Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18909 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nagyon bírom, hogy Orlando és I.M. így megtalálták egymást! Mindketten kölcsönösen csodálják a másikat...Én meg őket :P <br> <br> Már rég felfedeztem vmi *hibát* a filmben- nem ilyen megcsillanó szélvédő, Gandalf túrabakancsa és Frodó kontaktlencséje dolgokat :) - fordításra értem: szegény Legolas szövege a lórieni résznél nem lett olyan szép, mint a filmben :( <br> Ld.<B>magyar</B><br> -Nincs kedvem elmondani. Oly közeli még a gyász.<br> <B>eredeti</B>(szabad ford.)<br> -Nincs szívem elmondani. Még magam is gyászolok.<br> (<B>-I have not the heart to tell you. For me the grief is still too near.</B>) Szerintem így sokkal szebb és személyesebb, nem?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18908 Írta: Anonymous
SZIASZTOK DRÁGÁÁÁIM! Újra itt vagyok:-) Mindjárt elkezdek képek után kutakodni, aztán amjd berakosgatom a jobbakat:-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18907 Írta: Anonymous
Huh, tök jó, hogy a GYU lemosta Herry Kóklert :) ) Egy pill.ra láttam csak PJ-t, John R. D.-t és I. McKellent. Orlit nemigen :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18906 Írta: Anonymous
Hehehe :) Sikerült csomó jó képet összeszednem, hála Nektek!<br> <br> Gondolkozom rajta, hogy megírom az Elóndra-sztorit, látom, igény az van rá :) Különben egy nagy-nagy romantikus eposz (:P), szóval nem hiszem, hogy megfelelő formába tudom önteni. Ellenben itt kiváló írói vénák akadnak- gondolok elsősorban Dae-elena csodaszép verseire-, úgyhogy írjatok, mert megőrülünk a kíváncsiságtól :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18905 Írta: Anonymous
Sziasztok! Bocs, hogy megint zavarok. Most lesz a TV2-n a BAFTÁ-ról. Remélem Orlit is mutatják, bár nem hiszem, hogy fogják. Kár. Ha jó lesz a gépem, majd küldök képeket. Bye

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18903 Írta: Anonymous
Sziasztok! Hűűűűűűűűűűű de jó! Képek minden mennyiségben :) ) Any Vic és többiek: <B>KÖSZI!!! :) ))</B><br> <br> Akkor én is bővítem képeink sorát!<br> <br> <a href=http://www.legolasgreenleafonline.net/images/dcard2.jpg>Isteni ez a dupla nyilas kép!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18902 Írta: Anonymous
Nagyon szép vers..nekem pár hónapja nincs igazán ihletem , illetve ez nem jó kifejezés, van, csak addig nem akarok írni,amíg nincs meg a tökéleetes ötlet...azt érezni szoktam... :-) <br> Meg írni is szoktam, de mostanság klotyóra menni nincs időm, úgyhogy majd valahogy megoldom...és érdeklődéssel várom a hét fejezetet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18901 Írta: Anonymous
Vic, most valszínűleg én vagyok a hülye, de nekem csak 2 kép jelenik meg a címeden. szóval mit is kéne csinálnom?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18900 Írta: Anonymous
Jé ... csak most tudatosult bennem: Orlando barátunknak megint kinőtt a haja. :-) Azt mondanám neki, élvezze, amig meg nem kapja a következő szerepét.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18899 Írta: Anonymous
Dae-elena, a versed egyszerűen gyönyörű. Mééééég ilyeneket! Sokat!<br> Vic, ez a fanfic tényleg nagyon nyál, pontosan azért vetettem fel, hogy irjunk, mert jobbára csak ilyenek vannak a neten és én nagyon szeretnék igazi fanfic-et is olvasni, akár más, Legolas-ihlette tündékről is. Biztos voltam benne, hogy te sem ilyenekre gondoltál. Nagyon örülök, hogy néhányan már rámozdultatok a témára. Várom az eredményeket és azt hiszem nem vagyok egyedül. <br> Vic, válaszoltál is Gandalfnak, én is pontosan ugyanezt mondtam volna. Még tudnám ragozni, de nem akarom, mert már tényleg off lenne. Csak annyit hadd mondjak: Gandalf, nekem nem tűnt úgy, hogy a jó-rossz egyensúly Tolkien-idegen lenne. Ez viszont valamelyest vélemény kérdése is, bár biztos vagyok benne, hogy kettőnk közül te vagy jobban otthon a témában. Hol folytathatnánk ezt az eszmecserét? Nálad, a Völgyzugolyban jó lesz?<br> Más: <br> Húúú ... lányok nem tudom megnézni a mai képeket, mert itt rohadok könyvtárügyeletben és ez a zöld képernyő még elmegy, de egy Orli ... A/4-esben ... hát nem tudom. A fenébe. Na nem baj, mindjárt indulok haza. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18898 Írta: Anonymous
egy dalocska Legoloashoz ajingle Bells dallamára:<br> Legolas,Legolas,<br> Ó-ó Legolas<br> hősi tünde va-a-a-agy te-e-e-e-e-e!<br> Na milyen?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18897 Írta: Anonymous
One Ring to rule them all,<br> One Ring to findthem,<br> One Ring to bring them all and in the darkness bind them.<br> Király mi?<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18896 Írta: Anonymous
<B> És még valami, lányok, nagy hírem van - egy kis segítség minden Legolas és Orlando rajongónak </B><br> <br> Azt már tudjátok, hogy Nilweth a tündenevem, és ezt használom a chaten, plusz van egy másik nilweth@yahoo.co.uk e-mail címem is. Azonban az nekem is újdonság volt, hogy a yahoo-n saját briefcase-em is van, 20 megányi helyet tartalmaz, és ezeket a képeket Ti is meg tudjátok nézni - végre, mert sikerült rájönnöm, hogy hogyan kell... úgyhogy itt a cím, lehet dorbézolni, de csak estétől, mert jelenleg két kép van csak rajta próbaként:<br> <br> <B> photos.yahoo.com/nilweth </B><br> Vagy <a href=http://photos.yahoo.com/nilweth/> klikk ide

Akinek van otthon olyan képe, ami nagyon jó Legolasról, de nem tudja berakni ide, mert kellene egy honlap, akkor küldje nyugodtan el e-mailben nekem, és én berakom a Legolas albumba, onnan pedig ki lehet tenni ide is :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18895 Írta: Anonymous
Lányok.. mindenki isteníti az Orli 1-et, de az nem mondjátok, hogy az Orli 2 nem jön be :) ) Majd mindjárt bepótolom...<br> <br> Dae-elena: gyönyörű a vers, még több ilyen unalmas fizikaórát kívánok Neked :) ))) A mesédet én is akarom :) ))))<br> <br> OFF TOPIC: Orli hangjáról jut eszembe Morganának: én tegnap két e-mail-t küldtem el Neked, az egyikben csak hangfile-ok voltak, a másikban 2 kép is és egy hangfile. Melyiket kaptad meg, mert az egyiknél azt írta ki, hogy nem érkezett meg hozzád...?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18894 Írta: Anonymous
hiányozni fogsz Dae-elena!!legyél jo!tényleg jobb Orli szőke hosszú hajjal.de sajna ez csak szerep!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18893 Írta: Anonymous
Köszi Vic, tényleg meglepően cuki az Orli1. Aranyos a pillantása. De tündének jobb szőkén.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18892 Írta: Anonymous
Szerintem Tolkiennek tetszene:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18891 Írta: Anonymous
Helló!! <br> Kissé túlléptük drága húgommal a nethatárt, úgyhogy, mostanában sajnos (vagy inkább szerencsére?:)) kevesebbet fogok itten kószálni. Összedobtam egy dögunalmas fizikaórán egy verset, bebiggyesztem ide, remélem tetszik majd...<br> <br> <br> Rab a fény, az éji erdő<br> Sápadt fénye fátyla felhő,<br> Déli szél, mi süvít,s eljő,<br> Táncba hívja zsongó szellő,<br> Fogd meg, fogd, fény, ki itt jár!<br> Csillag köde a nővére,<br> Vén Hold lángja a fivére,<br> Szemének kék gyémántfénye<br> Izzik, haja holdsugár.<br> <br> Erdő, látod ezüsthaját?<br> Fény, hallod-e lépte zaját?<br> Szél, ragadd meg ezüsthaját!<br> Víz, öleld át lépte zaját!<br> Vidd messze a tengeren.<br> Vigyed régi idők dalát,<br> Hozzad új idők fájdalmát,<br> S lásd sírni a zöld lomb fiát,<br> Gyémánttá vált könnyeken. <br> <br> ÉSzAH: tök jó ötlet ez az írogatós! Én két hete kezdtem bele egy nagy lélegzet vételű mesébe, ahol szintén van egy tünde srác, és ugyan nem Legolas a neve, de végig ő lebeg előttem, miközben róla írok... Ha meglesz belőle épkézláb hét fejezet min., akkor majd a nyakatokra szállok és nem nyugszom, amíg el enm küldhetem mindnekinek. :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18890 Írta: Anonymous
Vic:egyik nap adtál meg címet, ahol eredeti Orli-hang hallható.HÁlás köszönet érte, végighallgattam egy egész interjút is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18889 Írta: Anonymous
Vic, az Orli1 a kedvenc képem

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18888 Írta: Anonymous
Orlando jobb barna hajjal.Ezzel minden ismerősöm egyetértett...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18887 Írta: Anonymous
Éowyn: hát, akkor lássuk csak... ne haragudj, hogy így eltűntem, de találtam egy remek kis honlapot, és muszáj volt... :) <br> <br> Tehát, ígértem két kulturált Orli képet, én nagyon csípem ezt a kettőt:<br> <br> <a href=http://www.oblonline.de/go10.jpg> Orli 1

Orli 2

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18886 Írta: Anonymous
Jó volt ott a szakadéknál a lépcső felett a Szövetség, nem igaz?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18885 Írta: Anonymous
Gandalf viszont bele van esve.... a szakadékba! ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18884 Írta: Anonymous
Kösz Vic, tégy fel egy jó képet róla...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18882 Írta: Anonymous
Egyébként is, nem vagyok belédesve, Gandalf. Legolas viszont határozottan tetszett. Hangsúly a múltidőn...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18883 Írta: Anonymous
ízlések és pofonok...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18881 Írta: Anonymous
Éowyn: nem akarlak meggyőzni, távol álljon tőlem a dolog :) , de vannak a srácnak nagyon jó pillanatai barnán is :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18880 Írta: Anonymous
ÓÓÓ, ne vedd el a kedvem a következő részektől!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.696 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére