-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Legolas (Orlando Bloom)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19570
Írta: Anonymous
Igen, egyetértek...nem véletlenül nem vettem fel ezt a nevet, pedig én azért aránylag értelmesen el tudok cseverészni.<br> De szerintem úgyivisszajön más néven...<br> Meglátjuk.<br> Nos, akkor ezen a ponton hagyjuk abba,<br> A Boromiros topicban kiosztottam má eléggé au ártetlant, úgyhogy némileg lenyugidtam.<br> Jó esetben értelmes csevelyre is lakalmas vagyok:-)<br>
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19564
Morgana: Kérlek gyere át a chatelősbe, ismerkedjünk meg egymással, és beszéljünk meg a dolgot ott, mert ide ÉSzAH kérésére nem nagyon jövök többet!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19565
Lehet is, Legolas tudja, mi az a balrog. Tudja, mit művelt az őseivel. Tudja, hogy nincs esélyük. És ez mind átfut akkor azon a szép fején. A szemén látszik, meg ahogy összeszorítja a száját, bár az talán már a dac, ő nem adja fel!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19567
Na, itt még egy - UTOLSÓ - offtopic, ezt én követem el, de ezt hallanotok kell:<br> <br> AZ ÚJ TRAILERT Németországban már szinkronizálják ezen a héten, és március 28-tól lehet látni a mozikban a film után. (Az USA-ban márc. 22.) Azt még nem lehet tudni, hogy le lehet-e majd egyáltalán tölteni a netről is, és ha igen, akkor mikortól....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19563
Szegény Galadriel, meggyalázzák a nevét! Forog a nemlétező sírjában, az egyszer biztos...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19562
ÉSzAH: Rendben van, nem jövök ide!<br> De akkor gyere át a chatelősbe, és beszélgessünk ott!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19560
Bocs, ha felzavartam az állóvizet, de még most is remegek az idegességtől.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19561
Lányok... MOST fejezzük ezt be... Gondoljatok azokra, akik csak később fognak ideérni, vagy pl. holnap, és megőrülnek a sok OFF topictól. Legolasról és a tündékről beszélünk mostantól, OK?<br> <br> A balrogos jelentet én is imádom, Legolasnak valódi fóbiája van
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19559
Galadriel2, ha igazán bocsánatot akarsz, kaphatsz egy feltétellel: Ne lássuk itt többet a nevedet. Előre is köszi. <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19557
OFF: Morgana: látom, most lapoztál hátrább...
)) <br> Nem tudok Neked e-mailt küldeni, mert tele van a postaládád...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19558
Jaja, és hogy téged idézzelek, kicsi Galadriel nevét méltatlanul viselő egyén, közlöm, hogy told ki a csinos kis popód mindenhonnan, ahol nem vagy képes normálisan cseverészzni.<br> Vagy nevet változtass , vagy stílust!<br> Bár azt hiszem nehezedre fog esni.<br> <br> Már bocsánat, de ez az igazság.<br> Ha te az előbbieket jópofának tartottad, ezután is annak fogod...és itt sneki más nem gondolja így.<br> Csá!<br> <br> Morgana, neked Namarié!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19555
)) Morgana is elolvasta.
))<br> Jó vagy Morgie! Már én is megmondtam nekik! (ld. chatelős rovat). <br> Vic, te hol vagy? <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19556
ÉSzAH: Olvastad, amit a chatelősbe írtam? (megértem az idegenkedésedet!)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19554
Mégis mit képzelsz magadról G2, hogy ilyen szájjal beszélsz itt?!<br> Ha valami nem tetszik, menj el innen!<br> Jellemző a fajtádra, hogy csak ócsárolni tudtok, véres szájjal, de érveket felsorakoztatni képtelenek vagytok!!!!<br> Ilyen intelligenciával TÜNÉS INNEN!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19553
Sziaaa!Morgana!:-)Már hiányoltalak!<br> Nekem Legolasról annyit,illetve Orlandóról,jólformázta meg a szerepét,és akik a könyvben szerették Legolast,azok Orlando-t is megkedvelték.<br> Nemazért mert annyira jóképü,hanem jó volt.<br> Mindig lesznek új sztárok,de itt Legolas a fö mozgatója az egésznek.<br> Orlando egy szinész aki kiválóan formálta meg.<br> Morgana:Ha lehetne megirnád nekem az új emilcimed ha van?
<br> Nagyon köszönném!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19552
Szerintem Valinorban mindenki halhatatlan lesz. Viszont ez felvet egy újabb kérdést: Vajon az a tünde, aki soha nem hajózik el Valinorba, az Középföldén is örökké fog élni? <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19550
Morgana, de jó, hogy itt vagy. Minden támogatásra szükség van a taplókkal szemben (ld. lejjebb). <br> Osztom az aggodalmadat. Mint már említettem nem Orlando lenne az első az általam kedvelt színészek közül, aki erre a sorsra jut. Orlando most divat. Őt kedvelni, szeretni, imádni, isteníteni is divat. Én nagyon szurkolok, hogy a jövőben olyan szerepeket kapjon, melyekben emlékezetes szerepeket tud megformálni és nem tűnik el az ügyeletes szépfiúk süllyesztőjében.<br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19551
Nekem is az az egyik kedvencem Róla, mikor jön a balrog. A többiek csak azt tudják, hogy félni kell vmitől, de Ő az egyetlen Gandalfon kívül, aki PONTOSAN TUDJA, hogy mitől kell félni. És ez annyira ott van az arcán!...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19549
Morgana: a legjobbkor
) <br> Mi a véleményed, Valinorban mindenki halhatatlan lesz, vagy csak a tündék?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19548
Van egy olyan érzésem, emberek, hogy sokaknak 4 év múlva már csak egy emlék lesz valami Orlando nevű szívész, mivel új csillagocskák mindig feltűnnek azon a bizonyos égbolton és sokak csak az 'édes pofija' miatt bolondultak meg, de éppen így el fognak szállni valaki teljesen más fiútól, aki akár csak 1-2 hónap múlva fog berobbanni.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19544
Nory: Gyere a Chatelős topicba!<br> ÉSzAH: Ne légy már ilyen gonosz!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19545
Nory: itt nincs chatelés. Ez a topic itt úgy működik, hogy valaki feldob egy témát, a többiek pedig válaszolnak rá, vagy feldobnak egy másikat, ha az nem tetszik. <br> Képeket szoktunk ide beilleszteni, különféle honlapokat nézünk meg együtt és elemezzük a filmet/könyvet és benne Legolast. <br> <br> Te azt írtad, hogy tetszett Legolas. De mégis miért? A szőke haja, a kék szeme, a hangja, a mozdulatai vagy mi miatt? Mert hasonlított a könyvbeli Legolasra, vagy mert nem olvastad a könyvet, csak egyszerűen megfogott??<br> Fejtsd ki nyugodtan bővebben, hidd el, hogy jönnek a többiek - lehet, hogy nem most, hanem később - és majd elolvassák ők is...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19541
Galadriel2, a bocsánatkéréssel qrvára elkéstél (ld. vonatkozó bejegyzésem a chat rovatban). <br> Aragorn, teljesen igazad van. Régebben órákat töltöttem el a fórumon, olvasgattam, válaszolgattam ... manapság meg!!! Legtöbb esetben pár perc alatt át tudom futni a napi termést, ami most is többszáz bejegyzés, de annak a kétharmada vagy off, vagy cset, vagy már ezerszer belinkelt képek újra-belinkelése (5x), vagy legújabban mocskolódás. Nagyon ki vagyok kattanva emiatt. Újra és újra próbálom fenntartani az eszmecserét elgondolkodtató témákkal. Érkezik egy-két válasz, vélemény - néha egy sem - aztán annyi. Nyenyó. Én is nagyon szeretnék érdemben vitatkozni a GYU tündéivel, Legolasszal kapcsolatos kérdésekben, de felvetéseim rendre eltűnnek a lap alján, ahogy arra te is panaszkodtál. Ha ez így megy tovább, akkor tényleg áttérünk az e-mail körlevélre, aztán itt nyomuljon, aki akar. <br> ÉSzAH<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19542
Segggítsetek!<br> Kéremszépen valaki már mondja meg, hogy hol az a névátírós oldal!<br> lééécci!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19540
Itt mért nem ír senki? Lefagytatok, vagy csak alszotok?
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Oldalmegjelenítési idő: 1.638 másodperc