Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20379 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Celebdringwen, nagyon szíven ütött, amit írtál. Nagyon maat vagy! A varázstalanítás nagyon jó szó. Nem hiszünk már többé a csodákban. A legtöbb ember nem hisz bennük és minket, akik abban is csodát látunk, hogy minden nap épségben hazaértünk annyi veszély közül, amit az ablakon kívüli (és belüli!!!) világban leselkedik ránk, minket kinevetnek. Talán ezért nem beszélünk nekik a csodákról. Talán ezért nem segítünk nekik, hogy észrevegyék. Mert felesleges. Vannak olyan dolgok, amelyeket nem lehet megmutatni. Vagy meglátja valaki, vagy nincs, aki megmutathatná. A csoda olyan, mint a szerelem (mivel maga a szerelem is egy csoda): csak te magad érzed, hogy van, hogy létezik, hogy benned él. Senki más nem tudja rólad megmondani. Ha te nem érzed, akkor megette a fene az egészet. Senki más nem tud meggyőzni arról, hogy létezik. <br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20378 Írta: Anonymous
Hűha! Ezek marha jók!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20377 Írta: Anonymous
A Finrodot úgy néz ki elrontottam. Itt van újra: <br> <br> <a href=http://elfwood.lysator.liu.se/loth/l/i/lipatov/finrod.jpg.html> Finrod

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20376 Írta: Anonymous
Nos lányok, ha nem Orlando lenne Legolas, akkor nekem Ő lenne: <br> <br> <a href=http://elfwood.lysator.liu.se/loth/j/e/jes31/lennon.jpg.html>Legolas

És ...

Ez is nagyon jó kép!

És itt van egy
> Finrod is.

Minhármat az
Elfwood -on találjátok. Érdemes benézni, több, mint 16.000 fantasy-ihlette kép, köztük rengeteg GYU.

ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20375 Írta: Anonymous
Minden dolognak van egy kindulási pontja. Ez akár lehetsz te magad: ha már csak egy embernek fény loptál a szívébe, az már potenciálisan két újabb ember, és így tovább... A csoda mindig egy emberben (tündében) van. A jóság, a szépség, az életigenlés fertőző betegség lehet: emberek egymástól kapják el!<br> <br> Vic: Én is imádlak! Amennyi hasznos tippet már tőled kaptam!<br> <br> Pár kép mutatóba:<br> <a href=http://legolas.nenya.net/images/fanart/62.jpg> Mintha Legolas 14 éves lenne. Nem?
Ezeket a Golden Globe-os képeket már be kellene gyűjteni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20374 Írta: Anonymous
Igen. De ehhez az is kell, hogy az emberek összefogjanak. Csak manapság az emberek olyan előítélettel vannak egymással szemben, hogy ez nagyon nehéz. ;(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20373 Írta: Anonymous
ÉLJEN RAYAN! Erről beszéletm!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20371 Írta: Anonymous
Észi: megint igazad van :) No comment :) <br> Az emberek nagy részének meg sem fordul a fejében a 'tündévé válás' eshetősége. Tisztelet a kivételnek, aki törekszik a jóra. Ami a meglepő, hogy én magam is azon igyekszem, hogy tündévé váljam :) )) Tényleg furcsa :) Régebben nem nagyon tudtam rendesen viselkedni, mára visszafogtam magam. A közvetlenség, kedvesség sokkal vonzóbbá teszi az embert, sajna erre csak utólag jöttem rá. Ugyanakkor olyan dolgaim vannak, hogy pl. leszoktam a trappolásról, és próbálok minél puhábban és halkabban lépni, néha meg szinte lábujjhegyen járok. Ne nevessetek, így van! :) )) Olyan dolgokból meg, hogy énekelek az utcán, táncolok az esőben, vagy kitárt karokkal üdvözlöm a szelet,vagy bámulva nézem a rózsaszín égboltot, esetleg fölmászom az első kínálkozó fára; ma már egyáltalán nem csinálok problémát :D Borzasztóan jó dolog élvezni a természet szépségeit és örülni a létezésüknek, és szerintem ezt nem kéne más emberek előtt szégyellni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20372 Írta: Anonymous
Értem, értem. De látod? Felépítjük a mi világunkat! Bele menekülünk a valóság elől! <br> Nem, nem bele menekülni kell. Én arra akartam kilyukadni, hogy a mi (még) hittel telített világunkat kell megnyitni a valóságnak. Úgy mintha lenne egy ring, amiben küzd egymással a jelen, és a misztikum, a mese. És egyikük sem győz, hanem mint a homogenia, összekeverednek. És újra meg kellene, meg lehetne próbálni mesékkel, hősökkel, varázslattal, legendákkal. Nem gonolom, hogy elvesznének a mesék. Nem. De mostanában inkább csak óvóhelyül szolgálnak, pedig többre is képesek lennének!<br> Szóval amit már mondtam: a dolog belőled indul, de TE tudsz hatni másokra! LÉGY TE IS TÜNDE!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20370 Írta: Anonymous
Én ezt egy picit megcáfolnám, méghozzá a saját példánkkal! Mert igaz, hogy az emberek nagy része nem keresi már a meséket, és a mesehősöket, de itt vagyunk mi, akik töretlen szeretettel szeretünk egy gyönyörűszép mesét; rajta keresztül felépítjük a magunk világát, és nap, mint nap ebben élünk, erről beszélünk, és ezzel éltetjük is. Tehát vannak még olyan emberek, akik nem felejtették el a meséket!<br> És erre lehet, hogy azt mondaná valaki, hogy mi kevesen vagyunk, meg egyáltaln kevés az ilyen ember a Földön, de erre tudok egy jó példát: ugyebár sok helyre ki van írva, hogy fűre lépni tilos! Egy ember erre azt gondolhatja: 'ugyan, ha én rálépek, meg sem fog látszani!' De mi lenne, ha az összes ember így gondolná?<br> És ez fordítva is igaz: ha azt gondolod, hogy Te egymagad nem vagy képes megváltoztatni a világot, hát nagyon tévedsz! Mert mindenki magáért felelős, és, ha Te megőrzöd magadban a meséket, akkor elmondhatod, hogy mindent megtettél a fennmaradásuk érdekében.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20369 Írta: Anonymous
Tudjátok szerintem az a baj, amit Max Weber írt: a világ varázstalanítva lett! Mi emberek saját magunkat fosztjuk meg mítoszainktól, legendáinktól, isteneinktől, és lehet hogy: mesehőseinktől. Szóval a misztikumtól. Ehelyett új isteneket keresünk, olyat ami legyen kézzelfogható, praktikus, gyors, és finom stb. Szóval CocaCola, hamburger, és számítógép. Talán nem véletlen hogy a társadalmi utópiák már évszázadok óta a gépek hatalmával vannak teli! És ebben a világban, a kiüresedő lelkek világában, nincs az embereknek tündékre, varázslókra:( És abban a világban, ahol mindent gombnyomásra kapsz, nincs szükség arra, hogy megküzdj a dolgokért, hogy különleges képességeid legyenek, vagy ha vanak azokat használd. Tehát hiába lennének pl: tündék a Földön, mit is csinálnának? Nem emlékszek melyikőtök álma volt: Legolas szomorún ül a mai világban, elhagyott épületek rengetegében, ölében íjja... Szóval ilyesmiről beszélek!<br> No, de hogy ne legyen a dolog ilyen szomorú, a nagy feladat: a szívedben hordozd a fényt, mint a tündék, ez sugározzon rólad, és akkor talán másoknak is kinyílik a szeme egy másfajta világra...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20368 Írta: Anonymous
ÉSzAH, teljesen igazad van, sajnos kevés tünde van köztünk, tobzódnak az orkok, akik elhasználják a Földgolyót, mint egy darab budipapírt... <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20367 Írta: Anonymous
Gandalf, én pont ellenkezőleg látom a mesehősök - mindennapi ember értékei viszonyt. Minél több mesehőssel találkozom (csak a könyvek oldalain sajnos), annál jobban szúrja a szememet, hogy a mai mindennapi ember mennyire eltávolodott mindattól, amit erénynek nevezünk. <br> <br> Nuinlaiden, teljesen igazad van. Az emberek többsége már nem olvas mesét. Már nem vágyik hősökre. Megelégszik a yuppie főnökével. Nem keresi sem a mesehősök erényeit, sem a harmóniát azzal a valamivel, amit egyetemes rendnek (Maat!!!) nevezünk. Azt mondjuk, hogy sok fantasy rajongó, sok GYU rajongó van. De vajon mennyi ez a fejlett világ teljes népességéhez képest? <br> Irigyeljük a tündék szépségét, bölcsességét, a harmóniát, mely az életüket jellemzi? Akkor van még egy kérdésem: Törekszünk vajon rá, hogy hasonlatossá váljunk? A válasz egyértelműen NEM. Ne is próbáljuk tagadni! Ne is próbáljunk a lehetőségeink korlátozottságára hivatkozni, hiszen itt nem arról van szó, hogy építenünk kell magunknak egy Völgyzugolyt /bár Gandalf még erre sem volt rest:-)/ vagy pompás fegyverzettel az oldalunkon járjunk és védjük az igazad a gazzal szemben. Ahhoz nem kell fegyver. És a tünde-lét szerintem nem abban áll, hogy hegyes fület növesztünk. Vajon eszébe jut-e valakinek is táncolni a holdfényben? Ha eszébe jut is, merne-e? Élvezné-e? Eszünkbe jut-e köszönteni reggel a napot, amikor felkel? Ebben ugyebár semmi sem akadályozna meg minket! Eszünkbe jut-e énekelni? Csak úgy, saját magunknak, és az isteneinknek, akiket nem zavar, ha hamis. Ugye, hogy nem? Talán itt kellene elkezdeni a tündévé válást. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20366 Írta: Anonymous
Először is: Nem csak itt tapasztalom, hanem mindegyik rovatban és nagyon sajnálatos tendencia, hogy most, mikor kezd egy kicsit lecsengeni az első roham (érstd: mindenki megnézte a filmet és már szinte mindent elmondott róla, amit szeretne) azzal töltjük ki ezt a fehér helyet itt a rovatok tetetjén, hogy egymást ****gatjuk. Ne csináljuk már ezt! A rovatokban egymás után váltják egymást a leugatás-bocsánatkérés szekvenciák és ennek szerintem nincs értelme, hacsak nem arra hajtunk, hogy lekörözzük a Wood topikot a bejegyzések számában. <br> <br> Tény, hogy sok mindenről szó volt már, sok mindent kitárgyaltunk de vannak közöttünk újak is, akik akkor még nem voltak itt, vagy itt voltak már, csak éppen kényszerszünetet tartottak pár napig és elkerülte a figyelmüket a téma. Nekünk többieknek, akik akkor és ott megbeszéltük ezt a dolgot unalmas lehet ha valaki újra felhozza, de ez azért még nem ok arra, hogy leugassuk. Megmondom őszintén agylobbot kapok attól, ha valaki megint a buzis témával jön fel, vagy beilleszt 20 olyan képet, melyet már korábban legalább 20x beillesztettünk. Én is ilyen vagyok. De ilyenkor mindig megkérem az adott barátunkat, hogy olvasson vissza, nézze meg, hogy mit írtunk már erről. Erre sajnos vennie kell a fáradtságot, ami nem lenne fáradtság, ha a rovat csak tartalmas bejegyzésekkel lenne tele és nem kellene neki napokig bogarászni a többezer off és csett között. Na ezért koptatom én állandóan a körömlakkomat itt a klaviatúrán nap mint nap - és persze Vic és Morgana is, csak ők nem lakkozzák - újra és újra megkérve mindenkit, hogy tartózkodjunk a fent említett topik-bomlasztó tényezők felhalmozásától. Már biztosan nagyon utáltok miatt, pedig itt van az élő példa, hogy mennyi haszna lett volna már korábban is megfogadni. Akkor az újak rugalmasan tudnának bekapcsolódni a régebbi témákba is és újabb értékes hozzászólásokat, meglátásokat olvashatnánk azokról a dolgokról is, melyeket egymás között már megbeszéltünk. Ehelyett csak bosszankodunk, hogy újra és újra felvetik ugyanazokat a témákat és persze, hogy mi már nem szívesen írjuk le újra - esetleg sokadszorra is - mindazt, amit már leírtunk. Az új olvasó pedig nem szívesen böngészi végig a többezer hozzászólást, hogy átlássa a mi álláspontunkat a kérdésével kapcsolatban. Szóval rendesen benne vagyunk a 22-es csapdájában. Szerintem magunknak köszönhetjük. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20365 Írta: Anonymous
Végre megtaláltam, mit mond Legolas a lórieni résznél, mikor Haldír üdvözli őt! Nahát, de ügyes vagyok! :) ))<br> <br> Legolas: <I>Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien.</I> <br> ='Our Fellowship stands in your debt, Haldir of Lórien' <br> Azaz: <I>Szövetségünk az adósod, Haldír Lórienből.</I> <br> <br> Sajna ezt a részt a buta PJ kiollózta filmből, de hál' Istennek rajta lesz a DVD-n. Sürgősen be kell építtetnem a gépembe egy DVD lejátszót :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20364 Írta: Anonymous
Gandi: bölcsen szóltál! :-) Mesehős ügyben.<br> És igazad van abban is, hogy a nők az univerzum nagy rejtélyei közt szerepelnek. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20363 Írta: Anonymous
Tünde-l./Nuinladien: egyetértek veled. ebben a bunkó, primitív világban az emberek egy pici gyengédség és finom vonás alapján buzinak ítélik meg a férfiakat... <br> de ezt a Tmát már annyiszor, de annyiszor megbeszéltük! nem értem miért kell mindig, újra és újra felhozni... ez is emberek primitivitását mutatja... na mind1.. minden esetre szeretném ha mostmár végleg hagynánl ezt a buzi Tmát..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20362 Írta: Anonymous
Öröm nézni, ahogy elbeszélnek egymás mellett az emberek..najó, félre a szekírozó antihumoros poénokkal.<br> Szerintem az eberek, akik nem szeretk, vagy inkább nem értik meg a Gy.U.-t, azért ruházzák fel iylen ízléstelen mértékben Legolast és a többi tündét az említett vonásokkal, mert félreértik a bennük rejlő finomságot, kedvességet, és önmagában a TÜNDESÉG mivoltát és többi vonását.<br> Mert manapság , valljuk be, a fradista (bocsi, ez nem meghatározás, csak eyg olyan kategória , mint a szőke nők, én is szeretem a focit, csak nem a magyart sajna) bunkók korszakában pl. kicsiny hazánkban keresve sem talállhatnánk oyaln pasit, aki ha egy kicsit is rendelkezik olyan jellemvonásokkal, mint Legolas, nem minősül már a többiek szemében buzinak...szóval szerintem ezt manapság nem nagyon érthetik meg.<br> A másik, hogy nálunk még nagyon fiatal a fantasy művek divatja, és sajnos oylan országokkal szemben pl., mint Anglia, itt még mindig joban vevő a közönség- és ezt nem a levegőbe mondom, hanem alapos okom van rá-az Amerikai pite, Csajok a csúcson, illetve egy-két szinttel feljebb a hatvannyolcadik Brúszvilisz vagy Zsánklód V.D stb. filmre, amivel önmagában semmi baj nincs, az a baj, hogy az emberek annyira elompultak (többségükben, tisztelet a kivételeknek :-) ), hogy már a Gy.U.-t is popcornmozinak akarják beállítani, hogy aztán iylen státusban unalmasnak hosszúnak és hülyeségnek stb, titulálják....<br> Szóval, szerintem iylen filmből kár nagytömegest csinálni, anélkül meg nem lehet ugye leforgatni..szval jó megoldás úgyse lesz.<br> Engem igazán csak az kezd zavarni, hogy egy csomóan elkezdik a könyvet, mert tetszett nekik Legolas (több iylet is tudnék mondani, nem vicc!), aztán abbahagyják a harmadik fejezetnél, mert unják...<br> na erről ennyit.<br> Bocsi a sok hülyeségért!<br> puszi mindenkinek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20361 Írta: Anonymous
Üdv mindenkinek!<br> <br> Lenne egy kérésem. Egyszer régebben egy honlapon láttam olyat, hogy elf szótár. Bizonyos angol szavak megfelelője elfül. Csak sajna nem találom. :( ( <br> Ha tudja valaki, hol van, lécci, küldjön már egy emilt, nagyon megköszönném!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20360 Írta: Anonymous
Talán azért is fontosak a mesehősök, mert képessé tesznek minket arra, hogy a hétköznapi bunkó emberekben is meglássuk a jót... olyan vonásokat fedezhetünk meg bennük, amik bárkiben meglehetnek, csak amiket egyébként észre sem vennénk.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20358 Írta: Anonymous
Míriel: már írtuk itt egy párszor, de nem érdekel, leírom még egyszer: Legolas tegeze azért van mindig tele, mert a halott orkokból szedi ki a nyílvesszőket. Volt egy ilyen jelenet is a filmben, de Peter Jackson, a film rendezője úgy döntött, hogy kivágja a filmből, és majd csak a DVD verzióban láthatjuk. A vándorlásról pedig annyit, hogy Gandalf többször is megemlíti a filmben, hogy hány napig tart az út (pl. a Ködhegységen keresztül vagy Móriában stb.). Tehát lehet követni a dolgot, bár persze tényleg nem olyan az idő múlása, mint a könyvben.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20359 Írta: Anonymous
Míriel: szerintem azért ruházzák fel femini vonásokkal Legolast meg a többi tündét, mert van nekik. Ahogy a tünde lányokban is van férfias vonás. Írták is vhol, hogy a jelmezeiket eleve úgy tervezték, hogy a tündékben vannak androgín vonások. Szerintem ez vhogy illik is hozzájuk (és nem azt mondom, hogy homokosok volnának).<br> <br> Jajj, egek... már csak egy fejezetet kell begépelnem a mesémből... addig tartsatok vissza, nehogy leírjam a címét!!!:)))<br> <br> Vic: téged lehet hiányolni, te olyan vagy. :) )) A többieket is szeretjük, de Mrs Legolas Greenleaf a nagyfőnök. :) ) Egyébként(off) megkaptad a levantartóztatva.hu levelet?:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20357 Írta: Anonymous
Míriel: ezt már én is észrevettem, de a könyvben úgy van, hogy mindíg összeszedi nyilait, bár ez a filmben nincs benne.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20356 Írta: Anonymous
Köszi, Elanor!<br> Tudjátok, mit fedezett fel egy jóbarátom?<br> Legolasnak unos-untalan tele a tegze. Persze, a könyvben mindig keresgélt nyílvesszőket, de azért a filmen ez elég idétlenül jön ki.<br> A másik ilyen: állandóan vándorolnak, és mintha az egész vándorlás egy nap alatt történne. Közben persze hónapok telnek el.<br> puszi

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20355 Írta: Anonymous
Sziasztok mindenki!<br> Imádom, amikor ennyire hiányoltok, olyan jó érzés, de tényleg :) ))<br> Tehát, akkor lássuk a tegnapi és a mai termést:<br> Buffy: (remélem, nem gáz, ha így rövidítem a nickedet): én még mindig szeretnék kötözködni, bocsi. Én is láttam már az a honlapot, ahol a nyilakat számolták a csajok, de KÖNYÖRGÖM, Lányok, ne mondjátok, hogy valaki a GYU alatt egyszer is megnézte az óráját!!!!! Én láttam a filmet vagy egy tucatszor (moziban négyszer), de akár Legolas volt a színen, akár más, én odatapadtam a képhez, és OTT VOLTAM KÖZÉPFÖLDÉN!!! Szerintem szentségtörés azt méricskézni, hogy Legolas hány percig van a filmen, hiszen addig is le kell nézned az órára, és elveszíted a varázst. A nyilak számolása pedig akkor is lehetetlen, ha valaki kikockázza a filmet, mert az a tünde úgy lövi a nyilakat, és Peter úgy megvágta a filmet, hogy pl. móriában a trollos résznél egy halom lövése nem is látszik, mert a háttérben zajlik... Mindenesetre azért még mindig azon a véleményen vagyok, hogy Orlando igenis többet látszik a GYU-ban, mint a Black Hawk Downban. Ha összeadod a másodperceket - amit én biztosan nem fogok megtenni, mert sajnálnám az elpocsékolt pillanatokat - Te is rájössz erre.. Lehet, hogy valaki tényleg megszámolja mindkettőt, és kiderül, hogy tévedek, de nekem akkor is Legolasként jobban megmaradt a pasi. De én már csak ilyen vagyok :) )<br> <br> Celebdringwen: ugye tudod, hogy Téged is imádlak? Az a diszkréten csíkos inges kép, amit szerettem volna nagyobban... nos, naaaaagyon köszönöm a linket :) ))<br> <br> Rayan: off/megkaptam a leveledet, most írom a választ... :) /on. Azok a Cyntia Wangos fanartos Legolasok tényleg nem semmik. A többi artkép az Orlando Bloom Centralban annyira nekem nem tetszett, de azok tényleg baromi jók. :) )<br> <br> ÉSzAH: én azért szeretek mesehősöket, mert olyanok, amilyenek a ''való világban'' élő pasik és csajok soha az életben nem lesznek. Ha kimész az utcára, bunkó emberek, még bunkóbb emberek és még annál is bunkóbb emberek vesznek körül. És mivel az ember könnyen általánosít, ezért fel sem merül benne, hogy esetleg a szomszédnak is lehetnek olyan tulajdonságai, mint pl. egy elfnek. De ha lennének is - és bizonyára vannak, hiszen az írók csak olyan tulajdonságokat adhatnak a szereplőiknek, amelyeket mi mindannyian ismerünk -attól még az illető nem lesz elf... Ami pedig a tündék rossz tulajdonságait illeti... nos, aki olvasta A szilmarilokat, az tudja, hogy bizony igencsak sok rossz tulajdonságuk is van a tündéknek. Persze, hogy Legolasnak is van, de ő ezekkel együtt is olyan értékeket képvisel, amelyekhez mi, földi halandók soha nem fogunk tudni felnőni. <br> <br> Elanor /off: a Te leveledet is megkaptam, mindjárt írom a választ :) ) /on<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20354 Írta: Anonymous
Igaza Mírielnek! Szerintem picit félreértettétek! Ő felvetett egy témát a tündékkel kapcsolatban, és nem Orlando nemi beállítottságáról akart beszélni. Én legalábbis így látom!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20353 Írta: Anonymous
Óh, tényleg?<br> Mi lenne, ha jobban odafigyelnétek arra, amit kérdeztem?<br> Miért tartja minden paródia buzinak Legolast?<br> NEM Orlando Bloomot, Legolast!<br> Mert - bár lehet, hogy ti nem vettétek észre - nem ugyanaz a kettő.<br> Én arra voltam kíváncsi, hogy a tünde férfiakat miért ruházzák fel feminin vonásokkal a paródiák. <br> Mi lenne, ha gondolkoznátok egy kicsit?<br> És nem off-topicoltam, ugyanis a tünde férfiakba Legolas is beletartozik.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20352 Írta: Anonymous
Képzeljétek mit találtam!<br> 1 év múlva benne lesz Ned Kelly c. filmben, Russell Crowe-al

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20351 Írta: Anonymous
Gandalf, ÉN nem Orliról, hanem LEGOLASról beszéltem. Nézd meg, minden paródiában lebuzizzák. Engem nem érdekelnek a szexuális beállítottságok, csak felháborít, hogy kedvenc hősöm nemlétező rossztulajdonságain élcelődnek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20350 Írta: Anonymous
Tehát: Legolas (és én most szigorúan Legora gondolok, nem Orlira), s a többi ideál, mesehős, stb. miért olyan fontos az emberek életében?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.508 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére