb elhajózni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20225 Írta: Anonymous
Gandalf: bele-e? Nem azt írta Tolkien, hogy Lúthien volt az egyetlen a tündék közül, aki valóban meghalt? (Ő is egy férfi miatt, szerencsétlen?) Vagy akkor az másfajta halál, ahogy egy tünde elehal az életbe? (bocsánat a ronda kifejezésért, de nem jut szebben az eszembe.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20224 Írta: Anonymous
Ja, és az oldalra várom a fanficeket emailen! Köszi szépen előre is!<br> <br> www.geocities.com/orlandobloomsite

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20223 Írta: Anonymous
Dae-elena: Dehogynem, a tündéket is fárasztja az élet, csak ők nem beleőrülnek, hanem belehalnak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20222 Írta: Anonymous
Ó, egy fontos kérdést elfelejtettem...<br> Nagy Nővérek! Nagyságtok beleegyeznek-e, hogy felhasználjam kendteket a mesémben? Arról majd még bővebben, hogyan, de kérnék szépen engedélyt... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20221 Írta: Anonymous
Rayan: úgy olvasd, hogy issteni. :) )<br> <br> Gandalf: szerintem ez is tünde tündét váltogatja, nem mind egyformák. Biztos vannak olyanok, akik egy életre választanak párt, meg olyanok is, akik virágról virágra szállnak, mint a pillangók. (Ezalatt nem azt értem, hogy minden nap más virágra ugrálnak, mielőtt belémkötne vki...)<br> <br> Egyébként én ezzel az örök élettel valahogy nem tudok kibékülni.Hallani igen öreg embereket beszélni, hogy már belefáradtak az életbe, és csak egyetlen kalandot várnak...ha ők százévesen ezt mondják, hogy nem őrül bele egy tünde többezer év alatt?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20219 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> <br> Csak szeretném figyelmetekbe ajánlani ezt az oldalt:<br> <br> www.geocities.com/orlandobloomsite

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20220 Írta: Anonymous
egyetértek Rayannal, naonnaon köszönjük nektek Vic,Észah és Morgana, hogy megcsináltátok ezt a petíciót, és lehetőséget adtatok, hogy aláírhassuk! reméljük kapunk rá vmi választ, bár ezt személy szerint nehezen tudom elképzelni... minden estre mi megtettük ami tőlünk tellett:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20218 Írta: Anonymous
Petíció aláírva! Nagyon tetszett lányok a hozzáállásotok ehhez az egészhez! Congratulations! :) <br> Magyarán mindenki nevében köszönjük Nektek, hogy összeállítottátok a petíciót! Tényleg, őszinte elismerésem!<br> <br> Más: ÉSzAH: Puszi :) ))) Őrült nagy munka a fordítás, nagyon megbecsüljük ám! :) ))<br> Vic: ide azzal a fan fictionnel!!! :) ) <br> <br> Ja, és egyetértek Gandalffal. Szerintem is egyensúly van a férfi-nő arányban a tündék között. Ugyanúgy, ahogy az embereknél. Ez is egy érdekes párhuzam, nem? Úgy értem, a tündék sokban hasonlítanak az emberekre.<br> Gandalf: Elhidegülés? Nem valószínű. A tünde jobban tiszteli és szereti élete párját, mint a halandók.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20217 Írta: Anonymous
A tündéknél kevesebb nő van-e? Hát nem tudom. Szerintem nem. Tolkien sehol nem emelte ki külön, csak a törpöknél. Viszont ettől függetlenül még nem biztos, hogy rendszeresen házasságokat kötöttek, lehetett számos magányos tünde is, de azokra a szereplőkre, akikről A szilmarilok szól, nem jellemző, ők mind házasok voltak. <br> Érdekes kérdés, hogy két örökéletű lénynél hogyan maradhat meg egy életen át a szerelem? Nem törvényszerű-e az elhidegülés egy pár évszázad után?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20216 Írta: Anonymous
Láttátok már? A TheOneRing.net-en<br> van egy rajz Legolasról, ahol<br> rövid a haja.(Nem Orli)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20215 Írta: Anonymous
Esgalfanawen: tényleg????!!!! Ezt majd meg kell vennem.<br> ÉSzAH: imádlak:-)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20214 Írta: Anonymous
Akkor megint meg kell szereznem titokban a Bravo Girl-t.Olyan ciki ilyen szemét újságot vásárolni.De mit csináljunk, ha a hülye Cinema CSAK Liv Tylerrel készít riportot!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20213 Írta: Anonymous
Hello! Képzeljétek: a márciusi 100xSzépben a barátnő talált egy viszonylag nagy és jó képet Legolasról és egy kisebbet Orlandóról. Az áprilisi Bravo Girl - ben pedig riport lesz Orlandoval és Elijahval az előzetes szerint.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20212 Írta: Anonymous
Nagyon jó az a napló.Én párhuzamosan néztem a képeket meg a fordítást, örök hála nektek érte!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20211 Írta: Anonymous
Nory: ugye megnézted a délelőtti ÉSzAH-fordítást is? Ki ne hagyd, Orli saját maga mesél a forgatásról, saját Orlando Bloom képekkel van illusztrálva... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20210 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Látom megint szép kis termés gyult össze mióta legutóbb nem voltam fenn nálatok! A legértékesebb szerintem Annának köszönheto(bár ez még tegnap volt).Ennyi kép egy helyen:)))Végig se bírtam nézni, olyan sok ennyi szép egyszerre.<br> Vic: a petíció szövegét megkaptam. Nagyon-nagyon köszi! Teljesen végigolvasni még nem volt idom, de ma feltétlen elmegyek aláírni. Nagyon jó lett!A szerkesztoség szerintem ettol napokig ki lesz. Ha meg nem, akkor jöhet a fenyegetés, ahogy pár napja vki írta.Most indulok!Puszi<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20209 Írta: Anonymous
<a href=http://www.dazzled.com/orlandopics/magazine/mag035.jpg>
Persze ez a csúcs...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20208 Írta: Anonymous
<a href=http://www.dazzled.com/orlandopics/magazine/mag032.jpg>
ez meg nagyon tetszik nekem

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20207 Írta: Anonymous
Lehet, hogy ezt már mindenki látta,<a href=http://www.dazzled.com/orlandopics/magazine/mag044.jpg>de ez egy jó kép
Annyira jó lehetet ebbe a bandába tartozni!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20206 Írta: Anonymous
A törpökről: bizony kevés náluk a nő, azt hiszem valamelyikük meséli az egyik könyvben.Szméagollal egyetértek teljesen a későbbiekben írt dolgokban is.<br> ÉSZAH: ugye érzed a feléd áramló szeretetteljes hullámokat. Tiszteletet, csodálatot és örök hálát visz feléd a szél... Ne ijedj meg!<br> Ma sajnos nincs időm többet maradni. búcsúzóul egy régi kép a tanácsról. <a href=http://www.community.webshots.com/photo/25525446/25526097AalHRCnKjK/>Üdvözöl mindenkit: kiskósza

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20205 Írta: Anonymous
na jó, mert így sem jön be, akit érdekel,keresse fel a www.orlandobloomfan.com honlapot

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20204 Írta: Anonymous
bocsi:<br> <a href=http://www.orlandobloomfan.com/pictures/sreenshots-boxofficefotr.html>
ez itt az

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20203 Írta: Anonymous
Képek a kulisszák mögül...<br> Ía href=http://www.orlandobloomfan.com/pictures/sreenshots-boxofficefotr.html>
ez itt az

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20202 Írta: Anonymous
ÉSzaH!!<br> Azt a törpökről én is olvastam!<br> Szerintem a tündéknél (ahogy kivettem) nagyjából egyenlően vannak a nemek! A függelékekben láthatod, hogy a nagyobb tünde uraknál (és úrnőknél) mindig van feleség (ill. férj)!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20201 Írta: Anonymous
Tudom, hogy ez nem egy Gimli topik, de azt olvastam, hogy a törpök között olyan kevés a nő, hogy a legtöbbjük soha nem nősül meg. A tündékkel mi a helyzet? Ott is kevesebb vajon a nő, mint a férfi? Tudunk erről valamit? Mert ha igen, akkor az könnyen megmagyarázná, és egyben teljesen természetessé tenné, hogy a férfiak egymás között keresnek maguknak társat, mármint szigorúan lelki értelemben!!!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20200 Írta: Anonymous
Nem baj,majd magammal beszélgetek...<br> Én sem úgy gondoltam, hogy Gimli és Legolas egymásnak 'nőpótlók' voltak, hanem azt, hogy ha volt is nő az életükben, azt nem vonták be a kettejük társaságába, akárcsak Tolkien a feleségét. Élesen el van itt tehát választva a férfibarátság és a szerelem a nők iránt. Persze mindez csak akkor áll, ha valóban Tolkien és Lewis barátsága szolgáltatta a mintát. Mint ahogy Samu és Frodó barátságához is.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.611 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére