Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19329 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ez nem Orli, de attól még Legolas. (elvégre róla szól a topic...)<br> <a href=http://www.mi.uib.no/~respl/tolkien/hild.html> Ahogy a Hildebrandt tesók elképzelték Középföldét, még 1978-ban

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19328 Írta: Anonymous
OFF: Dwin: ez egy nagyon jó kis honlap... megnézem a többi képet is, ha találok valami izgit, berakom ide is.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19327 Írta: Anonymous
Huh, Rayan, nagy vagy :) )))<br> <br> A képekből még sosem láttam az elsőt (ha ez lesz a sisakja, én beperelem Jacksont), a másodikat, és a Boromirost. Csúcs jók.<br> <br> De ügyes vagy, hogy felfedezted Fehér Gandalf mögött Legolast, mert nekem nem sikerült. Pedig tényleg egyértelmű, az ott ő, karddal a kezében :) )<br> <br> A leggyönyörűbb Legolas képpel egyetértek, azzal azonban nem, hogy egy ilyen képet miért nem tudnak végre normálisan, csikozás nélkül is leközölni a neten...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19326 Írta: Anonymous
Vic: Én is csak azt találtam.<br> Más: Nem Legolas, de ennél tündésebb képet valakiről, mint az alsó...<br> <a href=http://www.cinema.com/gallery/item.phtml?ID=3898&page=5#top> klikk ide, ha igazi tündeként akarod látni Livet.

Aki ezután fikázza a tündeségét az vak...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19325 Írta: Anonymous
Huh, mára ennyi bőven elég :) <br> <br> Dae-elena: <I>Már megint gyönyörű a versed!!!</I> Gratulálok hozzá!<br> <br> Vic: <I>imádunk :) </I> Ezt sem lehet elégszer mondani :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19324 Írta: Anonymous
Dwin: passz... Az IMDb-n kerestem, de alig van róla néhány sor.<br> <br> Dae-elena: erről a gyönyörűségről most nem tudok nyilatkozni, mert ehhez nyugalom és csend kell, hogy még néhányszor átolvassam, és nem ez a diliház, ami itt a munkahelyemen van.... De kétszer átfutva szerintem gyönyörű... később nyilatkozom bővebben.<br> <br> ÉSzAH: beszélgettünk már a fan fic dolgokról, ajánlanék Neked egy honlapot, ha tudod, nézd meg:<br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/valch1.htm> Journey to Valinor
Ebbe is csak belekezdtem - okait lsd. fent - de ez is gyönyörű, kár, hogy angolul van...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19323 Írta: Anonymous
Állítólag a www.cinema.com - on van egypár kép a 2. részből is már.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19321 Írta: Anonymous
Vic: A Lullaby of Clubland-et nem tudod, hogy mikor mutatják be és, hogy miről fog szólni???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19320 Írta: Anonymous
Helló mindenki!!<br> <br> Na szép, most már nem csak hogy le vagyunk tiltva a netről, de még a számítógépet is elbarmolták, szóval most már suttyomban sem jöhetek fel. :( ( Azért ma megint volt fizikaóra:))), írtam egy balladaszerűséget... nem Legolas, de tündés... (elvileg őt akartam volna beleírni, de sehogy sem fért bele a szótagszámba. :( () Olvassátok egészséggel:<br> <br> Ragyog az ég gyémántkékje,<br> Aranynap a kastély fénye<br> Udvarán a mély kút géme,<br> Falu népe jár vizére<br> Aranykastély udvarán.<br> Ágaskodik géme fennen,<br> Milyen mély! Tán feneketlen?<br> Úgy tűnik a leányszemben;<br> Aranykastély, tündelány.<br> <br> Szép Jen foglya aranyfénynek,<br> Zord apja keménységének,<br> Parancsára önszívének,<br> Hogyan enged énekének?<br> Aranykastély udvarán.<br> Hős Ran, aki arra járna,<br> S a szíve maradt árva,<br> Hej,Jen, Aranykastély lánya!<br> Aranykastély, tündelány.<br> <br> Miért e zordság, apa, Lindoch?<br> Lányod szívét miért kínzod?<br> Hős Rant tőle miért tiltod?<br> Hisz deli vitéz, kemény Lindoch!<br> Aranykastély udvarán.<br> Rant hába tilrod tőle, Titkuk őrzi az Éj őre!<br> Míg nem fénylik delelőre<br> Aranykastély, tündelány.<br> <br> <br> Édes Jen, én aranyfényem!<br> Apádtól kezed hiába kérem!<br> Átkos az én szeretetem, <br> Ne szeresselek: hogy legyen?<br> Aranyakstély udvarán?<br> Elmegyek, tán jövök majdan!<br> Csak szívem marad itt e lakban,<br> Hisz tudod, azt már neked adtam!<br> Aranykastély, tündelány.<br> <br> Bánat könnye szívet szakaszt,<br> Kék Hold fénye lelket fakaszt.<br> Vizet húzz!- de nem lőn malaszt!-<br> Vigyáz, Jen, az éj meghalaszt<br> Aranykastély udvarán.<br> Hős Ran nyoma rég kihűlt már,<br> Nem felel a szép ezüstvár,<br> Jen ül búsan a kútkáván,<br> Aranykastély, tündelány.<br> <br> Szél támad a hegyek ormán,<br> Vadul süvít lombok tornyán,<br> Fehér Tejút, égi szép szán,<br> Szétsugárzik csillagruhán,<br> Aranykastély udvarán.<br> Zokogni kezd Aranyleány,<br> Könnye szakad a Hold taván,<br> Pergő vízgyöngy arc márványán.<br> Aranykastély, tündelány.<br> <br> Ne sírj, leány! Nyugszik szíved,<br> Ha holnap a hajnal ébred. <br> Ünnepén a Fényes Égnek,<br> Táncolnak az Aranynépek<br> Aranykastély udvarán.<br> Hagyd za udvart, hagyd a népet!<br> Ki elsőnek kér táncra téged,<br> Azé lesz kezed és élted!<br> Aranykastély, tündelány.<br> <br> A Fényes Égnek ünnepén<br> Szegény és gazdag táncra kél,<br> Karcsú leány, deli legény,<br> Öregasszony és férfi, vén<br> Aranykastély udvarán.<br> Jen ruhája kék lángot vet,<br> Lágy kéz ölel éjkék övet,<br> -Rabul ejtett kék tekintet!-<br> Aranykastély,tündelány.<br> <br> Messze már az égsötét éj,<br> Hegyen túl az Aranykastély,<br> Messze földre visz a kék fény<br> Jen és Ran- a fehér remény.<br> Aranykastély messze már.<br> Hova mentek?... Vajh ki tudja?<br> Merre pendül szívek húrja-<br> A szívedben azt ragyogja:<br> Boldog már a tündelány.<br> <br> <br> Ennyi. Imádlak titeket, Legolas még mindig rulez,<br> Dae-elena<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19319 Írta: Anonymous
Személy szerint egy tucatszor láttam már ezt a képet, de akkor is beteszem ide, egy megjegyzés erejéig: <br> Mória bejárata, a Tó Őrzője éppen ki akarja csinálni Legolast és persze a többieket is. Nézzétek meg a tünde mozdulatát - mint egy balett-táncos... nem?<br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/leg89.jpg> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19318 Írta: Anonymous
Orlando is szép. :) ))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19316 Írta: Anonymous
Vc: en erre meg nem figyeltem fel, de most megnezem:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19317 Írta: Anonymous
bocs: Vic

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19315 Írta: Anonymous
Aha, ha egyszer rá érek megnézem én is. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19314 Írta: Anonymous
Egyébként azért imádom annyira ezt a honlapot (legolasgreenleaf.com), mert a Gallery-ban lévő képek először nem látszanak teljesen, csak apró - de annál fontosabb - részleteket lehet látni belőlük: Legolas gyönyörű kezét (leginkább azt!!!), a szemét, a haját, a száját - tehát a honlap készítője is tisztában van azzal, hogy mi a lényeg :) )) Aztán ráklikkelve bejön nagyban is a kép, és rádöbbenünk, hogy az a kis részlet mennyire el volt találva belőle.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19313 Írta: Anonymous
Helló újra itt vagyok. Tegnap sajna sietve el kellet hagyni a gépet, de most megint itt vagyok!<br> Ja és Legolas szép.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19312 Írta: Anonymous
Van még egy honlapos örömhírem:<br> <br> Újra látogatható a legolasgreenaleaf.com. Én most rohanok, és az összes képet lementem, mielőtt késő lesz... Szerintem Ti is tegyétek ezt...<br> <br> legolasgreenleaf.com/index2.htm <br> <br> vagy <br> <br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/index2.htm> klikk ide a honlapért

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19310 Írta: Anonymous
Jó fej.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19311 Írta: Anonymous
Na, akkor vissza Legolashoz és Gimlihez, mert egy egészen kicsit eltűnök innen, és rögtön beindul a csetelés... <br> Chatelők, át a másik topicba, azt azért nyitottuk, hogy a helló, ki van itt, hogy vagy stb. szövegeket elkerüljük az ilyen topicokon... Úgyhogy vagy a Legolas témához hozzászólni, vagy menni át a másikba... rendicsek?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19309 Írta: Anonymous
Aranyos.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19306 Írta: Anonymous
Tegnap tanulmányoztam Legolas és gimli barátságát, ebből a célból újraolvastam bizonyos részeket, de csak arra a véleményre jutottam, hogy szerintem Gimli nagyon édes és humoros fazon.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19307 Írta: Anonymous
Nem velem még nem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19308 Írta: Anonymous
Nektek mi a véleményetek Gimliről, tünde-barátok?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19305 Írta: Anonymous
Szia Batti!veled még nem chateltem.igaz,

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19304 Írta: Anonymous
Nem tudom hol vannak, de abban teljesen igazad van, hogy nincsenek már(na jó vannak),de csak pár ezren ebből az országból4

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19303 Írta: Anonymous
Pan Prstenu Neharagudjatok meg igazán nem akarok senkit se leszólni de mindjárt leesek a székről ez majdnem olyan jó mint a terminátor szájából az ahoj poplacsek (asztalavisztabébi)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19302 Írta: Anonymous
Helló, hol vannak Legolas rajongói? Kezdjem szidni Őt, hogy előkerüljenek a Tünde-barátok, és megvédjék?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19301 Írta: Anonymous
Túlélők?????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19300 Írta: Anonymous
Hello!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.653 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére