Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20289 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én úgy értelmeztem, hogy Maude csak a forgatás idején volt az ex családjánál. Maude most náluk van, nem pedig Maude az övék. Mit gondoltok. Az ember nem ad csak úgy tovább a kutyáján. Ha igen, akkor Orli nagyon nem olyan ember, mint amilyennek elképzeljük, de szerintem nem. :-) <br> Vic, az OB Multimedián nem jön be link, amit a képek dögivel cimet viseli. :-( <br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20288 Írta: Anonymous
Fereste: semmi gáz, ne aggódj. Az utolsó mondat: ''Londonban él Maude nevű kutyájával, és jelenleg nincs barátnője.'' Nos, ha hozzátesszük, hogy jelenleg ingázik L.A.-ben lévő és a londoni lakása között, és a kutyáját már az ex-csaja gondozza, akkor minden más stimmel.. :) ))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20287 Írta: Anonymous
Story? hát erre kíváncsi vagyok, mennyi mindent hordanak össze... az az újság a legnagyobb pletykalap ami vha is létezett..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20286 Írta: Anonymous
Ja, és még valami. Ha a kezetekbe akad a mostani Story, ne lepődjetek meg, hogy lesz benne egy aprócska Legolas kép (Vic kedvenc) és néhány sor Orliról + néhány kép és egy interjú Livről. Én már szóltam. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20285 Írta: Anonymous
Az OB Multimediára megint felkerült néhány friss videó. <br> A Screen Actors Guild Awards előtt a vörös szőnyegen volt interjú, már letöltöttem, de sajna a műsorvezető csaj majdnem végig takarja Orlit.<br> <br> <a href=http://orlandomultimedia.net/video/video.html> klikk ide érte

A másik viszont valódi kincs, csak irtó sokáig fogja tölteni: Legolas hosszú hajjal, a sminkszobában, mossa a szemét!!!!

klikk ide!!

Ha letöltötte, nyilatkozom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20284 Írta: Anonymous
Kyra: nekem simán bejött, de ugyanazokat a képeket lehet látni, amelyeket már láttunk korábban. Ne írj elé www.-t, csak simán illeszd be a http:// után

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20283 Írta: Anonymous
jó a napló!Vic,te tudsz valamit erről a dominicmonoghan.tripod.com oldalról??nekem nem akar bejönni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20282 Írta: Anonymous
Jaj, meghalok!<br> <br> A Legolas Titkos Naplójához:<br> <br> <a href=http://www.legolasgreenleafonline.net/images/legolasdiary1.jpg> képregény

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20281 Írta: Anonymous
dominicmonaghan.tripod.com<br> tudom ez elvileg egy dominicos site de a galériában a lotros képeknél van pár kép Orliról is(eveznek, öleldgetik egymást meg ilyenek)Azért is érdemes megnézni mivel van kép orliról poló nélkül is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20280 Írta: Anonymous
Ez tragédia<br> Hogy volt képes Orlando arra,hogy Liv Tyler kedvéért punk sérót csináltasson magának!!!!!!!!!!!<br> Na ezt mondjátok meg!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20279 Írta: Anonymous
CSAJOK!!! OLVADOZNI LEHET KEZDENI!!!<br> <br> <B>Orlando at the Screen Actors Guild Awards </B><br> <br> KLIKK IDE AZONNAL!!!!<br> <a href=http://orlandomultimedia.net/news2002/march/news03122002b.html>képek dögivel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20278 Írta: Anonymous
Buffy: mindjárt megy a levél :) <br> <br> Ezt most szedtem le a theonering.netről:<br> <br> <a href=http://www.theonering.net/perl/newsview/7/1015983160/> Hobbit Party At SAG Awards, Tuesday, March 12, 2002

A szöveget is érdemes átfutni, de a képek magukért beszélnek. Már megint volt néhány rajongó, akinek mázlija volt....

Kiszedtem a képek közül azokat, amiken Orli is látszik:
Orli 1.

Orli 2.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20277 Írta: Anonymous
A tegnapi fan art képek - by Vic 14 óra akárhányperc - nagyon jók, de a csak lányoknak nekem már egy kicsit durva. Főleg az zavar, hogy király lenne a kép amúgy, de ez a majdnem full monty ... Annyira jó lenne a kép, ha fel lenne öltözve. Arra gondoltam, hogy kinyomtatom és felöltöztetem ceruzával szegényt. :-( Csórikám! Ezt azért nem kéne. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20276 Írta: Anonymous
Tudom,hogy fárasztó,de nem magyarázná el valaki,hogy mi volt ez a petíció?Akkor is,ha tárgytalan.léci,kösz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20275 Írta: Anonymous
Na mindegy, hamár itt vagyok még ilyen későn is, szólok, hogy frissítettem az oldalam híreit. ( www.geocities.com/orlandobloomsite )<br> Még mindig várom a FANFIC-eket! Azt hallottam, hogy itt írtak páran, de még mindig nem kaptam senkitől. :( <br> <br> ÉSzAH és Vic, légyszi írjatok e-mail!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20274 Írta: Anonymous
Ardát igazából nem az emberek rontották meg, hanem Melkor és követői.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20273 Írta: Anonymous
Nee, inkább a saját hangján énekeljen! Azt tényleg meghallgatnám! (És valljuk be, valószínűleg az nagyobb poén lenne..)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20272 Írta: Anonymous
Hát, nem tom... :-) <br> Azért én szívesen megnézném Orlit énekelni, bevallom...mondjuk ha pl. Robbie Williamst nyomatnának alá, az meg még poénabb lenne, nem igazán menne mondjuk a filmhez...najó, abbahagyom a hülyeségek mondogatását.<br> Puszi!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20271 Írta: Anonymous
Jaja. De ahogy olvastam a könyvet az az elképzelésem támadt, hogy egy oparát olvasok. Erre a filmben eszük ágában sincs énekelni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20270 Írta: Anonymous
Ííí, én félnék meghallgatni Orli-t, ahogy énekel.. De azért jó ''poén'' lenne. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20269 Írta: Anonymous
Amúgy Legolas meg se szólal a film alatt, csak kétszer... Remélem z énekjeiből legalább egyet halhatunk majd.(Remélem jó hangja van)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20268 Írta: Anonymous
Persze-persze, arról nem is volt szó, hogy nem tetszett, csak akkor látszott. De hát ez van.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20267 Írta: Anonymous
Ez igaz. Főleg amikor leugrik róla. Ot nagyon látszik. De úgy is tetszett:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20266 Írta: Anonymous
Az viszont, amikor már rajta van a troll fején, szerintem nagyon számítógépes, persze máshogy ezt nem lehetett volna megoldani, de az egy jelenet van, amikor azt mondtam, hát igen, ez sem igazi, és még az illúzió sem volt meg, mert látszott..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20265 Írta: Anonymous
Ez más. Vagy ezredszer néztem meg Móriában a trollos részt. (CD-n) Az valami csúcs! Olyan légiesen könnyű, olyan kecses ahogy elugrik a lánc elől! Olyan, olyan ,,tündés'' ha értitek. Jaj, mindjárt elolvadok. :-) Ez az egyik kedvenc jelenetem.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20264 Írta: Anonymous
A Képek részt meg teljesen meg fogom változtatni, mert iszinyat lassú, neked nem? Lehet csak odaírok pár szót a képről, és arra lehet majd rákattintani, ahogyan ez a NINE oldalon is van.<br> <br> ÉSzAH és Vic, plíz, írjatok e-mailt!!<br> <br> És bárki, akinek van fanfic-je, küldje el nekem, köszi!!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20263 Írta: Anonymous
erre én is kíváncsi lennék.. hol is ez a teszt?<br> <br> egyébként Orlira 96%om van:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20262 Írta: Anonymous
Kószácska, hol van ez a teszt?<br> Mert szívesen megnézném.<br> Nem szúrnád be nekünk?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20261 Írta: Anonymous
Na senki sehol. Nem is csoda ha ilyen baromságokat írok. De azért tényleg szemétség, hogy azért mert fiatal vagyok csak ilyen fiatalkákkal jöhet ki. Hülye gép. <br> Megjegyzés a honlaphoz: Én úgy tudom Faramir akart lenni nem Boromir-csak mert ezt írtad:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20260 Írta: Anonymous
Hú ez nem ideváőgó, de muszáj elmesélnem. Csináltam compability-is tesztet, de nem személyreszabottat, hanem olyat, hogy csak a legtutibb partyjaimat írja ki. Szóval akikkel legjobban összeillek:Elijah Wood 93°%(eddig ok), aztán jöttek a gondok: Josh Hartnett 92% és a legégőbb dolog Justin Timberlake 100%<br> Elsüllyedek szégyenemben. Semmi Jude, semmi Orli, semmi kedvenc-Elijah-át leszámítva. Elkeseredtem. Soha többet nem csinálok ilyen hülye teszteket.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.682 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére