Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20528 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Rayan nem magával vitatkozik, hanem volt itt egy Heather nevű hozzászóló, akinek konfliktus-szító bejegyzését a köz érdekében töröltem. Bocs Heather! Ez nem az a topik, ahol ezt a stílust toleráljuk. A véleményedet elfogadjuk, csak azt nem, ahogy közölted velünk. <br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20529 Írta: Anonymous
Honnan szeditek le a Vágatlan verziót?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20527 Írta: Anonymous
Off:<br> Új Interjút fordítottam! <br> Olvassátok el!<br> www.geocities.com/orlandobloomsite

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20526 Írta: Anonymous
MEGLETT(csatlakozom Dea-hez:))<br> Még nem tudom, hogy a vágatlan-e, de már ott alpul a polcon, csak még nincs lejátszó progi.. <br> A képen Orlival, az tuti nem Labrador, mert azok feketék:)) Amúgy én inkább egy Golden retrivert vagy egy Ír szettert képzelek el hozzá..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20524 Írta: Anonymous
Bocs, lányok, most OFF lesz!<br> <br> Heather: ha nem tudnád, mi itt <I>szeretjük</I> Legolast. Azért született ez a fórum, azért szenteltük neki, mert számunkra ő egy ideál. Teljesen mindegy, hogy nevezed, 'belezúgás' vagy 'csöpögés'; azt hiszem ez a topic messzemenően nem (csak) erről szól. Szóval legközelebb gondolkozz, mielőtt véleményt nyílvánítasz!<br> <br> És akkor még egy felháborodásomnak hadd adjak hangot, ha már így belemerültem az OFF-ba. Pár napja feltettem egy képet egy srácról, aki nagyon hasonlít egy tündére. ÉSzAH-nak igaza volt, meg kellett volna kérdezni a fiút, mielőtt megteszem. De most már nincs mit tenni, ez van. Mea culpa. Lényeg a lényeg: valaki a linket arra használta fel, hogy az én oldalamról potyázva levelet írjon a srácnak. Ezt egyészt abszolút pofátlanságnak tartom, ez magam felé borzasztóan sértő, másrészt meg nem azért tettem be a fotót, hogy szerencsétlen gyereknek randi- meg egyéb ajánlatokat tegyünk. Azt mondtam, lehet, hogy beszélek vele, akar-e szerepelni a filmben, de semmi több. A belinkélt kép nem arra szolgált, hogy tálcán kínáljak a lányoknak egy szabad pasit! Sajnos az a bizonyos valaki visszaélt a jóhiszeműségemmel, remélem olvassa ezt, és egy kicsit magába száll!<br> Bocs,<br> <br> Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20525 Írta: Anonymous
A tündék öregedésének egy idő után már nincs testi jele, csak a szemükön látszik, amely tényleg velük öregszik... érdekes élmény lehet egy fiatal arcon egy többezeréves szempár.. hátmég mélyen belenézni! (Lányok, itt most nem Orliról van szó, ne aléljatok ;-) )<br> Én úgy képzeltem el mindíg is a tündéket (de ez csak saját elképzelés), hogy olyan harmincasoknak néznek ki, tehát harminc valahány éves korukig öregednek..<br> Persze a filmet nem szabadna alapul venni, mert különböző korú színészeket választottak...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20523 Írta: Anonymous
ÉSzAHhoz csatlakozom: a tündék kora is inkább valamikféle belső kor, annyi idősek, (és annyinak látszanak) amennyinek ők érzik magukat a lelkükben. Gondolom a Gyűrűháború alatt megörgedtek kissé... Kivéve talán Legolast hiszen fantasztikus barátot talált magának! Végig az volt a benyomásom amíg a könyvet olvastam, hogy Gimli és Legolas a gyereket hozzák ki egymásból! Gondoljunk csak arra, amikor azon versengenek ki tud több orkot megölni!<br> <br> Találtam egy fotósorozatot azokról a képekről, melyek a Harper's Bazaarból kimaradtak:<br> <a href=http://orlando-bloom.org/outake6.jpg> klikk ide érte
meg ide. A többit szintén megtaláljátok ezeken az oldalakon!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20522 Írta: Anonymous
Nem tudom, de szerintem Elrond nem azért néz ki öregebbnek, mert féltünde, mert Legolasnál és Arwennél Galadriel is idősebbnek tűnt (legalábbis nekem), Celeborn meg egyértelműen idősebb. Ők meg (tudtommal) nem féltündék.<br> Nory: ha 2002-es kiadású a könyved, akkor az 504. oldalon van ez a rész.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20521 Írta: Anonymous
Tündék öregedése ... hmmm ... Szerintem a tündék is tudnak testileg öregedni, de ez náluk nem a kor függvénye. Szerintem egy tünde aszerint látszik öregnek vagy fiatalnak, hogy mennyire van belefáradva a világ dolgaiba. Persze kérdés, hogy akkor visszafiatalodik-e, amikor megérkezik Valinorba. Egyébként szerintem a tündék szépen öregszenek, ha értitek mire gondolok. Arcukon és a szemükben megül a kor, de akkor is szépek maradnak. Elrond sem ráncos a szó szoros értelmében, csak egyszerűen látszik rajta a kor. Testi ereje sem fogyatkozott meg. A reumát hírből sem ismeri. Szerintem a Völgyzugolyos jelenetben még hozzá is öregítették egy kicsit a szerephez és így is van jól. <br> Legolas viszont nagyon jól tartja magát ahhoz képest, hogy lassan 3000 éves. Még II. Ramszesz sem tartja ilyen jól magát. Vajon mennyi időnek kell eltelni ... vagy inkább minek kell ahhoz történni, mit kellene megélnie ahhoz, hogy a szó fizikai értelmében is megöregedjen? Bár aza erejét, a testi vitalitását ő sem vesztené el. Csak az arcán látszana, hogy látott már sok mindent, amit nem szeretett volna. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20520 Írta: Anonymous
Dae-elena, mi van meg neked? Vágatlan verzió? Mármint a Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége c. film vágatlan verziója azokkal a jelenetekkel, melyek a moziból kimaradtak? <br> Akkor már csak egy kérdésem van. Hol lehet áldozatokat elhelyezni az oltárodon???<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20519 Írta: Anonymous
Hogymihogyholhogymerre?<br> <b>MI LETT MEG??!!</b><br> Nocsaknocsaknocsak!<br> :D DD<br> Szeretünk, Dae-elena!!<br> ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20518 Írta: Anonymous
JUHUHUHUHUHÚÚÚÚÚ!!!!!!!!! MEGLETT a vágatlan verzió!!! Most már gyorsan rá kell jönnöm arra rohadt képszerkesztői vacakra, különben nem tudom nektek betenni az ajándékátadós meg egyéb jeleneteket!!! :) ))Megyek kísérletezni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20517 Írta: Anonymous
Nem lehet, hogy a csata eseményei és az Ellenséggel vívott harc tette ilyenné, csak a történet ezt már nem meséli el?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20516 Írta: Anonymous
Baromi jó volt a sminkes!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20515 Írta: Anonymous
De láttátok a filmbe Elrondot?! A csatajelenetnél Elrond sokkal fiatalabb,mint a Völgyzugolyos résznél! NA?! Ehhez mi a hozzászólás?!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20514 Írta: Anonymous
Lehetséges, hogy Elrond azért néz ki idősebbnek, mert féltünde. Legolas pedig 'tisztavérű' tünde ezért kevésbé látszik rajta a kor.<br> Szerintem egy tünde olyan 20-onévesnek nézhet ki úgy általában. Másrészt ne a filmből ítéljünk, mert Hugo Weaving(Elrond) viszonylag idős ,míg Orlando Bloom (ezt gondolom itt senkinek se kell magyarázni, hogy kit alakít a GyU-ban), hanem a festményekből v. az elképzelésünk alapján. <br> Remélem nem sok hülyeséget hordtam itt össze.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20513 Írta: Anonymous
sziasztok!én még nem írtam ide,de már pár napja olvasgatom a fórumot és egyes témák igen megragadtak. pl ez a tündés dolog.Talán a jelleme, ami meghatározza ezt,és az hogy miket élt át addig.Ez persze csak felvetés, szívesen olvasnám a ti véleményeteket is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20512 Írta: Anonymous
OK. Látom, hogy ismét témafeldobás fog következni, mert bedurvul a dolog, és nem akarok bajt. <br> <br> Mit szólnátok egy olyan könnyen ''emészthető'' és könnyen hozzászólható kis témához, mint pl. az, amit Nory tett fel még reggel:<br> Idézem:<br> ''Vajon meddig öregszik egy tünde? Persze, azt tudom hogy hallhatatlanok, de úgy értem kinézetre. Mert Elrold kinéz 40-nek is, de Legolas csak olyan 20-nak. (Mondjuk köztük eleve van korkülönbség) Mitol függ, hogy egy tünde meddig 'változik' kinézetre? És milyen intenzitással öregszik?''<br> <br> Vélemény??? Segítsünk Norynak...<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20511 Írta: Anonymous
Esbeth:már megdöntöttük egy párszor azt a bizonyos 5000 beírás rekordját, de mivel szorgosan töröljük az olyan csetelős bejegyzéseket, mint pl. ezek itt egy kicsit lejjebb, ezért mindig lecsúszunk 5000 alá... Könyörgök, itt ne cseteljünk.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20510 Írta: Anonymous
Testvérem nagyon kedveli Legolast, meg a színészt is, de elmondani sem lehet, mennyire szereti, belé van zúgva. De Frodót sem veti meg :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20509 Írta: Anonymous
Böszi: ez ugyan offtopic kérdés, de válaszolok: nem a Fehér Annásban, hanem a Liv Tyleresben!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20508 Írta: Anonymous
És itt van egy régi kép: Orli Maude-dal... nos, nekem nem úgy tűnik, hogy egy szelíd, békés állat... De nem is labrador.... :) <br> <br> <a href=http://yourbestshots.com/orlando/images/magazines/0059.jpg> Maude

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20507 Írta: Anonymous
A múltheti nőklapjában(Fehér Anna<br> van az lején) írtak A Gyűrűk Uráról, vagy egy régebbiben?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20506 Írta: Anonymous
SAG awards-ról még két kép:<br> <br> <a href=http://abacus.sj.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_12e92865ecb1d737dc3ae68756/i-1.JPG> Orli 1

Orli 2

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20505 Írta: Anonymous
naaaa, lányok.... Én személy szerint imádom a kutyákat, legyen az kicsi, nagy, szőrös vagy csupasz. Ne szapuljuk má' őket, ha nem muszáj. Személy szerint nagyon örülök, hogy Orlandonak is van kutyája. Azt azonban még nem sikerült kiderítenem, hogy most is vele van-e a kutyus, vagy még mindig az ex csaja vigyáz rá. (ellentmondóak az infók, mert látták a kutyát vele kocogni a kaliforniai partokon... - amiben én kételkedek)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20504 Írta: Anonymous
Legolashoz nem kutya, hanem törp (Gimli) illik! ;-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20503 Írta: Anonymous
szerintem meg egy dobberman mutatna jól Orli mellet, ha megengeditek egy ilyen frankó pasi mellet csak ilyen tuti kutyus lehetne:-)<br> Mert szerintem nem kell neki tündés nevet adni. Minek? Orli se szőke parókában rohangál... Különben is elajándékozta a kis dögöt vagy nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20502 Írta: Anonymous
Semmi tünde.szerű nincs abban, hogy Maude. Egy tünde ne tartson labradort. Jobban passzolna hozzá mondjuk egy ír szetter. Az olyan szép. Gollam biztos pittbullt javasolna a vad, fényes szemű tündék mellé... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20501 Írta: Anonymous
Dodie, egyátalán nem írtál hülyeségeket, nagyon örülök, hogy megosztottad velünk. Mert itt aztán nem kel szégyenkezni. Mi érezzük normálisan, nem az erőszakosak! :) <br> <br> Érdekes lenne utánanézni, mi az oka, hogy Belgium ilyen figyelemreméltó megtiszteltetésben részesül...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20500 Írta: Anonymous
Labrador Retriver, de asszem otthagyta a barátosénénél a forgatás végén. A neve asszem Maude.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.529 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére