Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19029 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
hát errről a GYUs izérőlis le fogok maradni...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19028 Írta: Anonymous
Jó volt a Felvétel indul, csak azt sajnálom, hogy nem mindenki kapott szót.Pl Orlando nem...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19027 Írta: Anonymous
Hé Vic, cukik a szőke képek Legolasról. A barnával még mindig nem vagyok egészen megbékélve, de azt azért elismerem, vannak jó pillanatai barnán is...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19026 Írta: Anonymous
Szia Laisha!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19025 Írta: Anonymous
lassú vagyok, túl soká fogalmaztam :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19024 Írta: Anonymous
Üdv mindenkinek!<br> Volt szó itten az HBO Felvétel Indul c. musoráról. FIGYELEM, NEM CSAK SZOMBAT HAJNALBAN ISMÉTLIK, HANEM MA 16:20-KOR IS!!! (Ha ezzel nem mondtam újat, akkor bocsánat.)<br> <br> Egyébként tényleg nagyon jó, majdnem 15 perc csak GYU.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19023 Írta: Anonymous
FIGYELEM!!!!!!!!!!<br> MA 16.20-KOR KEZDŐDIK A FELVÉTEL INDUL 8!!!!!!!!!!(A GYU-ÁS RÉSZ)A HBO-N!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19022 Írta: Anonymous
Teljesen egyetértek veled, ÉSzaH!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19021 Írta: Anonymous
Nem hiszem el, hogy már megint majdnem az egész napi termés erről a témáról szól. Fiúk, lányok olvassatok már bele a régebbi bejegyzésekbe. Annyiszor szóba került már és annyiszor kimostuk már szegény Orlit, hogy én már komolyan kezdem unni és úgy látom nem vagyok ezen érzelmemmel egyedül. <br> Mellesleg teljesen egyetértek Celebdringwennel és Ferestével. Mit érdekel engem, hogy kivel csinálja? Milyen neművel? Emberrel vagy ufóval, esetleg valami mással, öreggel vagy fiatallal (már Elijah-val és Sir Ian-nal is hírbe hozták, bár nem tudom mennyire komolyan) ... Tök mindegy. Jó színész, jól csinálta Legolast, csinos srác. ENNYI. Nekünk ennyi közünk van hozzá. Lehet, hogy ezt nehéz belátni, mert gondolom sokan szeretnék, ha több közük lenne hozzá, vagy legalább szembe jönne az utcán, de akkor is ez van. Lehet róla beszélgetni, lehet róla álmondozni, lehet őt kitárgyalni, de hangsúlyozottan kérek mindenkit, hogy ne alacsonyodjunk arra a szintre, amit hajdan a NyÚ Kicc rajongók (akinek nem inge ...) honosítottak meg (bár lehet, hogy a dolog gyökerei már Rudolf Valentinonál megjelentek a század elején). Ezért menekülnek a sztárok a rajongóik elől. Mert nem tartják tiszteletben azt, hogy nekik is van magánéletük és olyan dolgaik, amit nem szívesen tárnak a nyilvánosság elé. Nem azért, mert titkolni való, hanem azért, mert SENKINEK SEMMI KÖZE HOZZÁ! Az, hogy OB kivel és hogyan és mikor, az csak az ő dolga, mert azé a másiké. Vagy másik öt személyé. Vagy ahogy gondoljátok. Mindenki azt néz ki belőle, amit akar. Amit én kérek az nem más, mint TISZTELET! Amit ti is elvárnátok mindenkitől, aki rólatok beszél. <br> Ez nem csak OB-ra vonatkozik. Mielőtt írtok róla valamit gondolkodjatok el, hogy akkor is leírnátok-e ide, ha tudomásotokra jutna, hogy ő is olvassa. És érti is. :-) <br> Köszönöm, hogy ezt végig olvastad és előre is, hogy ha még át is gondolod. <br> <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19020 Írta: Anonymous
Vic: egyetértek...<br> nemhogy leárni, de el se kellett volna kezdeni ennek a Tmának a megtárgyalását...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19019 Írta: Anonymous
Bravó Vic! Ott van az igazság!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19018 Írta: Anonymous
Gandalf: nem áll szándékomban kritizálni Livet, mert nem vagyok már tizenéves, aki így éli ki az identitásával kapcsolatos problémáit...<br> <br> De nagyon kérek mindenkit, aki ezen a topicon ír valamit, és ismer engem már egy ideje - és Ti szerintem ide tartoztok - hogy ne ilyesmivel telítsétek be ez a topicot. <br> Ez a topic Legolasról és a tündékről szól meg Orlando Bloomról, aki remekül eljátszotta. <br> Gondoljatok azokra, akik azért tévednek ide, mert képeket, cikkeket, honlapokat keresnek... és szeretik ezt a karaktert. <br> <br> Zárjuk le ezt a témát, Ok?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19017 Írta: Anonymous
Gandalf: köszönöm. Én a magam részéről a tündékkel szeretnék foglalkozni. No meg a varázslókkal.. :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19015 Írta: Anonymous
Celebdringwen: Igazad van. Bárcsak e fórum tényleg Legolasé lenne, s nem Orlié...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19016 Írta: Anonymous
én Orlit is szeretem, és szerintem Legolast szerejük, akkor abban már Orli is beletartozik (amennyiben a filmbeli Legről beszélünk), hiszen Orli játszotta el Legolast belerakva a saját érzéseit, és tulképpen vmilyen oldalról magát adta. tehát ha már Leget szeretjük, akkor már Orlinak egy bizonyos részét is..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19013 Írta: Anonymous
na yo, szentem le lehetne zárni ezt a Tmát, mert már qrvéra elegem van belőle, mint minden másnak, aki szereti Orlit... úgyhogy lécci befejezni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19014 Írta: Anonymous
Mondok valami egyszerűt, de megnyugtatót: mi (legalábbis én) Legolast szeretjük annyira. A tündét. Hogy Orlando kivel csinálja (majdnem) mindegy. De ez a fórum, tudtommal Legolasé, aki valószínűleg tisztában van nemi identitásával...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19012 Írta: Anonymous
Miért nem írtok Orlandonak, s kérdezitek meg tőle?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19011 Írta: Anonymous
Dwin: a Filmcsillagot már ezerszer kitárgyaltuk. Egy hülye *** félrefordított valamit, ami miatt én is - és még rengetegen - felháborodott levelet írtunk nekik válaszként. Ha a lap nem akarja elveszíteni szűkös olvasótáborát, akkor kénytelen valahogy kimosakodni ebből... Ezért írtak mindenféle hülyeséget újra, hülyíteni a jónépet, hogy én megint bizonygathassam az ellenkezőjét.<br> Én mindenesetre elküldeném az ott leírtakat a New Line ügyvédeinek...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19009 Írta: Anonymous
A király az Aragorn! ;-) <br> Lego ''csak'' herceg!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19010 Írta: Anonymous
Vic: abban a riportban Viggo annyira antipatikusan nevet....<br> teljesen kiábrándoltam belőle..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19005 Írta: Anonymous
Nem szekálunk senkit, csak felmerült ismét a kérdés. Mi sem írtunk semmi sértőt.<br> Tőlem meg azt írsz Livről, amit akarsz...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19006 Írta: Anonymous
Vic: Ehavi Film Csillag magazin. Olvasói levelek és válaszok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19007 Írta: Anonymous
Dwin: HAGYD ABBA!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19008 Írta: Anonymous
Legolas a KIRÁLY.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19004 Írta: Anonymous
De lehet az alapján is. lyen alapon az sem saját elhatározás, hogy Te (feltételezem) hetero vagy, mert a génjeid mondják.<br> Előfordulhat az is, hogy pl.: Valakit gyerekkorában megrontanak és azért lesz homi, holott a génjei szerint hetero lenne.<br> De az nem igaz, hogy akit mondjuk két homi nevel fel az is kajmán lesz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19002 Írta: Anonymous
De ha a génjei mondják, akkor az már nem saját elhatározás... :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19003 Írta: Anonymous
Hali! <br> Szexuálitással kapcsolatos elemzéseket kéretik kerülni eme LEGOLAS SZENTÉLYBEN! <br> <br> Dwin: ha olvastál valamit, küldd el légyszi mailben, mert van rá válaszom... mármint épkézláb, normális válaszom. De ne ITT! Elegem van már abból, hogy mindenki mindenhol feldobja ezt a témát, azért, mert szegény Orlando kétszer játszott buzit két filmben. Hagyjátok abba a szekálását, keressetek valaki mást! Pl. én sem írtam semmi sértőt és félreérthető soha Livről, és ha nem akarjátok, hogy megtegyem, akkor légyszi hagyjátok abba!<br> <br> Vic<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19001 Írta: Anonymous
Szerintem az egész csak elhatározás kérdése. Ha pl valaki soxor lép azonos neművel kapcs.ba, akkor előfordulhat, hogy homi lesz tényleg. Sőt! van olyan is, aki 20-30 évet is elél heteroként, aztán a génjei azt mondják, hogy: Nézd csak: Annak a pasinakmilyen jó feneke van!... (És az illető férfi.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #19000 Írta: Anonymous
Akkor miben különbözik egy szigorúan heteroszexuális ember egy olyantól, akinek voltak azonos nemű kapcsolatai, mégis inkább az ellenkező nemhez vonzódik?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.108 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére