Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18849 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szerintem a valák passzivitásának oka az egyensúly fenntartásának szándéka. Rossz nélkül nincs jó! Néha ki kell a gonosznak bontakoznia ahhoz, hogy lássuk vele szemben a kontrasztot, amit a jó jelent. A rossz néha igenis szükséges rossz. Szükséges ahhoz, hogy fogalmat alkothassunk arról, hogy JÓ. A világ(egyetem) egyensúlyához szükség van rá. Ha jól értelmezem, akkor ez is a valák egyik feladata, hogy Arda egyensúlyát fenntartsák. Megtartsák Illúvatar dalának harmóniáját. Nem véletlen, hogy minden mitológiában megvan a teremtő erő pozitív vonásának ellenpontja, ami a legtöbbször maga is a teremtő műve. Mert a teremtő végtelen bölcsességében tudja, hogy szükség van rá, ezért is teremti meg. És a gonosz eredendően sohasem gonosz, csak ellentmondó. Más. Különböző. Hogy miért lesz gonosz? Nos ez egy nagyon érdekes filozófiai kérdés. MIÉRT LETT MELKOR GONOSZ? <br> Ti mit gondoltok?<br> <br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18848 Írta: Anonymous
Gandalf: és mit értek velük? Mármint most őszintén? (kötekedős hangulatban vagyok :) )) <br> Itt hathatósan oda kellett volna menniük Barad Dúrhoz, és bumm. Volt vár, nincs vár. Ennyi. Nem itt szenvedni, csatázni, rohangálni egy Gyűrűvel... <br> Bár, akkor könyv se lett volna soha :) ))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18846 Írta: Anonymous
Vic: Tudtommal pont a valák küldték Középföldére Gandalfot, Szarumánt, Radagastot meg a két Kék mágust (Alatar és Palando), hogy segítsék a népeket Szauron ellen.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18847 Írta: Anonymous
OFF: ÉSzAH: megint itt vagy, ahogy én is :) Az axelero 3 óra után levágott innen, éppen a töltés kellős közepén...<br> <br> Rajtam nem múlik, próbálkozom én is az írással, csak ne legyen örökké időhiányom...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18845 Írta: Anonymous
Gandalf: nagyon jó a kérdésed, már én is sokat töprengtem rajta. De azon még többet töprengtem, hogy mit szólhattak a valák egy törphöz, mégha egy tündével ment is, és a hobbitokhoz. <br> De ha már itt tartunk, a valák miért ''hagyták'', hogy Szaruon kishíjján leigázza egész Középföldét? Miért nem tettek ezzel a maiával semmit? Én azon vívódtam valamelyik este, hogy szerintem egyszerűen egy teszt volt az egész. Azt akarták megnézni, hogy képesek-e a tündék az emberekkel újra szövetséget kötni, és képesek-e segítség nélkül is megmenteni a világot, amiben élnek. Szerintetek?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18844 Írta: Anonymous
Ez a Legolasgreenleafonline tényleg hihetetlen. Hihetetlenül nehéz olvasni (hülye a grafikája) és hihetetlenül kényelmetlen kezelni a menürendszerét. De a tartalom tényleg jó, kár, hogy így elcseszték a dizájnt. <br> Szoktatok fanfiction-t olvasgatni? Van rajta egy pár, még nem volt időm mindent átrágni, de egy-kettőbe belenéztem.<br> Hát nem tudom ... <br> Ti mit gondoltok az ilyen kis irományokról? Vajon miért szól mindegyik Legolas szerelmi életéről? Annyi téma lenne ebben a karakterben, annyi vele kapcsolatban a nyitott kérdés ... <br> Szóval a felvetésemben van egy burkolt buzdítás: ÍRJATOK! Tényleg! Akinek van ötlete, elképzelése bármiről, ami számára érdekes Legolasszal kapcsolatban és a könyvekben nincs benn, ragadja meg a klaviatúrát, írja meg és ossza meg velünk is. Persze csak ha úgy érzi ... és úgy gondolja ... <br> Én nagyon szívesen olvasnék történeteket, kitalált kis sztorikat, jeleneteket, bármit, akár egészen rövid terjedelemben. Akár csak egy kiragadt párbeszédet is (némi kontextus-ismertetéssel). Ne szerénykedjetek. Nem baj, ha nem életetek főműve, ez nem az a műfaj. Szóval senki sem várja, hogy Tolkient megszégyenítő műveket írjatok. Csak aranyos, kedves, romantikus, megható vagy megrázó kis szösszeneteket. Na? Kopog már a körmötök a billentyűzeten?<br> ÉSzAH<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18843 Írta: Anonymous
Asmo: Legolasnak egy topicja van - én már jövőbelátó is vagyok :) ) <br> Holnapra legalábbis tuti, hogy csak egy lesz. Kizárt, hogy Svindler kettőt meghagyna, amikor még Frodónak sincs kettő. <br> Én sem értem, hogy Gimlit miért szorították ennyire háttérbe a filmben... alig találni képet róla a neten, legalábbis én még csak Gimlis képet nem is láttam, legfeljebb a filmkönyvben lévő két nagyalakú képet. Mindig úgy van fotózva, hogy más is van a képen, nemcsak ő. Először a színész szilikonos allergiájával magyaráztam a dolgot, de akkor sem értem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18842 Írta: Anonymous
Igen, ez jutott eszembe nekem is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18841 Írta: Anonymous
A Gyűrű keresésében azt irja Tolkien, hogy Galadriel azért is könyörgött, hogy Frodó elhajüzhasson, mint egy ''önsanyargatásként''.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18840 Írta: Anonymous
Olórin: Valahogy én is így képzelem, csak az indokot nem igazán tudom megérteni. <br> Vajon hogy lehet az, hogy Arwen helyett nem csak Frodó, de Bilbó és később Samu is elhajózhatott? Ha nem Arwen, akkor ki szerezte nekik ezt a kegyet?<br> Gimli esetében egyértelmű, hogy Galadriel könyöröghette neki ki, tekintettel az iránta érzett hódolata és Legolas iránti barátsága miatt...<br> Orlando-hívek, néha azért Ti is beszállhatnátok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18839 Írta: Anonymous
Mér van Legolasnak <b>KÉT</b> topicja, Gimlinek meg <b>EGY SE</b>?!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18838 Írta: Anonymous
Én is szeretem Legolast, szerintem Orlando is jobb ebben a szerepében, mint eredetiben . Aki még nem látta volna:Theonering.net

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18837 Írta: Anonymous
Kösz Vic! Bővült az albumom:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18836 Írta: Anonymous
Jóóóóóó éééééééég! Ez a csók! (Boromir-aragorn) Gyönyörű!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18835 Írta: Anonymous
jaja...köci Vic.<br> mindent megnéztem szinte, amit mondtál.<br> völgyzugolyos 8és Bakacsinerdős, Hobbitfalvás, Lórienes, amit szertnétek) szép álmokat midnegyikőtöknek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18834 Írta: Anonymous
Vic: neked nem lehet eléggé hálásnak lenni!A legolasgreenleafonline hihetetlen!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18833 Írta: Anonymous
<B> Mindenki! </B> <br> Megint jó az Orlando Bloom Multimedia, tehát lehet képeket vadászni.<br> <br> Aki még nem látta a legfrissebb Oscarra készült képeket, azt sürgősen <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/news02242002b.html> klikkeljen ide
A szíves figyelmetekbe ajánlom, mint már korábban egy csomószor megpróbáltam - de sehogyan sem jött össze:
ezt itt

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18832 Írta: Anonymous
Így van!!! Az elérhetetlen mindig vonzóbb- mondjuk nem csak azért, mert elérhetetlen. Orli csak egy hétköznapi pasi, de Legolas... ő egy isten. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18831 Írta: Anonymous
szia DAe-elena, én is ezt gondolom<br> 1ébként fönnvagyok ott is és éppen Legolas a téma nem ám Orli<br> persze ő is édes, de LEGOLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18830 Írta: Anonymous
Na jó, inkább maradok a régi jó html-nél...<br> <br> www.geocities.com/legogallery/legolas7.jpg <br> <br> www.geocities.com/legogallery/legolas85.jpg > <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18829 Írta: Anonymous
Tök jó képek, uoáuá!!!:)) Én is berakok párat, csak gyakorlásnak...<br> <a href=http://www.geocities.com/legogallery/legolas7.jpg>Isssteni dühösen!!

<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18828 Írta: Anonymous
isssteniek ezek a képek immmááádommm Legolast<br> Ti mit szóltok az Orlando Bloomos topichoz?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18826 Írta: Anonymous
<B>Legolas</B> ez csak egy próba volt

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18827 Írta: Anonymous
<B>sikerült:-) na sziasztok!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18824 Írta: Anonymous
Any: Köszi a képeket.<br> Az egy számomra ismeretlen kép...-ed benne volt a filmben, a móriai jelenetnél, amikor elreteszelik az ajtót az orkok elől, ha jól emlékszem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18825 Írta: Anonymous
Vic ezt a vastagítást nem nagyon értettem. Írnál rá egy példát? Pl a Legolas szót akarod vastagítani. Hogy csinálod? (Írd space-szekkel, akkor látjuk)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18823 Írta: Anonymous
<a href=http://www.legolasgreenleafonline.net/images/force4-t.jpg> A világ legszexisebb hajósá- val búcsúzom:-) Ugyanis mennem kell:-( Sziasztok, tündés álmokat mindenkinek!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18822 Írta: Anonymous
Megy ez, Any!!<br> Az első kép nem ismeretlen, ez az a jelenet, amikor Legolas dobja Aragornnak és Boromirnak a bárdot, hogy kitámasszák az ajtót az orkok elől. De ez is egy decipher kártya, ami nekem sem volt meg, úgyhogy köszi. Tényleg baromi jó ez a honlap - a legolasgreenleafonline.net -, csak annyira idétlenül van megcsinálva, nem?<br> <br> A második képed szintén kedvenc, csak én nem értem, hogy egy ennyire isteni képet miért nem tudnak végre csíkok nélkül is leközölni valahol...<br> <br> A balrogos galériát nagyon köszi :) ) Az is a Orlando Bloom Multimediához van kötve, és mivel nem jön be a honlap, a képekre egyelőre nem lehet ráklikkelni. De csak rendbe jön végre, és akkor megint tombolhatunk :) )<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18821 Írta: Anonymous
Vic, nem akarlak elkeseríteni, de <B>Permission denied<a/B><br> :-( <br> <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18819 Írta: Anonymous
Még az utolsó után is egy utolsó próba - de ez már tényleg az utolsó, mert Morgana kihajít innen Boromirostul:<br> <a href=http://us.f1.yahoofs.com/users/d14da642/bc/My+Photos/__hr_Boromir+hal%e1la.jpg?> Boromir

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.677 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére