-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Legolas (Orlando Bloom)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19629
Írta: Anonymous
Vic: Egy picit konyítok a garfológiához. Annyit ki tudok venni az aláírásokból, hogy nagyon erős a személyisége, és tisztában is van saját magával. Az érzéki oldalánál erősebb az intellektusa, valószínűleg nagyon intelligens, vagy legalábbis művelt ember.<br> Ami Legolas szerelmét illeti. Szerintem talán ő olyan, akinek egyetlen szerelme van és valahogy úgy képzelem, hogy valami tragédia folytán az egyetlen nő/lány hamar elszakad tőle. Ő pedig ezt az érzést örökké viszi magával. És szerintem a szerelme nem tünde! (Csak nem én lennék?)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19628
Szerintem emberi fogalmakkal nem lehet megfogalmazni hogy egy tünde mit keres egy nőben, más mércével mérnek, évszázadaik, évezredeik vannak megismerni egmást, s végül dönteni. lehet, hogy Legolasnak van társa mondjuk, miután elhajózott Valinorba.. tényleg, vajon mi törént utánna velük ott?<br> Olórin: amit az új emberekről mondtál, abban sok igazság van... én is megpróbáltam megfogalmazni a Tolkine.hu topicban.. fura ez a sok új arc, de vannak jó oldalai is!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19627
Tudtátok, hogy az im-neten lehet Orlandora szavazni? Gondolom már igen, mert nagyon vezet, de hátha nem...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19624
furcsa, hogy egybeirja a nevet...es nagyon szepen kanyaritja az O betut, cifrasagoktol mentes alairas<br> de az elso 8-bol a 7. nagyon furi
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19623
Vic: en tanultam egy fel ev grafologiat, de mar semmire sem emlekszem:((( szerintem sem egy ember irta az osszeset, mindenesetre lenduletes es kisse kusza alairasok...de gondolom ezt mindenki latja:()
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19622
Nem vagyok grafológus, de grafomán igen, ezért merek írásképekről véleményt mondani (jellemrajzot nem). Én biztos vagyok benne, hogy az összes aláírás az övé. Csak az egyik kép mondjuk az első, amit aznap aláír, a másik a 110. aznapi aláírást mutatja, a harmadik pedig a 220.318. aznapi aláírást. Próbáljátok ki egyszer. Fogjátok meg a tollat és kezdjetek el aláírást gyakorolni egy üres papíron. Már a tizedik sem lesz ugyanolyan. <br> Ezen kívül nála még számolni kell az íráskép változásával, mivel elég fiatal (általában 30. éves kor körül forr ki) és még, mint személyiség is éretlen egy kissé a kicsi szivem. Ez mind hozzájárulhat ahhoz, hogy egyik képen más az autogramm, mint a másikon. De mindegyik azonos alapvető írásképi elemeket tartalmaz. Nézzétek meg kinagyítva. Na? Mit gondoltok?<br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19621
ez nagyon jol hangzik:)Sajnos en erre sosem lennek kepes, tiz mondatnal tobbet csak remes erolkodesek aran tudok megszulni...de szivesen olvasnek ilyeneket, ugyhogy ha esetleg valaki szeretne megosztani a torteneteit masokkal, en is szivesen vallalkozom az olvasasra:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19619
Olyan fiktív történet, amit rajongók írnak a saját elképzeléseik alapján rajongásuk tárgyával kapcsolatban. <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19617
Na majd gondolkodom, hogy miként is képzelem el Legolas magánéletét. Bár még a mindennapi életét is nehezen tudom csak elképzelni, az érzelmi hátterét meg még annyira sem, de majd igyekszem. Még az is lehet, hogy nálam is egy fanfic lesz belőle. <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19616
Ja ... hogy R-A-Y-A-N! Bocsi, az aláhúzás miatt tényleg Ravannak láttam. <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19615
Miért, nem írom jól??? <br> R-A-V-A-N<br> Ez nem jó???<br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19614
OFF: Rayan: nem lehet látni a nickedet az aláhúzás miatt, hogy 'v' vagy 'y', én is csak azért láttam meg, mert másoltam....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19613
Na, azt hiszem mennem kell
További jó fórumolást! De aztán termeljetek ám, mert van T-ma bőven!
<br> Legolasos álmokat!<br> Csók. Rayan<br> <br> Ui: ÉSzAH, légy szíves tanuld meg helyesen írni a nevemet!
))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19612
Rayan: az a jó, ha keresztbe kommunikálunk, mert legalább több témát ki lehet vesézni egyszerre
)<br> A fan fiction készül, de most is itt vagyok... na jó, mindjárt elhúzok innen....
)<br> Addig nem nyilatkozom a magánéletéről, míg azt az izét be nem fejeztem.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19611
ÉSzAH: van egy olyan érzésem, mintha enyhén keresztbe kommunikálnánk
)<br> Vic! Ide azzal a fan fictionnel!!
)) Meddig kell még várnunk rá??
)<br> GYerünk lányok! Hadd halljam tőletek is: mit gondoltok Legolas magánéletéről?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19610
Morgana nagyon helyeselne veled
) Ő is teljesen Völgyzugoly-mániás
) <br> Nekem is nagyon tetszett, de én nem tudnám elképzelni magam ott. Valahogy túlságosan szép, félnék leülni valahová, félnék, hogy tönkreteszek valamit, hogy letaposom véletlenül a pázsitot.. nem tudom, hogy értitek-e. Az a hely nem embernek való, hanem a tündéknek
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19608
Tünde-lány, maximálisan megértjük a lelkesedésedet. Ha valahol, hát itt biztosan megértésre lelsz.
<br> Én is szívesen élnék Völgyzugolyban, de a Bakacsinerdőben talán még szívesebben. <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19609
Nah, jócskán lemaradtam
Szerintem a festmény nem igazán impresszionista. Van benne valami diszharmónia, és nem éppen egy apró mozzanatot, pillanatot ragad meg. ÉSzAH: Közel jársz, valószínűleg szürrealista
<br> Tündeművészet? Lenyűgöző
Gondoljatok Völgyzugoly hullámzó, gyönyörű kőfaragásaira-hogy Morganához csatlakozzak. Vagy a csodaszép fegyverekre. Stílusra nem tudnám behatárolni, azt mondta egyszer a rajztanárom: aminek a stílusát nem tudjuk megállapítani, mondjuk rá azt, hogy 'eklektikus', azt minden stiliszta, történelemprofesszor és művész elfogadja
)) De az ő művészetük nem is barokk meg manierista vagy reneszánsz: egyszerűen <I>tünde</I>.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19605
Vic, egészen felcsigáztál. Nem adsz egy kis előzetes ízelítőt? Mondjuk egy trailert???
<br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19606
Dejó, végre láttam, ez már hiányzott.<br> Amúgy Völgyzugolyban nekem is nagyon tetszettek az ilyen szép apróságok, meg a ruhák, meg a tájak, meg..minden.<br> Szerintem az eglsz úgy jó; ahogyan van, csak Lórient találtam egy kissé túl hűvösnek és feszültnek, de annyira szé.p volt az is...!<br> Bárcsak Völgyzugolyban élhetnék!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19603
Gandalf, most nézem csak, hogy nem válaszoltam egy kérdésedre. Hogy miért remélem, hogy alábbhagy a Legolas-mánia? Mert akkor talán újra itt a most folyamatban lévő témákhoz hasonló kérdésekben is eszmét cserélni. Jó lenne, ha megint erről szólna ez a rovat. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem férnek bele az Orlandoval kapcsolatos rajongó bejegyzések és az ÚJ képek, honlapok, videók ismertetése, de én sokkal szívesebben járok ide ilyenekről beszélgetni. <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19604
Na ezt is félreírtam az előbb, bocsi, de úgyis mindenki érti, miről van szó
<br> Morgana: a törpök segítettek Völgyzugolyban? Miben?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19602
Drága ÉSzAH! Majd olvasd el az én fanfictionomat, és megváltozik a véleményed:) Én is itt dumcsizok Veletek ahelyett, hogy azt fejezném be végre
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19601
Hmmmm, hát ajánlom is nekik, hogy ne vágjanak ki fákat...
Most akkor viszont valamit rendesen összekevertem. Akkor miben segítettek nekik a törpök? Úgy megnézném, de most itthon vagyok, a Tolkien-cuccaim meg Pesten vannak...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19599
Morgana: sajna, azt kell, hogy írjam, hogy bizony fából készült minden... de azt rögtön hozzá is teszem, hogy valószínűleg halott fából. A Babóban pl. Thranduil széke is fából faragott, a tündék gyönyörű famegmunkálásról ír, fahordókat említ és fából ácsolt kunyhókat a fákon.
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Oldalmegjelenítési idő: 2.745 másodperc