Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19869 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én elsősorban ember vagyok, de rengeteg hobbit-vonásom van (pimaszul őszinte vagyok, s olyankor is megmondom a véleményem, amikor inkább hallgatnom kéne, de megvan bennem a hobitok rácsodálkozási képessége, s néha a gyerekessége), s él bennem egy tünde is (ez elsősorban az érzelemgazdagságomban és az érzékenységemben nyilvánul meg, s talán még abban, hogy sokszor én is átérzem a világ minden szenvedését). Persze a barátaim szerint elsősorban a hobbit énem jön ki rajtam, akik viszont jobban ismernek, tudhatják, hogy mennyire 'tündés' tudok néha lenni, Külsőleg egyikre sem hasonlítok. Inkább egy entnek nézek ki! ;-) <br> <br> A szerepjátékos tündék azért sokszor mások, mint Középföldén. Ez szerintem erősen világgfüggő, noha vannak alapvető, közös vonások.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19868 Írta: Anonymous
Haldírhoz egy rövid hozzászólás: amikor először láttam a filmet, kissé mellbevágott a kinézete. Másodjára már kezdtem hozzászokni. Amikor azonban harmadszor néztem meg a filmet, első ízben szinkronizálva, majdnem leestem a székről. A magyar hangja annyira buzis volt (bocs az erős kifejezésért), hogy az összhatás hátborzongató volt :) ))))<br> Egyébként az, hogy görbe az orra, baj? Orli orra is görbe (jó kis S-kanyar van benne), az senkit nem zavar? :) ))))))))))))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19867 Írta: Anonymous
Érdekes nézőpont, amit Celebdringwen vetett fel tegnap, de én csak az imént olvastam. Én érdekes módon inkább dúnadánokkanl szoktam találkozni. Akikre, mint hogy én nem vagyok az, mérhetetlenül felnézek. Igaz, egyszer találkoztam egy tündével, szőke, kékeszöld szemű, titokzatos, kellemes humorú, amolyan lélekig hatoló pillantású lány volt , hatalmas, elálló fülekkel... Ami engem illet, én csak Éowyn vagyok, annak minden feminizmusával, kalandvágyával, rabságtól való félelmével együtt. <br> A tündék kihalófélben vannak, nem?<br> Persze néhányan még laknak valamelyik erdő mélyén, és féltündékből is csatangol néhány, de egyre kevesebb...Sajnos.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19866 Írta: Anonymous
gesztenyi: a tegnapi Arwen-Legolasos képek a National Geographic Beyond the Movie special című videókazettájáról valók. Ezt kellene megszereznünk valahogyan itt Magyarországon. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19865 Írta: Anonymous
Ez a pár sor szerintem tökéletes. Nagyon meghatott.<br> Kár, hogy közénk sosem fog leszállni a mesék hőse.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19864 Írta: Anonymous
Morgana: Te egy valódi kincs vagy! :) )) Köszönöm, köszönöm és még egyszer köszönöm!!! :) ))<br> <br> Az a legutolsó idézet valóban olyan, hogy.... egyszerűen nem tudok mit hozzátenni. Szerintem NEM IS SZABAD.<br> Akit ez néhány sor nem fog meg, vagy nem ért egyet a benne rejlő nagy igazsággal, azt csak mélyen és őszintén sajnálni tudom....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19863 Írta: Anonymous
Találtam néhány nagyon szép idézetet. Hadd osszam most meg Veletek.<br> <br> Az elsőt arra föl kerestem ki, mert annyira bosszantott, hogy honnan szedtem azt, hogy a törpök segítettek a tündéknek építkezni. Hát íme:<br> (II. kötet - Legolas nem akar bemenni a barlangba, erre Gimli:)<br> <br> 'Te nem látttad, így hát megbocsátom a tréfát - mondta Gimli. - De bolond beszéd, Legolas. Szerinted szép az a csarnok, ahol a királyod lakik, a Bakacsinerdőben, a hegy alatt, s amit a törpök segítettek megépíteni réges-régen? Pedig az csak kunyhó ehhez a barlanghoz képest: e mérhetetlen csarnokok, amelyeket betölt a tavakba csöpörgő víz örök muzsikája, szépek, mint Khaled-zaram a csillagfényben.'<br> <br> Itt Legolas ' leplezi le' a tündék bor-szeretetét, mikor újra találkoznak Trufával és Pippinnel:<br> <br> 'Szívemből beszélsz, Gimli - nevetett Legolas. - Bár engem inkább az érdekelne, borhoz hogy jutottak.'<br> <br> Nosaz ilyen megjegyzések után mondja valaki, hogy a tündék elvontak és nincs bennük élet!!!<br> De ez is nagyon aranyos. Van humora A tündénknek (ugye írhatom így Vic?... :) )<br> <br> 'Hamarosan mind a hárman belemerültek a falatozásba, s a két hobbit is szégyentelenül nekilátott, másodízben.<br> -A vendég nem ülhet egyedül asztalhoz - mondták.<br> -Szörnyen udvariasak vagytok! - nevetett Legolas. - Bár lehet, hogy ha mi nem jövünk, egymást vendégeltétek volna meg másodjára.'<br> <br> És végül, álljon itt e pár sor örök figyelmeztetésül valamennyiünknek, akár a fórum mottója is lehetne. Szép lenne, ha így tudnánk élni, mindig e néhány egyszerű, de annál mélyebb mondatot a szívünkben hordozva.<br> <br> 'A király hallgatott. - Entek! - mondta nagy sokára. Azt hiszem, a mesék homályából kilépve egy kicsit kezdem már érteni a fák csodáját. Különös napokat kell itt megérnem. Ősidők óta gondozzuk állatainkat, műveljük földjeinket, építjük házainkat, kovácsolunk szerszámokat vagy szállunk nyeregbe, hogy Minas Tirithet segítsük a háborúban. És hisszük, hogy az ember léte egy a világéval. De semmivel nem törődünk, ami a mi földünk határain kívül esik. Pedig róluk is szól az ének, csak épp hogy nem gondolunk rájuk, csupán a gyermekeknek emlegetjük őket, megszokásból. A mesék hőse most testet öltött, leszállt közibénk, és itt jár a nap alatt.'<br> <br> A Valák óvják lépteiteket, akik felett Eru őrködik!<br> Namarie! <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19862 Írta: Anonymous
Kérlek Titeket, ne vesszetek odaáig, hogy ÉS-t olvastok vagy legalább ne adjatok a véleményükre! Én az egyetemen a saját bőrömön tapasztalom, hogy annak a bandának MINDENRŐL a szexualitás jut az eszébe, mindent arra vezetnek vissza. Mi kínunkban sokszor már csak nevetünk rajtuk. <br> <br> És aki nem hiszi, nézzen utána, hogy az elfek TÉNYLEG iylen vonásúak, ezt akármelyik fantasy képen megnézhetitek vagy kérdezzetek szerepjátékosokat vagy olvasatok germán, kelta mitológiát. Én majdnem ledermedtem, mikor megláttam a Haldír mögött álló két ürgét, annyira (!!!!!!!!!!!!!) elfek voltak!!!<br> <br> Elegem van már abból, hogy manapság mindennek mögöttes és főleg szexuálisan túlfűtött tartalmat tulajdonítunk!!!<br> Emberek!!! Nézzetek már magatokba egy kicsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19861 Írta: Anonymous
NEEEEEEEEEEEM! Arwennek és Elrondnak nem azért volt fekete haja, mert féltündék voltak!!!!!!!!!!! Lúthiennek és Gil-Galadnak is fekete haja volt, hogy Maeglinről ne is beszéljünk.... A tündék nem automatikusan szőkék!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19860 Írta: Anonymous
Vic, nekem az utolsó kép tetszik a legjobban a Graham Show-ból, ahol eltakarja az arcát, teljesen odavagyok az ilyen természetes gesztusokért... :) <br> Jaj, az a két kép, mindjárt .., jaj, nem tudom mi lesz. Emberek, megvan a Morgana-féle boszorkányok ellenszere, ha totál le akarjátok őket (őt) bénítani...<br> <br> Dae-elena: Ez teljesen olyan, mintha valami régi korokból szóló, bús magyar ballada lenne... Nagyon szép. <br> <br> Vic, Gandalf, hadd javítsak, nem kukacoskodás. A Filmcsillag SOHA nem volt filmes körökben elismert, egyértelműen szennylap, DE sokkal olcsóbb, mint a színvonalasabb Cinema vagy a VOX (az utóbbit érdemes olvasni), és a Filmvilág meg ugye nem a tömegszórakoztató filmeket és témákat (színészpletykákról ne is beszéljünk) veszi célba, tehát elég sokan olvassák. És ez gáz!!! Ezért kell írni.<br> Kéne már az A MINŐSÉG forradalma!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19859 Írta: Anonymous
Tünde-lány: értem amit mondasz (és irigyellek hogy te egy tünde vagy), de én olyasmire gondoltam, hogy bizonyos emberek a lelkükben hordják azt a valamit, ami különlegessé teszi őket. Amitől lesznek egy kicsit tündék, vagy hobbitok, vagy egyéb teremtmények. Az hiszem a leginkább abban különböznek tőlünk, hogy nem csak a szemükkel képesek látni! Mintha ezt próbálta volna Gandalf folyton tanítani a Szövetség egyes tagjainak. Persze olyan érzékeny teremtések, mint a tündék pl.: Legolas tudják ezt jól.<br> <br> <a href=http://www.listsitepro.com/cgi-bin/lsgold/lsgold.cgi?id=gimli&hit_out=1015252898> itten lehet csemegézni a második részből

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19858 Írta: Anonymous
Celeb: tökéletesen igazad van.<br> és én enmcsak azé vagyok tünde, mert egy felvágós idióta vagyok, aki szereti játszani a nagy fejet, hanem mert tényleg nagyon sok közös vonásom van Tolkien csodálatos eremtményeivel, persze sajnos nem elég....<br> És -kérdezzétel meg Rogue-t, ő személyesen ismer-tiszta tündés vagyok, és ezt nem én mondtam, hanem már többen is mondták nekem, és nagy szürkéskék szemeim vannak, szőkésbarna hajjal, ami ugyan nem felel meg a tünde- előírásoknak, de ugyebár kivételek mindig akadhatnak...<br> és az egyik legjobb abrátnőm egy hobbit. konoylan mondom. Elijah-mániás amúgy, ezért Frodónének is hívom:-)<br> De tényleg az.<br> Bár a hasam alapján nekem is vannak hobbit vonásaim:-)..és ember is.<br> De azzal nem értek egyet, hogy a legtöbben emberek, memrt sajnos a legtöbben nem emberek, hanem emberek...ugye érted, hogy mire gondolok....<br> gondolom értitek mind.<br> mert ami a mai diszkós idióták között folyik, az már nem minősül emberi létnek...<br> gondoljatok csak bele: ismertek egyetlenegy oylan embert is, mint akár Boromir? Mert én nem...<br> Akit meg ismerek, az nem egyszerű ember, hanem egy igazi, vérbeli kósza, ezt most komoylan mondom...ugye rogue?:-)<br> De kérlek nézzetek be az általam létrehozott Kósza.szövetség topicba!<br> fontos.<br> puszi:<br> Kata G. alias t.t.és k.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19857 Írta: Anonymous
Nekem az egyik osztálytársam tipikus tündelány. Szőkésbarna haj, kedves, szelíd arc, mélybarna szemek, és a füle is más, mint a többieké, és mindig kilóg két hajtincs között. Néha még az öltözködése is különleges, mint a tündéké. És persze szép is, okos is, kedves is:-) Jó neki:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19856 Írta: Anonymous
Tudom, hogy néha kicsit kiesek a dolgok menetéből, de a petícióról teljesen lemaradtam. Viszont ÉSzAH szélmamlomharcról írott véleménye olyan magával ragadó, hogy csak! Mi hát a harc /petíció/ lényege? <br> <br> Nem tudom, hogy felvetődött-e már itt a téma, de megfigyeltétek már, hogy minden ember hordoz bizonyos jól felismerhető vonásokat magán? Úgy értem teljesen jól felismerhetően megvannak a tündelelkű, hobbit stb fajtájú emberek. Én rájöttem, hogy ismerek egy tündét. Hosszú haja van, és hatalmas szemei, és sok titkot hordoz a lelkében, ugyanakkor béke van körötte. <br> Persze a legtöbb még mindig az EMBERből van (nem mintha ez olyan jó lenne), de titkon itt maradt még néhány más teremtény is köztünk, de amilyenek vagyunk már ezt sem vesszük észre!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19855 Írta: Anonymous
Míriel: elképzeltem a jelenetet... :-) <br> ahh:-)<br> dejó:-)<br> Any köszi a címet, tök jó:-9<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19854 Írta: Anonymous
<a href=http://www.nexus.hu/kazamata/gallery/tolkien.htm>Nézzétek meg ezt az oldalt, érdemes!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19853 Írta: Anonymous
Nah: pl:<br> Gimli megvajazza Legolas hátasának (ami egy birka) nyergét, s Legolas egész nap egyensúly-proglémákkal küszködik.<br> Cserébe Legolas levág egy kicsit Gimli hátasának lábából, amitől a törp tengeribeteg lesz.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19852 Írta: Anonymous
Bőregérkém: ez a rész nekem is tetszett. Képzeljétek, ma olvastam egy Gyűrűkúra c. paródiakötetet. Ritka silány ez a mű, bár vannak aranyos részek (amikor saját kútfőből merítenek, s nem Tolkien nemlétező hibáit ecsetelik.)<br> Ebben Gimli és Legolas nem békül ki, állandóan egymást ugratják, ami végülis nagyon édes.<br> puszi: Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19851 Írta: Anonymous
Az a Legolas lepottyan szerintem is<br> tök jó!Mírielnek.<br> Engem érdekel,de most el kell mennem!Majd holnap!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19850 Írta: Anonymous
boreger: ennél a résznél olyan édes volt<br> Míriel: ennél is<br> (a könyvben) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19848 Írta: Anonymous
nekem az amikor elszalad a napért... amikor először olvastam, nem tűnt fel, de másodszorra majdnem elbőgtem magam (pedig könyvön szinte soha nem sírok)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19849 Írta: Anonymous
Jaj, Dodie! Meghalok a röhögéstől!<br> De Lórienben az összes tünde ugyanolyan volt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19847 Írta: Anonymous
Nekem a kedvenc részem (ha ez Gandalfon kívül érdekel vkit, mert nem nagyon figyeltek oda rám), az az, amikor Legolas elkezd felkapaszkodni a fára, s ijedtében lepottyan, majd összekucorodik a fa alatt. Ezt az édes jelenetet el tudjátok képzelni?<br> pussssssssz: Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19845 Írta: Anonymous
Lehet, hogy Samu volt az, de azt tudom, hogy Pippin könnyedén megy át, Trufa vagy Samu meg mindig lenéz és alig mer átmenni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19846 Írta: Anonymous
A petíció aláírásának időpontját tisztázzátok minél hamarabb, jó?<br> Még lapzárta előtt.<br> puszi: Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19843 Írta: Anonymous
:D DDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19844 Írta: Anonymous
Anwe: mi a bajod Trufával?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19842 Írta: Anonymous
Képzeljétek el: Legolas méltóságteljesen vonul, körülötte levelek hullanak... és akkor PAFFF! pofára esik:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19841 Írta: Anonymous
Trufára lettem volna kiváncsi...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19840 Írta: Anonymous
Az tényleg tök jó lett volna,ha azt a szembekötős részt beleteszik!Jó lett volna megnézni,hogy a csapat egy-két tagja hogy vergődik át a kötélen!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.520 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére