Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20049 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF: Rayan: ha ezt olvasod, kérlek, hogy nézd meg az emiljeidet!! Pusz, Vic

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20048 Írta: Anonymous
Megnyugtató a gondolat, hogy mégsem fajultak odaáig a doolgok, hogy a második rész címét meg kelljen változtatni.<br> <br> Az a helyzet, hogy most, hogy jobban beleástam magam megint a Gy.U.-ba (az utóbbi időben főleg A szilmerilokkal és A Gyűrű keresésével foglalkoztam) valami különös megkönnyebbüléssel tapasztaltam, hogy a filmbeli és a könybeli(éteri) Legolas teljesen különvált bennem. A képzeletem erősebb, mint a film manipulatív hatása, ez jó. De nagyon örülök, hogy ezt a szerepet Orlando játszotta el, mert a filmben ő az egyetlen, az Igazi Legolas! <br> Az, hogy civilben is tetszik, egy dolog. Szerintem nem kéne ebből olyan nagy ügyet csinálni. Itt teljesen intelligensen kezeljük a témát. Hol a könyvről beszélünk, hol a filmről, hol a színészről. Mi ebben a kivetnivaló? <br> Az, ami most Orlando körül forog, engem inkább a srác szempontjából aggaszt, nehogy oda jussson, mint néhány, hirtelen felkapott és hamar elhasznált sztár(ocska). Ez a divathullám, ami kialakult körülötte, el fog ülni, csak most ő a friss hús. Ez a média... Eljátszották ezt már sokakkal, elég csak a kilencvenes éveken végigmenni. Brad, Johnny, Ben, Leo, Josh stb. Most Orlando van terítéken. Csak reménykedjünk, hogy mielőbb lekerül a pletyka és tinilapok palettájáról, és hogy ezt az egészet normális emberként és töretlen színészi pályával megússza. Hát ennyi. Kicsit fáradt vagyok már...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20047 Írta: Anonymous
Any: tárgyimádó :) <br> Dae :) ))))<br> Most épp meg vagyunk csappanva, mert a lányokat lekötötte a találkozó :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20046 Írta: Anonymous
Halihó!!<br> <br> Vic, küldtem neked vmit, remélem tetszenih fog..::)))<br> <br> Más: ma is volt fizikaóra. És írtam is verset, de most nem rakom be, hogyisne, akkor seemmi csattanója nem lesz a verseknek a mesémben. :) <br> <br> Ma eset, mikor a kisöcsémet fürdettem, nagy csatát vívtunk- ő volt Legolas (addig visított, amíg megengedtem neki. :( ((), én meg Szauron, hahaha. Hogy ki távozott vesztesen-csuromvizesen a csatatérrről, nem nehéz kitalálni. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20045 Írta: Anonymous
Vic légyszi ha beírsz egy Orlando idézetet, azt rögtön fordítsd is le, ugyanis olyan szavak vannak benne, amire a szótár kihoz 15 variációt, és akkor nem értem meg a lényegét:-(<br> Rayan, mit jelent az, hogy fetisiszta?:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20044 Írta: Anonymous
Death: azért, mert mindegyiküknek angol akcentussal kellett beszélnie. Spec. a mi drága Orlandónknak ezzel nem volt problémája :) , mivel amúgy is angol, csakúgy, mint a két hobbit, I. McKellen, S. Bean stb. De mert Elijah amerikai, neki nehezebb volt az angol akcentus elsajátítása, és gondolom ez jobban is hallatszik a filmben.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20043 Írta: Anonymous
Annának: a csaj Orlival a szófás képen egy angol színésznő, itthon A hírnév küszöbén című filmben láthattuk. Legalábbis én csak erről tudok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20042 Írta: Anonymous
Elnézést a szinkronhang kritizálásáért, de magyarul még csak egyszer láttam, és így maradt meg az emlékeimben! Lehet, hogy hülye kérdés, de miért beszél Elijah angol akcentussal a filmben?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20041 Írta: Anonymous
Joy: nem írnád be? Kérlek!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20040 Írta: Anonymous
császtok!Van egy szuper kérésem!!!<br> menjetek fel az im-netre és fél óráig szavazzatok Orlira!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20039 Írta: Anonymous
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!Ma végre valahára megszereztem Orlando Bloom címét!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20038 Írta: Anonymous
galad: hát, ezek a tündék... Mindenre van idejük, csak éppen arra nem, ami után nagyon vágyakoznak... :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20037 Írta: Anonymous
Legolas mikor Pippinék után mennek és beérnek Fangornba vmi olyasmit mond hogy már régen szeretett volna ide eljönni.De hogy még Bakacsinerdő is tartogat számára meglepetéseket.De akármilyen nagy azaz erdő valahol csak vége van! És volt rá legalább 3000 éve hogy bejárja!Ha nekem ennyi időm lenne tuti hogy az egész földet bejárnám! Csak volt legalább 4-5 fölösleges éve,hogy Fangorn felé is leruccanjon!Vagy nem??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20036 Írta: Anonymous
Nagyon köszönöm a Lányok nevében.. *Vic ártatlanul rezegteti a szempilláit*<br> De itt tényleg nincs chat...<br> <br> Most egy újabb meglepi, de lehet, hogy már láttátok (OFF TOPIC, de nézzétek meg):<br> <a href=http://img-www.theonering.net/images/070302-tttlogo.jpg> TTT logó

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20035 Írta: Anonymous
Csatlakozom!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20034 Írta: Anonymous
Boldog Nőnapot! ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20033 Írta: Anonymous
és nem feltétlenül Középföldén: én kiegyeznék Valinorban is... :-) <br> <br> Nem akarok szemétkedni, de nem kellene itt OFFolni, mert Vic megharagszik...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20032 Írta: Anonymous
de nem a gyűrűháború idején.valamikor máskor.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20031 Írta: Anonymous
Gondoltál már arra, mihez kezdenél Középföldén, ha a mostani testi és szellemi állapotodban kerülnél oda a gyűrűhábórú idején?<br> Én próbáltam, és oda jutottam, hogy vagy orkok végeznének velem vmi falu dúlása közben, vagy rettegve kuksolhatnék ugyanezen esemény során. brrr...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20030 Írta: Anonymous
igen,igen.nehéz lehet egy tündét eljátszani(pláne ha jól).mindig beleélem magam a filmbe,ahányszor megnézem és csalódotta jövök ki a moziból,hogy ahová kijöttem,nem Középfölde.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20028 Írta: Anonymous
annyira másnak képzeltem el!!nekem sincs bajom vele,csakhogy...már írtam az előbb.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20029 Írta: Anonymous
Filmen egészen máshogy mutatnak az emberek, mint a valóságban-Hát még, ha vki tündét játszik!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20027 Írta: Anonymous
Teljesen egyetértek Kyrával: nekem akkora megdöbbenést okozott civilben, hogy majd' hanyattestem! De semmi bajom vele, csak hát...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20026 Írta: Anonymous
neken se igazából Orli tetszik,hanem az általa megformált Legolas.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20025 Írta: Anonymous
Dínchamion: nos, a mozgóképeket csak most javítgatják, lesz ez még jobb is :) ) CD-n és traileren persze, hogy jobb, de az nem mindenkinek van (főleg nem kéznél). Ez mindig mozog, amikor ráklikkelsz....<br> <br> Napok óta valahogy nem jártam a FantasyPlanet.cz-n, erre odanézek, és telepakolták (!) a Galériát Orlando Bloom/Legolas képekkel...!! <br> Egyik sem új, mindegyiket ismerjük már, de akkor is kiakasztó, hogy mi ez az új Orli őrület. Mindenki megkergült, vagy mi van? Hogy én imádom, az egy dolog... de ennyien egyszerre... szegény Orli. <br> <br> <a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/galeriefilm.asp?start=1> Orli képek a cseh LOTR-os honlapon 1.
galéria képek a cseh LOTR-os honlapon 2.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20024 Írta: Anonymous
De ez még mindig nem az igazi... akkor már kivágom a trailerből, nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20023 Írta: Anonymous
Most olvasom az Orlando Bloom Multimedián, hogy az animációk közül néhány jobb minőségű lett.<br> <a href=http://orlandomultimedia.net/animation/legolas_shoots.gif> Legolas lő, várd meg, amíg teljesen betölti az összes képet

Legolas Lórienben - ez is mozgókép

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20022 Írta: Anonymous
Most már nekem is.<br> Jaj, nem ide írtam a petícióval kapcsolatban, hanem a chatre!Most már mindegy...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20021 Írta: Anonymous
Most már OK.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20020 Írta: Anonymous
A Liv & Orli nekem se jön be, egy szimpla 'A lap nem található' message ugrik elő... :-( ((

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.501 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére