-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Legolas (Orlando Bloom)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19809
Írta: Anonymous
Vic:én arra lennék kiváncsi, hogy hol találom a petíció kiváltó okát! De vszínu számíthatsz az aláírásomra.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19808
Állati jó hogy vannak fiú rajongói is Legolasnak.Ez bizonyítja, hogy nem csak azért lehet kedvelni a személyét, mert 'Milyen jól néz ki'! Önmagáért, a könyvbeli személyiségéért is érdemes!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19807
OFF TOPIC: Dínchamion: szerintem is kezd probléma lenni az, amit írtál... Régebben, amikor ez a fórum még ''gyerekcipőben járt'' (én úgy nyár elejétől olvasgatom rendszeresen) mindenkinek volt A GYŰRŰK URA. Mindenki imádta a könyvet, várta a filmet, mint A Messiást. <br> Aztán jött a film, és mindenkinek lett LEGOLAS, ARWEN, ARAGORN, FRODÓ stb. (Kérem, hogy ezen ne húzza fel magát senki, nem rossz szándékkal mondom, én is Legolasos vagyok...) <br> Aztán elkezdett valami feszültség kialakulni a szereplők imádói között, bár én NEM GYŐZÖM HANGSÚLYOZNI ezen a fórumon is, hogy senki se utáljon senkit, és tiszteljük a többi színész játékát és fontosságát is, mert NÉLKÜLÜK NEM LETT VOLNA FILM. <br> A dolog több-kevesebb sikerrel eddig működött, de annak ellenére mindenkinek megvannak a saját topicjai, és általában csak oda hajlandó írni... Ez ellen nem tudok én sem tenni...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19806
Vic: köszi! Lehet, hogy ott leszek mindkét talin, majd elválik... Laegolassal ma este egyeztetek.<br> <br> Dínchamion off, Namárie!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19804
Jó téma ez a tünde-haj.Hogy beindult mindenki.<br> Amúgy az ÉS-ben azért írtak negatív kritikát mert:<br> 1.Az olyan intellektuális.Mert ugye ez mégiscsak egy NAGY film, nem magyar művészfilm<br> 2.Mert a cikk írójának nagyon tetszett a könyv és elhatározta, hogy a film meg nem fog tetszeni neki.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19805
Vic: tudom, hogy a Te igazy topicod ez, de nem néznél át a filmesbe, hogy válaszolj nekem?<br> <br> Amúgy köszi, de úgy találtam, hogy a fiúk részéről az utálat, a lányokéról meg a klikkesedés/lenézés kezd elhatalmasodni!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19803
Dínchamion: KÜLÖN KÖSZÖNET a megjegyzésedért.
)))<br> <br> Volt ezen a topicon már egy pár fiú - és szerintem azért sokan mások is beleolvasgatnak az itteni irományokba, csak nem merik bevallani:) - de nagyon köszönjük, hogy leírtad.
)<br> <br> Még a filmpremier elején az Akik már látták a filmet topicban pl. a srácok is mind el voltak ájulva a tünde nyilas akciójeleneteitől, tulajdonképpen nekik is köszönhetem, hogy én is úgy bezsongtam, amikor még nem láttam a filmet
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19801
Hadd szúrjak be egy megjegyzést, amúgy fél-offban: én fiú vagyok, és mégis rajongok Legolasért!!! Orliért személy szerint kevésbé, de ez sem jelent semmit! Rulez!<br> <br> (Csak azért, hogy még véletlenül se higgye senki, hogy a fiúk/férfiak nem rajonghatnak!)<br> <br>
))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19800
Nory: A petíció találkahelyét majd később leírjuk, de még nekünk sincs ötletünk... illetve nem beszéltük még pontosan meg a lányokkal.<br> <br> A tündék hajáról két napja találtam egy jó kis Tolkien-idézetet, ahol leírja, hogy melyik tündefajnak milyen színű a haja, és kik a kivételek. Ha megtalálom, majd beillesztem ide, rendben?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19799
Én úgy emlékszem Tolkien kifejezetten azt írta, hogy nem minden tünde szoke hajú.De javítsatok ki ha tévednék!<br> OFF:Valaki, aki tudja ennek a petíció témájának a helyét legyen olyan szíves írja le!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19798
Hát, az Élet és Irodalomról is megvan most már a véleményem... Azok sem sok transzvesztitákról szóló filmet láthattak életükben...
<br> Haldír szerintem is szörnyű volt, de azért annyira nem...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19797
Ráadásul Haldír a filmben borzasztó ellenszenves figura, nagyon tudtam utálni.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19795
Meg biztos Gil-galad seregében is volt pár másmilyen hajú, csak sisakban nem láccik!
<br> Gil-galad is barna, vagy fekete vót...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19796
Visszatérve Haldírra:<br> Az Élet és Irodalom című irodalmi folyóiratban azt olvastam, hogy PJ GyU-jában úgy néznek ki a tündék, mint a transzvesztiták.Hát Haldír tényleg úgy nézett ki, szegény.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19794
Na ugye.Mindenki szőke volt, akinek szőkének kellett lennie.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19792
s a sindák közt is sok a fekete<br> (pl. Eol)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19793
Völgyzugolyban volt néhány jelenet, ahol másmilyen hajú tündék is voltak (sajnos nema tanácsban), pl. Arwen kísérete, amit kivágtak, s csak képeken látni.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19791
Én azokra a tündékre gondoltam, akik a filmben megjelentek.Arra a kevésre
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19789
Milyen petíció?Világosíts fel, én mindig mindenről lemaradok...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19790
Anna: ez nemigaz. Tolkien nem írt olyat, hogy minden tünde szőke. A noldák közül pl. a legtöbb ébenfekete-hajú, csak Finrod nemzettsége aranyhajú!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19788
Én úgy tudom,hogy csak a nemestündék haja szoke!(De milyen szoke!)És ez nagyon stimmelne is, hiszen a mi Legolasunk nagyon is nemes.Persze a barna is szép, de az aranyló szoke az igazi!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19787
Sziasztok!<br> A képek tök jók,bár egy kicsit nehéz lenne elképzelni ilyen érzelmi szálat a történetben.<br> Valaki nem tudná röviden leírni, melyik bejegyzéseknél találhatom a petíció kiváltó okait?Nagyon megköszönném:]]]Ha meglesz az idopont, akkor az alapján amit eddig kivettem szívesen aláírnám én is.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19786
Orlando Bloom nem ronda.Szerintem jobb barnán.És azért szőke minden tünde(kivéve ugye Elrondékat)mert Tolkien így írta meg.Ezzel nem igen lehet vitatkozni.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19784
Két fekete-hajú azért volt! Arwen és Elrond.... jó, ők féltündék, de akkor is! Celebornnak ezüst haja volt.<br> Haldírtól hányni tudnék!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19781
Szerintem Legolas nagyon jó volt a filmben és tök jól néz ki hosszú,szőke hajjal-de civilben sokkal rondább,maradjon csak tünde!<br> Haldir viszont hihetetlen ronda volt-és ha már itt tartunk,miért nézett ki minden egyes tünde ugyanúgy???(hosszú,szőke haj)<br> A filmben szereplő (igen kevés) tündék közül Legolas a legjobb!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19780
Én spec Boromirt, Aragornt, Galadrielt is favorizálom, a könyvben meg Faramirt, Éowynt, Trufát, Pippint, de mivel ez egy Legolasos topic, és megkéselnének Orlando rajongói, hát dicsőítsük ŐŐŐŐt!!!
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Oldalmegjelenítési idő: 1.525 másodperc