Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20439 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
KTL: Mi a bajod a V-kivágású pulcsikkal? :) =

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20438 Írta: Anonymous
OOOPSZ... Egy jópofa kérdés az egyik fórumon, felteszem Nektek itt is, hátha röhögünk végül egy jót. Egy kérés is lenne hozzá: vegyétek poénra a dolgot, tehát nem vérre megy, csak hülyülési szinten...<br> <br> Tehát a kérdés:<br> LEGOLAS VS. ROBIN HOOD?<br> <br> Egy pillanatra nekem beugrott a Tolvajok fejedelme c. film, ahol Kevin Costner a szájával tépte meg az nyilak végén a tollakat, hogy a végén a két nyilat más-más irányba lőhesse ki egyszerre. Bravúros volt. De erre bizonyára Legolas is képes. Mégis, ha felállítanánk őket egymás mellé, lenne esélye Robinnak a győzelemre? <br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20437 Írta: Anonymous
Szerintem még olyan fáradtan is állati charmeos, de azért a Screen Actorson valóban jobban néz ki. Egy kis alvás, meg egy kis Celebdringwen féle csirke ragu jót tenne neki... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20436 Írta: Anonymous
Na, ez most igencsak ciki, szegény leányzónak a nevét rosszul írtam itt a kapkodásban... Jasparina, vagy Jas röviden. Sorry. <br> <br> ÉSzAH, még egy gondolat az előbbihez: azon a képen Legolas igencsak fiatalkának tűnik nekem, messze van ő ott a 2000 évtől... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20435 Írta: Anonymous
Imádom Yast!!! (Ő az Orlando Bloom Multimedia honlapjának a készítője) Most küldött nekem megint egy mailt, és azt írja, hogy azért nem lehet mostanság letölteni a videófájlokat, mert gáz van a szerverével. Egy-két nap múlva helyreáll a probléma, tehát addig ne akarjatok Orlit és Legolast töltögetni onnan, sem a FullBloom.netről (ezek össze vannak kötve).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20434 Írta: Anonymous
ÉSzAH: azért printeltem a húgomnak ki, mert ő pedig pont az ilyen hajat imádja :) <br> kiskósza: egyáltalán nem baj, hogy utólag szóltál hozzá a témához, sőt, nagyon örülök, hogy megosztottad velünk. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20433 Írta: Anonymous
Bár nekem kimondottan tetszik, hogy V-kivágású pulcsija van. Imádnivaló. Egyszerűen imádnivaló:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20432 Írta: Anonymous
Állítólag Orli nagyon őrült,és nagyon szeret hülyülni.Azt is terjesztették róla,hogy 'más',de nem hiszem,mert most jelenleg nincs barátnője,és sír-rí ,mert a csaj elhagyta pont a GYU bemutató előtt

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20431 Írta: Anonymous
Hú azt hiszem tényleg nem tesz jót neki a napfényes kalifornia. Kábé úgy néz ki, mint mi kóteresek pénteken: éhes fáradt és maximum napi négy órát aludt a héten:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20430 Írta: Anonymous
Vic 2. számú Legolasára reagálnék. NAGYON JÓ!!! Az a kép!!! Egy hibája van: A haja lehetne hosszú!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20429 Írta: Anonymous
Hú szerda óta most vagyok itt először és örömmel látom, hogy mennyi érdekes téma merült fel és milyen érdekes és jó valamint mindenképpen emberi és azon felüli dolog foglalkoztat mindenkit. Azt viszont sajnálom, hogy nem voltam itt. Így utólag hozzászólni dolgokhoz olyan nem is tudom, de nem az igazi, mindig az jut eszembe, hogy felhántorgatni a múltat és az valahogy mindig valami rosszat jelent, Valami gonosz dolgot. Mégis megteszem.<br> Mesehősök:jó téma. Én betegesen mesemániákus vagyok, de ennek az oka egy gyerekkori úgymond rossz élmény- de ez is egy alternatíva, hogy miért lehet szeretni a mesehősöket. Szóval az én legjobb barátnőm meghalt. Nagyon fiatalon. Apukáink is jóban voltak és a születésünktől fogva együtt voltunk. Együtt kaptuk meg a rózsaszín párducunkat az első Disney-videót, együtt vittek minket moziba, szinte csak egymással játszottunk és mindig meséket néztünk. Azóta minden disneyn majdnem bőgök és betegesen imádom Herkulest, Tarzant, Aladdint és a többieket. Valamint mindent ami egy kicsit más, mint ez a világ, ahol egy hatéves kislány meghalhat. tudod a mesehősők mindig meg tudják menteni a barátaikat és szeretteiket. Meg is tudják gyógyítani őket ha kell és egy-egy mesét nézve jó naívan hinni, hogy vannak akik tényleg mindig minden körülmények közt képesek erre.<br> <br> Más: örülök, hogy nem csak én voltam olyan bolond, hogy rohantam már rögtön megnézni a Black Hawk Downt, de nekem még nem sikerült ennyire megfigyelnem Orlit. Szép volt szép volt, de azért engem nagyon lekötött a film (bár barátnőm megjegyezte, hogy azért mindig volt egy akaratlan huncut mosoly az arcomon, amikor képbe került. Nem tehet róla szegényem, olyan tökéletes:-). Ugyanis a szívemen viselem az afrikai helyzeteket. Szörnyű dolgok történtek ott és ez a film szerintem nagyon jól elkapta és bemutatta ennek egy részét. Ráadásul szerintem nem volt öncélú technika és háborúzgatás, ahogy azt néhány ajánlóban olvastam. Nagyon korrekt volt és legfőképp teljes mértékben háborúellenes.<br> A szereplőket meg tényleg nagyo9n eltalálták. Azt meg, hogy Orli mennyit volt színen? Pont ammennyit a szerepe megkívánt. Se keveset, se többet. Lesz még neki főszerepe, akkor majd lehet olvadozni vég nélkül:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20428 Írta: Anonymous
Na, ez azért már egészen más :) ))<br> <br> Orli és Sean a már említett SAG awardson, szerdán: <br> <br> <a href=http://www.eskimo.com/~allegro/images/seanaorli2.jpg> klikk ide érte

Ez már Orli mosoly :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20427 Írta: Anonymous
Na, pont ilyen vígasztalást vártam, köszi....<br> Szerintem egyrészt a szoba is sötét, tehát a világítás sokat javítana rajta, de akkor is nagyon fáradt szegény, ez a halovány mosolyból is látszik.. Orli! Menj el aludni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20426 Írta: Anonymous
szegény srác-elég beszívott feje van-kissé kicsinálták...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20425 Írta: Anonymous
Meg akartalak kímélni Benneteket ezektől a képektől, de aztán úgy voltam vele, hogy előbb-utóbb valaki úgyis megtalálja, és akkor meg úgyis mindegy... <br> Szóval, múlthét pénteken volt a Green Cross Millennium Awards, Kaliforniában. És ide Orli is hivatalos volt. <br> A képek alapján azonban látszik, hogy egyrészt szegény fiúra ráférne egy kis alvás, másrészt egy kis kaja is, valahogy beesett az arca...<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news03152002b.html> klikk ide a képekért

A dolgot azért nem értem, mert három nappal ezen képek előtt, múlt héten szerdán pedig ilyen állati jól nézett ki:
klikk ide a már ismert Screen Actors Guild Awards képeiért

Jaj, Orlando Bloom, minek kell Neked Kaliforniában maradnod???? Gyere vissza Európába!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20424 Írta: Anonymous
A második kép tutira olyan, mint Pán Péter...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20423 Írta: Anonymous
Istenem, hát igen...A Pán Péter a kedvenc mesém.Csodálatos, kalandos egy történet!:))Mint a GyU!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20422 Írta: Anonymous
A tapsolásról jut eszembe... lehet, hogy méűgsem veszett ki a világból a varázslat, csak éppen mi nem látjuk. Ismerjük mindannyian a Pán Pétert. Amikor Barrie megírta, és az ősbemutatója folyt, a közönség mélán bámulta a színpadot- a szerencsétlen író pedig véresre rágta a körmét a háttérben, mert tudta, hogy az előadás sikere egyetlen jeleneten áll vagy bukik: amikor Csingiling megissza a mérget Péter helyett és már félholtan megmondja neki, csak az emberek hite mentheti meg, akik hisznek a tündérekben. Péter ekkor fordul a közönséghez: 'Hisztek a tündérekben? Ha igen, tapsoljatok!'<br> <br> Ha a komoly viktoriánus közönség nem reagál Péter kérésére, Barrie nevetségessé válik, a darabot egy előadás után leveszik műsorról, és még hetekig az írón nevet a világ.<br> <br> Ehelyett a kapitalista, anyagias-gyakorlatias, ipari forradalomtól lelkes, komoly felnőttek nézőközönsége- őrjöngő tapsorkánban tört ki.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20421 Írta: Anonymous
Na jó, ígérem, hogy abba fogom hagyni... még ezt a néhányat..<br> <a href=http://elfwood.lysator.liu.se/loth/i/z/izcovich/legolas_sketch.jpg.html> Legolas rajz - nos, ő nem Orli...

Legolas rajz 2. - ő sem Orli

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20420 Írta: Anonymous
Szöged: itt nincs cset, és boreger nem tudom, hogy itt van-e...<br> <br> EZT NÉZZÉTEK MEG: <br> <br> Elfwood, (mi más lenne, már napok óta nálam, egyszerűen nem tudom kiverekedni magam Lothlorien mesés képei közül....), egy rajz az ifjú Legolasról:<br> <a href=http://elfwood.lysator.liu.se/loth/e/l/eliona/legolas_drawing_smaller.jpg.html> klikk ide érte

Nézzétek meg ennek a kicsi tündének azokat a gyönyörű szemeit...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20419 Írta: Anonymous
''Kivágták! Kivágták a Tanácsfát!''

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20418 Írta: Anonymous
kufcsi: kapni fogsz, ne aggódj. De új képek egyelőre nincsenek Legolasról, és a régieket pedig nem akarnánk újra és újra betenni. Ha most akarsz nézegetni régebbi képeket, pötyögd be Rayan képtárát (címe: tegnap 19.14) vagy az enyémet: photos.yahoo.com/nilweth <br> <br> ÉSzAH: most indítottam el az Elfwood-on a Human-Elven Romance túrát :) )))) 21 kép! Hmmm.... <br> <br> Celebdringwen: megbocsátok, de én ilyen képeket elvből be se rakok a topicba... :) <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20417 Írta: Anonymous
könnyen hozzáférhető Legolasos képeket szeretnénk. és többet.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20416 Írta: Anonymous
Észi: aranyos a kép.<br> Én konkrétan Zarathustráról, és azokról az emberekről (és csak azokról) beszéltem a nietzschei übermentsch kapcsán, akik képesek magukban megtalálni a dolgok lényegét, és csak azután a világi dolgok felé fordulni. Az emberibb ember.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20415 Írta: Anonymous
Tiltakozásképpen fogadjátok szeretettel az alábbi képecskét: <br> <br> <a href=http://elfwood.lysator.liu.se/loth/h/e/heidewald/i_am_not_a_girl.jpg.html> Nem vagyok lány!!!

ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20414 Írta: Anonymous
És a tegnapi képekre ... :-) <br> Megnéztétek őket egyátalán? Mármint az Elfwood-ról belinkelteket. Mert érdemes. <br> <br> Celebdringwen, übermensch??? Ugyan már! Nézz rájuk! Ha isten a saját képére teremtette az ember, akkor most kétségbeesetten bámul a tükörbe és igazgatja a szakállát, mert nem hiszi el, hogy ilyen csúnya lenne. (Mindezt olvasva természetesen tessék elvonatkoztatni a külső megjelenéstől.)<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20413 Írta: Anonymous
Jaj, jaj ki ne bukjatok! Már bánom, hogy rátaláltam arra a képre! Csak egy rajz, és ráadásul rossz, béna rajz!<br> Inkább gondoljunk valami szépre! Pl: a tegnapi dolgokra.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20412 Írta: Anonymous
Én ezt nem birom már béketűréssel. Penngaladiel, teljesen igazad van! Ha valaki pasi létére Legolast kivánja, lelke ratja, még csak el sem itélem. Tényleg nem. De miért kell mások illúzióit lerombolva közzétenni a képzelgéseit. Egyébként Tolkien azzal sem ért volna semmit ha kiházasitja őket. Az semmin sem változtatna. Akkor az asszonyt is bevennék harmadiknak. :-/<br> Ki vagyok bukva. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20411 Írta: Anonymous
Hát, ez a Legolas-Aragorn rajz kiborító. Tolkien munkájának megcsúfolása. És még csak nem is jó rajz. :( ((((<br> Szerintem ha Tolkien előre látta volna az ezredforduló erkölcsi romlottságát, inkább minden szereplőjét kiházasította volna, elkerülendő az ilyen és hasonló fantáziálásokt :( (((((((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20410 Írta: Anonymous
Vic: amit írtál arról eszembe jutott, hogy nemrég, amikor kutyáimat sétáltattam Szigetszentmiklósón a Duna holtágának partján, épp ment le a Nao, és akkor ki tudja honnan egyszercsak egy sereg hattyú landolt melletünk a vízben. Senki fia nem volt a környéken, a víz is tükörsima volt. És amerre mi mentünk, arra jöttek ők is. Ez így ment amíg le nem nyugodott a Nap. Na akkor komolyan elgondolkodtam azon, hogy valaminek, ami megmagyarázhatatlan, muszáj léteznie.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.488 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére