Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19418 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
most olvastam el a vikket, amit az intercomon írtak róla,és naon egyetértek Orlival... mármint én ki nem állhatom, hogyegyre többeknek tetszik.. úgy lenne ok, hogy most nekünk tetszik, meg még néhány emberkének, de nem ő len egy újabb macsó herceg, akiért döglenek a tinik... hát kézzeljétek, a bravoban is benne van, ami szentem eszméletlen szr, mer odamár télleg az ien tinikedvenceket rakják be....... magyarul rohadt szr:((((((

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19419 Írta: Anonymous
manster én voltam, sak qrva tesóm nem törölte ki a nevét.......

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19417 Írta: Anonymous
Valaki felvetette, hogy ha találkozna Legolassal Középföldén, mit csinálna. Én is elgondolkoztam már, hogyan tudnám valahogy becsempészni magam a sztoriba (ha egyszer PJ is kitalált egy Morwent!). Nem is olyan könnyű, még tündenevet sem sikerült találnom. Körkérdés: Ti kik szeretnétek lenni Középföldén? (most kiderül, hány felesége lehet egy tündének!) :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19416 Írta: Anonymous
OFF: Na, erről ennyit... Nincs egyetlen olyan videó sem, amit le tudnék tölteni, mert a connect nem jó a Real Playeremnél... de vígaszként csak annyi, hogy egyetlen Orlandos BAFTA videó sincs :) csak PJ és Ian van rajtuk.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19415 Írta: Anonymous
/OFF TOPIC: Moira: én is örülök, hogy Te itt vagy. :) ) Minél többen imádjuk Legolast, annál jobb. <br> Hidd el nekem, hogy a többiek is szeretnének itt lenni minél többet, de nem mindenkinek van bérelt vonala a munkahelyén, ahol egész nap megy a net. Igaz, én is sokat panaszkodom, hogy levág a szerver, de azért igyekszem minél többet munka mellett is itt lenni.<br> /ON:<br> Hoppá, ez most jött be... <br> <B>BAFTA díjátadóról videók!!! </B><br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/news02242002c.html> klikk ide és go!
Én rohantam, mert ezeket muszáj valahogy letöltenem :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19413 Írta: Anonymous
Örülök, hogy itt vagy mert úgy látom, te vagy a központi alakja ennek a topicnak (Legolas után!) Csodálom, hogy mennyi időd van... Jó hogy itt van minden GYU rajongó, mert a legtöbb ismerősöm csak értetlenül néz rám, ha fel akarnám hozni a témát. Egy csomóan még nem is olvasták! Elkeserítő. <br> Örülök, hogy vagytok. (ez azért szépen hangzik, ugye?)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19414 Írta: Anonymous
Akkor ez a sors keze, ahogy Lhunhrive is írta :) ))<br> Múltkor is próbálgattam mindenfélét beütni még, de mindig Legolas jött ki. Most is vagy négyféle verziót végigpróbálgattam az eremény után. Legolas és Legolas. Ennek szerintem örülni kell :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19412 Írta: Anonymous
Tudom, egy régebbi teszt is ilyen volt. Mondjuk ott Trufa lettem. Amúgy Aragornnál is lembast ettem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19411 Írta: Anonymous
Moira: itt a trükk... ha beütöd, hogy szőrös a lábad, máris Frodó leszel, ha lembast eszel, akkor Legolas. Na jó, ez így egyszerűsítve van, de mégis így működik a dolog.. Minden karakternek vannak tulajdonságai, és ha azokat ütöd be, akkor nagy eséllyel az jön ki, akit szeretnél. <br> Ez tulajdonképpen nem is személyiségteszt, hanem quiz, ahol azt nézik meg, hogy mennyire ismered a karaktert, akit szeretnél, hogy a végén kijöjjön végeredményként. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19410 Írta: Anonymous
Sziasztok! Alig győzöm olvasgatni a sok beírást, mit mondjak, nagyon termékenyek vagytok...<br> Köszi a sok-sok képet!<br> Megcsináltam a tesztet, először Aragorn lettem, de aztán jobban átgondoltam a válaszaimat (mit írna be Legolas?) és sikerült!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19409 Írta: Anonymous
Én ismét Legolas, de ez már nálam tradíció :) )<br> Az értékelő szöveg szerint: <br> Legolas represented the Elves in the Fellowship of the Ring. Skilled as a warrior with both bow and knife, he eventually became unlikely friends with Gimli the Dwarf.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19408 Írta: Anonymous
Ja ez egy Legolasos topic:)Bocsi

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19407 Írta: Anonymous
ÉLJEN ÉLJEN FRODO LETTEM!(a teszt szerint:D)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19406 Írta: Anonymous
Tegnap olvastam egy cikket a Blikben, miszerint Orlando Bloom nagyon megijedt, amikor vagy 30.000-en érdeklődtek utána a neten. Aztán kijelentette hogy nem szereti az Internetet, és saját honlapot sem akar!<br> <br> Na hali! Hawk

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19405 Írta: Anonymous
Találtam egy másik tesztet, és képzeljétek Legolas lettem. Pedig a kérdések nagy részét nem is értettem, csak tippelgettem. Hm, vajon a sors keze volt?<br> <br> <a href=http://www.vista-ray.com/~matt/lotr/> klikk ide a tesztért

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19404 Írta: Anonymous
Ö a legjobb... csak miatta neztem meg a filmet 3-szor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19403 Írta: Anonymous
Celebdringwen!<br> Biztosan csodás az a tegnapi teszt, de semmet sem értek belőle.Estleg ha németül lenne...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19402 Írta: Anonymous
Celebdringwen: huh, ez baromi jó :) )) Nekem rögtön ez lett a kedvencem: <br> <br> <a href=http://homepage.mac.com/chavelli/2/images2/obbaftas_2.jpg> Orli dedikál a BAFTA-n

Köszi a tippet :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19401 Írta: Anonymous
Jó reggelt! Itten talán lehet találni egy-két <a href=http://orlandopics.chavelli.com/> új képet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19400 Írta: Anonymous
OOPSZ!!<br> <br> <B>Feltették az Orlando Bloom Multimediára a japán sajtótájékoztatót videófájlokban. </B><br> Külön meg lehet nézni Orlandót, Elijah-t, Livet, Seant, Dominicet.<br> <br> <a href=http://orlandomultimedia.cjb.net/> klikk ide a honlapért és nézd a jobb oldalát

De Real Player kell hozzá, én még nem tudtam letölteni. Ha Nektek sikerült, véleményt kérnénk róla.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19399 Írta: Anonymous
Jó reggelt!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19398 Írta: Anonymous
Elöljáróban: Death nagyon köszi az infót! :) )<br> <br> <B> Bravo, 2002. február 28. </B> <br> <br> Képek: a kedvenc képem - ami a falamon is kint van A/3-as nagyságban - középen, aztán a másik kedvenc félig eltakart szemű íjazós képe, aztán a Móriás kép (Aragorn, ő és Boromir), aztán két barna hajú kép vele (kockás és csíkos ingben :) ) és egy nagyon pici kép Legolasról alul.<br> <br> A szöveg semmi újat nem mond, de azért leírom:<br> <br> Orlando Bloom: Legolas, a villámkezű íjász<br> <br> A gyűrűk ura fanatikus rajongói között több olyan lány akadt, aki nem a történet, hanem a jóképű, hosszú, szőke hajú tünde miatt nézte meg sokadszorra is a filmet. A bátor Legolast, Bakacsinerdő tündekirályának fiát a fiatal angol színész, Orlando Bloom alakítja. A srácot eddig csak egy jelentősebb filmszerepben (Oscar Wilde) láthattuk 1997-ben. Nézzük, mit lehet tudni az új kedvencről:<br> Orlando 1977. január 13-án született Canterburyben (Kent grófság). 16 éves korában családjával Londonba költözött, ahol csatlakozott a National Youth Theatre társulalatához. Két évvel később ösztöndíjat nyert a neves British American Drama Academyre. ''Amikor rájöttem, hogy a Supermant alakító Christopher Reeve valójában színész, nem volt kétséges számomra, hogy melyik foglalkozást választom'' - meséli Orli, ahogy barátai becézik. A srác korábban inkább színdarabokban játszott, például a nagy sikerrel futó Mephistóban vagy a Peer Gyntben. A Gyűrűk Ura egyik producere szintén a színpadon figyelt fel a fiatalemberre, aki később meg is kapta Legolas szerepét. A filmben Orlandonak parókát kellett viselnie, mivel valójában rövid, sötét a haja. Érdekesség, hogy a srác a forgatás alatt egy harmadik tetoválást (Vic: ez nem igaz, csak kettő van neki!!!) is készíttetett magának, mégpedig a kilences számjegyet tündenyelven. Ami talán a legtöbb olvasónkat érdekli, a már leforgatott második (A két torony) és a harmadik (A király visszatér) részben szintén ő alakítja Legolast. ''A csatajelenetek még látványosabbak lesznek'' - ígéri Orli. <br> <br> Nos, ennyi. A képekért szerintem érdemes megvenni az újságot. (De csak egy oldal)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19397 Írta: Anonymous
Krisie: csatolni csak akkor tudsz, ha felteszed a képet valamilyen honlapra, vagy pl. a my.yahoo-n nyitsz egy saját briefcase-t, mint pl. én. De 84 mega Legolas azért tetemes mennyiség, és pl. a briefcase csak 30 megányi helyet ad. Ennek ellenére nagyon várnánk néhány képet :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19396 Írta: Anonymous
SZyasztok!<br> Nekem a párom fantasy fan és az ő kedvéért néztem meg a gyűrűk urát. És Legolas ugyancsak rabul ejtett.. Azota majdnem 200 megányi gyűrűk ura képem lett és ebből 84 mega csak Legolas. De nem tudom hogy lehet ide képeket csatolni ha eláruljátok felteszek pár szépet. Ja és aki kedveli Legolast irhat is nekem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19395 Írta: Anonymous
Namarié!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19394 Írta: Anonymous
Vic, bevallom, én csak az első fejezetét olvastam a Journey-nek, a többihez nem volt idegem. Fogadok, hogy ez is oda fog kilukadni, hogy Legolas beleszeret valami lányba és a románcuk még a valák szemébe is könnyet fog csalni. :-) <br> A többit még nem olvastad? Van egy pár fanfic link azon az oldalon. Engem még nem vitt rá a lélek. :-) <br> Thaurwathiwen, én kíváncsi lennék az írásodra. Remélem megtisztelsz minket vele. <br> Jó éjszakát mindenkinek.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19393 Írta: Anonymous
Gandalf: :) ) De azért majd beírom egy részét kedvcsinálónak (de lehet, hogy senkinek sem fog tetszeni, ha majd nem kell annyit tanulni (ld: kémia, fizika, matek).<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19391 Írta: Anonymous
Lehet, de már elárultam, sajnos:(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19392 Írta: Anonymous
Késő bánat, troll gondolat! ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19390 Írta: Anonymous
Lehet, hogy ezt kár volt elárulnod. Érdekes lett volna, ki ismer rá.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.695 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére