Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19509 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Csak hogy megértsétek mindketten, mert megnéztem néhány más beszólásotokat is a fórumon. <br> 1. Svindler a tolkien.hu - így ennek a fórumnak is - a tulajdonosa, azt csinál, amit akar. <br> 2. Én szívesen vevő vagyok minden témára, de nem gondoljátok, hogy az NEM BESZÉLGETÉS ÉS TÉMAFELDOBÁS, hogy idejössz és olyanokat írsz ide, hogy hülye vagyok és pisáljam le Orlandót??????<br> Én ilyesmit akkor sem írnék a HP-ről, ha ezt gondolnám. <B> Tanuljatok meg viselkedni, nem ártana egy kis fórum-etikett, nőjetek fel, és akkor majd tárgyalhatunk bármilyen témáról. </B><br> Másrészt, ha még nem vettétek volna észre, itt KÜLÖNFÉLE TOPICOK vannak, ebben például LEGOLASRÓL szoktunk beszélgetni. Tehát, aki utálja, az húzzon el innen, és beszélgessen másról... <br> Van egy chatelős topic, kifejezetten az ilyen beszélgetésekre... menjetek oda, és dumáljatok egymással....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19508 Írta: Anonymous
Csak egy icipicit kéne szalonképesebben megfogalmazni a mondanivalótokat, és minden rendben lenne!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19505 Írta: Anonymous
Csak egyetértek vele!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19506 Írta: Anonymous
Tényleg nem ismerem, csak véletlen!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19507 Írta: Anonymous
Nekem sincs e-mail címem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19504 Írta: Anonymous
Nincs is e-mail címem, amúgy miért írtál többes számot, nem is ismerem V/Sz- t!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19503 Írta: Anonymous
Voldemort/Szauron, Galadriel2: hát, valahogy nem csodálom, hogy nem adtátok meg az e-mail címeteket...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19502 Írta: Anonymous
Kösz hogy megvédtél, azt hiszem egy véleményen vagyunk! Amúgy szerintem jobb lenne kibékülni, mielőtt mindannyiunkat kitiltanak, bár megvan a véleményem erről a Vicről meg a Svindlerről, de hát szeretnék még feljönni ide, ezért inkább nem írom le!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19501 Írta: Anonymous
Vic: Nincs jogod kitiltani, ennyiből én is szólhatnék annak a nyomorék hülyének, hogy tiltson ki téged, és még azt sem engedi hogy témát dobjunk föl! Ez az oldal nem csak a tiétek, ide mindenki azt ír amit akar! Ennyiből azokat is kitilthatnád, aki egy téma elkezdése után minden hülyének elmondta azt a személyt, aki elkezdte a témát! Vagy mennyien ócsárolják a Harry Pottert is, és őket sem tiltják ki! És mi az hogy nem lehet új témát létrehozni! Ez az oldal nem csak a Svindleré, hogy megmondja mit csináljunk! Azért jövünk ide, hogy témákat dobjunk fel, és mindenkivel megbeszélhessük a véleményünket, de ha te ezt nem érted meg, akkor nagyon tudlak sajnálni, és különben is mindenkinek joga van, hogy leírja a véleményét, és saját témája legyen!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19500 Írta: Anonymous
Galadriel2: ne haragudj, hogy ezt fogom írni, de még egy ilyen beszólás ezen a topicon, és írok egy levelet Svindlernek, hogy tiltson ki téged innen. <br> Úgyhogy mi imádjuk továbbra is Orlit, neked pedig van még itt vagy 80 másik topic, ahol imádhatsz mást... de szapulni nem ajánlom, hogy máshol is szapuld a szereplőket, mert nem fogják olyan higgadtan honorálni, mint én....<br> <br> Voldemort/Szauron: de igen, szó volt ezen a topicon Szauronról is, sőt, valamelyik másikon (HP és GYU topic) még összehasonlítottuk Voldemortot és Szauront is. Úgyhogy ess neki keresni :) ))<br> <br> Megkönnyítem Death dolgát, és beteszem ide a Critics' Choice Awards képeit tartalmazó honlapot: <br> <a href=http://orlando.glisten.net/gallery/critics.html> klikk ide érte

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19499 Írta: Anonymous
Szegény Szauron! <br> Senki sem törődik vele a hülye kis selyempincsi mellett, pedig ő volt a főszereplő, és ezerszer jobb, és a páncélja is olyan menő volt!<br> ( Üljetek rá és forogjatok!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19498 Írta: Anonymous
Vic: Szarok rád, te kis hülye SELYEMPINCSI, a még hülyébb és nyálasabb ORLIKÁDDAL EGYÜTT! Ja és ne haragudj, ha megbántottalak, de semmi kedvem több mint száz hozzászólást elolvasgatni azért, hogy hogyan áradoztok a kis selyempincsitekről! Amúgy csak nyálladzatok tovább, mindjárt kifolyik a sok csöpögős hozzászólásotok a képernyőből!!!<br> Sok szerencsét kívánok hozzá!!!<br> (KIS SELYEMPINCSIK, PISÁLJÁTOK LE A DRÁGA ORLITOK RONDA FEJÉT!!!!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19497 Írta: Anonymous
Ne béntsátok Aragornt4<br> És nem zsíros volt a haja, hanem vaxos, és ez eléggé látszott is:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19496 Írta: Anonymous
Nos, újra itt vagyok, vágjunk a közepébe:<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/march/news03022002b.html> A japán sajtótájékoztató szövegét el is lehet olvasni angolul - itt

Galadiel2: Orlando nem selyempincsi, hanem színész. Mégpedig nagyon jó. Ha kutya lenne, akkor sem hiszem, hogy pincsi lenne.... :) Amióta ez a topic létezik, mi is Orlinak hívjuk. Érdemes lenne talán egy kicsit hátrébblapozni, mielőtt hülyeségeket kérdezel...

Celebdringwen: köszi szépen a képeket :) A Midsommer Murders jó régi sorozat volt, még 1997-ben készült Orlival egy epizód. Tehát ott még csak 20 éves a lelkem.

Rayan: ugye tudod, hogy nagyon irigykedek rád? :) ) Én még nem tudtam letölteni a japán sajtótájékoztató videóját, most is azon vagyok, hogy a Real Playert frissítem...

Death: Dakota egy kislány, aki díjat nyert a Critics Choise Awardson januárban, és mivel nem érte fel a mikrofont, Orli tartotta addig a két karjában, amíg megköszönte ötször az egész stábnak... Fél hollywood könnyesre röhögte magát - ott volt tényleg majd mindenki, aki számít - mert a kislányt nem lehetett lelőni, annyit beszélt. De édesek a képek róluk... egy csomót találsz néhány oldallal előrébb... vagy akármelyik Orlis honlapon (már amelyik bejön az állandó honlaprakosgatási dilik miatt... pl. a fogpasztareklám kép most megint bejön, mert azt a honlapot is átrakták másik szerverre tegnap....)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19495 Írta: Anonymous
Nekem ő tetszik a legjobban a filmfen, szerintem sokkal jobb a kis zsíros hajú Aragonnál, hányinger fog el, ha ránézek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19494 Írta: Anonymous
Akivel csak találkozom, mindenki csak róla áradozik! Szegény Szauron eltűnt a süllyesztőben!<br> Pedig pont ő volt a főszereplő, és olyan menő páncélja volt!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19493 Írta: Anonymous
Ki tudnám nyírni azt a hülye Orlandót, azt a selyempincsit!!!<br> A kis öleb képével együtt!<br> Egyébként hallottátok már, hogy a barátai Orlinak becézik?<br> Hát nem édes?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19492 Írta: Anonymous
Ó...pont 21-én megyek Walesbe....na nem baj, amjd megkérdezem a koboldoktól:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19491 Írta: Anonymous
Death: március 25 hajnalban

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19490 Írta: Anonymous
Tudjátok mikor lesz az Oscar? Ugyan már sokszor beharangozták az HBO-n de elfelejtettem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19489 Írta: Anonymous
Jó ötlet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19488 Írta: Anonymous
Hagyjuk a csajt, bezséljünk Orliról.-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19487 Írta: Anonymous
Death: Midsummer Murders

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19486 Írta: Anonymous
Celebdringwen, milyen filmből valók a képek?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19484 Írta: Anonymous
Nagy a csönd ma! No mindegy. Találtam pár képet, talán lesz még köztük új is!<br> <a href=http://www.bloomin.hpg.ig.com.br/fotos/variadas/mckellen1.jpg> kalapban Iannel
fogalmam sincs kivel
N O C O M M E N T
aranyos
szééééééép
klikk
Legolas
még egy Legolas
és még egy
valamelyik premieren
szintén egy premier fotó

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19485 Írta: Anonymous
Úristen az a csaj! Halálra röhögtem magam rajta!!!!!!%

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19483 Írta: Anonymous
-3:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19482 Írta: Anonymous
Hm.<br> Nem tom...nekem iylen sose jutna eszembe.<br> Meg aztán nem is tudnám megcsnálni, ahhoz béna vagyok...<br> harmadrészt pedig az 1639-es magasságommla nem mutatnék jól Orli mellett.<br> Jó, ne bántsuk, álmodozni szabad...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19481 Írta: Anonymous
Rayan: jó filmnézést! És igazán ne húzd föl magad, mások hülyeségén! Mindenki úgy rajong (pl: Legolasért) ahogy nem szégyenli! Lényeg: a saját érzéseid. Azok úgyis a tiéd maradnak!<br> /De azért azok a képek... Hát tényleg.../

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19480 Írta: Anonymous
Huh, bocs az előbbi hosszú linkelésért :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.713 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére