-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Legolas (Orlando Bloom)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19237
Írta: Anonymous
Vic: Thrandie boynak inkább aranyhaja volt, mint szőke!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19238
Leg ott volt az Öt Sereg Csatájánál?<br> na ez is új.. bár ha belegondolok és számolgatni kezdek, télleg ott lehetett... csakhát én meg a számolás...
)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19236
Innen meg szemezgessetek, mert rá lehet bukkanni eddig ismeretlen <a href=http://www.bloom-room.net/pictures/>képekre!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19233
szentem nem lett rossz a tanácsbeli vita...<br> bár nem volt benne a könyvben (úgy emlékszem...) de yo megoldás volt a film szempontjából...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19234
kiskósza: igazad van, akinek ilyen a fia...
) <br> Én akkor is megnéztem volna az Öt Sereg Csatáját, amikor Thranduil kiáll Legolasszal (ha valóban ott volt) a harcmezőre... Jaj, a két szőke pasi két gyönyörű íjjal és teljes fegyverzetben
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19235
off:<br> Vic: Mindjárt megy a válaszom az emiledre.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19232
''kicsit korlátolt''
DDDD<br> Ja, így is lehet mondani!<br> <br> A barátság Rohanban már teljessé válik....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19229
Aha, a Filmben már a Tanácsban is ellenségeskedés volt a két faj között.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19230
Gimli és Leggel kapcsolatban szentem is úgy van, ahogy Vic mondta, vagyis Galadriellel való találkozásuk utána kezdte el tisztelni Leg Gimlit... hát sajnálom, hogy ez a filmből kimaradt, de asszem egész Lórien más lett, de ezt már sokszor elmondtuk..
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19231
Gandalf: a filmben utalniuk kellett valahogyan arra, hogy a tündék és a törpök nem bírják egymást. Ezt mi olvasók már jó régen tudtuk, de a mozibajáró közönség nem biztos. És a Tanácsban az a vita volt a legkézenfekvőbb megoldás....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19228
Jajj ti olyan gonoszak vagytok. Legolas biztos jóban van a faterjával, az öreg meg biztos hasonlít rá csak egy kissé korlátolt. De akinek ilyen gyereke van az rossz ember nem lehet:-)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19226
Vic:))))))))<br> szegény Leg.. még időben elszabadult otthonról...
))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19227
Egy ilyen fontos küldetést nem bízhatott volna thranduil egy egyszerű követre!<br> De Gimli és Lego: a könyvben nem érződik a kezdetektől a feszültség, legalább is annyira semmiképpen, mint a filmben.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19225
Fereste: mindenkinek az volt
)) Azért cikizzük szegény Legolas családi hátterét éppen... <br> <br> Szörnyű egy após, nekem elhiheted. Még az a jó, hogy nem látom...
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19222
Nem-nem! Legolas maga kellett, hogy vállalja a küldetést, maga jószántából, nem holmi kényszer hatására, menekülve! Hanem mondjuk aggodalomból, a népéért, Középföldéért.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19223
neked is köszönöm Vic:))<br> akkor mostmár ok:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19220
Fereste: Legolas papája volt a Tündekirály. Az, aki a törpöket fogságba ejtette.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19221
köszönöm Gandalf:)<br> akkor ő volt a Tündérkirály, ahogy gondoltam.. de ő nekem Bmi antipatikus volt...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19216
Ugyan, akkor ő egyszerűen megfutamodott az otthoni problémák elől?<br> Lehetetlen, mert akkor gyáva lene, márpedig az Út során számtalanszor bizonyította, hogy nem az!Vagy csak az apjával szemben nem meri kinyitni a száját?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19217
hmmm vki válaszolna? ki volt Leg apja a Babóban?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19218
Thranduil biztosan nem küldte a halálba Legót, azért mégis csak tünde, mégha sinda is!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19214
Na csókolom mindenkinek. Remélem jobb napotok volt, mint nekem. Látom, azért Legolasra mindenkinek van ideje:-) Vajon miért?<br> Jók a képek. Én is keresek ám! Keresés indul!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19213
Képzelem!<br> Nem véletlen, hogy rögtön jelentkezett követnek! Apuci biztosan bepipult Gollam szökésén és elviselhetetlenné vált...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19210
De itt nem lehet ugyanaz a szitu, mint Faramir és Denethor között!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #19211
Vic:))))))))<br> <br> most én szégyellem magam, de em emlékszem Thranduilra.... ő ki volt a Babóban? a Tündérkirály?
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Oldalmegjelenítési idő: 1.584 másodperc