Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19749 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
''A Világ Végzetét- mondták - csak az az Egy változtathatja meg, aki teremtette. S ha minden veszélyt és káprázatot elkerülve eljutnátok Amanba, az Áldott Birodalomba, nem sok hasznotok lenne belőle. Mert nem Manwe országa teszi halhatatlanná lakóit, hanem a Halhatatlanok szentelték meg az országot, s ott még hamarabb elsorvadnátok, s ráunnátok a világra, mint a túlságosan erős fénybe került lepkék.''

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19748 Írta: Anonymous
Hogyhogy???!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19747 Írta: Anonymous
A Gy. U. egyébként nincs benne a legnagyobb példányszámban eladott könyvek között!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19746 Írta: Anonymous
Gyönyörű álom. Én miért nem tudok Vele álmodni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19745 Írta: Anonymous
Fereste, erre gondolsz?<br> www.barrowdowns.com/Welcome.asp <br> <br> Legolas nevű teve? Húha... Bár talán jobb, mint ha hősember lenne! :-) ))<br> <br> Beleolvastam az írásaitokba, kár, hogy soha nem jut időm rendesen végig olvasni... :-( (( Sajna egyre kevesebbet netezhetek, ráadásul néhány napja észre vettem, hogy valaki a fórumba szintén Tinúviel néven írogat... Telljesen el lett rontva a napom... Nevet változtatni nem szeretnék (már e-mailem is van :-) nagyon sokan ismernek Tinúvielként... És most mindenki összekever minket... Az újakat pedig nem is ismerem... Váltsak nevet, vagy most már tulajdonképpen telljesen felesleges...? :-( <br> Talán valamikor szombaton jöhetek legközelebb, feltéve, ha nem lesz suli... (Már a harmadik bombariadó 3 hét alatt, és még csak hétfő van... :-I)<br> <br> Tin

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19744 Írta: Anonymous
Szegény Lego-gyerek... Nem tisztelik a becsületét.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19743 Írta: Anonymous
Legolast, a húgodat, vagy a tevéjét?<br> Bocs. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19742 Írta: Anonymous
Legolas becsülete hanyatlik, haj... a húgom épp most nevezte el a tétova tevéjét Lelogas-nak... segítsetek megölni!!!:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19741 Írta: Anonymous
Szóval először is egy rossz szót se Orlira, mert szuper! ÉSzAH: én is aláírom a petíciót, örülök, hogy kezdeményeztétek. És vegyétek meg a Storyt, Elijah van benne, plusz egy szmokingos kép, amin Orli is rajta van (szép kis szóismétlés). A BRAVO 3. számában is volt két oldal a GyU-ról megszereztem :) Ja, és, bár ezzel csökkentem nyerési esélyeim :) , az Im-neten lehet majd nyerni GyU-s filmkönyvet és képes útmutatót!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19740 Írta: Anonymous
elnézést, OFF: vki nem tudn megmondani meik az az oldal, ahol meg lehet állapítani a tündenevünket?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19739 Írta: Anonymous
tényleg nagyon szép egyébként orlando, szinte tökéletes az arca (bár ha jobban megnézitek orsövényferdülése van, de nem keressük benne a rosszat , senki sem lehet tökéletes) szóval , én inkább woodista vagyok, de orlando is nagyon szép meg kell vallani.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19738 Írta: Anonymous
Szerintem Legolas gyönyörű. Az az igazság, hogy mindenütt a szépet keressük, ezért cuppantunk rá Legolasra, mert a férfiak legtöbbje NEM szép, azt hiszik, ha szebbek egy fokkal az ördögnél, már el is mennek.<br> Legolas-imádatunk csak a magas igényszintünket jelöli.<br> pussz: Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19737 Írta: Anonymous
Köszi Vicnek a nyilas képért. Nekem az a kedvencem.<br> Amit a példányszámról: a kritikusok mindig féltékenyek, mert ők nem tudnak olyan jót írni, ők csak a rosszat veszik észre (egy reménybeli kritikusok kritikusa): pussssz: Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19736 Írta: Anonymous
yah, azt nekem is yo volna tudnom ki az a Graham.. :) ))))))<br> egyébként szentem is szép volt Legolas, Orlit már nem nevezném annak, de egy pasi miért ne lehetne szép?<br> bye kósza tündelány!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19735 Írta: Anonymous
Na mára nekem ennyi volt, mennem kell, bocsánat. Ha valaki megírná mailben ki ez a Graham, azt nagyon tudnám szeretni, sziasztok, legyetek jók!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19734 Írta: Anonymous
petíciót én is aláírok, meg még néhányszáz ismerősöm.. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19733 Írta: Anonymous
Asszem kicsit OFF leszek:()<br> <br> Esgalfanawen: ne torodk vele mit mondanak a kritikusok, tudod, tolkienre meg szaz ev mulva is emlekezni fog egy par ember, a kritikusoknak meg meg most sem tudjuk a nevet. Egyebkent meg mindegy kinek tetszik es kinek nem, a _lenyeg_ hogy nekunk igen, es szerencsere abba senki nem szolhat bele, hogy _en_ vagy _te_ mit gondolunk.<br> Amugy en pont azt elveztem a konyvben, hogy nem kellett gondolkodni, oriasi melysegeket fejtegetni, csak - huss - elsodort magaval. Es szerintem igeni sebreszt uj gondolatokat. Az itt levo majd osszes topic a pelda ra!<br> <br> Az OFF-ert bocsi:()<br> <br> ÉSzAH: en is alairnam a tiltakozast:)<br> <br> amugy meg szerintem igenis vannak szep pasik:) Es azt nem mondom, hogy Orlando szep, de a filmbeli Legolas igenis az. Egyszeruen jo ranezni. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19732 Írta: Anonymous
Aha, már majdnem mindent értek:-)<br> a petíciót(nemtomhogy) de majd szeretném aláírni, meg még jónéhányan erről a környékről, szóval ha gondoljátok:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19731 Írta: Anonymous
Megint muszáj lesz elolvasni:-) Nem mintha akkora teher lenne:-)<br> Szóval a nevem direkt kisbetűs, úggyhogy megintcsak:-)<br> De ki az a Graham Norton? Metn a többi infót még tudom hova rakni, de ez úgy elég sejtelmes!Ne hagyj kétségek közt vergődni:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19730 Írta: Anonymous
Apropó, Graham Norton és Orlando: Még mielőtt valaki félre merné érteni!!!<br> Most készitjük a peticiót a Filmcsillag magazin részére, melyben tiltakozásunkat fejezzük ki Orlando Bloom állandó - mellesleg téves - lebuzizása miatt. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19729 Írta: Anonymous
Üdv, kiskósza! (Remélem direkt irod kisbetűvel és nem sértelek meg vele!<br> Összefoglalva??? Hát nem könnyű. A hétvégén kénytelenek voltunk megvédeni magunkat egy kőbunkó-támadással szemben, magas röptébe kezdtünk a tünde képzőművészettel, Valinor mibenlétével, Legolas magánéletével kapcsolatban, elmélkedtünk a Legolasok és Glorfindelek azonosságán és/vagy különbözőségén, Dodie álmodott és verselt nekünk, van nyillal babráló Legolas végre csikmentesen (Pervollal mosva), Graham Nortonnak pedig megvolt Orlando. :-) ))<br> Ha valamit kihagytam, bocsi. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19728 Írta: Anonymous
Áh végre megint rokonlelkek közt!<br> Beillesztősöknek hajrá és csak gyakoroljanak!<br> Vicnek nagy puszi a képekért- meg persze mindenkinek :-) Szóval sziasztok! Nincs időm sajnos elolvasni mit írtatok hétvégén-most legalábbis-de ha történt valami iszonyú fontos bloom vagy Legolas háza táján. Hááát szóval sűrítve szívesen fogadnám:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19727 Írta: Anonymous
Ööö ... Zsóf, próbálgass meg a chat topicban, ott tuti nem rág be senki, akkor sem ha 500x próbálod újra. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19725 Írta: Anonymous
én csak vígan gyakorolok...<br> :-( ((((((((((<br> kezdek KICSIT idegessé válni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19726 Írta: Anonymous
És tartok tőle,nem csak én...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19724 Írta: Anonymous
<a href=http://forum.supergamez.hu/kutya.lap.hu>0000

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19722 Írta: Anonymous
Zsóf, semmi gond, menni fog. Olvasd át még egyszer figyelmesen. Szivesen látjuk a kedvenc képeidet, de mielőtt elkezdesz tucatszám beillesztgetni, kérlek, hogy azt is nézd át, hogy melyek azok, melyek már szerepeltek a közelmúltban.<br> Előre is köszönöm.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19723 Írta: Anonymous
Nekem mindegyik link halott!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19721 Írta: Anonymous
<a href=http://forum.supergamez.hu/kutya.lap.hu>????<>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19720 Írta: Anonymous
télleg ilyen pancser vagyok???<br> az a /a kell???

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.501 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére