Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18879 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Éowyn: Ha látnál engem szakáll, műorr, paróka és kalap nélkül! :-D DD

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18878 Írta: Anonymous
Az fix. Illúzióromboló látvány.<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18877 Írta: Anonymous
Éowyn: És utoljára? ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18875 Írta: Anonymous
Vic: Nem baj, ha egy kicsit elkalandozik a téma...<br> Én valahogy úgy érzem, ez az egyensúlyos dolog nem igazán illik bele a tolkieni világképbe... de ez az én véleményem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18876 Írta: Anonymous
Az az igazság, hogy tényleg most láttam először barna hajjal... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18874 Írta: Anonymous
Éowyn: már megbocsáss, de hol jártál Te mostanában? Ez a topic itt van már majdnem 2 hónapja, és rengeteg képet lehetett eddig látni Orlandoról... Csak most láttad először barna hajjal?<br> <br> Gandalf: nem beszéltem a dologról ÉSzAH-hal, de szerintem ő is úgy értette, ahogy én: a jó és a rossz közötti egyensúly minden világ alapja, nem A szilmarilokból idézett. Egyszerűen minden vallásban, mitológiában a Jó mellett ott a Gonosz is, hiszen különben honnan is lehetne tudni, hogy mitől jó a jó, nem igaz? Melkorra és Szauronra szükség volt Középföldén, akármennyire sem szimpatizálunk velük. Így tudnak fejlődni a jó karakterek, így tudnak küzdeni, tapasztalatot szerezni, megtanulni szenvedni... <br> <br> Jaj, de már megint nagyon elkalandoztam, ez pedig egy Legolasos topic :) ))<br> <br> <a href=http://www.oblonline.de/go161.jpg> Orlando rágja a körmét :) ))

Orlando öltözködik :) ))

Orlando magyaráz :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18873 Írta: Anonymous
ÚÚÚristen, de szörnyen néz ki a maga valójában ez a fickó! Most látom a képeket. Hát, a Filmben ezerszer cukibb...Kiábrándítóak ezek a képek. Elnézést az érzékenyebbjétől...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18872 Írta: Anonymous
Szerintem A szilmarilokban egyetlen rész sincsen, amely a Jó és a Rossz közötti szükségszerű egyensúlyról szólna! És a többi könyvben sem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18871 Írta: Anonymous
Ha átlagot számolunk, akkor volt, de kiegyenlítettség sosem. Ha rövid időszakokat veszünk figyelembe.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18870 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Az elméleteddel egyetlen baj van. A Jó és a Gonosz között egyszer sem volt egyensúly Középföldén. És miért lenne erre szükség?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18869 Írta: Anonymous
Fönn a fej! Ezt a nyálas storyt Legolas úgysem bírná!:)<br> <a href=http://www.jrrtolkien.org.uk/Images%204/legolas.jpg> Inkább klikk ide!
Na üdv mindenkinek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18868 Írta: Anonymous
Boááááá.... Undorííító!!!!! Barad-dúrgba az ilyenekkel!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18867 Írta: Anonymous
Na, ez már nekem is sokkk...<br> Rajongók irogatnak a legolasgreenleafonline.net-en különböző szerelmes történeteket Legolasról. Ez azért már túúúúlzás:<br> Részlet: <br> ''Legolas sat up and smiled at her. Nianna. He said softly. Nianna felt his voice warm and soft, the voice she had been longing to hear for a while. She turned over onto her back and gazed at him. Legolas leaned down over her and kissed her softly at first and then became more passionate each time. He held her in his arms and caressed her face again. Nianna sat up and removed the nightgown from her torso and then laid back down. Legolas blushed a little as he leaned on his left elbow.'' <br> <br> Megy ez még tovább is, de azt már nem merem ide betenni, mert vörösödne mindenkinek rendesen a feje. ÉSzAH: én azért nem ilyesmit fogok írni, ha belekezdek, Ilúvatar mentsen tőle....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18866 Írta: Anonymous
De Sir Ian McKellen is jó formában van :) )) <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/bafta8.jpg> klikk ide Ennyi off-ot kibír ez a topic, nézzétek meg az esernyőjét. Nem édes?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18865 Írta: Anonymous
<B>Visszaszívom az előbbit!!! <br> <br> Itt vannak a BAFTA-s képek: </B><br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/news02242002d.html> klikk ide

Odaért a lelkem a géppel, tessék, itt a kép McKellennel:

klikk ide a képért

Szép színű a nyakkendője, ugye? És nincs rajta kockás ing!! A fiú nagyon elegáns, ahogy egy ilyen ceremónián illik. Bravó, Orli!
De látszik az arcán, hogy igencsak meggyötört szegény a sok utazástól. Kell neki világot látnia, nem igaz?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18864 Írta: Anonymous
Szép jó reggelt mindenkinek!<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/japan42.gif> Tokiói még egy kép
Ez a kép még lemaradt a múltkor, most bepótoljuk. :) )

Gondolom, a másik topicban (Oscaros) észre fogjátok venni, hogy a GYU kapott 5 BAFTA díjat, ebből a két legnagyobbat is: a legjobb film és a legjobb rendezés díját. Bravó, PJ, így tovább. Képet azonban Orlando Bloom-ról nem láttam - még - lehet, hogy nem ért oda a repülő időben Londonba?

Letöltöttem tegnap késő este végül egy videót Orlandóról, (OB Multim-ról), hát, nem voltam eszemnél percekig. A srác egy nagyon-nagyon szép világoskék köntösben állt a kamerák kereszttüzében, PJ pedig magyarázott neki valamit. Legolas sérója copfban volt összekötve hátul (!!!), nagyon csinos volt a fiú.
És végül letöltöttem tegnap a Quick Time 5.0 frissítését is, így végre meg tudtam nézni Orlandot tündéül beszélni. Aki valami csodára várt, hát, az ne várjon, ugyanis a jelenetet Haldírral nem mutatják. Helyette azt a gyönyörű mondatot, amit mond - és amit már tuti, hogy Ti is vagy hússzor meghallgattatok - egy székben ülve, irokéz punk frizurában mondja el a riporternek, úgyhogy nem maradtatok le semmiről. Illetve annyiról, hogy lehet hallani és látni Elrondot is, amint tündéül beszél, de ő is csak sima utcai szerelésben, nem kosztümben. Ennyi. Termékeny nap volt a tegnapi :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18863 Írta: Anonymous
Én inkább úgy tenném fel a kérdést, ezen nagyon sokat filóztam már, hogy miért erőseb Sauron, mint Gandalf? Elvileg mindketten maiák, nem?<br> A másik pedig, hogy én nem is emlékszem más helyre, amikor a Gy.U-ban a valákra utalnak ennyire 'konkrétan',mint mikor Gandalf elmondja, hogy a balrog legyőzése után őt visszaküldték, tehát meghalt, de a valák ezt nem hagyták annyiban, hanem ú ra alakot, életet adtak neki Középföldén. (Egyébként ez a rész nekem nem is volt világos addig, amíg el nem olvastam A szilmarilokat.)<br> <br> Köszönöm, Vic, hogy tekintettel vegy rám. Igazán jót tesz a kicsi szívemnek. :) ))))))))<br> <br> Drága Aragorn! Már ahogyan írsz és mindig üdvözölsz minket stb. látszik, hogy Te vagy az egyetlen, az igazi. Ne félj! :) Pussz.<br> <br> ÉSzAH: Belementél egy olyan témába, amit nagyon elkezdtünk szombaton pedzegetni, de végül nem folytattuk (ami talán jobb is, mert akkor aztán már tényleg nem sokat aludtunk volna éjjel...) Pedig több, mint izgalmas, igaz? Meghallgatnálak egyszer, hogy mit gondolsz erről (vagy már megint uazt?... :) ), mert ugye nem kell magyarázgatnom, hogy miért gondolkodtam igencsak sokat ilyesmiről.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18862 Írta: Anonymous
Szasztok csajok! Először is, ne rökönyödjetek meg a nevemen, egy barátnőmtől kaptam még régebben. Már egy ideje figyelgetem a levelezéseteket, és nagyon tetszik, amiket írtok egymásnak! Főleg a Legolast/Orlit dicsőítő szavak dobnak fel. Sok új infót tudtam meg tőletek, ezért köszi! Remélem, én is tudok képeket felrakni, mert már egy csomó van és mind nagyszerűek. Annak is nagyon örülök, hogy ti itt mind GyU rajongók vagytok(vagy nem?), mert én itthon senkivel se tudok beszélgetni róla!:( A filmet is még csak egyszer láttam! Legalább a CD megvan, de Orliról kemény 2 db mini kép található a borítón. Egy barátnőmnek megvan a film CD-n! Nagyon-nagyon irigylem! Na puszillak titeket!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18861 Írta: Anonymous
Aragorn: tudjuk, mert belőled csak Egy van :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18860 Írta: Anonymous
Légyszi aki Aragorn néven vagy ,tegyél megkülönböztetést a neved mellé,mert igy kissé zavaros a dolog.<br> Vic,Morgana,Sesy,Lala,Észah!<br> Ti tudjátok,hogy lén vagyok az első Aragorn,az egyetlen. :-) <br> Pussz nektek!<br> Az alábbiakat nemén írtam,bár az emilcimből kiderül.<br> Köszönet mindenkinek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18859 Írta: Anonymous
Ötletem nekem is van, csak időm nincs megírni. Pontosabban már csak LE kellene írni, meg már megírtam fejben. <br> Vic, olyan jó, hogy legalább te ráharaptál az ötletemre. Én imádok ilyeneket olvasgatni, de amik az angol nyelvű honlapokon fent vannak ... <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18858 Írta: Anonymous
Hát, van néhány ötletem :) )<br> De meglepi lesz, rendben? <br> Megpróbálok valami nagyon szépet írni a pasiról (már szándékosan nem használom a férjem szót, mert Morgana visítani fog :) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18857 Írta: Anonymous
Oké, leállok itt ezzel a témával, de a csetelősbe nem viszem át, mert nagyon nem oda való. <br> Inkább térjünk vissz arra, hogy ki mit ír Legolasról?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18856 Írta: Anonymous
ÉSzAH: nem vagy semmi :) )) De szerintem ezzel átmehetnénk a chatelős topicba, mert nagyon eltávolodtunk Legolastól :) )<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18854 Írta: Anonymous
Off: NEM VAGYOK SÁTÁNISTA! Csak eszmét cserélünk. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18855 Írta: Anonymous
Ez szép volt ÉSzAH!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18853 Írta: Anonymous
És fordítva is igaz: Ahhoz, hogy lehessen jó, ahhoz lennie kell gonosznak. <br> Szerintem Melkor nem volt eredendően gonosz. Ahogy Lucifer sem. Csak nem tetszett neki, amit az Úr csinált és ennek hangot adott. (Off: Olvassátok el az Ember Tragédiájának ezt a részét, nagyon ide vág!)<br> Melkor is csak másképp kezdett énekelni, ha jól emlékszem. Disszonanciát hozott. Persze kérdés, mit nevezünk disszonánsnak. Ugye, ennek a szónak is csak akkor van értelme, ha fogalmumk van arról, mi a harmonikus. És a harmónikusnak is csak akkor, ha vele szemben ott van a disszonáns. Nehéz elfogadnunk, de minden jelzőnk relatív. Csak úgy tudunk minőségről fogalmat alkotni, ha ismerjük az ellentétét. Ez az emberi intelligencia egyik alapvető jellemzője, alapköve. (Einsteint most hagyjuk, az már nagyon off lenne itt.) Kíváncsi lennék mit jelent Melkor neve. Tudja valaki? Mert Lucifer annyit tesz FÉNYHOZÓ. Egyátalán nem negatív neve van! Sok neve van és nagyon kevés utal bármiféle negatív minőségre! Vajon miért?<br> <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18852 Írta: Anonymous
Gandalf: nem a mágusoknak kellett volna támadást indítaniuk Barad Dúr ellen, hanem a valáknak, Valinorból. De nem tették meg, pedig a hatalmuk biztosan van akkora, hogy pontosan tudták, mi történik ott. Szerintem egyszerűen azért, hogy Középfölde lakói végre a ''sarkukra álljanak'' és egyedül is boldoguljanak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18851 Írta: Anonymous
ÉSzAH: ez nagyon jó volt :) <br> <br> Melkor eredendően A Gonosz. Nevezd, aminek akarod... ő az, ami a Jónak az ellentéte. Tudjátok, mindennek az alapja. Ha van A Jó, akkor lennie kell A Rossznak is. Különben káosz lenne a világban....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18850 Írta: Anonymous
Gandalf volt az egyetlen, aki eleget tett a küldetésnek.<br> Nyílt támadást öt vénember nem indíthatott volna Mordor ellen, mégha hatalmas mágusokról van is szó, a túlerő nagysága miatt elestek volna.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.870 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére