Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20109 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Gandalf, nagyon kérlek ecseteld az okokat. Már itt lenne az ideje, hogy valaki rámutasson, hogy mi is a helyzet. Én már megtettem egy párszor, de úgy látszik nem voltam elég hatásos. :-) <br> Te is jössz aláírni? Ez aztán a kellemes meglepetés!<br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20108 Írta: Anonymous
anNamarie, hol olvasol az én nevem alatt csupán csak annyi bejegyzést, hogy sziasztok itt vagyok, vagy mentem aludni, vagy mi van itt és miért nem vagytok itt? Szerintem sehol. A 2. oldalon léptem be erre a fórumra, lapozd csak végig azt a hatvanakárhány oldalt, ha kíváncsi vagy, de megmondom előre: Nem fogsz találni. Én elsősorban az ilyen csettek ellen küzdök. Azt elfogadom, hogy a témához egyetlen frappáns mondattal is hozzá lehet szólni. Ha pedig valaki offot is kérdez, arra illik válaszolni még akkor is ha csett-gyanús. Nem ezekkel van bajom és elismerem, hogy ilyeneket magam is gyártok. <br> Az viszont kifejezetten zavaró - ezt nem csak én mondom, nyugodtan böngészgess, sok ilyen panaszt fogsz találni - hogy a sok helló meg viszlát között elvész az a pár igazán tartalmas és elgondolkodásra késztető hozzászólás. Igen, elvész, mert egy új betérőnek néha nincs türelme és felesleges internet-ideje arra, hogy tűt keressen a szénakazalban. Szerintem nem egy olvasót vesztettünk így el. És nem csak mi, de az összes szétcsettelt topik. Már ha csak magamból indulok ki, akkor is, mert én is azért szoktam le egy csomó fórumos rovatról, mert a napi több száz bejegyzés között nem volt idegem megkeresni azt az egy-kettőt, amire lehet, hogy válaszoltam volna. <br> Igaz, hogy most csak Galadriel@13-nak szólt, de EZERSZER kértem már korábban és nem csak én, de a fórum nyitó Morgana is, hogy tartózkodjunk a csetteléstől és offolástól.
Lord Maul, igazán intelligens hozzászólással kapcsolódtál be a Legolasról szóló eszmecserébe. Grautulálok!
Drága bátyáim és nővéreim a topikban! Talán kereszteljük át a topikot FARM névre, ha már ilyen szépen le lettünk állatozva.
ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20107 Írta: Anonymous
yupííííííííí!!! tudok menni a petíció aláírásra!!!!! na akkor már csak egy kérésem van... mivel az irodalmi műsor után közvetlenül, ezért matrózblúzban leszek.. szóval nem kiröhögni lehetőleg....<br> yah és naon remélem, hogy megtalálom.. tehát kálvin tér, baross utca... szökőkút,parkoló.. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20106 Írta: Anonymous
A FSzEK bejárata egyébként a Reviczky utcában van! A Szabó Ervin térről nyílik, s nem lehet eltéveszteni!<br> <br> Jó későn lesz az a petíció-aláírás.... pedig egész délelőtt a Reviczky utcában ücsörgök...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20104 Írta: Anonymous
pontosan Észah.<br> mi kulturált módon válaszoltunk az újság állításaira, érvekkel támasztottuk alá az igazunkat, nemúgy, mint ők... és ha még ez a petíció a főszerkesztő kukájában köt is ki, mi mgtettük ami tőlünk tellett....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20105 Írta: Anonymous
ÉSzAH, úhh, nekem kicsit messze van, meg amúgy se sok értelmét látom, mert egyszerűen az újságírás ilyen, és kész (sajnos ez érdekli a népet).<br> <br> Nem olvastam a cikket, csak a peticiótokat, úgyhogy nem tudom, mennyire volt gusztustalan, inkább azt kellene megnézni, hogy külföldön kért-e helyreigazítást, de szerintem tuti nem. Ha igen, akkor küldjetek egy e-mailt a managementjének, akkor meg kell jelentetni a helyreigazítás szövegét, ha ők kérik.<br> <br> Mindenesetre tetszik a lelkesedésetek, az ilyen hozzáállás miatt tudták a Lázadók legyőzni imádott Császáromat! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20103 Írta: Anonymous
Igazad van Fereste. Nem nagyon számítunk kedvező reakcióra, ismerve az újság hozzáállását a témához. Viszont a mi lelkiismeretünk tiszta: a tőlünk telhető módon megvédtük a kedvencünket a rágalmaktól. Mi már ezzel is nyertünk. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20102 Írta: Anonymous
petyus:)))))<br> szentem azért ennek a petíciónak igen is van értelme, annak ellenére, hogy valószínűleg nem megyünk vele semmire...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20100 Írta: Anonymous
na így még könnyebb számomra:))) hála yo istennek a metróig el tudok jutni (amennyiben ez az, amelyik újpest központ végállomással rendelkezik, de szentem tuti ez az), és akkor onnantúl gyerek játék lesz:)))<br> yupííí, már csak a szüleimnek kell szólni erről...<br> de legroszabb esetben, én is úgyis megyek délután szavalni, és azt mondom elhúzódott, közbe meg elmegyek aláírni.. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20101 Írta: Anonymous
Ah ... Petyus! Fenyegetést inkább majd akkor írjunk ha erre nekünk nem tetsző módon reagálnak. Akkor aztán jöhet a kapcsolatfelvétel a managementtel is. <br> Én még töretlenül hiszek az emberi intelligenciában. Csak azután veszem elő az íjat, hogy bebizonyosodott: nem létezik. <br> De addig is gyere el aláírni, ha időd engedi. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20099 Írta: Anonymous
Ja, szerintem nem peticíót kellene írni, ez felesleges, ha akarjátok, írok nekik egy jó kis fenyegetőlevelet, utána megbeszélem Orli managementjével, személyiségi jogok megsértése miatt kérünk helyreigazítást, nem vagyoni kárt úgyse állapítanak meg, szóval della nem jönne belőle... de ha pénz nincs, akkor felesleges is foglalkozni az egésszel...<br> <br> Inkább kezdjetek aláírást, hogy Legolast válasszuk meg királynak, de sajna ezt se lehet, mert nem lehet burkolt alkotmánymódosításról népszavazni.<br> <br> Na mindegy, lelövöm magam. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20098 Írta: Anonymous
Még egy kis segítség az odajutáshoz (nem off, mert az Orlando-peticíóról van szó): <br> <br> Kálvin tér = M3 (kék metró) megálló. Tehát metróval oda lehet jutni. Az aluljáróból van külön feljáró a Baross utca felé. Tuti megtalálod. Onnan kb. 3 perc séta a Könyvtár. Ahogy feljön az ember az aluljáróból (metró) már látja is az épületet. Nagy rácsos kapuja van, de nem ott kell bemenni. Ki lesz írva, hogy hol. Előtte meg kút és parkoló. (Jobbra meg a nagy parkolóház a Baross utca túloldalán.)<br> <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20097 Írta: Anonymous
Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár<br> Budapest, VIII. ker.<br> Szabó Ervin tér 1. <br> <br> A Kálvin térről a Baross utcán kell elindulni és ott lesz egy háromszögletű tér középen kúttal. (Szemben egy OTP parkolóházzal, alatta benzinkút). Szép, felújított épület. <br> <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20096 Írta: Anonymous
Legolas, mint Tolkien figurája nem annyira fogott meg, de ahogyan Orlando eljátszotta az zseniális volt. <br> <br> meghát Orli sem hagy hidegen.. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20095 Írta: Anonymous
Hát én nem vagyok biztos benne, hogy eltűnt. Még szerencse, hogy az IP címek árulkodnak. Azok alapján többnyire be lehet azonosítani mindenkit, függetlenül attól, hogy milyen nicknéven jön be. Galadriel@13, egyébként miért nem adsz meg e-mail címet?
ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20094 Írta: Anonymous
Galadriel, te szétcsetteled a topicot, de mind1. c6et is találsz ezen az oldalon, azt ott kell, ok? egyébként meg még yo hogy Legolsaról fogunk dumcsizni Legolas topicban....<br> Észah: bocs hogy ien hülye vagyok, Szab rvin Könyvtrról természetesen én is hallottam, ezért volt érdekes az a nővérek meg petíció... mégegyszer bocs a hülyeségemért...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20093 Írta: Anonymous
Fereste, a könyvtár neve Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár. A Nővérek mi vagyunk (Vic, Morgana és Hóruszságom) a Petíció meg az összejövetel tárgya. Hórusz szerelmére ... <br> Dínchamion, igen te már a javítottat írtad alá, a javítás tárgyát egyébként kettő azaz kettő darab elírás képezte, tartalmilag semmit sem változott a dolog.<br> anNamarie, hadd ne írjam le még egyszer. Lapozz egy kicsit hátrébb, ott találsz választ a kérdésedre. <br> Galadriel@13, kérlek ne csetteld szét a topikot. Köszi.
ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20092 Írta: Anonymous
sziasztok Orlando rajongók!!<br> szeretnék valamit kérdezni:<br> nem tudjátok véletlenül, hogy mennyit szerepel Orlando a Black Hawk Down-ban?<br> nem lehet túl nagy szerepe, mert sehová nincs kiírva.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20091 Írta: Anonymous
<a href=http://www.elbakin.com/film/images/legolas.htm>És akkor a francia oldalról a konkrétan idevágó rész:-) Magyarul LEGOLAS

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20090 Írta: Anonymous
Helló mindenki!<br> Találtam egy jó kis leírást az eredeti tündékről, vagyis elfekről egy mitológiai lexikonban... szerintem mindenki fújja kívülről, de azért is beírom:<br> <br> Elfek:(német elbe, angol elf, elves, svéd elf, elvar)szellemlények a germán alsó mitológiában. A róluk alkotott ewlképzelések a germán álfokra vezethetők vissza, az elfek is hasonló módon világos és sötét lényekre oszlanak. A középkori demenonlógiában a világos elfek a levegő szellemei, apró, szép emberek (vö Andersen HüvelykPanni)<br> , virágszirom sapkát viselnek. Lakóhelyük lehet fa, amit ebben az esetben nem lehet kivágni. Szeretnek holdfényben körtáncot lejteni, muzskájuk elbűvöli a hallgatót, táncra készeteti, még az életteleneket is. Azt tartják, ha egy elfe megfogja egy ember kezét, azt beszívja az elfek világa és többé nem szabadul onnan.<br> <br> Hát, a magamrészéről nem bánnám, ha elcsípne vmelyik... nem is tudom melyik..virágsipkában:))).<br> <br> Más: szerintetek milyen fajta zene illene Legolas, meg úgy általában a tündék mögé? Amikor a múltkorivban hallottam Vivaldi négy évszakából a tél largo tételét, arra gondoltam, ez az, ez tényleg tündés...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20089 Írta: Anonymous
Még mindig nem tudom, milyen petícióról van szó!! Ha elmondanátok, talán még el is tudnék menni, bár nem egyszerű a dolog.<br> Bocsánat, mert én is elkanyarodtam Legolastól, de azért ezek a nazgúlos képek megérték, nem? Mert szerintem zseniálisak voltak, most az egyik a hátterem. És ezt igazán nem tudom melyik topicba berakni, gondoltam, itt talán vannak olyan emberek, akiket érdekel...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20088 Írta: Anonymous
Bocsi, ha hülye lesz a kérdés, de valaki emlegetett itt vmi javított petíciót... Ez ugye nem más, mint amit én is aláírtam?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20087 Írta: Anonymous
Nagy a csend. Egyet kell értsek azzal, hogy kezdünk eltávolodni a lényegtől. És Legolas tényleg kevés megnyilvánulási lehetőséget kapott a filmben. Össze fogom számolni, hogy hány mondata van! Nagyon kevés. Más. Arra gondoltam, mikor Gandalf és Elrond Völgyzugolyban beszélgetnek. De valószínű, hogy az nem Legolas, mert tényleg csak azelőtt pár másodperccel érkezett. Csak olvastam valahol és gondoltam megkérdezem. Egyetértek mindenkivel, aki Haldírt kritizálja. A mozdulatai, a hangja, az arca... hát...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20086 Írta: Anonymous
yayayyy, ez az időpont elég húzós nekem.... hát nem tudom, talán meg tudom oldani, hogy odamenjek, de kétlem:(((<br> a másik: ez a könyvtár neve? mármint a Nővérek és a Petíció Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20085 Írta: Anonymous
Meg lehet valahol nézni ezt a petíciót, vagy esetleg valaki el tudná nekem küldeni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20084 Írta: Anonymous
FIGYELEM!!!<br> <br> Mindenki aki még nem írta alá a (már kijavított) petíciót, de szeretné!<br> <br> Kedden (2002.03.12.-én), 17.00 és 20.00 óra között a Nővérek és a Petíció a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár földszinti büféjében lesznek (az a nagyon szép épület a Kálvin térnél) megtalálhatók. Van ott bent egy fa, annak a közelében fogunk ücsörögni hárman lányok. Reméljük erről fel fogtok minket ismerni. Oda lehet jönni aláírni a petíciót. Sajnos csak ezen a napon, csak az itt megadott időben tudunk e célból rendelkezésre állni, reméljük, hogy minél többen el tudtok jönni. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20083 Írta: Anonymous
Nos, vissza Legolashoz, mert ugyebár itt őt istenítjük. A filmes talin egy perc erejéig szó esett a tündékről is, azzal mindenki egyetértett, hogy Haldír borzalmas volt :) Meg mögötte a tündék, mint vízihulla. De Legolas egészen más, mert őt különlegessé teszi a szőke hajjal erős kontrasztban álló, sűrű, fekete szemöldök, ami a többinek baromi rosszul áll. Naugye! Végre felfigyeltetek a szemöldökére! Én azt szeretem benne a legjobban :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20082 Írta: Anonymous
A többi kép már csak egy kis csemege!<br> <a href=http://www.violet-dreams.net/orlandobloom/gallery/non6.jpg> klikk
klikk
még egy klikk
utolsó klikk

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20081 Írta: Anonymous
Sziasztok! Lehet, hogy én vettem észre rosszul, de mintha pár napja ez a fórum kicsit eltávolodott volna a lényegtől! Úgy értem azt vettem észre, hogy újabban néha, rossz indulatú látogatókat kell innen elzavarni, vagy feleslegesen rágódunk mindenféle ide nem illő problémákon(?) pl: Harry Potter, és LOTR Lego stb. Nem az lenne a dolgunk, hogy Legolast (alkalomadtán Orlandót), a tündéket, és a hozzájuk kapcsolodó dolgokat megtárgyaljuk, csodáljuk, és álmodozzunk? Nagy Nővérek! Szerintetek?<br> Én a magam részéről nem bánnám, ha mindenki odafigyelne, hogy a megfelelő dolgot a megfelelő helyen/fórumon tegye közzé! Végül is mindenhol ott vagyunk! Mindezeket minden rosszindulat nélkül mondom, és vetetem itten most fel! <br> <a href=http://www.violet-dreams.net/orlandobloom/gallery/legolas5.jpg> HOGY EMLÉKEZZÜNK MIÉRT IS VAGYUNK ITT!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20080 Írta: Anonymous
Csak én érzem úgy, vagy Legolast tényleg elhanyagolták a filmben? Mert alig <br> <br> beszélt valamit, szegénykét elnyomta Aragorn, de NEKI BÁRMIT megbocsátok. Kár volt <br> <br> kihagyni, mikor Móriában jön a balrog, Leggy meg elkezd sikítani... Hehe...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.514 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére