Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19779 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szerintem ő a legjobb szereplő az egész filmben.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19778 Írta: Anonymous
Szóval werkfilm-jelenet...<br> A háttérből úgy tűnik a helyszín Völgyzugoly, tehát az első filmből kihagyott jelenetről lehetett szó. Talán éppen az a rész, amikor a Szövetség útnak indul, s elbúcsúznak...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19777 Írta: Anonymous
Gandalf: annyit sikerült megtudnom egy Liv Tyleres :) honlapból, hogy a National Geographic-nak is van valami videófilmje a LOTR készítéséről, és ott lehetett látni ezeket a képeket - tehát filmjelenetből lett kisnittelve.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19776 Írta: Anonymous
:-D DD Jó-jó, bocsika!<br> <br> Megnéztem azokat a képeket... hát, Orliból nem sok látszik! Valószínűleg ezek kémfotók lehettek....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19775 Írta: Anonymous
OFF TOPIC: Gandalf ne cseteljünk már itt mi is... Te is mindig ezt írod....<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19774 Írta: Anonymous
A Filmcsillag mindíg is elég sznob lap volt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19773 Írta: Anonymous
Gandalf: amiről szó van, az nem pletykalap, hanem a Filmcsillag, ami köztudottan elég ismert filmes ''szak''lap. (Én inkább Cinemát, Voxot és Filmvilágot olvasok, de ez most nem számít) <br> Ha a Blikkben vagy a Mai Napban olvastam volna, engem sem érdekel egyáltalán, mert ezekről a lapokról tudjuk, hogy bulvárlapok.<br> De írtam már Neked, hogy nem kell foglalkoznod vele, mi írjuk, és nem Te. <br> <br> MINDENKI, aki csak most látogat ide, és a lényeget akarja látni:<br> <B><br> Feltételnül nézzétek meg a mai 9.21-es Vic bejegyzésnél lévő képeket, Arwen és Legolas együtt látható rajta...</B>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19772 Írta: Anonymous
Miért mindíg Livet hozod fel ellenpéldának? Nem érdekel!<br> A pletyka-lapok mindenkiről hazugságokat írnak, nem kell velük törődni! Ha minden egyes rágalmazásra petíciót rendeznének, az emberek egész életükben mást sem csinálnának, mint aláírogatnának! Annyi ember van, aki nem érdemelné meg, hogy rágalmazzák, mégis megteszik, s senki sem indít petíciót ez ellen! Akkor speciel Orlandoért miért kéne?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19771 Írta: Anonymous
Gandalf: ha most Liv Tylerről azt írná egy újság KÉTszer egymás után, hogy pl. frigid, Te nem éreznél késztetést, hogy valamiképpen orvosold a dolgot? Mert szerintem igen. Ha nem így gondolod, akkor sorry. (Azt persze hozzá kell tennem, hogy Livről mindenki évek óta egy csomó mindent tud, viszont Orlando Bloom csak most tört fel, ezért nem azzal kellett volna indítania egy újságnak, amivel indított. De ez már tényleg személyes vélemény)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19770 Írta: Anonymous
Ahá, már megtaláltam! Képesek vagytok ezért petíciót indítani?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19769 Írta: Anonymous
Gandalf: tegnap, 17.55<br> A többit személyesen elmeséljük, ha komolyan érdekel - de szerintem nem fog. ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19768 Írta: Anonymous
Én végig követtem az írásaitokat, még sem értem. Mikor beszéltetek erről itt a fórumon?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19767 Írta: Anonymous
Gandalf: olvasd el lejjebb... hosszú...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19766 Írta: Anonymous
Miféle petíció?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19765 Írta: Anonymous
jaj, Dae-elena, ez a műved is egy valódi gyöngyszem, de könyörgök, ilyen szomorút ne sokat írj (vagy írd elé, hogy felkészülhessünk rá), mert teljesen vizuális a fantáziám, és elképzeltem, ahogy egy gyönyörű tünde pasi himbálózik a kötél végén... <br> <br> Az Arwenes kép miatt persze, hogy kibuktam, de hát ezt mégsem írhatom le a fórumon, majd lerendezzük egymás között otthon :) )) Komolyabban: nekem nagyon tetszettek azok a képek, és ha ez egy üdvözlés lesz, akkor valóban nagyon szeretetteljes és tele van tisztelettel - ez mindkettőjük mozdulatából egyértelmű. Többre Legolas úgy sem vetemedne, mert Aragorn kinyírná, az tuti (vagy fordítva ;) :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19764 Írta: Anonymous
Ja, egyébként megint volt egy fizikaóra, ugye tudjátok, ez mit jelent... :) ))) Sajna ez sem lett Legolasos, de szerintem jól elmehetne tünde-népdalnak:<br> <br> Kirstálytónál tündék aranygulyája,<br> Király lánya lépked- suhan után,<br> Tünde, hozzád emberleány nem való,<br> Nyakadon lesz, meglásd, hamar, a salló.<br> <br> Királyleány, mi vitt erre tégedet,<br> Ez ifjúért váltanád az életed?<br> Már én apám, nem bánom, de nem bánom,<br> Tünde ifjú lesz az én hites párom.<br> <br> Kristálytónál állítsátok azt a fát, <br> Amelyre a tünde férfit akasztják!<br> Viharos szél elfújta szeme lángját,<br> Lelke öleli csak az úr leányát.<br> <br> Kristálytóhoz leányok, ne menjetek,<br> Nem menjetek, megszakad a szívetek.<br> Lombok alatt ezüsthaj a keszkenőn,<br> Tünde volt az én egyetlen szeretőm.<br> <br> Ennyi. Imádlak titeket,<br> Dae<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19763 Írta: Anonymous
Tök jó képek!!! Tényleg, mi lett volna, ha Arwen Legolassal, Aragorn meg Eowynnal jön össze? Nekem jobban tetszett volna, az tuti, elgalábbis a kettes párosítás.<br> <br> Egyébként Vic!! Micsoda nej vagy te?? A szemed előtt csal meg ez a selma, te meg még biztatod is??:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19762 Írta: Anonymous
De a másodikon a keze a lényeg, Észi... :) )))<br> <br> Rayan és mindenki, akit esetleg komolyabban érdekel a tokiói sajtótájékoztató letölthető 13 megás anyaga.... Nem kell letölteni hozzá semmit (az az előbb írt GetRight csak akkor kellhet, ha valaki nem lementi a saját gépére, csak meg akarja nézni a japán honlapról és ugrál neki a kép), megy sima Real Playerben és baromi jó a minősége. Orli hihetetlenül jól néz ki rajta, de azt hozzá kell tennem, hogy én ISDN vonalon 1,5 órát töltöttem.. :( <br> Rayan: igazad van, állati a pasi... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19761 Írta: Anonymous
Akik a petíciót szeretnék aláírni! Jövő hét elején - nagyon az elején - szervezni fogunk egy helyet és egy időpontot, ahol alá lehet írni. Sajnos ehhez ragaszkodnunk kell, mert hamarosan lapzárta lesz a lapnál, úgyhogy nem halogathatjuk. Frekventált könnyen megközelíthető helyen lesz, ennyit ígérhetünk. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19760 Írta: Anonymous
Óóóó ... de kár, hogy Legolas tulajdonképpen nem is látszik!!! :-( ((<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19759 Írta: Anonymous
<B> AZ ÉV KÉPE, EMBEREK!!! MINDENKI!!!!<br> <br> ARWEN ÉS LEGOLAS EGYÜTT EGY KÉPEN, VÉGIGSIMÍTJÁK EGYMÁS ARCÁT....!!!! <br> <br> A National Georgraphic-on adták le, nem tudok többet, majd utánanézek....<br> <br> <a href=http://www.lovelylivtyler.com/pictures/lotr/lotr401.jpg> klikk ide 1.

klikk ide 2.

EZT MINDENKINEK LÁTNIA KELL!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19758 Írta: Anonymous
Penngaladiel: jöhet :) ))<br> <br> <B>Meglepetés :) ))<br> <br> GRAHAM NORTON SHOW KÉPEK(most szombaton volt a műsor) </B><br> <a href=http://www.orlandobloom.co.nz/gnpics.html> klikk ide

Meghalok ezekért a képekért !!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19757 Írta: Anonymous
Kedves Vic, Morgana és ÉSzAH!<br> Mivel én tegnap láttam először a petíció szövegét, és kell egy kis idő, hogy leülepedjen, most, hogy aludtam rá egyet és átgondoltam, lenne néhány javaslatom, hogy hogyan lenne még jobb, még korrektebb. Emilben megírom, aztán majd vitassuk meg!<br> Üdv:<br> Penngaladiel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19756 Írta: Anonymous
Sziasztok fiúk, lányok, mindenkinek jó reggelt!<br> Morgana által említett ''görbe'' estén ő, ÉSzAH, Penngaladiel és én vettünk részt. :) ))<br> <br> A petíció szövege készen van, de még legépelem otthon este az új változatot, aztán felteszem a netre, bár, arról valóban sejtelmem sincs, hogyan tudnátok mindannyian aláírni... Minden javaslatot szívesen vennék....<br> <br> ÉSzAH: nem bomolj, kérlek :) )... Ez a ''Graham Nortonnak meg volt Orli'' már megint kiakasztott szerintem egy pár embert. Úgyhogy korrigálás: <br> Graham Norton egy ír showműsor vezetője, aki most szombaton a műsorában vendégül látta Orlando Bloomot és Cybill Shepardöt. <br> Az interjún én halálra röhögtem magam, mert a a műsorvezető képtelen volt kiejteni azt a szót, hogy Legolas, és végül szegény Orlit Leggie Lou Lou-nak nevezte :) ))<br> A cikk szövege elolvasható english:<br> <a href=http://orlandomultimedia.net/news2002/march/news03022002.html> itt
Videó még nincs róla, de szerintem ez csak idő kérdése....

Más. A tokiói sajtókonferencia videóanyagát le lehet tölteni is!!! Kell hozzá egy GetRight nevű program, amit le kell tölteni a netről, de utána elvileg menni fog tűéles minőségben (majd meglátom, én még nem töltöttem le):
itt találsz néhány infót töltés előtt
innen pedig tölthetitek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19755 Írta: Anonymous
Hah, újabb görbe este a lányokkal! Vagány volt! Megtárgyaltunk minden kockás ineget, mosolyt, babát, interjút... :) <br> <br> Jó, hogy ennyien belendültetek a petícióra, minél több aláírás jön össze, annál jobb. Fiú, lehet Nektek is jelentkezni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19754 Írta: Anonymous
:-) ))))<br> Ok, ezt megjegyzem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19753 Írta: Anonymous
Galbriel: Ez itt, ebben a topicban nem kérdés! ;-) ) <br> (Nekem Bilbó, Gandalf, Buga, Samu, Boromir, Pippin és Trufa, Gollam)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19752 Írta: Anonymous
Nekem személy szerint ő volt az egyik kedvenc szereplőm. Az a rész nagyon tetszett, mikor mentek a hegyen a térdig érő hóban, ő pedig könnyedén tudott a hó tetején lépkedni. Nektek ki volt a kedvencetek?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19751 Írta: Anonymous
Igen, ezeket én is láttam. Állati idegesítö.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19750 Írta: Anonymous
Gyerekek, ha megbuknék nyelvtanból, megvan a hivatásom... elmegyek valamelyik igyó tinilapba(PL:Popcorn, Bravó), és marhajól megélek. Ugyani egyik épületes folyóiratban sem képesek egyetlenegyszer NORMÁLISAN és HELYESEN leírni azt, hogy A Gyűrűk Ura. Láttam már:<br> A gyűrűk ura<br> A Gyűrű ura<br> a gyűrűk ura<br> gyűrűk ura<br> A gyűrűk Ura

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.484 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére