Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20169 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
off:Vic, mi volt szombaton?Úgy ott lettem volna, de muszáj volt hazamennem!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20168 Írta: Anonymous
Nos, akkor néhány új honlapinfó:<br> <br> <B>A Bloomin' Marvellous - a legismertebb Orlando Bloom honlap -végleg elköltözött az angelfire-s honlapról, tehát senki NE próbálgassa a www.orlandobloom.cjb.net/ címet ezentúl. </B><br> <br> Én már napok óta az új címén kerestem fel - mindig bejön, tehát nincs olyan, hogy kivág, mint a másik - csak azért nem írtam eddig Nektek, mert azt hittem, hogy ez valami hülye másolata az eredeti honlapnak. De nem. <br> <B>Tehát az új honlap címe:<br> <br> BLOOMIN' MARVELLOUS<br> www.crosswinds.net/~orlandobloomfans/ </B><br> vagy <br> <a href=http://www.crosswinds.net/~orlandobloomfans/> klikk ide a honlapért

Azt hozzá kell tennem, hogy sok a reklám a honlapon, de megéri, ha azt vesszük, hogy végre elérhető bármikor.
Az Arwen/Legolasos képet is ennek a honlapnak a egyik fórumáról szedtem le.. amit ráadásul az Orlando Bloom Multimedia honlapjának tulajdonosa, Jas szokott moderálni és friss képekkel ellátni... :) )) Jó, hogy így összedolgoznak a csajok, nem?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20167 Írta: Anonymous
Bocs mindenkitől, szemét halogirl.com nem engedi ellopni a képeit.Pedig ott van néhány nagyon jó!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20165 Írta: Anonymous
<a href=http://www.halogirl.com/orli/images/148.jpg
egy kis vigasztaló
ezek az ingek!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20166 Írta: Anonymous
nem erről a topicról beszéltem, mert itt télleg nem divatból szeretjük:))))<br> de ez az iszonyú sztároláss..... hörrrrrrrr....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20164 Írta: Anonymous
Szerintem mi itt a topicon nem divatból imádjuk Orlit.<br> Én biztos nem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20163 Írta: Anonymous
kész, én most vagyok padlón ami az Orli mániát illeti.... a saját osztálytársaim jelentik be hogy mennyire qrva helyes, mikor előtte a szemem előtt röhögték ki, hogy jééééééééézusom hogy néz ki..... sokszor elmondtam már, de nem győzöm elégszer, hogy mennyire de mennyire szörnyű ez a divatimádat... güüüüüürrrrrrrrr...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20162 Írta: Anonymous
Akit érdekel viszonylag sok kép egy helyen, az<br> <a href=http://www.halogirl.com/orli/ver2/main.htm
az klikkeljen ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20161 Írta: Anonymous
a második nem sikerült, na nem baj, most megyek chatelni

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20160 Írta: Anonymous
Éljen!Éljen!Sikerült!<br> Ez a kedvenc Orli képem.S ha már itt vagyok, berakom a többit is...<br> <a href=http://www.halogirl.com/orli/images/164.jpg
ez is nagyon jó
href=http://www.halogirl.com/orli/images/54.jpg
azért ez sem rossz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20159 Írta: Anonymous
<a href=http://www.halogirl.com/orli/images/43.jpg>
próba

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20158 Írta: Anonymous
OFF: ÉSzAH (meg akit még érdekel):<br> <br> A filmes topicra feldobtam az összefoglalót a taliról, de nem voltam biztos benne, hogy mit kértél - ezt vagy a sztori-kezdeményt. Ha jó ez, akkor király, ha nem, üzenj!<br> <br> Csók:<br> Dínchamion<br> <br> fél-off Utóirat: Még mindig Legolas Rulez!!!! :-) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20157 Írta: Anonymous
Asszem en nagyon lemaradtam valamirol.<br> Milyen peticio lesz mikor es hol?<br> Infot kerek! Koszi!<br> <br> Laego

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20156 Írta: Anonymous
Gandalf: félreértettük egymást. <br> Én azt olvastam ki a szavaidból, hogy Legolas és Gimli között azért volt olyan szoros az a kapcsolat, mert nem volt nő az életükben, és ez amolyan pótló funkciót töltött be. (Sajnálom, de abból, amit írtál, én ezt vontam le). De most már látom, hogy nem erre gondoltál. <br> <br> Azzal én is szívből egyetértek, hogy a kapocs Gimli és Legolas között nagyon erős kötődés, ezt viszont Te értetted szerintem nálam félre. Csak ez nem abban nyilvánul meg, mint Frodó és Samu ölelgetése vagy közös sírása. De ettől ez a barátság ugyanolyan szoros, hanem szorosabb. <br> <br> Olórin: nagyon szépen köszönjük a segítségedet. Az valahogy még nekem is elkerülte a figyelmemet, hogy elvileg minden ork halhatatlannak születik.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20155 Írta: Anonymous
Akkor miben nyilvánul meg a halhatatlanságuk?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20154 Írta: Anonymous
Ez ugyan nem ork-topic, de azért nézzük:<br> <br> A napot azért nem bírják, mert annak idején a valák Morgoth elrettentésére és a sötét elűzésére, az Ember ébredése előtt indították útjára a Napot, aki nem más, mint Arien.<br> <br> Arien maia-lány, ráadásul abból a fajtából, amiből a balrogok isz származtak. Alakját és ruháját levéve szökkent fel az égre, ''...maga lett a mezítelen láng, akinek ragyogó szemébe még az eldák se tudtak belenézni''.<br> <br> (Ez nagyon tetszik: próbáljunk csak meg mi, emberek Arien szemébe nézni egy nyári napon...)<br> <br> Mármost Morgoth félt Arientől és a fényétől is, és az általa kitenyésztett szörnyek közös tualjdonsága, hogy nem bírják a napot.<br> A trollok kővé is válnak, az orkok pedig elgyengülnek, elszédülnek a napfényben.<br> <br> Ami az orkok halhatatlanságát illeti: bizony halhatatlanok, legalábbis ez következik a Szilmarilok-ból. Csak ők nem mehetnek sehova.<br> <br> Ugyanakkor pedig vannak utalások, hogy betegség és öregség hat rájuk. Vegyük például a Cirith Ungol környéki orkok utalását a ''vén Ufthakra''. <br> <br> De elvben ugyanúgy élnek és szaporodnak, mint Ilúvatar Gyermekei.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20153 Írta: Anonymous
www.tolkien-archives.com/library ... igin.shtml <br> <br> Itt meg egy érdekes angol esszé az orkok eredetéről!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20152 Írta: Anonymous
Legolas és Gimli barátsága azért más, mint Frodó és Samué. Nem csoda, hogy egy tünde és egy törp nem hajlandók ölelgetni egymást, meg egymás kezét csókolgatni. Másképp állnak hozzá a barátsághoz, s ennek nincsen náluk igazán testi megnyilvánulása. Valahogy a hobbitok ebből a szempontból nyíltabbak, s nem csak egymással. De ennek ellenére nem mondhatnám, hogy kevésbé mély, vagy őszinte érzésekről lenne itt szó. <br> Nem tudok annál nagyobb kötődésről, amely még a messzi Nyugatra is elkíséri mindkét párost.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20151 Írta: Anonymous
Olórin: nagyon, de nagyon örülök a honlapcímednek, már bebarangoltam Bakacsinerdőt és megnéztem Legolasról a festményeket, plusz most éppen egy Galadriel ''speciális túrán'' veszek részt. De ilyenkor mindig dühöngök, hogy miért nem lehet ilyen honlapokat magyarul is találni... nálunk is van néhány fanatikus... :( <br> <br> Gandalf: az engedélyt Svindlertől kaptam, mert az elszabaduló chatelés és a bunkó emberek ellen másképpen nem lehet védekezni. Sajnos. Pedig mi aztán mindent megtettünk, már könyörögtünk is egy párszor, de nem járt sikerrel...<br> <br> A téma, amit felvetettél az orkokkal kapcsolatban állati jó. Elgondolkodom rajta én is, de persze várjuk a többiek hozzászólását is - addig, amíg nem megy át erősen off-topicba. <br> De amit Legolasról és Gimliről írtál, már most vitatkoznék. Pont az utolsó mondatod miatt, másrészt a köztük lévő kapocs sohasem volt olyan mély, mint Frodó és Samu között. Ők kölcsönösen tisztelték egymást, de sohasem olvastam olyasmit (legalábbis nem emlékszem rá), hogy valaha átölelték volna egymást vagy egyéb módon is kimutatták volna a másik iránti ragaszkodásukat, mint pl. ami a hobbitok között rengetegszer előfordult.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20150 Írta: Anonymous
Vic: Te hogyan tudod törölni a bejegyzéseinket? Hozzáférést kaptál Svindlertől?<br> <br> No akkor: <br> 1. Orkok. A Szil. szerint tündék lehettek, akiket elfogott Melkor, s egy kicsikét kisérletezgetett velük, 'kipróbálta, hogyan működnek', stb. Majd néhány példányt eltorzított és átalakított a céljaira. Tadaaaaam! És íííme: az Ork! Eddig minden rendben van,. ezt gondolom mindenki tudja. De akkor vizsgáljuk meg a tmát egy kicsit részletesebben! Pl. miért és miben különböznek az orkok a tündéktől, a közhelyes ellentéteket (az orkok rondák, a tündék szépek, stb.) ezúttal kihagyva. Az orkok például meghalhatnak természetes úton? Ha meghalnak, hova kerülnek? Miért árt nekik a napfény, hisz a tündék is még akkor ébredtek, amikor nem létezett Nap és Hold?<br> 2. Gimli és Legolas. Valóban, nekem is az a véleményem, hogy itt egy valóságos párhuzamról lehet szó. Tolkien életében számos nagyon mély férfi-barátság alakult ki, már a sulis időszakától kezdve. Mielőtt azonbanbárkinek bármilyen hátsó gondolata lenne ezzel kapcsolatban: Tolkien 18 éves koráig nem is volt tisztában a homoszexualitás fogalmával (ld. Carpenter könyve)!!! Ilyen mély barátság volt az életben a C. S. Lewishez fűződő barátsága. Ezekbe a férfi-beszélgetésekbe nőket sohasem vontak be, Edith Brattet pl. Tolkien mindíg kihagyta ezekből az eseményekből. Tudatosan elválasztotta a nőügyeket a férfiak dolgaitól. Valami ilyesmi lehetett Legolas és Gimli között is, ezért nem volt a hagyományos értelemben nő közöttük. De azért ne felejtsük el Galadrielt!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20149 Írta: Anonymous
kicsit off, de mivel ide sokan jönnek, hátha érdekel valakit:<br> (amíg visszaállítjuk a mágikusan eltűnt Képek Csarnoka topicot...)<br> <br> Tehát:<br> Ha kíváncsiak vagytok Középfölde megjelenítésére, világára, sok-sok képpel, akkor kalandozzatok el ide:<br> <br> <a href=http://fan.theonering.net/middleearthtours/index.html> fan.theonering.net/middleearthtours/index.html <br> <br> Virtuális túra Középfölde tájai és lényei között, az illusztrátorok szemével, plusz még sok érdekesség, fan fiction, mifene.<br> <br> Sorry az offért.<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20148 Írta: Anonymous
Nekem még mindig nem jön be!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20147 Írta: Anonymous
Nory: én már elküldtem Neked, de ezek szerint nem kaptad meg. Majd mindjárt küldöm :) )<br> <br> Jeleztétek egy páran, hogy az Orlando Bloom - Kate Winslet fotót nem lehet rendesen megnézni, mert nem mindig jön be. Itt van még egyszer egy másik honlapról, remélem, most már nem lesz ilyen probléma:<br> <br> <a href=http://www.geocities.com/orlandolovesme/pic4.jpeg> Orli+Kate

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20146 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Tudom, hogy holnap lesz a petíció, de aki még ma el tudná küldeni a teljes szöveget e-mailben, annak nagyon megköszönném.Tehát akinek megvan, az legyen szíves továbbküldeni!Köszi.Sok puszi <br> Nory

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20145 Írta: Anonymous
Megnéztem azt a videót, amin Orli puszit ad Viggo-nak, és nagyon nevettem. Mindenki azt nézte, hogy mi bajom van!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20144 Írta: Anonymous
Kösz a képeket Vic. Már tudom, hogy néz ki a volt szerelme!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20143 Írta: Anonymous
Még egy nagy újságból beszkennelt kép, azért érdemes megnézni, mert itt már végre pontosan lehet látni, hogy milyenek azok nyakbavalók Orli nyakában, sőt, még az Egy Gyűrűt is simán lehet látni a mutatóujján.<br> <a href=http://orlandomultimedia.net/news2002/march/img0203_10.jpg> klikk ide és várd meg, amíg betölti
ez a második kép, ugyanolyan nagy és jó minőségű

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20142 Írta: Anonymous
ÁÁÁÁÁ!!!!!!<br> <br> Ezt is az Orlando Bloom Multimediáról mentettem az imént le:<br> Uram Isten, de helyes ez az Orli fiú ezen a képen!!! Rágja a körmét a drága, de úgy, hogy ezt is öröm nézni.... *sóhaj*<br> <br> <a href=http://orlandomultimedia.net/news2002/march/img0203_09f.jpg> nagy kép a Japanese magazine-ból, várd ki, amíg betölti, könyörgök!!!

Itt a cikk az újságból:

klikk ide a cikkért

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20141 Írta: Anonymous
Rayan: a belinkelt képeid gyönyörűek, de komolyan. Az a Valinor még nekem is új volt - Nasmith egeit egyszerűen imádom. <br> <br> A videókért pedig két cuppanos pusz, már töltöm :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20140 Írta: Anonymous
<a href=http://www.orlandomultimedia.net/video/video.html>Srácok! Két új videó az Orli multimédiáról!! Johnny Vaughn Show és Bafta Awards-klikk ide!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.651 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére