Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19929 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Köszi Vic! <br> A családfa-infót (nélkülönözhetetlen lesz, főleg a fanficnél :) Meg a két érdekes, soha nem látott képet is :) )<br> Csúcs vagy! ;) <br> <br> Úgy látszik, Orlinak teljesen mindegy, hogy egy lány szőke vagy barna, kicsi vagy nagy, vékony-e vagy kövér, szép vagy átlagos, csak jó fej nő legyen :) ) Nekem idáig minden csaja szimpatikus volt. Ennek ellenére minden csajára féltékeny vagyok. :) Pedig rám abszolút nem jellemző, de ha egyszer Róla van szó :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19928 Írta: Anonymous
Csúcs képecske, ez tuti!!!:)) Vic, nem jössz chatelni? Halbarad ott van, de hallgat, rajta kívül a nagy senki...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19927 Írta: Anonymous
Így sem jön be, ez van, a full-bloom állandóan ezt csinálja. <br> Szóval, ha a honlapot megnézitek, az utolsó sor utolsó képéről, illetve az utolsó előtti sor első képéről beszélek. :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19926 Írta: Anonymous
na jó, azért még egy próbát megér...<br> <a href=http://www.full-bloom.net/images/screencaps/japan/37.jpg> Orli zavarban van

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19925 Írta: Anonymous
Nos, most pedig a nap meglepije azoknak, akik még nem tudták - és nem is akarják - letölteni a japán sajtókonferenciát. Írd be ezt: <br> www.full-bloom.net/images/japancaps.html <br> <br> <a href=http://www.full-bloom.net/images/japancaps.html> vagy klikk ide és válogass a többtucatnyi kép közül

Nem biztos, hogy be tudom illeszteni a két kedvenc képemet innen, mert a full-bloom.net eléggé le van védve:
Orli irtóra zavarban van

Orli a sajtótájékoztató végén

Ha nem jön be, sorry, akkor nézzétek Ti is egyesével a képeket a fenti honlapról.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19924 Írta: Anonymous
Vic:ezt még nem láttam!<br> Micsoda beleéléssel tud evezni ez a tünde!Szívesen lettem volna Gimli helyében

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19923 Írta: Anonymous
Nem emlékszem - de az én agyam befogadókája is véges - hogy ezt a képet beraktam-e ide már ilyen NAGY-ban:<br> <a href=http://pages.quicksilver.net.nz/petra/lgnew02.jpg> Legolas evez a csónakban

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19922 Írta: Anonymous
Itt van még egy beszkennelt kép az Empire újságból:<br> <br> <a href=http://spanisheyes.nu/nine/pic6.JPG> Orli, Ian és Billy

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19921 Írta: Anonymous
Szerintem Legolas jól néz ki(jobban mint civilben...)Aki igazán buzis,az Haldír!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19919 Írta: Anonymous
Na, ez nem jön be...Újra:<br> <a href=http://spanisheyes.nu/nine/pic2.JPG> most nézd meg

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19920 Írta: Anonymous
Az utsóval valami nincs rendben!<br> Amúgy tényleg aranyosak.Én bírom Kate Winsletet.A szemét sajtó agyon cikizte a súlya miatt, pedig nekem szimpi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19918 Írta: Anonymous
Na, de ez a kép sem semmi... az arckifejezése.. hát, enyhén szólva röhejes... (Az Empire újságból beszkennelt kép)<br> <br> <a href=http://spanisheyes.nu/nine/pic2.JPG2> Orli egy szófa szélén

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19917 Írta: Anonymous
Lányok, láttátok már <B>Orlando Bloomot és Cate Winsletet</B> együtt?<br> Mármint fotón...<br> <br> <a href=http://spanisheyes.nu/nine/pic4.JPG> klikk ide érte

Szerintem nagyon aranyosak együtt -csak a kezük van nagyon egymásba gabalyodva.. :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19916 Írta: Anonymous
Csajok! Legolas bele tudja nyomni annak a nagy meláknak az agyába a nyilát a játékban!!! Mármint kézzel és nem az íjjal, úgy, mint a filmben. :) )))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19915 Írta: Anonymous
Mindenki, akit a PETÍCIÓ érdekel!!<br> <br> A petíciót a Filmcsillag c. újság főszerkesztőjének már megírtuk, mellékletekkel stb. lett vagy 8 oldal. Szerintem nagyon jól sikerült, mindent beleírtunk, amit sértőnek éreztünk, de mindezt igazán komoly, hivatalos hangvétellel - semmi Orli imádat vagy ilyesmi. <br> <br> Aki tényleg szeretné aláírni, gondolja át, hogy a jövőhét ELEJÉN mikor ér rá, és ha nem probléma, nekem, ÉSzAH-nak vagy Morgananak küldjön egy e-mailt, mi pedig elküldjük a petíció szövegét átolvasásra, és hétvégén feltétlenül kihirdetjük, hogy mikor és hol tudjátok aláírni. De mindenképpen egy központi, könnyen elérhető helyet fogunk választani, ne aggódjatok!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19914 Írta: Anonymous
Ígértem Nektek én is néhány infót még <B>Legolas családjáról </B>, most van egy kis időm, úgyhogy bepótolom (A Gyűrű keresése):<br> ''Thranduil (Legolas apja) sinda volt, s házában is ezt a nyelvet használta, bár ebben nem sokan követték őt népéből.''<br> ''Oropher, az Anduin keleti partján élő erdőtündék királya még a Szövetség Háborúja előtt hagyta el ősi lakhelyét, az Amon Lancot, mert nyugtalanították a Szauron növekvő hatalmáról keringő szóbeszédek. Rokonságával Lórienbe vonult át a folyón át. Három ízben költözött mind északabbra.’’<br> <br> Néhány sor most az erdőtündék sinda hercegeiről (az idézeteknél néhányszor összevontam mondatokat, hogy ne legyen olyan hosszú)<br> ’’A másodkorban királyuk, Oropher (Thranduil apja, aki pedig Legolas apja volt) észak felé húzódott vissza, Nősziromvölgyön túlra. Mindezt azért tette, hogy megszabaduljon a móriai törpök zaklatásaitól és folytonos határsértegetéseitől (Mória lett a leghatalmasabb csarnok, amit a törp tudomány valaha is feljegyzett) továbbá igen zokon vette azt is, hogy Galadriel és Celeborn Lórienben telepedett le. ’’<br> ’’Az erdőtündék minden vágya az volt, hogy ne kelljen beleavatkozniuk a noldák és a sindák viszályába, sem egyéb népekébe, legyenek akár törpök, akár emberek vagy orkok. Oropher azonban bölcsen előre látta, hogy a béke csak akkor térhet vissza, ha Szauront mindörökre legyőzik. Nagy sereget állított hát össze immáron sok főt számláló népéből, s a lórieni Malgalad kisebb hadával egyesülve harcba vonult az erdőtündék vezetésével. Az erdőtündék bátrak voltak és vitézül harcoltak, de fegyverzetük és páncélzatuk nem ért fel a nyugati eldáékkal, s mivel függetlenek maradtak, nem szívesen vetették alá magukat Gil-galad fensőbbséges utasításainak. ’’<br> ’’Oropher is elesett Mordor első ostrománál, fia, Thranduil túlélte a csatát, de amikor véget ért a háború és Szauron elpusztult, mindössze egyharmadát vezette haza a háborúba indult seregnek. ’’<br> ’’Ezután hosszú béke következett, Thranduil szívére azonban még ennél is sötétebb árnyék borult. Ő már látta Mordor iszonyatát, és többé nem tudta feledni.’’ <br> ’’Amikor a harmadkor ezredik évében a Homály elérte a Nagy Zölderdőt, Thranduil az erdő északkeleti peremén alapított birodalmat. Erődöt emelt és föld alatti csarnokokat építtetett hozzá. Oropher sinda származású volt, és fia Thranduil Thingol király nyomdokain haladt, mert Thingol hasonlóképpen alapította meg Doriath királyságát - igaz, Thranduil csarnokai nem érhettek fel Menegroth roppant termeivel. Ehhez több jártasságra és hatalmas vagyonra lett volna szükség, s ezúttal a törpök sem segítkeztek az építkezésben; Thranduil népe ráadásul jóval faragatlanabb volt, mint a doliathi tündék.’’ <br> <br> Igen, Morgana, én is látom, hogy ez ellentmondás a GYU-ban leírtakkal, már ami a törpök segítségét illeti a Bakacsinerdei vár felépítésénél. De mint már erről is szó volt, Tolkien mindig mindent többször átírt, javítgatott, stb. A Gyűrűk Urát kell alapnak venni. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19913 Írta: Anonymous
Szép jó reggelt Neked is Rayan. Így neten keresztül kaptál tőlem két hatalmas cuppanos puszit. Cupp-cupp. A játékok állati jók, a Legolasos messze a legjobb, kicsináltam egy halom orkot most reggel és remek lett a hangulatom... A kolleganőim pedig halálra röhögték magukat, ahogy bíztattam szegény Legolast, hogy ''gyerünk, Lego, balra..., most ezt jobbra...., most nyírd ki, a fejébe...., tollat a fülébe!!!....'' <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19912 Írta: Anonymous
Jó reggelt mindenkinek! Gyönyörű napunk van, nemigaz? :) ))<br> <br> Tök boldog vagyok! Hiába, minden hangulatom az időjárástól függ :) <br> <br> Tényleg! Nem tudjátok, mikor lesz Csehországban a GYU premierje? (Csak mert nagyon számítok rá, hogy akkor lesz, mikor mi megyünk a kórussal énekelni :) ) -És még tán azon is fantáziálok, hogy a cseh honlap szerte a világon az egyik legjobb honlap, és ott különösen nagy a GYU imádat-szóval, milyen tuti lenne, ha esetleg, szóval...meghívnák a premierre a szereplőket... :) )))<br> <br> <I>Ábrándozás az élet megrontója</I>, Rayan..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19911 Írta: Anonymous
Jó vagy ÉSzAH, nekem ezek sose mennek. A stratégiai, az más!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19910 Írta: Anonymous
Durva ez a játék. Túl kicsi a játéktér. De azért aranyos. 97 pontom lett így elsőre. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19909 Írta: Anonymous
Dae-elena:csak megnyugtatásul, nekem is tetszett.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19908 Írta: Anonymous
Most már megy nekem is a Gollamos.. ari! :-) <br> Képaláírást most nem tudok...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19907 Írta: Anonymous
<a href=http://www.sev.com.au/toonzone/scifitvcomp.asp>Klikk ide azonnal! Aki a legjobb beszólást írja a képregényhez, külön jutalmat kap! (tőlem :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19906 Írta: Anonymous
Nah látom sikerült megteremteni az értelmi színvonalat :) ))<br> Fereste: láttad a klipet? Mert nekem egyből a GYU jutott róla eszembe! A Tenger, meg a Hegyek...mintha csak a Caradhrason ropná a csaj :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19905 Írta: Anonymous
Szerintem a Gollamos. El kell kapnod a gyűrűket.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19904 Írta: Anonymous
A Legolasos a legjobb! Kipróbáltam mindegyiket, és tényleg! A második legjobb a Samus! ;-) <br> A többinek nem igazán értettem a lényegét...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19903 Írta: Anonymous
Uhh! ezek brutálisak! Tökjó!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19902 Írta: Anonymous
Megnézegettem Rayan oldalát, és találtam még pár dolgot:<br> <a href=http://www.onetwofree.nl/games/webgames/game1.html>Legolasos játék

Nazgulos játék

Ez a Babóból van

Gollamos játék

Samus játék

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19901 Írta: Anonymous
Nekem is van egy ismerősöm, aki külseje alapján simán tünde lehetne. Az a fajta fiú, aki nem helyes, nem jóképű, hanem gyönyörű. Éterien. Egyátalán nem emberi. Kár, hogy szegény az igazság arkangyalának képzeli magát és ezt komolyan is gondolja. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19900 Írta: Anonymous
Szerintm néha mindenkiben megjelenik egy kicsit a tünde.<br> Nekem pl. a suliban az egyik fogalmazásomba sikerült beletennem pár mondatot, ami annyira tündésen hangzott.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.508 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére