Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19389 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Gandalf: Tényleg nem véletlenül van így :) ))<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19388 Írta: Anonymous
Gondolom, nem véletlenül.. ;-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19387 Írta: Anonymous
Nem tudom, érdekel-e itt vkit. Írok egy kis történetet. Részben GYU mintájára, és tündék szerepelnek benne. Nem Legolas-os, csak az egyik szereplő hasonlít rá egy kicsit.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19386 Írta: Anonymous
Búcsúzom!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19385 Írta: Anonymous
Vegyétek meg mert nagyon jó. Ha bármit találok valamilyen újságban, közlöm veletek, hogy meg tudjátok ti is venni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19384 Írta: Anonymous
Ha már a cikkeknél tartunk, akkor a mostani csütörtöki Storyban is van egy kétoldalas cikk Elijahról, de a képen, amit mellékeltek, Orlando is látszik. Mielőtt mindenki megörülne, hogy egy mostani kép, le kell hűtenem a kedélyeket: a kép kb. 2 éve készült, még a forgatás alatt, Wellingtonban egy partin. Tehát Orlinak ott még a punkfrizurája volt....<br> <br> ÉSzAH: végigolvastam a Journey to Valinor fan fic-t, és tényleg igazgad van.... <br> A csaj, aki írta, hát... igencsak hosszan folytatja Legolas hajának és kinézetének az ecsetélését, a párbeszédek többségének semmi értelme, és igencsak kibuktam ezen a 'hány éves vagy Legolas és miért is vagy egyedül még?' típusú idióta Gimli kérdéseken. <br> De összességében azért tetszett a dolog, mert felkeltette az érdeklődésemet a folytatás iránt, tehát alig várom, hogy kiderüljön, hogyan akad össze Lego azzal a szegény Tarawennel, aki némaságra van ítélve. Jól értettem, hogy egy Morgoth (!) nevű uruk-hai tartja rabszolgaként a lányt, és évek óta tartó rabsága alatt nem szólalt meg, ugye? Remélem, hogy az író mihamarabb folytatja, mert én igencsak várom a fejleményeket... De segítünk neki írni, ha nehezen megy (igaz, magyarul) :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19383 Írta: Anonymous
Ami az IM-ben van, az ehhez képest semmi!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19382 Írta: Anonymous
A legfrissebb szám vagyis az 5. Az újság elején van róla kép, és ez a kísérő szövege: Legolas: a villámkezű íjász<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19381 Írta: Anonymous
Naszóval. Igen, a BRAVO magyar lap. A cikkben némi infó van az életéről, plusz képek összesen 6 db

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19380 Írta: Anonymous
Százezer üdvözlet!<br> Húúú, ha tudtam volna eddig, hogy ennyi jó képet találok itt Legolasról, nem szórakozok a keresőkkel. Nem tudom,ki írt ide verset (bocs) nagyon szép volt, gratulálok.<br> Örülök, hogy rajongásom tárgyának van egyéb rajongója is.<br> PUSZI minden Legolas-imádónak<br> Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19379 Írta: Anonymous
Gandalf nem is tudom it mondjak. A király már Aragorn, a hercegi címet Legolas birtokolja ... Tudod mit. Ideiglenesen fáraónak nyilvánítalak, Niszut Biti Gandalf-n-Ré néven. :-) Nagyon köszi, hogy belinkelted ezt a cikket. <br> Hát igen ... olvastátok? Orlando elkezdte megérezni a népszerűség sokkoló oldalát. Reménykedjünk együtt, hogy nem hülyül meg tőle és nem lesz belőle egy nagyarcú ... inkább ki sem mondom, mert még valóra válik. <br> <br> Érdekes kérdést tettél fel Ravan. Hogy mit csinálnék, ha talákoznék Legolasszal Középföldén? A körülményektől is függ. Ha Elrond tanácsában találkoznánk, akkor kitúrnám az egyik hobbitot a szövetségből. :-) )) Na, de komolyra fordítva a szót fogalmam sincs. Persze, az ember lánya megpróbálná felkelteni a figyelmét, az érdeklődését. Most nem elsősorban a vonzalomról beszélek, hanem pusztán arról az érdeklődésről, amit egy arra érdemes személlyes szemben mutatunk. Hogy miként lehetne egy tünde figyelmét felkelteni? Nem tudom. Várom az ötleteket!!! :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19378 Írta: Anonymous
Rayan: én fizikailag Rowlinggal találkoznék szívesen...de az tényleg fizikai lenne... :) <br> Gimli! A törp-tárnák! De szép lenne... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19376 Írta: Anonymous
<a href=http://www.intercom.hu/hir.php3?id=4196>Lego-cikk!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19377 Írta: Anonymous
SZIASZTOK! KÖSZÖNÖM SZÉPEN A GYÖNYÖRŰ KÉPEKET!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19375 Írta: Anonymous
Legolasos álmokat!<br> Remélem adtam gondolkodnivalót. ;) <br> Csók. Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19374 Írta: Anonymous
Srácok, akármikor meghallgatom a filmzenét, mindig bőgnöm kell, olyan csodálatos :_)<br> Mutogatom anyuéknak a Legolasos képeket, de hát semmi vonzódás vagy valami...Apu megkérdezi: Ki ez a nyálgép? >:/ <br> Képzelhetitek, hogy föl voltam háborodva. Hát nincs ízlésük, az biztos. Mondjuk anyut megértem, mert számára Aragorn a vonzó (*Ez már pasi!*), de akkor is...Érzéketlennek maradni egy gyönyörű férfi láttán...Vagy lehet, hogy csak mi látjuk ilyen szépnek? Szerintem globálisan, az egész filmben ő a <I>legszexibb, legsármosabb, legédesebb</I>. Satöbbi satöbbi. Still the prettiest :) ))<br> Biztosan belegondoltatok már, milyen lehet találkozni vele...(Morgana: hát igen, én sem élném túl :) )) Aki álmodott Róla, az nyilván tudja.(Az embernek valóban vannak ún. fizikai álmai, amiket ténylegesen átél, és ilyenkor minden érzékszerve tökéletesen működik. És legtöbbször mindenre emlékszel, ez különbözteti meg az ilyen típusú álmokat a többitől: nemcsak látsz és hallasz, hanem az érintés és a szaglás is része az álomnak. Szerintem az ilyen álmok felérnek egy találkozással...Ld. sajátom, mikor végigsimítottam a selymes haján :) )) <br> Akivel még nem történt meg, elképzelte már, mi lenne, ha...? Tényleg, ti mit csinálnátok, ha Középfölde teremtményeként találkozhatnátok Legolassal? Egyáltalán, meg bírnátok szólalni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19373 Írta: Anonymous
Death, miről ír a cikk, milyen képek vannak benne? Melyik Bravoról van szó konkrétan? Magyar kiadás? Legfrissebb szám?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19372 Írta: Anonymous
hol is van az a tezst?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19371 Írta: Anonymous
mindegy, azért vegyétek meg mert szépek a képek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19370 Írta: Anonymous
ír valaki?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19368 Írta: Anonymous
A Legolas+Gandalfos jelenetek hol játszódnak?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19369 Írta: Anonymous
Nem tudom, tudjátok-e, de a BRAVO-ban egyoldalas cikk van Orliról.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19367 Írta: Anonymous
Én egyszer Trufa, egyszer Legolas, és egyszer Celeborn lettem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19366 Írta: Anonymous
CSÁ BLOOMISTÁK!!!<br> <br> szeretlek benneteket!!!<br> bár én inkább woodista vagyok szeretem Orlit is!!!<br> és minden embert szeretek aki szereti a GYU-T és a színészeket!!!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19365 Írta: Anonymous
Én is Arwen lettem. Na ehhez mit szólsz Dwin? Biztos azért mert annyira hasonlítok rá: nekem is barna hajam van. <br> De jó lenne tündének lenni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19364 Írta: Anonymous
Nos neki veselkedtem megint a tesztnek, mert azért így szótárral, már egyértelműbb pár kérdés... Mégsem vagyok Legolas:((( Én vagyok Galadriel.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19363 Írta: Anonymous
Megcsináltam én is,és Theoden lettem:-)<br> Egyébként üdv mindenkinek!<br> A királyotok visszatért!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19362 Írta: Anonymous
Nálam gondolom az az arcszőrzet probléma tett be,m eg a fülek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19361 Írta: Anonymous
Ami igaz az igaz Dwinnek gimli kellett volna, hogy kijöjjön:-) Ő egy törplelkű igaz tündebarát.<br> Én szívesen lettem volna Galadriel, de így is teljesen elégedett vagyok, hisz szép is vagyok, bátor is, meg ügyes is:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19359 Írta: Anonymous
Megnézten szótárban 1et s mást.<br> Nnna,így Trufa vagyok...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.893 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére