Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20499 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nem tudja valaki hogy mi Orlando kedvenc együttese, és hogy milyen fajta kutyája van???

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20498 Írta: Anonymous
Helló mindenki! Csak gondoltam, benézek. Igaz, hogy én kósza vagyok, és Aragornt Szeretem, de azért odavagyok Orliért is :) <br> <br> Egy Kósza-lány

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20497 Írta: Anonymous
Dodie,nem írtál marhaságokat!én is így gondolom és én is álomvilágban élek!tehát egyetértek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20496 Írta: Anonymous
Elnézést kérek előre is, hogy olyan témákat érintek, amik már talán végig vannak tárgyalva, de ifestova négy napja nem voltam itt, és le vagyok maradva...Elmesélek egy kis anekdotát: Tegnap sétáltunk a suliudvaron(szerencsére jó helyen van a sulim, füves térség is tartozik az udvarhoz), és megszólal egy haverom:'ja, de büdös van! 'Mondom neki, hogy ez csak földszag. Erre azt mondta, hogy olyan nincs, hogy az ember csak úgy megy az utcán, és földszagot érez! Mondtam, hogy igen, de az erdőben eső után milyen jó földszag(földillat?) van. Erre mondta, hogy hát ő nem tudja. Nem tudta, milyen jó is a föld illata tavasszal. vagy nyáron a mezőn. hogy olyan bódító a virágillat, hogy az ember elálmosodik(pókok sicc!:))tőle... az, hogy van, hogy az embernek az is elég, ha csak bóklászik erdőn mezőn. kezében bottal, és nézegeti a virágokat, szamócát szed és figyeli a méheket. nem mondom, hogy mindíg ezt csinálom, eljárok bulizni én is, és alapvetően városi lány vagyok, de néha úgy érzem, megpusztulok, ha nem szívhatok egy kis igazi friss levegőt.. és akkor leutazunk a telekre(az Örségben van egy kis eldugott falucskában), és ott tök jó:)) Tudom, hogy most sok hülyeséget írtam, de odakinn olyan ocsmány idő van, hogy most muszály volt nosztalgiáznom:)) A mesékről: Én, bevallom, álomvilágban élek. csupán fél lábbal vagyok a földön, de néha azt is felhúzom... ez jó is(elvagyok magamban, és néha nagyon jó történeteket találok ki... a telkünkön magam faragta íjjal bókláyzom az erdőben..), de nagyon rossz is, mert néha két lábbal kell a földön állni, és olyan szürke ez a világ.... Egyszer sajnos majd meg kell tanulnom teljesen a földön állni, de remélem sosem felejtek el álmodozni. az tart életben. jézusom, mennyi marhaságot írtam össze, jó hülyét csináltam magamból:/ na mindegy, most nem tom már mit akartam még írni..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20495 Írta: Anonymous
Laisha: igen, az, amit ide linkeltem még be a múlt héten. De sokan írták - és én is tapasztaltam - hogy nem lehet letölteni, mert állandóan kiakadt a töltés közben, ráadásul irtó lassan lehetett tölteni.<br> Ezért a honlap készítője megígérte, hogy felteszi úgy a videót, hogy könnyebben meg lehessen nézni és ne legyen vele probléma. Ezért ez most zippelve van, baromi gyorsan tölt és nem akad fagy le közben. Örülök, hogy Te is láttad, mert szerintem kihagyhatatlan :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20494 Írta: Anonymous
Újra megnéztem, és abból ítélve, amiket leírtál, ez biztos,hogy ugyanaz, ami nekem is van. Majdnem 5 egész perc, ami rengeteg! És még jobb, mint emlékeztem rá. Megyek, megnézem megint. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20493 Írta: Anonymous
kedves Vic!<br> <br> Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanezt a videót töltöttem le vhonnan a múlt héten, amit te emlegetsz, de az is 27 MB volt, és taiwan-i. (egyébként ASF kiterjesztésu.) Elég gyanús a dolog, mert a linket ebbol a fórumból vettem...<br> Egyetértek: valami fantasztikus!!!! Nem csak maga a tartalma, de a minosége is, messze a legjobb, amit eddig láttam.<br> :) )))<br> <br> A kérdésem az lenne, hogy tömörítve volt-e 27 MB vagy kicsomagolva? Ebbol talán kiderül, uarról a videóról van-e szó.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20492 Írta: Anonymous
ÁÁÁÁ!!!! VÉGE A NŐI MÉLTÓSÁGOMNAK!!! KÉSZ, MEGHALOK, PADLÓN VAGYOK, MOSSATOK FEL!!!<br> <br> Most aztán kérem tényleg a cuppanos puszikat mindenkitől, mert ez nem semmi. <br> <B>Nincs rá szó, ezt LÁTNOTOK KELL!!</B><br> <br> Most kaptam egy mailt, Jas elküldte az OB Multimedián még le nem tölthető <B>Legolas/Orlando thaiföldi videójának a zipes változatát. </B> Itt a cím:<br> <B><br> dl.dev.idv.tw/some/LOTR/orlando_taiwan.zip </B><br> <br> <a href=http://dl.dev.idv.tw/some/LOTR/orlando_taiwan.zip> vagy klikk ide

Csajok, ez 27 mega, nekem egy óra volt a letöltése még zippelve is, de aki kihagyja, az élete eddigi legjobb Orli/Legolas anyagát hagyja ki.
Az összes létező Legolasos werkfilmjelenet, a tisztelgés, a bungee ugrás a szakadékba, az evezés többször, többféle kameraszögből, aztán ahogy felteszik rá a tegezét, aztán hülyül Aragornnal, a KONTAKTLENCSÉJÉNEK A BERAKÁSA (után pedig teljesen közelről mutatják a kék szemét!!!!), interjúk a csíkos ingekben, internetes fotók (Észi, az az adjátok vissza az ingemet is!!), Black Hawk Down részletek (pl. Ewan McGregorral) és rengeteg film a különböző premierekről - a kedvencem pl. amikor ad két isteni puszit (!) egy rajongónak stb. stb. stb.
Nem vagyok eszemnél, ez valami csúcs. Ki ne hagyjátok!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20491 Írta: Anonymous
Kedves Nory! A pontos oldalszámot én sem tudom, mert nincs nálam a könyv. Keresd a Galadrieltől való búcsúzkodás utáni csónakjelenetet, amikor Gimli arról panaszkodik, hogy mennyire sajnálja, hogy el kellett válnia Galadrieltől. Itt mondja Legolas szó szerint a következőt (remélem, hogy pontosan idézem, mert az egyik kedvenc Legolas idézetem):<br> <br> ''Mert ez a dolgok rendje: rátalálni és elveszíteni, mint ahogy azok érzik, akiknek csónakját a rohanó víz elsodorja.'' <br> Angolul: <br> For such is the way of it: to find and lose, as it seems to those whose boat is on the running stream.<br> <br> :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20490 Írta: Anonymous
Hali mindenkinek!<br> Elég rég nem írtam, és tegnap ötnapi hozzászóláson rágtam át magam. Érdemes volt. Sok témáról lekéstem, sebaj. De talán vmi mégis aktuális:<br> A tündérekben mindenkinek hinnie kéne, de ha már a tündérekben nem is, akkor legalább azokban az értékekben, amiket képviselnek. Hiszen nem maga a tündér a lényeg (kivéve néhány esetet), hanem amit a tettei sugároznak - rengeteg olyan érték, amely az emberekben gyakran fel nem lelheto.<br> Vic: Nem találom sehol azt a részt a könyvben, mikor:<br> Legolas: Megtalálni és elveszteni valakit a legnehezebb!<br> Nem tudnál mondani hozzá oldalszámot! Agyon kerestem már, de az én könyvembol biztos kimaradt!:((<br> /Bocsika az off miatt!/<br> Azt is hallottam, hogy készüloben van egy fanfic! Legyen olyan aranyos, aki írja, hogy elküldi nekem, amint kész lesz. Elore is köszike:)<br> Engem nagyon érdekelne vmi:<br> - Vajon meddig öregszik egy tünde? Persze, azt tudom hogy hallhatatlanok, de úgy értem kinézetre. Mert Elrold kinéz 40-nek is, de Legolas csak olyan 20-nak. (Mondjuk köztük eleve van korkülönbség) Mitol függ, hogy egy tünde meddig 'változik' kinézetre? És milyen intenzitással öregszik?<br> Rögtön ez a kérdés motoszkál a fejemben, amint meghallom azt a szót, hogy hallhatatlanság. Ti mit gondoltok errol?<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20489 Írta: Anonymous
Wow! És arról nincs valami info Neten mikor lesz bárhol is letölthető?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20488 Írta: Anonymous
off/ ez a Nők Lapja café elég érdekes. Múltkor regisztráltattam magam, erre most nem enged be, pedig tuti, hogy jó a jelszavam. Úgyhogy sorry Celebdringwen, de egyelőre nem tudom megnézni a képeidet.... <br> <br> MOST FOGOK VISÍTANI! Belgiumba akarok menni!!!<br> <br> <B>Belgiumban 20-tól, azaz mától adják a 4 perces Két torony trailert a GYU film után!!!! </B><br> <br> 22-én már lehet Thaiföldön látni, 24-től a Dániában, és csak 29-től az USA-ban, Angliában, Olaszországban, Kanadában, Brazíliában stb.<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20487 Írta: Anonymous
A mentorom a mentorom. :) <br> Tegnap egy kicsit eldurrant az agyam, de végül nem bánom, hogy elírtam, nagyon bennem volt már. <br> <br> A Legolas-Hood témához talán annyit, hogy azt hiszem, Robin a maximum, amit ember el tud érni, legalább is a legendák szerint, tehát valahol ugyan ott vannak, csak Robin az emberi szférában, Legolas a tündék között. <br> Ja, és van egy hatalmas különbség; Legolas bennünk él, de Hood valamikor élt, és később legendákat szőttek az alakja köré, mint Tell Vilmos vagy Arthur köré. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20486 Írta: Anonymous
Először is: <br> <br> A LEGNAGYOBB GRATULÁCIÓ ORLANDONAK A DÍJÉRT!!!<br> <br> És mindenkinek, aki rá szavazott! Győzött!!! Győztünk!!! Király! Mi is királyok vagyunk! (Na jó, Aragorn is király!) Ez van! És milyen jó, hogy ez van! Én meg leállok, mert már magamat is fárasztom. :-) <br> <br> Más ... <br> <br> Van közöttünk orvos? Mert tényleg felírhatna Orlandónak egy kiadós wellness pihi-hétvégét. Na jó kettőt. Meg a két hétvége közötti időt is. Hajdúszoboszló, Zalakaros vagy Hévíz, mindegy. Cefetül néz ki a szerencsétlen. (Nem gondoltam volna, hogy ilyet valaha is fogok írni, de ez a szomorú valóság.) És könyörgöm etesse már meg valaki! Úgy néz ki, mint én három heti léböjt után. (Csúnya látvány, higyjétek el!) Nincs más megoldás. Vissza kell jönni Európába. Amerika nem tesz jót az egészségnek. A repjegybe pillanatnyilag nem tudok beszállni, de teljes erkölcsi támogatásomat bírjátok. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20485 Írta: Anonymous
Előbb-utóbb A Megye megtisztítása valósággá válik... s akkor már csak egy hajszáll választ majd el Vasudvard és Mordor valóságától... :-( <br> A tündék el tudnak hajózni, de a természet nem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20484 Írta: Anonymous
Én is hiszek a tündékben, nekünk embereknek megszakadt szinte minden kapcsolatunk a természettel, a technika teljesen elszakít minket a természettől, én így érzem.A tündék meg az érintetlen természetet képviselik, és ők tudják szeretni és csodálni a természetet, ők meg tudnak állni egy pillanatra és gyönyörködnek a természetben, mi csak rohanunk,rohanunk és ha így folytatjuk a környezetszennyezést, ha nem tanuljuk meg tisztelni a természetet akkor előbb-utóbb súlyos árat kell érte fizetnünk.<br> <br> Ez az Aragorn-Legolas kép tényleg felháborító, ki az az elkorcsosult lelkű állat (már bocs a kifejezésért kicsit elragadtattam magam), aki képes ilyet egyáltalán elképzelni, lerajzolni és utána felteszi a netre. Na megpróbálok lenyugodni, és Legolas-Orlando Bloom képeket fogok nézegetni.<br> <br> Vic C többiek, gyönyörű képeket raktok be.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20483 Írta: Anonymous
Rayan: Neked meg köszi a jó híreket:))))))))), és az ötletet hogyan csinálhatnék saját képtárat!!! Imádlak!<br> A képtár természetesen bővülni fog...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20482 Írta: Anonymous
Celebdringwen! Köszi a képeket!! :) ))<br> <br> Még nem is láttam az els&#337; képet Orlandóról...Wow :) És azért is imádlak, mert megtaláltad a haját, amit nekem idáig még nem sikerült, meg a képet a Tanácsról, ahogy a többi tünde el&#337;tt magasodik...Hát az hátborzongató ;P <br> Nagyon Nagyon köszönöm, hogy megtaláltam a késel&#337;s képet, mert azt sem találtam meg idáig, csak rossz min&#337;ségben. Tuti!<br> <br> Vic: millió puszi a 3 dés képekért, meg az art képekért, meg mindenért ;) ) Ha megengeded, szeretném feltenni az egyiket a képtárba!<br> Más: Vic, hogy érted, hogy tegnapig? Mi történt tegnap, amiért biztos, hogy <I>egy egyszerű fújás a tündefülébe neki is elég, és az Ő koncentrálásának is lőttek</I>? :) Kíváncsi vagyok, mondd!! :) ))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20481 Írta: Anonymous
<B>Srááácok! Orli megnyerte a <br> Best Breakthrough Performance internet-díját!!! Na ugye, hogy mekkorát alakított Legolasként? :) ))<br> Orli, drágaságunk, millió puszi Neked! :) ))</B><br> <br> <a href=http://ima.the-trades.com/vote.php?c=12>Itt lehet meggyőződni róla!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20480 Írta: Anonymous
Na, az Orli-kúrával én is egyetértek, csak nekem Zalakaros jobban tetszene:-) (az a szomszédban van)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20479 Írta: Anonymous
Jó a link, de be kell lépni a caféba (vagy regisztrálni), és aztán a lap alján jobb oldalt lehet kiválasztani Celebdring oldalát.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20478 Írta: Anonymous
Sziasztok! Mindenkit szeretettel várok a Nők Lapja C@féban nyitott oldalamon! Celebdring (az egész nevem sajna nem fért ki) oldalát válasszátok (nincs jelszóval védve), és ott találtok (egyelőre)kb. 40 Orli és Legolas képet! Újakat is, köztük Vic mostanság kedvenc fehér csíkos inges képeiből jó párat!!! <br> <a href=http://www.noklapja.hu/bemoldal.php?bem_userid=79225> lehet, hogy akkor is működik ha ide kattintasz, de nem hinném. Meg kell próbálni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20477 Írta: Anonymous
Na akkor bocsánat, nincs mindig időm megnézni a képeket.<br> hogy csak a feje az övé? Kár pedig az a kabát ! Meg ahogy összefogta! De ha nem ő hát nem!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20476 Írta: Anonymous
kiskósza: ezt a képet pont tegnap feledeztem fel :) ) De azt ugye tudod, hogy manipulált kép? Tehát a feje csak az övé...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20475 Írta: Anonymous
Hú ez az Orlando gyerek!<br> <a href=http://www.stormpages.com/orlando/>Szerintem itt iszonyatosan szexi

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20474 Írta: Anonymous
Vic: ez nagyon tetszik. Csodás, meseszép, mint egy igazi hős örökké szomorúságra ítélt melegbarna szemei.<br> Off: nem kaptam semmit Dwintől:-(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20473 Írta: Anonymous
OFF: kiskósza: Dwin írta, hogy nem tud Neked rendesen levelet küldeni, nézd meg a postafiókodat, oké? <br> <br> Nos, akkor most még egy fanart, nem semmi, az tény. Egy thaiföldi honlapról szedtem le, és egy K-mi nevű művész készítette: <br> <a href=http://home.pchome.com.tw/young/emily98/Orlando%20Bloom/fanart.jpg> klikk ide

itt egy másik kép tőle

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20472 Írta: Anonymous
Félreértettél Gandalf. Mások, mint mi, halandok. Olyan misztikusak, legalábbis nekem. Elérhetetlenek. Itt vannak köztünk és mégis a maguk világában. A hobbitok sokkal földhözragadtabbak. Így már talán érthetőbb. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20471 Írta: Anonymous
Juujj a kedvenc képem 3D-ben, megőrülök, főleg, mert nincs ilyen szemüvegem, de muszáj lesz szerezni egyet!<br> Dwin: imádom a V-kivágású pulcsikat:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #20470 Írta: Anonymous
Aha... nekem nincs ilyen szemüvegem... de viszont találtam egy hobbit névgenerálót! ;-) )<br> <br> www.chriswetherell.com/hobbit/default.asp <br> <br> Érdekes lehet A Gyűrűk Ura film 3D-ben. Szívesen végigülném! ;-) )<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.200 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére