Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19299 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF<br> az emborok es egyeb szerzetek nagy resue miert a forumokat hasznalja itt chatnek?<br> ON

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19298 Írta: Anonymous
Sziasztok!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19297 Írta: Anonymous
Most velem van a baj, vagy mi, mert nekem még a menü sem akart bejönni inglisül, hiába clickeltem a zászlóra.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19296 Írta: Anonymous
en nem lattam a regit, de ezek szerint jobb is..na majd el-elzegetek erre a lapra is

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19295 Írta: Anonymous
gesztenyi: nos, erre már én is rájöttem, de azért kezdetnek nem rossz, ha elkezdték más nyelven is :) ))<br> A honlap kinézete azonban kétségtelenül sokkal jobb lett, mint az a bizonyos orkos volt.... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19294 Írta: Anonymous
en megneztem, nekem a nagy resze tovabbra is csehul jon be...igaz a menu angol:()

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19293 Írta: Anonymous
<B> HONLAPMEGÚJULÁS! </B><br> <br> A CSEH FANTASY PLANET LOTR-OS HONLAPJÁT AZ EGÉSZ VILÁG ISMERI. <br> <br> A honlapon található többezernyi képet még az USA-ban lévő legnagyobb LOTR-os honlapok is használják.<br> <br> Sokan zsörtölődtünk, hogy miért csak csehül lehet látni, és miért az az ork néz velünk farkasszemet, amikor a honlapot behozzuk.<br> <br> MEGLEPETÉS!! TELJESEN MEGVÁLTOZOTT AZ ARCULATA ÉS LEHET NÉMETÜL ÉS ANGOLUL IS OLVASNI A DOLGOKAT, NEMCSAK CSEHÜL!!!<br> <br> www.fantasyplanet.cz/lotr/ <br> <br> vagy <br> <br> <a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/> klikk ide érte

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19292 Írta: Anonymous
OFF: Na, ezt az előbbit MOST SZÍVTAM VISSZA... Felmentem a<br> photos.yahoo.com/nilweth <br> címre, és simán bejön a Legolasos album, pedig még nem voltam bejelentkezve... Ördög sem érti ezt, hogy akkor időnként miért írja ki, hogy nem elérhető... még nekem sem. Ha valaki tudja a választ, írja már ide le, mert roppant módon izgat a dolog.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19291 Írta: Anonymous
Ezt a képet már lehet, hogy láttátok, de azért berakom ide, mert nem emlékszem rá, hogy valaki bepakolta volna.<br> <a href=http://orlando.yourbestshots.com/images/Misc/0118.jpg> Legolas Móriában a nyilával - homályos
Ha már volt, akkor bocsi...
(OFF: át kellene futnom ezt az egész topicot, hogy eddig milyen képeket raktunk ide be és hányszor, de örök időhiányom van...)

Ja, és Rayan: sajnos van egy olyan rosszhírem ezzel a yahoo my.photos albummal kapcsolatban, hogy csak akkor lehet a Legolasos képeimet (és bárki másnkak az albumát) megnézni, ha az illető be van jelentkezve a yahoora. Tehát, általában napközben, illetve este, amikor 7 után általában felmegyek a netre.
Ez irtó szívás, mert pont azért pakoltam fel oda azokat a képeket, hogyha hirtelen valakinek valamelyik kell, akkor ne kelljen a honlapokon keresgetnie - ráadásul egy csomó honlap nem is elérhető túlterheltség miatt - hanem egy helyen minden ott van. Hát, ez nem jött össze... :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19290 Írta: Anonymous
És egy nagyon, de nagyon fontos hír:<br> <B> Az Orlando Bloom Multimedia el fog költözni új szerverre </B><br> <br> Azonban a tulajdonosa újabb videókat fog nekünk betenni, aminek már előre örülök (pl. a tokiói sajtókonferenciát): <br> Some of the video clips coming soon are the Burly TV clips which will be available for download, and I've also received a video from the Japan's press conference which is really nice! <br> <br> A honlapköltözés pontos neve stb. még nincs írva, de azért érdemes ezt a kis írást átfutnotok, hátha közben frissítik (és megnézni azt a cuki képet Orlandoról, a lap jobb sarkában - én akárhányszor látom, mindig elgyengülök :) )<br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/webannounce.html> Orlando Bloom Multimedia is moving

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19289 Írta: Anonymous
Panni: bizony, hogy az :) )<br> <br> Az Ifjúsági Magazinban egy egészen kicsi - de annál helyesebb - képet lehet találni Orliról, egyébként csak Elijah-val van egy nagyobb interjú.<br> <br> <br> Újabb BAFTA képek, ezeket még nem láttátok: <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/bafta25.jpg> hát, a pasi nézése tényleg nem semmi

csinos ez a szmoking, és szép színű tényleg az a nyakkendő

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19288 Írta: Anonymous
Szerintem irtó helyes hapsi!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19287 Írta: Anonymous
Rayan: A Kép 5-ről valahogy az jut eszembe, hogy vége annak a lánynak, akire ilyen tekintettel néz...<br> <br> Igen-igen... Az izmos és nagyon eres karja és keze, teljesen megőr... Innen Ti is tudjátok folytatni. A szája kifejezetten kemény vonalú és nagyon arisztokratikus lenne, he nem lennének olyan pajkos, csintalan szemei. Emberek, akinek ilyen szemei vannak, rossz fiú nem lehet... Hát, igen, a 'szép ember' egyik prototípusa.<br> Félnék Vele találkozni, nehogy csalódjam...<br> <br> Keresek Legolas képeket, grafikákat és majd felteszem őket, de sajna péntekig nem leszen Internet.közelben, de akkor majd megpróbálom pótolni.<br> <br> Üdv mindenkinek!<br> Ha minden igaz, az értelmesebbje éppen álmodik. Ha van egy kis szuggesszív hatalmam (az egy boszorkánytól elvárható lenne), küldök Nektek nagyon szép álmokat...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19286 Írta: Anonymous
Ez eszméletlen. Másfél oldal egy nap alatt. Termékeny egy fórum vagyunk. :-) <br> Én ma igen kevéssé vagyok, de ígérem holnap leszek. :-) <br> Vic, neked is válaszolok, de ma alig jutottam nethez. <br> Jó éjszakát. Have a blooming night!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19285 Írta: Anonymous
Hmmm... már megint megakadályoztátok, hogy hozzászólhassak a témához...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19284 Írta: Anonymous
Most már értem mire megy ki játék... ti meg akartok ölni. azért van ez a sok kép, meg minden. most már állandóan az ő mosolyát látom, és ez már beteges..DE NAGYON JÓ:))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19283 Írta: Anonymous
Legolasos álmokat! Mentem szundítani.<br> Csók. Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19282 Írta: Anonymous
Vegyetek IM-et, mert képek vannak benne Legolasról, és Elijahról (én még nem láttam, csak hallottam)!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19281 Írta: Anonymous
OKÉ, NEM LESZ TÖBB CSET :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19280 Írta: Anonymous
naughty elküldtem Neked freemailbe!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19279 Írta: Anonymous
Na, megtaláltam :) Sajnálhatjátok ;) De nem kell izgulni, hamarosan megnyílik a Rayan-képtár :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19278 Írta: Anonymous
ok!!!<br> nekem is kéne egyébként!!!<br> ha valahol megtalálod szólj!!!<br> bár a bravo-ban gondolom lesz szövegkönyv (vagy valamelyi ilyen magazinban...)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19277 Írta: Anonymous
Kösz az ötletet, de ott már megnéztem, és nincs :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19276 Írta: Anonymous
RAYAN:<br> te is meg tudod keresni a neten...<br> bár még nem néztem de remélem fönn van .<br> az oldal címe:www.lyrics.com
itt az abc-nél megkeresed az E-BETUT, MINT ENYA ÉS LEHOZZA AZ E-VEL KEZDODO NEVEKET,KIVÁLASZTOD ENYÁT ....A TÖBBIT BIZTOS TUDNI FOGOD.
LEHET, HOGY EDDIG IS TUDTAD, VOLNA, DE ÉN MAGAMBÓL INDULOK KI...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19275 Írta: Anonymous
Vic! Miért nem tudom megnézni a yahoos képeidet? :( (

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19274 Írta: Anonymous
Ja, jut eszembe!<br> <B>Figyu everybody!</B><br> <br> Nagyon-nagyon hálás lennék, ha valaki le tudná írni nekem a May it be szövegét, és elküldené levélben! <B>SOK-SOK EZER LEGOLAS-KÉPPEL HONORÁLOM :) )))</B><br> Köszi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19273 Írta: Anonymous
Szerintem Thranduil eléggé kiállhatatlan...Biztos sok vitája volt Legolassal, de az is biztos, hogy mindezek ellenére mégiscsak apának érezte magát. Nem véletlen, hogy Elrondhoz a fiát küldte. (Meg ha nem küldte volna, most nem lenne kin nyáladzanunk :) ))) Múltkor enyhén félrenéztem a dolgot: szerintem Legolas ott volt az ÖSCs-ban, és a Szauron elleni utsó csatában nem lehetett ott. (Ha most nem korrigálom magam, egy életre gyötör a lelkiismeret :P ) Szal' azé' megnéztem volna az apa-fia párost, amint kaszabolják az ellent :) )<br> <br> A tünde az tünde. Most utólag belgondoltam, mi ragadott meg elsősorban a <I>filmbeli</I> Legolasban. És rájöttem, hogy a gyönyörű, szőke haja mellett a csodaszép keze (ugye ti is megfigyeltétek? :) , az az érdekes vonalú száj (hát igen, ez is Orlando sajátja :) és legfőképp a <I>gyönyörű, sötét szemöldök.</I> Furcsa, de tényleg ez tetszik benne a legjobban. Olyan szép íve van, és szokatlanul feltűnő a hosszú, szőke haj mellett. Most mondjátok, hogy teljesen bolond vagyok :) (Érte :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19272 Írta: Anonymous
Cicafül: Ha itt vagy én is elnézésedet kérem, és részemről is szent a béke, csak nem tudtam írni tegnap óta!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19271 Írta: Anonymous
Cicafül: Ha itt vagy, én is elnézésedet kérem, és részemről is szent a béke!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19269 Írta: Anonymous
Hali!<br> Újra itt.<br> Meliyk az az o., ahol át lehet íratni tündére a nevet?<br> közi!<br> hali!<br> :-)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.774 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére