Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20139 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Emberek!<br> <br> Bár Vic és ÉSzAH már mindent leírt, ami szükséges, 'csak' mint harmadik Nővér, nyomatékosan kérek Mindenkit, hogy <br> HAGYJON FEL A CHATTEL EBBEN A TOPICBAN!!!<br> Megvan ennek a helye, és gondolom tartjátok magatokat annyira intalligensnek, hogy ezt megértitek. A 'roppant humoros és szellemes' hozzászólásokból pedig nem kérünk, ki lehet menni a sarokra és a kissebrendűségi komplexust és egyéb fusztrációt ott nyilvánosságra hozni.<br> Bocs azoktól, akiknek a fentiek evidensek. De ők úgyis értik...<br> <br> Minden jót!<br> Morgana

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20138 Írta: Anonymous
Na még gyorsan két mondat: <br> <br> Sesy: persze hogy nem volt, csak az ábrázolónak élénk a fantáziája, a többi rajza sem felel meg a könyvben leírtaknak; de az ezer százalék, hogy Legolas.<br> <br> Fereste: nem ismerjük mi egy mást?? :) Ja, igen. Te is imádod Orlit és Legolast ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20137 Írta: Anonymous
<a href=http://img-fan.theonering.net/rolozo/images/nasmith/valinor.jpg>Ááááá! Behalok!! Tündehon!! áááá! :)

Huh, asszem az mára elég volt :)
Csók. Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20136 Írta: Anonymous
Rayan,<br> más tündének is lehet tőrje, meg akkor is, ilyen részlet nem volt a könyvben. De Te tudod... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20134 Írta: Anonymous
Vic! El tudnád nekem küldeni a petíciót? Köszi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20135 Írta: Anonymous
yayy, elnézést ezér a félmondatos bejegyzésért, de elrontottam vmit...<br> <br> rayan: én a gyógytornát hagyom ki a petícióért:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20133 Írta: Anonymous
Sesy: egyértelmű. Ott a tőr az oldalán.<br> <br> <a href=http://img-fan.theonering.net/rolozo/images/nasmith/rivendell.jpg>Aúúúwhaúahh!!! Off kép: Völgyzugoly! Nem t'om betettem-e már, de egyszerűen muszáj, mert csodaszép :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20132 Írta: Anonymous
rayan: én a gyógyúszást hagyom ott a petíció kedvéért.. :) <br> <br> ez a haldír télleg naon Robin Hoodos lett....hömm.....<br> <br> egyébként egyetértek dodieval, bár pontosan nem tudta megfogalmazni mi az érzése. hát én sem tudom, de nagyából érzem mire gondol. a filméli Legolas sokkal élénkebbnek tűnik, mint a könyvbéli. részemről is kettévált a két karakter egyébként... már sokszor leírtam, de szentem a filmbéli Legolasban benne van Orli egy része is, (ez szentem minden szereplő minden eljátszott karakterénél így van) hisz az általa kialakított Legolas képet játssza el, bele öntve a saját érzéseit, és saját tudását, a maga mozdulataival és gesztusaival. ezért nem valósítható meg hogy egy-egy karakter oan legyen, mint amiennek elképzeljük..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20131 Írta: Anonymous
<a href=http://img-fan.theonering.net/rolozo/images/michelucci/settembre.jpg>Ne ijedjetek meg, kissé rossz ábrázolás Gimliről :) De a háttérben Legolas itt is mint isten! (Gandalf és Frodó is a képen)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20130 Írta: Anonymous
Honnan gondolod, hogy az Legolas? Nem emlékszem olyan részre, ahol Legolas egy sebesült embert (?) vitt volna oda Galadrielhez.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20129 Írta: Anonymous
<a href=http://img-fan.theonering.net/rolozo/images/hildebrandt/lothlorien.jpg>Azér' ez se semmi! Figyeljétek Haldírt! Mint Robin Hood :) Legolas szürkésfehérben :O

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20128 Írta: Anonymous
Ezt nézzétek! Legolas és Galadriel-illusztráció. No comment....<br> <br> <a href=http://img-fan.theonering.net/rolozo/images/mcbride/lorien.jpg>Végül is ez is egy új megközelítés..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20127 Írta: Anonymous
Szervusztok kedveseim! Mindenképp megyek valahogy petíciózni, max. otthagyom az uszodát a kedvetekért. (gyógyúszás egyébként :) <br> Olyan furcsa. Részletesebben belemerülve a könyvbe rájöttem, hogy Gimli mennyire fontos Legolasnak, és viszont. Az ő barátságuk lényegesen több volt, mint életre szóló barátság. Ők tényleg <B>igazi</B> társai voltak egymásnak, valószínű ezzel magyarázható, hogy Legolasnak nem volt különösebb nőigénye :) Bár Gimli azért többször utal rá, hogy ő nem éppen kezdő a nők terén :) , azért érezhető, hogy az ő kapcsolatukban valahol nincs helye a másik nemnek. Nem gondoljátok, hogy Tolkien bennük az ő és igaz barátja közti viszonyt örökíti meg? Ő amúgy is minden szereplőt mintázott valakiről. Úgy gondolom, hogy Tolkien azelőtt tett szert egy ilyen nagyszerű barátra, hogy megismerte a feleségét. Szóval lehetséges, hogy a Legolas-Gimli kapcsolatban önmagát is megörökíti. De melyikük ő maga? Gimli? :) ) Különben Legolas szerintem egy olyan Tolkien-karakter, akibe az író 'beleöntötte a vágyát' (idézet Galadrieltől :) , hogy ilyennek szeretné tudni önmagát. Legolas nagyon sok bölcsességet mond, ezek rendszerint fájdalmas igazságok, melyek mintha csak az öreg Tolkien szájából hangzottak volna el. Mintha az író egy ideálnak tekintené Legolast...<br> Bocsánat, ha hülyeségeket beszélek :) <br> <br> Csók. Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20125 Írta: Anonymous
Nem tudom már ki írta, de nagyon így van: bennem is szétválta könyvbéli és filmbéli Legolas, valahogy a könyvbéáli sokkal...nem is tudom, merengőbb, a filmbéli pedig tüzesebb, de ezt most nem tudom jól megfogalmazni..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20126 Írta: Anonymous
Celebdringwen: tegnap, 20.54-es képeid közül nagyon szépen köszönöm az utolsó klikk nevű linkedet, állati helyes, ahogy Aragorn röhög Legolassal. <br> <br> naughty: a Black Hawk Downban Orlinak nincs nagy szerepe, kizuhan egy helikopterből még a film elején valamikor. De ha ráér pontosabban csütörtökig, akkor majd leírom akkor, mert megyek a filmre.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20124 Írta: Anonymous
Mostmár értem... Akkor légyszíves küldd el nekem. Pestre aláírni aligha tudok menni, de azért érdekel.. Köszi

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20123 Írta: Anonymous
Molten: leírva nincs sehol sem a szövege a topicban, én küldöm el e-mailben annak, akit érdekel. (8 oldal) :) ) De el lehet jönni aláírni, és ott is el lehet persze előtte olvasni.. :) ) Mindenki csak azt írja alá, amivel egyetért:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20122 Írta: Anonymous
Vic: Ejéggé lemaradtam erről a petícióról, és visszalapoztam, de nem találtam sehol.(lehet, hogy ez az én ügyetlenségem)Megtennéd, hogy leírnád, hogy pontosan hol(hányadik lapon, milyen időpontban)található? Előre is köszi. M.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20121 Írta: Anonymous
yayy ok, akkor semmi újításról nincs szó, ami bekerült volna a petícióba:) már féltem, hogy vmi más:)) szentem egész yo lett egyébként, és yo ötlet volt ez attól, aki felvetette (még mindig nem tudom ki ötlete volt... :) <br> <br> nah akkor én mennék is, majd holnap jövök...<br> csáó

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20120 Írta: Anonymous
Szia Fereste! :) <br> Persze, hogy hozhatod a kazettát, sőt, megkérnélek rá. :) )<br> <br> PETÍCIÓ!! Dínchamion kérdezte, hogy hallott valamilyen javított változatról. Nincs semmilyen javított változat, arról van csak szó, hogy aláírás közben észrevettük, hogy van benne egy szóismétlés (ez) és kifelejtettük beírni a március szót is a január elé. De ezt ott javítottuk ki, a többiek előtt, aztán ki lett a második oldal újra printelve, de semmi mást nem változtattunk meg rajta, és szó sincs arról, hogy még egyszer hozzányúlnánk.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20119 Írta: Anonymous
hát ez kész... nem tudom mit nem lehet azon érteni, hogy Legolas topicba Legolasról beszéljünk, illeszünk be képeket stb... ha meg vmi nem jön össze, próbálgatni lehet a chatelős topicban.... hörrr, mostmár kezd elegem lenni ebből az egész hercehurcából..bürrr....<br> <br> egy fontos off: Vic, mikor megyek a petíciót aláírni vihetem a kazit?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20118 Írta: Anonymous
anNamärie, és mindenki más, aki képeket illeszt ide be....<br> <br> Nagyon szépen köszönjük a beillesztett képeket, tudjuk, hogy nagy meló és könnyen el is lehet rontani a beillesztést. Sokan csak azért keresik fel ezt a topicot, hogy megnézzék a friss termést... de könyörgöm, LEGOLAST, ORLANDO BLOOMOT, TÜNDÉKET, nem pedig nazgúlokat szeretnének a többiek sem itt látni. A többi topicon legalább úgy szoktak örülni a képbeillesztéseknek, mint itt, tegyétek meg azt, amit én is, hogy a képet oda illesztitek be, ahová való.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20117 Írta: Anonymous
<a href=http://atpictures.com/orlando/
>Hát akkor egy Orlando-s oldal, amit remélem, még nem láttatok

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20116 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Most,immár fél órája olvasgatom a Topicokat,és valahogy elveszek a sok szövegben.<br> Próbálok keresgélni dolgokat,hozászólásokat,de valahogy teljesen szétesek.<br> Lehet,hogy ez az én hibám,de olyan máslett ez a fórum,vagyis én ezt érzem.Bocs ez nem ebbe a topicba tartozott volna,de ittolvashatom a kedvenceimet. :-) ))<br> Legolas nagyon jóó,talán jobb mint én!:-)<br> Mind a könyvbeli,és a filbbéli megszemélyesitése nagyon jó lett.<br> Remélem Orlando nemfogja úgyvégezni mint Di Caprio,bár még nincs akkora felhajtás körülötte.Bár..nagyon sokak kedvence lett. :-) <br> Röviden ennyit<br> Üdv minden Lego rajongónak,és a GYU fanoknak!.-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20115 Írta: Anonymous
Petyus, szívesen látunk téged is ha bármi véleményed van Legolasról, a tündékről, Orlandoról, egyátalán nem vesszük belerondításnak. Nem értem, hogy miért nem használják a csetteket az emberek és miért a tematikus rovatokban barmolnak. <br> Mázlid van, kedvelem a Sith-eket és azért úsztad meg a dolgot szárazon, mert Lord Maul mind közül a kedvencem. :-) <br> Ez is off volt. Az vesse rám az első követ, aki maga soha nem offolt. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20114 Írta: Anonymous
Észah, Vic egyetértek veletek. ez a topic nem arra való, hogy cseteljenek, bár néha én is írtam már ide félmondatos dolgokat, ha az előző véleményemből kihagytam. szóval naon nem szeretném ha ez a topic tönkremenne, mert szerintem naon yo, és kár lenne érte...<br> naon köszönö, hogy a barátnőm is aláírhatja, ha sikerül elmennie, ő is csatlakozik a petíció aláírói közé:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20113 Írta: Anonymous
ÉSzAH, bocs, az én voltam az igazi nevemen, (Orwell a király!) egyébként teljesen igazad van a chat témában, de sajna a chatet nem használják az emberkék, a chatelős topic csak az egyik chatelős topic, szóval bocs, hogy belerondítok a fórumotokba!<br> <br> Elfogadod egy rondán vicsorgó Sith bocsánatkérését? (Tipp: ha nem, megholsz! :) )<br> <br> Na, ez volt az OFF, majd értestsetek a petíció sorsáról! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20111 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> <br> Nem akarok gonoszkodni, de irtóra cseteltek itt újabban. Ki fogok törölni néhány hozzászólást, előre is elnézést kérek mindenkitől. <br> <B>Itt Legolasról, a tündékről, Orliról szoktunk beszélgetni,</B> nem pedig Lego bábukról és Aragorn állítólagos csókjáról. Van arra éppen elég topic. Persze néhány off kijelentést még én is meg szoktam engedni magamnak, de ami itt ezen a hétvégén ment, az már tényleg nem semmi...<br> <br> <B> Nagyon on szépen megkérek ÚJFENT mindenkit, hogy csak A TOPIC-KAL SZOROSAN ÖSSZEFÜGGŐ TÉMÁBAN ÍRJON IDE.!!!!<br> <br> AKI DUMCSIZNI AKAR, NYITOTTAM NEKI EGY CHATELŐS TOPICOT, DIREKT EZÉRT. ÍRJATOK ODA! </B><br> <br> Vic, aki most irtó pipa....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20112 Írta: Anonymous
Fereste, szerintem ez nem akadály, mi elsősorban, mint rajongók, nem mint fórum olvasók tiltakozunk. Minden rajongónak megköszönjük, ha csatlakozik a kezdményezésünkhöz. Várjuk a barátnődet is. :-) <br> Igyekszem nem vitázni, de ha egyszer támadás ér, kénytelen vagyok védekezni. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20110 Írta: Anonymous
Észah, lenne egy kérdésem még a petícióval kapcsolatban. az egyik barátnőmnek meséltem erről, és ő is naon szeretné aláírni. az a kérdésem, akdály lenne-e ez, mivelhogy elméletileg fórumtagok írnák alá, de ő nem az. szóval nagy gondot jelentene ha aláríná?<br> más: plíz, ezt a topicot ne basszuk el értelmetlen vitákkal!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.592 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére