Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19449 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
May it be <br> An evening star <br> Shines down <br> Upon you ...<br> <br> Ez tipikusan az a rész a May it be-ből, ami bizonyítja, hogy Legolas valahogy más, mint a többiek :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19448 Írta: Anonymous
Nyugi, tényleg nem volt semmi Legolas, csak Elijah<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19447 Írta: Anonymous
mint mindig,most is későn...<br> :-( (((((((((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19446 Írta: Anonymous
miii???<br> megyek...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19445 Írta: Anonymous
Épp most mutatják a GyU-t az HBO-n, de semmi Legolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19444 Írta: Anonymous
Rayan, hol lehet megnézni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19443 Írta: Anonymous
Én folyton Legolas vagyok, úgyhogy beee.. :) ))<br> <br> Gyerekek!!! Milyen lett a poéma???<br> Igaz, hogy kivételesen volt vmi érdekes is fizikán (percekig azt vártuk, hogy a tanárnő vmi fényt gerjeszt vmi csőben, de aztán csak felgyújtotta), de azért vót időm megírni, hehe... szóval, milyen lett??<br> <br> A mesécskémmel én is folyamatban vagyok, ha minden igaz, jövő hét végére nyitok neki egy oldalt, ha van rá igény... Na, most túl álmos vagyok, nem bolondítalak titeket...<br> Legolas a király!!! (Rajtad kívül Aragorn!:))<br> Namárie, Dae-elena

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19442 Írta: Anonymous
Gyerekek! Annyira, annyira De ANNYIRA ÉÉÉÉÉDES ORLI A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓN!!!!!!!!<br> <I>Rayan a plafonon van a boldogságtól :) )))<I> <br> <br> Vic, EGYSZERŰEN IMÁDLAK, EZ MINDEN IDŐK LEGJOBB MINŐSÉGŰ, LEGSZUPEREBB, LEGFANTASZTIKUSABB ORLI VIDEÓJA!!!! ÁÁÁÁÁÁÁ ::)))))<br> <br> Mindenképpen nézzétek meg!!!!<br> <br> Na, megpróbálok lenyugodni. :) <br> Különben Aragorn lettem a tesztben. Nem véletlen, szerintem én teljesen Aragorn női változata vagyok :) <br> Vic, nagyon cuki az Orli-Dakota kép! De a fogkrémreklámos képre Christina Aguilera jön be, úgyhogy szerintem elszúrtál valamit :) ))<br> <br> Off: jövök haza úszásból (:)), erre a villamoson elkezd bámulni egy csávó, aki nagyon hasonlít Orlira (tudjátok, olyan mm-es hajjal-mint Cannes-ban). Nézem, mi a fenét néz? Öt perc múlva visszanézek, még mindig engem bámul. Valahogy egész idő alatt olyan furcsa érzésem volt.- Ellenben, mikor a Legolas-képeimet nézegetem, úgy érzem, mintha ezer éve ismerném. Hát ilyen az, amikor rajongunk valakiért :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19441 Írta: Anonymous
kapcsolj be egy szótárprogramot (pl. a startlap.hu-n) és ott szavanként le tudod fordítani (én is ezt csináltam :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19440 Írta: Anonymous
Köszi... bár nem sokat érek vele, mivel nem took angolul.. :( (

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19439 Írta: Anonymous
őő.. az egyik ma 13.42, amásik tegnap vmikor (az előző lap teteje felé)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19438 Írta: Anonymous
Milyen tesztet?<br> (Bocsi lehet, hogy hülye vagyok, de elmondanátok?)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19437 Írta: Anonymous
Megcsináltam a tesztet. Először Éowyn, aztán Legolas lettem.<br> Meglepő,de úgy is lehetsz Legolas, hogy szeretnél megházasodni. EZ JÓ HÍR számotokra:-)<br> Valahogy nem érzem magam Legolasnak. <br> pusssssz: Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19436 Írta: Anonymous
Láttátok már Enya klipjét? Legolast csak kétszer mutatják abból egyszer nagyon gyatrán... Ki az a Dakota?!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19435 Írta: Anonymous
Úgy látom már rég nem írt senki. Üzenem Vic-nek, hogy szívesen, és hogy a BRAVO 3. számában is volt valami A GyU-ról, de nem tudom pontosan, hogy mi, mert nincs meg, de addig nem nyugszom, míg meg nem szerzem, ha meg lesz, leírom mi van benne. Szereztem GyU-s posztert! Jó nagy!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19434 Írta: Anonymous
Én se tudtam megnézni ezeket a realplayer-es japán videókat, viszont találtam egy másik interjút, amit egy amerikai csaj készített, két napja rakták föl a német lapra. Megpróbálom belinkelni <a href=http://www.herr-der-ringe-film.de/hdr/de/news/news-detail_126.htm>ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19433 Írta: Anonymous
Megcsináltam azt a tesztet(ma 13.42) és Legolas lettem, de fogalmam sincs, hogyan. ?? Abszolút nem akartam tünde lenni... :) ) <br> Akkor most megcsinálom a másikat is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19432 Írta: Anonymous
Fereste:egyet értek veled.Tényleg nagyon jó, hogy feljövünk ide és mindig vár ránk valami újdonság.Én is szívesen tennék fel képeket, mert nagyon sok jóval találkozom szörfözgetés közben, de fogalmam sincs, hogy kell csinálni... :( (

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19431 Írta: Anonymous
imádom ezt a topicot:)) de télleg, annyira yo, hogy mindig új képeket s új oldalakat mutattok, ugyanakor yo a hangulat, és beszélgetni is tudunk értelmes, a topickal kapcsolatos Tmákról.. :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19430 Írta: Anonymous
istenem, rohadt édes azon a képen azzal a kislánnyal:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19429 Írta: Anonymous
bocsi, itt van még egyszer:<br> <br> <a href=http://spanisheyes.nu/nine/8.jpg> klikk ide Orliért és Dakotáért

És ráadásként itt egy ''fogpasztareklámos'' Orli mosoly is:
Orli a BHD-n

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19428 Írta: Anonymous
hayayy, itt vmi baj van, mert nekem nem jön össze ez az olal..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19427 Írta: Anonymous
A C. Critics Awardsot már elég sokszor elemeztük, de ez az előbbi honlap adott még egy éles és jó minőségű képet Orliról és a kis Dakotáról:<br> <a href=<spanisheyes.nu/nine/8.jpg> Klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19426 Írta: Anonymous
yaya Vic:))))<br> szálljanak csakle róla... mi meg továbbra is szeretni fogjuk:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19425 Írta: Anonymous
Fereste: én csak abban reménykedem, hogy végül leszállnak róla... Minden csoda három napig tart. Mi utána is imádni fogjuk Legolast és persze Orlit is :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19424 Írta: Anonymous
<B>Újabb honlapváltozás </B>, úgy látszik, hogy a március mindenhol a megújulás jegye... :) )<br> <br> Tehát, volt egy remek kis honlap, nagyon sok jó képpel, a címe pedig ez volt:<br> www.lordoftherings-fan.com/nine/ <br> <br> Most az új címe a következő:<br> <B> spanisheyes.nu/nine/ </B><br> <br> vagy <a href=http://spanisheyes.nu/nine/>klikk ide érte
A gyönyörű Legolasomat eltüntette ez a lökött készítő a címlapról, helyette betette azt az idióta (bocsi) képet Orliról, ahol át van festve a szeme.. Ízlés, az nuku...
Na mindegy, a honlap készítője írt néhány új képről is, mindjárt megnézem őket....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19423 Írta: Anonymous
pedig emlékszem még arra, mikor a barátnőim kiröhögték, hogy húúúúúúú de ronda, mostmegmár elolvadnak tőle, és Bmi édenek találják...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19422 Írta: Anonymous
yayy de yo, hogy vki egyetért velem....<br> de annyira szörnyű érzés... imádják csak Elijaht, Orlit meg hadják békén...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19421 Írta: Anonymous
Fereste: pont erről beszélgettünk ÉSzAH-hal. Imádunk egy mellékszereplőt, erre Ő lesz a középpont minden létező csatornán, újságban és a neten.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19420 Írta: Anonymous
Moira: felesége csak egy van, és az én vagyok :) )))<br> <br> De félkomolyra fordítva a szót nem tudom, hogy miként is szeretnék benne lenni a sztoriban. <br> Ha azt írom, hogy tündeleányzó szeretnék lenni, ismét ott a probléma a halhatatlansággal, amit már alaposan kiveséztünk. <br> Ha ember lennék, és nőnemű, akkor gondoljatok a halandó nők háttérbe szorítására (lsd. Éowyn) és máris tudom, hogy én is a lázadók közé tartoznék, mint ő.<br> <br> De ha találkozhatnék a Szövetség tagjaival (és legfőképpen azzal A bizonyos Tündével), és nemcsak epekedhetnék értük valahol messze elzárva egy várban vagy egy erődben, akkor bárhogyan, bármikor, bármilyen körülmények között.... BÁRKI lennék. :) )))

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.647 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére