Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19600 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ravan, érdekes a felvetésed. :-) Ezt a témát egyébként nem lehet elégszer kitárgyalni. :-) ))<br> Megmondom őszintén egyszerűen nem tudom Legolast elképzelni társsal. Nem tudom elképzelni nős emberként, ha értitek mire gondolok. Lelki szemeim előtt látok vele harcos amazonokat, akikkel együtt védi Bakacsinerdő határait az orkoktól, látom az anyját, ahogy énekelni tanítja, látom a húgait, akiket ő tanít lőni, látok bölcs, ősöreg tünde hölgyeket, akiknek tanácsait hallgatja ... de szerelmesnek egyetlen egyszer látom. Amikor elképzelem, hogy Nimrodelről beszél a patak partján. Szerintem a szerelemben ő is álmodozó, aki a regék hajdan élt hősnőibe szerelmes, akik nem feltétlenül kalandvágyóak és hősiesek. Viszont elérhetetlenek és az ideál-képüket nem halványítja el a valóság.<br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19598 Írta: Anonymous
gesztenyi: megmutatta, igen, én is láttam azt a videót, de nem nekünk, hanem a két műsorvezetőnek :) )) Kamerába sohasem :) ))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19597 Írta: Anonymous
ÉsZAH: hmm ez igy logikusan hangzik.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19593 Írta: Anonymous
Vic: A tündék nem ölnek fákat! Szerintem Völgyzugolyban minden csodálatosan finom, könnyű és légien kőfaragás. Írja is Tolkien, hogy a tündéknek a törpök is segítettek, mikor felépítették a városaikat.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19594 Írta: Anonymous
Rayan: szerintem egy affele Makrancos Kata...marha letezik a tundeknel hasonlo:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19595 Írta: Anonymous
Szerintem Valinor mindig is másik dimenzió volt, de hajdan ezek átjárhatóak voltak. Valinor elzárása már Feanorék száműzetése után megtörtént. Szerintem az volt az a pont, amelytől fogva a dimenziók közötti kapu bezárult. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19596 Írta: Anonymous
Vic: de nem az volt hogy valamelyik tvshowban megmutatta??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19592 Írta: Anonymous
Nem hiszem el... itt van Orlando tetkója, a 9-es tünderúnával. De ez szerintem nem az ő karja, csak valaki úgyszintén rápakolta a sajátjára... :) A legutóbbi erről szóló interjújában azt mondta, hogy a többiek kinyírják azt, aki engedi lefotóztatni :) )<br> <br> <a href=http://rzserv2.fhnon.de/~lg008550/legolas/tattoo.jpg> 9-es

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19590 Írta: Anonymous
Kösz, nem, G2. Bemutatkoztál, nem kérek belőled.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19591 Írta: Anonymous
Vic: jaja, az agyra és a gyertyatartora en is felfigyeltem, ha egyszer sok penzem lesz, az en halomban is allni fog valami hasonlo kandelaber<br> <br> ÉSzAH: nem is tudom hol olvastam, hogy maga Valinor el is tunt Ardarol a a numenoriak szoszegese utan, egy masik dimenzioba (?)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19589 Írta: Anonymous
Hazajövök egy csodálatos filmről, végignyálaztam Legolast, olyan boldog voltam...Erre ezt kell látnom...Szomorú.<br> <br> A No comment-es kép isteni, Celebdringwen!! :) Orli,half-naked version ;) <br> <br> ÉSzAH: teljesen igazad van. Jogos. Egyvalamiben nem értek egyet: a több <I>milliószor</I> belinkelt képekről: hiába, ezeket még akkor is szívesen nézem meg, ha már több milliószor láttam őket :) <br> <br> Vic: szerintem Valinorban ők is halhatatlanok. Tündehon nekik is menedéket jelent. Úgy tudom, aki belép Valinorba, megkapja a halhatatlanságot. Vagy nem?<br> <br> Most, hogy úgy negyedszerre néztem meg a filmet, és apróbb jelenetekre is oda tudok figyelni, csak még jobban beleszeretek Legolasba :) De magam nem tudom elképzelni mellette. Ti milyennek képzelnétek a szerelmét? Tudom, tudom, már korábban érintve volt a téma, hogy választana-e egy tünde halandót párjául. Szerintem lehetséges. De koncentráljunk inkább a belső tulajdonságokra. Szóval mit gondoltok, milyen jelleme lenne a nőnek, akit szeret? Én részemről egy olyan lányt vizualizáltam, aki kalandvágyó, bölcs, és heves természetű. Egyáltalán, mi fogná meg Legolast? (A megragadó külsőn kívül, persze :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19588 Írta: Anonymous
Engem az olyan ''apró'' dolgok fogtak meg pl. Völgyzugolyban, mint az az ágy, ahol Frodó feküdt és fölötte az a szobor, vagy pl. Elrond trónszéke, a gyertyatartók stb. Alapvetően majd minden fából készült, de olyan gyönyörű megmunkálással, hogy az embernek leesett az álla...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19587 Írta: Anonymous
Morgana, remekül fogalmaztad meg a dolgot. A Nyugat szerintem sem pusztán földrajzi hely, sőt a földrajzi behatárolás csupán szimbolikus. Sokkal inkább egy másik dimenzió. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19586 Írta: Anonymous
ÉSzAH:sajnos ebben a temaban nagyon nem vagyok otthon, de igen, lehetne akar szuurealista is..mindenesetre nagyon kifejezo.<br> a szobrokrol: szerintem ember/tundeabrazolas nem nagyon jelenne meg, a termeszet biztos uralkodna...vagy nem is ...de ha alakokat formalnanak, az biztos csak a regekbol/dalokbol, nem pedig maguknak allitananak szobrot...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19585 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Nem gondoltad meg magad?<br> Esetleg Vic olvastad, amit a chatelősben írtam nektek?<br> Morgana, te sem gondoltad meg magad?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19584 Írta: Anonymous
Hááát, Vic, ezen én is sokat gondolkodtam már. Mert ha meghalnak, nincs túl sok értelme elhajózni, ha nem akkor Beren vagy Aragorn miért nem kaphatott volna hallhatatlanságot? Most megint arra a bizonyos beszélgetésre célzok, amikor azt tárgyaltuk, hogy A Nyugat majd' minden mitológiában a túlvilág, a halál szimbolikája. De valahogy nem a mi értelmezéseink szerint. Történetek szólnak tengerészekről, akik tündérek között, csodász szigeteken töltenek egy kis időt Nyugaton, és mikor visszahajóznának, a saját világukban évszázadok teltek már el, s aki partra lép, az porrá omlik szét. Azt hiszem, Nyugat valami egészen más létállapot, a mi elménkkel fel nem fogható. A transzcendens és a Világ találkozása, határa (amit az írek olyan jól tudtak ;) igaz, ÉSzAH?)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19583 Írta: Anonymous
gesztenyi: sehol sincs leírva egyetlen Tolkien könyvben sem - sem a Gyűrű keresésében, sem A babóban, sem az Elveszett mesék könyvében stb. - hogy Legolasnak szőke a haja. Ezért sokan ábrázolják pl. fekete vagy szürke hajjal... De mivel a papájának aranyszínű volt a haja, Peter Jackson úgy gondolta, hogy Legolas is leginkább szőke lehetett...<br> <br> Arwen apja féltünde, neki azért van sötét haja.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19580 Írta: Anonymous
Vic nem tud rendesen válaszolni, mert eszébe jutott ÉSzAH-nak írt korábbi válasza :) ))<br> Szerintem a tündefesmények - ahogy azt már gesztenyi is írta az előbb - tele lehetnek fénnyel, világossággal, színekkel....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19581 Írta: Anonymous
Gesztenyi, teljesen igazad van, az egy remek kép volt. Stílusra kicsit szürrealista nem?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19582 Írta: Anonymous
Miről bezséltek? Engem is érdekelne.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19579 Írta: Anonymous
Galadriel2, te viszont egy egészen közészerű, a közösségi viselkedés alapvető irányelveit hírből sem ismerő, szánalomra méltó kis teremtmény vagy. Semmi leg.<br> Egyébként én - ELLENTÉTBEN VELED - az e-mail címemmel egütt vállalom itt a véleményemet. Kérlek, hogy ne itt fáraszd a fórumozókat a rám vonatkozó véleményeddel, hanem írd meg nyugodtan e-mailben, úgysem olvasom el. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19577 Írta: Anonymous
Impressionista, ha festenek egyátalán vagy inkább... Hű de nehéz kérdés...<br> Amikor legutóbb találkoztunk, előjött egy nagyon tiszta és nagyon profi stílus a 19.század elejéről, tudod, akik azt mondták, hogy Raffaelloval véget ért a táblafestészet és az akkori hagyományokat folytatták, de valamilyen egészen különleges módon. Off: mindenkinek ajánlom a képeiket!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19578 Írta: Anonymous
ÉSzaH: emlekszel a filmben arra a jelentre, mikor Aragorn olvas, es Boromir egy kepet bamul? szerintem az a kep jol el lett talalva, finom vonasok, bennem olyan vizfestmeny erzetet keltett, sok fennyel, de nem mint egy impresszionista festmeny, szepen abrazolt es kifejezo alakok...a kepeikben biztos megjelenne a termeszet szeretete, es valoszinu olyan dolgokat is meglattatnanak amit egy emberi muvesz sosem tudna...<br> Engem nagyon erdekelne:]

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19574 Írta: Anonymous
Még egy témát vetnék, fel, ami már felmerült egy személyes beszélgetés alapján. Vajon milyen lehet a tünde művészet? Most nem csak az építészetre, a téralakításra, építészeti dekorációra és az iparművészetre gondolok, minderre láttunk elég példát Alan Lee képein és a filmben is. Sokkal inkább az érdekelne, hogy vajon milyen lehet egy tünde-festmény? Vajon inkább impresszionista? Vagy klasszicista? Esetleg barokk? Vajon milyen témákat tartanak érdemesnek megalkotni festményen, szobron, esetleg domborművon?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19575 Írta: Anonymous
Annyira bosszant, hogy nem tudok hozzaszolni a temakhoz, mert anyum nem engedte elhozni az elso, az uncsitesom meg a masodik konyvet otthonrol, igy emlekezetbol meg eleg nehez vitaznom:((( de ha harmadik reszrol van valami, szivesen beszallok a csevejbe:)<br> OFF<br> Addig is tok jo titeket olvasni, ket napja ratalaltam erre a topicra/oldalra, es azota minden nagp itt csucsulok.))<br> ÉSzAH van egy lejjebi hozzaszolasod:Én is nagyon szeretnék érdemben vitatkozni a GYU tündéivel, Legolasszal kapcsolatos kérdésekben ez engem is erdekelne, mert amennyire lehet, szeretnem megismerni a tolkieni vilagot, elsosorban a tundeket:)) es egymastol tanul legjobban az ember..meg egyszeruen jo beszelgetni arrol, ami erdekel..es a kornyezetem sajnos nem ert meg:(( Bocs a hosszu OFFert<br> <br> de hogy ON is legyek, en Legolast teljesen maskepp kepzeltem a konyv alapjan kulsore...de a film utan valahogy osszeolvadt bennem a ket alak:)es mar nem is tudom mit kepzeltem en es mit tett hozza a film<br> kerdes a tundekrol: lehet hogy rosszul emlekszem, de en nagyon meglepodtem amikor a konyvben azt olvastam hogy a legtobb tunde sotet haju, csak egy bizonyo ag leszarmazottai szokek..aztan meg azt irja, hogy Arwen kitunt a 'sotet' szepsegevel..vagy en emlekszem rosszul??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19576 Írta: Anonymous
Morgana: olvasd el a 18.40-es beszólásomat, ott találod a Valinoros témát... erről beszéltem, már én is alig találtam meg....<br> <br> Berent nem engedték be a valák Valinorba, mert a halhatlanság nem járna neki ott... ezek szerint Aragornt sem engedték volna... azért maradt Arwen vele Középföldén. De akkor mi van Gimlivel és a hobbitokkal?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19573 Írta: Anonymous
ÉSzAH: te vagy a legbunkóbb fiú/lány, akivel valaha is találkoztam!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19571 Írta: Anonymous
Akkor ott tartottunk, hogy balrog+Legolas. <br> <br> Hogy volt az a Valinoros kérdés?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19572 Írta: Anonymous
Kérlek ne bántsatok már!<br> Tünde -lány: Azt hiszem az Aragornosba írtam neked valamit!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19569 Írta: Anonymous
Igazad van Vic, de úgy felhúztam magam, hogy nem is gondoltam, hogy ennyire fel fogom, amikor felhívtad a figyelmemet rá, hogy mi folyik itt. Én is befejezem a témát, még csak annyit, hogy <br> <br> Beszélgessenek veled a koszlott rühes orkok, G2! <br> <br> Szóval ... Észi nagy levegőt vesz. Kifújjal. Hajlít, nyújt, beszív, kifúj.<br> Hah ... <br> Vissza Legolashoz!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.542 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére