Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19839 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
:) ))) Én nem néztem a szösziket mögötte. Bár kár, hogy kihagyták azt a részt, hogy bekötött szemmel mennek Lórienbe...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19837 Írta: Anonymous
:) )))) Szerintem inkább arra, hogy le ne essen a parókája.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19838 Írta: Anonymous
huh... hát Haldír elég érdekesen nézett ki. Bizonyára tündésebb lett volna, ha nem lett volna olyan nagyon ferde az orra. De akkor már inkább volt tünde, mint azok a szöszik ott mögötte! Róla legalább tudni lehetett milyen nemű... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19836 Írta: Anonymous
Legolas az egész filmben arra vigyáz, hogy össze ne koszolja a szép szőke haját!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19835 Írta: Anonymous
Haldír is jó volt,de Legolas soooookkal szebb!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19834 Írta: Anonymous
Gesztenyi! Légyszilégyszilégyszi! Naaa, de tényleg! :-) ))<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19833 Írta: Anonymous
Ebbe most nem mennék bele...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19832 Írta: Anonymous
Szerintem Haldir szebb mint Legolas. (De Legolas is szép).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19831 Írta: Anonymous
Hát, Haldír nemcsak hogy nem volt tünde, de még igazi férfinak sem nézett ki.... már bocsánat.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19830 Írta: Anonymous
haaaat szerintem Haldir tundesebb volt, mint Legolas...de ezt csal felve es suttogva mondom itt:()

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19829 Írta: Anonymous
Te jó isten, ezek szerint én vagyok az egyetlen, akinek tetszett Haldír...?<br> <br> ÉSzAH:NEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!<br> <br> Bár, ha el tudod intézni, hogy ne osztályozzanak belőle, talán meg tudunk egyezni. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19828 Írta: Anonymous
Menjetek az Im-netre filmkönyvet nyerni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19827 Írta: Anonymous
hmm skacok...nekem jo kapcsolataim vannak a NatGeonal...elvileg barmilyen kepet es filmet meg tudok szerezni, ami a mo.-i reszlegnel megvan...a heten erdeklodom, aztan majd referalok:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19826 Írta: Anonymous
Celebdrinqwen: Nagyon jók a képek!! Honnan vannak?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19825 Írta: Anonymous
Jövök!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19824 Írta: Anonymous
OFF TOPIC: ÉSzAH, ha ezt olvasod, és a neten vagy, kérlek, gyere fel a chatre petíció ügyben...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19823 Írta: Anonymous
Na! Nekilátok ezt a tengernyi dolgot elolvasni!!!! Végre megint pezseg az élet! Addig ide rakok pár képet! (Nehogy már unatkozzatok!)<br> <a href=http://www.strange-love.org/legolas/pic/026.jpg> klikk
meg emide

még ide is klikk
és ide is! Na sziasztok! Majd jövök vissza!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19822 Írta: Anonymous
Dae-elena, hova jársz suliba? Mert én a magam részéről lobbizni fogok, hogy legyen több fizika órátok! :-) <br> Vic, én is akartam mondani, hogy én bizony a körmére néznék (meg vernék is) otthon az embörnek! Ez azért már mégis csak izé! :-) <br> Dínchamion nagyon örültem a bejegyzésednek, főleg azért, mert az itt megjelenő fiúk szerintem meg vannak győződve róla, hogy ez a topik nem más, mint tinilányok szerelmes rajongása. Pedig nem. A rajongás persze oké, de egyátalán nem olyan felhanggal, amit sok fiú feltételez rólunk. Te vagy az egyik bizonyság, hogy egy fiatal, és speciel jóképű színész alakítását anélkül is lehet imádni, hogy az ember bele lenne zúgva. Még egyszer üdövözöllek!!!<br> Gandalf drágám, te már megint kifelé húzod a gyufát! :-) )) Miért ne csinálhatnánk petíciót? Ha egyszer nekünk ez fontos? Ha minket ez BÁNT! ZAVAR! Vagy akár felháborít. Abban igazad van, hogy valószínűleg nem sokra megyünk vele, de azért látott már olyat a világ, hogy egy médium helyreigazítással élt. Ami pedig engem illet a szélmalomharc bajnoka vagyok. Rostély le, kopja fel aztán tamdadadamdadadamdadadam ... irány a köcsög szélmalom. Az én fejem fog betörni, az én sisakom fog behorpadni, az én kopjám fog eltörni ... ez igaz. De az az érzés, hogy NEKIMENTEM!!! És tudod mit? Egyszer csak összedől az a malom. Tudod, néha a legkissebbek is beleszólhatnak a világ menetébe. (Nem tudom pontosan idézni, de kb. ez az értelme.) <br> ÉSzAH<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19821 Írta: Anonymous
Olyan róka formája volt. Egy kicsithájas róka...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19820 Írta: Anonymous
Na végre! Csókoltatok mindenkit. Én egyenesen rosszul éreztem magam attól hogy Haldírt tündénak merik nevezni. Túl fiús volt az arca, egyszerűen nem volt szép, nem is volt túl vékony és valahogy nem áradz belőle oly nagy tünde báj, kellem, kecsesség és bölcsesség, egyfajta elegancia, amit Galadrielben és Legolasban szerintem fellelhető volt

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19819 Írta: Anonymous
Esgalfanawen: Azt a filmet én is láttam pár hete.<br> A Haldír témáról: Nekem a filmben iszonyúan ellenszenves volt. A modora is, ahogy Gimlihez beszélt. A könyvben OK volt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19818 Írta: Anonymous
Azt, hogy a csak a Bibliát adták el nagyobb példányszámban A Discovery Channelen láttam, egy Tolkienról szóló dokumentum filmen.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19817 Írta: Anonymous
A képek fantasztikusak!!!! Ha filmből vágták ki, kár érte.<br> A Haldír témához : Tolkien Szépek népének nevezi őket (ha csak a nemestündéket javítsatok ki!) A filmen a többi tünde : Galadriel, Arwen, Elrond, Legolas, Celeborn ényleg tünde, vagyis olyan amilyennek Tolkien leírása alapján megvalósíthatták őket, nem értem miért szúrták így el éppen szegény Haldírt. De hogy transzfesztitának nézne ki?! Ez szerintem így nem igaz.<br> Petíció: Hajrá! Ha eltudok menni, biztos' aláírom. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19816 Írta: Anonymous
FIGYELEM!<br> <br> Én ma tiszta hülye vagyok, hogy harmadszorra is leírom ide ezt, de még mindig nem vagyok magamnál azok miatt az Arwen-Legolasos képek miatt, ráadásul tudom, hogy nem mindenkinek van ideje egy egész Legolas oldalt végignyálazni...<br> <br> <br> <B>FIÚK-LÁNYOK, KI NE HAGYJÁTOK A MAI 9.21-ES BEJEGYZÉSEM KÉPEIT!!!</B><br> <br> Aki esetleg nem fedezné fel - bocsi, ez nem sértés akart lenni - Legolas a jobb oldalon áll, az ő arca van félig takarva, és az ő keze érinti meg Arwen arcát.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19815 Írta: Anonymous
OFF TOPIC: Kedves nor!<br> Az a probléma linkeléseddel, hogy nem írod ki a kép teljes címét. Tehát kezd úgy, hogy http://www stb. De ne itt kezd el próbálgatni, hanem a chatelős topicban, és ha sikerül, kérlek, gyere ide vissza, várjuk a képet. Az xxx helyére pedig írjál valami olyat, hogy ''klikk ide'' vagy ''Legolas és Arwen'' stb.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19814 Írta: Anonymous
<a href=http://forum.supergamez.hu/www.extra.hu>xxx

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19813 Írta: Anonymous
na, nem írta ki... tehát a kacsacsőr-perjel-abetű-kacsacsőrt a végén kifelejtetted... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19812 Írta: Anonymous
kihagytad a végén a -ot.... De semmi gáz, így is olvasható :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19811 Írta: Anonymous
Áááááá, mi a szöszt csinál ez a buta gép???? :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19810 Írta: Anonymous
Sziasztok kedveseim! Huh, már megint lemaradtam egy kicsit, de nagyban készül a képtáram, ezért tudok most csak keveset írogatni. <br> Figyelem! a Rayan-képtár hamarosan látogatható lesz! (két-három napon belül :) <br> <br> Dae! Nem győzünk dicsérni :) )) Kívánunk még Neked sok fizikaórát :) )<br> <br> Vic: Lehalok, komolyan :) ))<br> Tényleg az év képe!!!<br> <br> <B>Külön felhívnám mindenkinek a figyelmét a talkshow ezen képeire!</B><br> <br> <a href=http://www.orlandobloom.co.nz/images/gn12.jpg>Kép 1.

Kép 2.

Kép 3.-Szegény Orli, hogy ez a nő milyen szemtelen! >:( :) )

Köszönet érte Vic! :) A letöltésért is :)

ÉSzAH: Rám számíthattok! Ott leszek! (Csak délutánra tegyétek az időpontot, ne suliidőre :) ))

Gyerekek, ne vitatkozzunk a hajszínt illetően! Itt Gandi a király, ő tudja legjobban ;) Egyébként nem minden nemestünde szőke. A tündéknek valóban csak bizonyos leszármazottai születtek szőkén. És, ha megfigyeltétek, a Tanácsban, mikor Frodó azt mondja, ő elviszi a Gyűrűt Mordorba, Boromir mellett áll két barna hajú tünde is (hogy azok milyen jól néznek ki... :)

Egyáltalán, múlt alkalommal, mikor elrángattam anyám moziba (hogy negyedszerre lássam A Gyűrű Szövetségét :) , már több apró részletet is megfigyeltem. Döbbenten tapasztaltam, hogy amit az egyik újság a cikkében írt a film hibáiról, a fele sem igaz! Az egyedüli, jól látható hiba az Argonath, de azon kívül semmi. Lehet, hogy csak én vagyok vak, de nem láttam ilyen megcsillanó szélvédő meg Frodó kontaktlencséje dolgokat, pedig baromira figyeltem.
Na mindegy. Lényeges részlet: Mikor Elrond és Gandalf beszélget (pontosabban mikor Elrond beszél), a háttérben ott sétálgat Legolas az egyik teraszon!! Jó sokáig lehet látni, kár, hogy nem olyan élesen, de teljesen rátapadtam a vászonra azalatt a pár másodperc alatt: már abban is, ahogyan ott föl-alá sétál,kecsesen, elegánsan, egyből tudtam, kiről van szó: a tündéről :) ) Ahogyan a szép, barna selyempalástját meg-meglibbenti a szél... :) ))

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.591 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére