Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19989 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Azért az ÉSben sem éppen szépen írnak róla. Nem küldenétek el nékem is a petíció szövegét?<br> Nagy kérés lenne?<br> puszi: Míriel

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19988 Írta: Anonymous
Úgy látom nincs itt senki úgyhogy írok egy-két dolgot.<br> Rayan: Mikor mész Csehországba? Én is ismerek egy kórust ami oda megy, lehet hogy benne vagy?<br> Mindenkinek, aki látta a filmet eredeti nyelven: szerintem nagyon elrontották Legolas szinkronizálását, mert olyan nyálas-szépfiú hangot adtak neki, pedig igazából olyan a hangja mint a susogó tavaszi szellő. Gyönyörű!<br> Hű, mit akartam még írni. Ja, anyával is megnéztem A filmet, a kedvencei Aragorn és Boromir voltak. Valahányszor megláttam Orlit elolvadtam...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19986 Írta: Anonymous
Hiába! Ez a szép emberek sorsa!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19987 Írta: Anonymous
Nem mintha ez olyan jó lenne... :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19985 Írta: Anonymous
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM<br> ugye ez most nemigaz???!!!!! Orlando már a 100xszépben is????????<br> <br> gürrrrrrrrrhörrrrrrrrrrrrrrrrr..............

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19984 Írta: Anonymous
láttátok a 100xszépet?tisztára elizélték Legolast!kék szemmel rakták bele az újságba!!barna szeme volt a filmben,nem??<br> ugye nem haragszotok a du-ni öldöklésért???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19983 Írta: Anonymous
Celeb! Whoáóóóó :) ))<br> Az az Orgia nagyon szimpi ;) <br> És a Gyűrű is nagyon klassz :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19982 Írta: Anonymous
Sziasztok! Nagyon tetszik, hogy ég itten a láng mindenkiben! Sajna nem hinném hogy találkozni tudnék a lelkes társasággal (pedig már sokakra nagyon kiváncsi vagyok, élen Vic-kel), de jó dumcsizást kívánok! Nem bánnám, ha valaki e-mailen eltudná küldeni a petíció szövegét, nagyon kíváncsi lennék rá! Addig elolvasom végre azt az ominózus cikket. (Utálom, hogy semmire sincs időm, és nem tudok ilyen lelkesen kiállni az ÜGY érdekében, mit ti!)<br> No de találtam pár érdekes képet!!!!!<br> <a href=http://www.ringfan.com/~mbass/www.tolkienmovies.com/images/characters/elostirion-gatesofmoria.jpg> Moria
ezt már sok verzióban láttuk, de ebben is?
és így
egy halott Nazgul
EZ ISZONYÚAN GYÖNYÖRŰ szerintem
ezek már nem újak, de ez itt egy kép-orgia

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19980 Írta: Anonymous
oh, köszönöm, ezt eddig nem tudtam, de mostmár igen:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19981 Írta: Anonymous
egyébként hogy áll a petíció?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19979 Írta: Anonymous
Fereste: ilyenkor nagyon szeretlek, ugye tudod... :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19978 Írta: Anonymous
jéééééézus úristen, teljesen felháborító, hogy az im HÓNAPPASIJA szavazásnál benne van.. hát ez nem igaz.. kész.. meghaltam... mi lehet ennél rosszabb? legközelebb minek fogják titulálni? grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. nem igaz>:o(((((((( a rohadt életbe is...<br> na mind1. a múltkor már egy egész álló napon nyomogattam a gombot, mikor Elijahra lehetett szavazni, de most ezt nem teszem meg. mert rájöttem, hogy az mekkora Bság volt a részemről... Orlira egyszer szavaztam, kész.. úgyis ő fog bekerülni, szóval tök 8.....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19977 Írta: Anonymous
OFF TOPIC:<br> <br> <B>NOS, AKKOR EGY KIS FIGYELMET KÉRNÉNK, MERT LÁTOM, HOGY NEM MINDENKI TUD MÉG RÓLA....<br> <br> KETTŐ, AZAZ KETTŐ TALÁLKOZÓ KÉSZÜL A TOLKIEN.HU FÓRUMÁNAK TAGJAIVAL, AZ EGYIK MOST PÉNTEKEN ESTE 18.30-TÓL, A MÁSIK SZOMBATON DÉLUTÁN 16.30-TÓL.<br> <br> Mindkettő helyszíne a Jet Station Pub lesz a Nyugati Pályaudvarnál, </B>, ahová kiskorúak is nyugodtan jöhetnek. A McDonald's és a posta között van egy sárga ponyvával lefedett terasz, ez már a Jethez tartozik. Ott lesz a találkozó.<br> <br> Az első találkozó egy esti kötött témás kerekasztal beszélgetés lesz, amelyet Batti és Lamorak szervez, eddig 15 fő körül leszünk és a Tolkien Café topicban lehet rá bejelentkezni. (de nem sokáig, mert holnap reggelig pontosítani kell az asztalfoglalást)<br> A beszélgetésen a gyűrűhordozókról lesz szó, tehát irányított lesz a beszélgetés, de nem kell félnie senkinek, mert ez egy laza dumcsi lesz, senkit senki nem fog megenni, és nem kell egy két lábon járó enciklopédiának lenni, hogy hozzá tudjatok szólni a témához. (és nem is muszáj hozzászólni sem, lehet nyugodtan kajálni, figyelni is a többieket...)<br> <br> A másik már más tészta, a Csináljunk filmet! topicban lehet rá jelentkezni, arról van szó, hogy a fórumosok szeretnének egy rajongói filmet készíteni, amelyhez minden építő ötletet szívesen vennének. A forgatókönyv vázlatot a fiúktól el lehet kérni, de persze ez sokkal kötetlenebb találkozó lesz, mert még csak az esetleges ötleteket, javaslatokat, stb. hallgatják meg Laegolasék.<br> <br> Aki tud, az egyikre, vagy a másikra jöjjön el, mert megéri!!!! <br> <br> Az első pénteki találkozó asztalát TOLKIEN, míg a szombatiét FILM névre foglaltuk le.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19976 Írta: Anonymous
<a href=http://www.nationalgeographic.com/ngbeyond/rings/>Itten lehet csemegézni-kis Tolkien kultúra

Nyelvtörténet is olvasható benne,(igaz, hogy a nyelvek és írások topicba való lenne, de)innen rájöhettek, honnan szedtem a nevemet :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19975 Írta: Anonymous
Rossz hírem van, kedveseim. Több, mint valószínű, hogy nem fogjuk hallani énekelni a mi gyönyörű Legolasunkat :( <br> <br> Idézett cikk:<br> <br> Dinosaur, CO: How much poetry and songs are in the whole movie? <br> <br> Jeff Giles: Zero--and thank God. I know that will upset fans, but I can't stand the poetry. There are songs on the soundtrack obviously. People (Enya for one) sing in Elvish and Dwarvish but the characters don't sing themselves unless I'm forgetting something. Certainly Bilbo doesn't stand up and sing about his adventures or anything like that. The movie's emphasis really is on action. I should add, I haven't seen movies two and three, though I doubt they're musicals. <br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19974 Írta: Anonymous
Hú milyen jó Orlis honlapokat tudtok.....egyik-másikon baromi ééééédes....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19973 Írta: Anonymous
Hú ez tuti rayan<br> Most pedig namrie mindenkinek, bár én nem így szoktam búcsúzni, de most remélem stílusosnak hat. Legyetek jók és mindenki menjen találkozóra! Ha én már nem tudok legelább ti érezzétek jól magatokat:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19972 Írta: Anonymous
<a href=http://www.msnbc.com/news/1283917.jpg>Vissza kellett jönnem e kép erejéig, mert soha nem láttam még ilyen fantasztikus minőségben! Frodó Völgyzugolyban :) Hopp, OFF, de sebaj!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19971 Írta: Anonymous
Imádlak Vic! Eszembe nem jutott a kötőjel, mert mindig csak kattintottam a címeknél, most meg eltűnt és én meg csak álltam. köszi, köszi, köszi<br> téged érdemel meg a legjobban az a hosszúhajú szőke:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19970 Írta: Anonymous
De szerintem erre gondolsz:<br> <br> www.orlando-bloom.org/ <br> <br> vagy <a href=http://www.orlando-bloom.org/> klikk ide érte

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19969 Írta: Anonymous
kiskósza: Orlis honlapok:<br> <a href=http://orlando.glisten.net/www/links.html> hátha köztük van

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19968 Írta: Anonymous
Jaaaaj! muszály segítenetek. szörnyű, de elfelejtettem az egyik honlap címét. azt hiszem org volt a vége és bloom is volt benne. Jaaj mi volt az?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19967 Írta: Anonymous
Na, megtettem, szavaztam Orlira az IM honlapján - nem is tudom, miért...<br> A honlap címe: im-net.hu<br> <br> <a href=http://www.im-net.hu/honappasija.php> klikk ide a szavazáshoz

Szerintem nem kell szavaznunk, mert már megtették helyettünk, 6607 szavazzal az első helyen áll.
A második Ryan Phillippe 4886 szavazattal. Ha mégis be akartok szállni, ne felejtsétek el, hogy 10 pontot kell mindenben adni neki, különben a pontok levonódnak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19965 Írta: Anonymous
Anna: majd elmondjuk személyesen, nem fórumtéma. (nincs semmi kép róla, ne aggódj...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19966 Írta: Anonymous
off topic:kiskósza, jössz a találkozóra?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19964 Írta: Anonymous
kiskósza: a Bravót ki ne hagyd... nagyon jók a képek benne. Valaki írta, hogy az Ifjúsági Magazin honlapján megszavazták, hogy a következő számban ott is Orli legyen. Én még nem jártam arra, de gondoltam, hogy jó ha tudjátok. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19963 Írta: Anonymous
Mi volt a Filmcsillagban?Én csak a Vox-ot és a Cinemát veszem már évek óta.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19962 Írta: Anonymous
Na ne Orlando a magyar Bravóban. ez igazán vicces:-)<br> majd a hugommal vetetek vagy anyuval hozatok a boltból:-)<br> Más. tegnap kezembe került egy filmcsillag. Hát azt is igencsak viccesnek találtam, de tényleg! Annyit röhögtem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19961 Írta: Anonymous
Tegnap a boltban gyorsan megsasoltam a Bravo-t.Elég ciki, már vagy 4 éve nem fogtam a kezembe, de most muszáj volt Orlando miatt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19959 Írta: Anonymous
Szóra sem érdemes :) Pusszantás Nektek! Hív Stendhal, meg Julien Sorel.<br> <br> Csók. Rayan

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.627 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére