-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Legolas (Orlando Bloom)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19358
Írta: Anonymous
Most tök mást x-eltem be, és így is Arwen lettem. Jiába... Liv...
=
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19357
Én is Legolas lettem! Azért látszik itten, hogy milyen a lelkünk, és miért is épp őt szeretjük!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19356
Én a kardot részesítettem előnyben. Az valahogy megbízhatóbb, emberibb... Kár, hogy csatabárd nem volt. (Ja a másik, ami kijött az meg Galadriel...)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19354
Én egyszer arwen lettem, egyszer meg Legolas:-)De csak az miatt mert még mindig nem tudom eldönteni, hogy íj vagy kard, de azt hiszem az előbbi lesz:-)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19353
nyem semmi.<br> én vagyok Legolas.<br>
)))))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19351
Tudjátok ki lettem???, Arwen...
))))))))))))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19352
Celebdringwen: aha, majd mindenkinek sikerült Legolasnak lennie
)))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19349
Ezt a tesztet ismeritek már? Én megcsináltam, és csodás eredménye lett!
)))))))))<br> <a href=http://www.zovakware.com/tests/lordoftherings.htm> Klikk ide!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19348
Hú ez a Legolas.Gimli -s jó. Ezeket a képeket egyébként is szeretem. Hiszen az ő kapcsolatuk alapon is nagyon különleges és ez jó. tetszik, ahogy ők egymásrataláltak. Egytünde és egy törp.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19345
Ja, meg ez... : <br> <a href=http://www.elfenomeno.com/peliculas/multimedia/verimag.php?id=1212> Legolas guggol Gimli mellett Csak kár, hogy ez is homályos.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19344
Kedves, kedves Celebdringwen! Nem akarom elrontani az örömödet, mert tényleg nem áll szándékomban - de ezeket a képeket már kiveséztük korábban... <br> De azért nagyon köszi, hogy egy csokorba összegyűjtötted őket
))<br> Az én kedvencem a két Gandalfos kép.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19343
Szia: már megint szuper képeket szereztél, csak így tovább... nekem most csak épp annyi iddőm van, hogy válszoljak emailjeimre. de nem bírtam ki, hogy ne nézzek fel, na de ez már off volt. Bocs
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19339
ÉSzAH: én még nem olvastam végig a dolgot, csak megtaláltam és megörültem a témának... De ha hazamegyek, fogok egy angolszótárt és végigfutom... Aztán értekezünk...
) <br> Az enyém ezen a hétvégén reményeim szerint elkészül... Csak lenne több időm mindenre. <br> <br> Az angelfire-s nem költözik sehová, most költözött. (pedig már reménykedtem) De én ezt nem értem, ugyanúgy nem lehet bejutni, ahogy eddig. Ördög sem érti ezeket a honlapokat...<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19338
Vic, én is pont ezt a fanfic-et olvastam először és be kell valljam, ez még tetszett is, annak ellenére, hogy a stilusa ... hmmm ... hogy is fogalmazzak ... van egy olyan érzésem, hogy aki irta, az még igencsak fiatalka. Félre ne értsetek! Bele ne magyarázzátok, hogy én a saját stilusumtól vagyok elszállva!!! Szó sincs erről!!! Csak érzékeny vagyok a fogalmazás választékosságára, mások munkáiban is és magam is törekszem ennek megvalósitására a saját irásaimban. (Rövid i-ket meg azért irok oda is, ahova hosszú kellene, mert ezen az átkozott könyvtári klaviatúrán nem találom a hosszút.)<br> A történet nagyon jó, csak lehetne kicsit kidolgozottabb. Jobban szeretem, ha egy fanfic nem egy ekkora témát dolgoz fel, hanem ennek esetleg csak töredékét, de azt sokkal jobban kidolgozva. Végül is ez egy ilyen műfaj, ha lehet egyátalán műfajnak nevezni. Nem kell, hogy regény legyen. <br> <br> Még mindig nagyon várom ám a ti irásaitokat.
<br> <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19337
Akkor is és most is azt mondom, hogy nekem ez tetszik a legjobban, függetlenül attól, hogy fekete Legolas haja:<br> <br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/03legolasfbig.jpg> Legolas lövés közben
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19336
Ennyi, fiúk, lányok... levágott a bloomin'... várható volt. <br> Nos, néhány képet sikerült leszednem, de igazából nincsenek fent újabb képek. Ideje lesz már elköltöznie annak a lapnak, mert egyszerűen nem lehet bírni cérnával, hogy 10 perc múlva levág, hogy jöjjek vissza 2 óra múlva. A röhej az, hogy akkor sem enged be... na mindegy, kimérgelődtem magam...<br> <br> Rayan: szerintem Dwin nem tud ráklikkelni csak Livre, mert az a honlap nem engedi a képeket elmenteni... legalábbis én nem tudtam.<br> <br> Ha gyönyörű illusztrációkat akartok látni, akkor klikkeljetek ide (már korábban beillesztettem ezt a linket, de az már jónéhány lappal ezelőtt volt, és ugye eddig nem jött be):<br> <br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/fanart.htm> Festmények és illusztrációk
UI: Morgana: csak Neked :) )
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19335
Rayan: Megtenném, de Vicnek tartozom annyival, hogy mostmár tényleg az oldal témájánál maradok. Azonban a Lives topicba beillesztem, ha megy. Ok?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19334
Vic, olyan szép az a fanfiction! Az ilyeneket öröm olvasni!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19333
Dwin! Nagyon szép az az ábrázolás! De sajna a Lives kép ne jön be, mert túlterhelt az oldal. Inkább próbáld úgy beilleszteni, hogy a kép tulajdonságaira kattintasz, és onnan írod ki a netcímet! Köszi
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19332
Akit érdekelnek a Hildebrandt tesók munkái (GyU, SW, Horror, stb.) Az <a href=http://www.spiderwebart.com/> ide nézzen be.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19331
Na, újabb Orlando Bloomos honlapmozgás - de mondjuk ideje is volt... <br> Ezt olvassátok el, ezt az angelfire-s honlap (a Bloomin' Marvellous, vagy hivatalos néven
www.orlandobloom.cjb.net/-r
ől szedtem le: <br> Petition for an Official Orlando Bloom Fanclub <br> Febuary 24th 2002<br> THIS WEBPAGE HAS MOVED!!! <br> <br> Please NOTE that orlandobloom.org is NOT The URL of BM and NEVER HAS BEEN it was used to link WITHOUT PERMISSION to this website. Please inform anyone using the .org URL that they have the wrong address. <br> <br> Bloomin' Marvellous is now at this URL <br> Please update your boomarks. This webpage will remain for a few more weeks while I move things around and will eventually be replaced with an as yet undisclosed Orlando related project, but for now, there have been no updates because this is no longer the cirrect versin and home of Bloomin' Marvellous <br> <br> Sorry fot the confussion <br> Marie <br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19330
OFF TOPIC: Dwin, most kölcsönöztem ki a Hildebrand testvérek Tolkien világa c. könyvét, tele van ezekkel a képekkel. Gyönyörű, de tényleg....<br> Bocsi, de most rohannom kell, mert beengedett valami csoda folytán a Bloomin Marvellous (a csajok tudják, hogy az maga a csoda, mert annyian látogatják), úgyhogy megyek képeket menteni.
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Oldalmegjelenítési idő: 1.656 másodperc