Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18729 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Üdv néktek, Tünde-barátok!!!<br> Ilyen sem volt még, hogy Rólam nyitnak témát, a Fórumon (csak Völgyzugolyban beszélnek ennyit Rólam)!<br> Glóin fia, Gimli nem fogja elhinni Nekem ezt a csodát.<br> Nyissatok neki is egy témát... Majd Én megcsinálom.<br> Legyetek békével elküldve, Tünde-barátok!!!<br> Bakacsinerdei Legolas<br> <br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18728 Írta: Anonymous
<a href=http://sophistication.org/images/elijah/other/dom-viggo.jpg> JAJ NEKEM:(( EZEK MOST AKKOR BUZIK??

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18727 Írta: Anonymous
:) ))<br> Na, most már jobb kedvem van. A húgom elkeresztelt 'tündebuzinak'. :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18725 Írta: Anonymous
Nos, akkor most kipróbálom ezt az Olórin féle linkelést:-)<br> <br> <a href=http://d349178.u11.allyourhostingneeds.com/>Nézzétek meg ezt az oldalt, egy kis reklám

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18726 Írta: Anonymous
SIKERÜÜÜÜLT:-) IMÁDLAK OLÓRIN:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18724 Írta: Anonymous
Tehát javítva.<br> <br> kép belinkelése, hogy kattintható legyen:<br> <br> Tegyük fel, hogy van egy képed, aminek a neve cica.jpg, és a hely, ahol van az a www.sehol.com/galeria .<br> <br> Akkor itt a hozzászólásba az alábbi formában kell beírnod, DE NE ÍRJ SZÓKÖZT KÖZVETLENÜL a NYITÓ <-k után és a ZÁRÓ >-k elé!!!<br> (itt csak azért írom szóközökkel, hogy látható legyen!):<br> <br> <b><font size=3><br> < a href=''www.sehol.com/galeria/cica.jpg'' > IDE IRJ BÁRMIT, ERRE LEHET MAJD KATTINTANI < /a >

A tetszőleges szöveg helyére beírhatod magát a kép helyét is, így elsőre látszik, honnan van.

Remélem, így jó...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18723 Írta: Anonymous
jajj de barom vagyok<br> még egyszer írrom, az előző ROSSZ!!!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18722 Írta: Anonymous
Akkor kicsit érthetőbben:<br> <br> <b>kép belinkelése, hogy kattintható legyen:</b><br> <br> Tegyük fel, hogy van egy képed, aminek a neve <b>cica.jpg</b>, és a hely, ahol van az a <b> www.sehol.com/galeria </b>.<br> <br> Akkor <b>itt</b> a hozzászólásba az alábbi formában kell beírnod, DE NE ÍRJ SZÓKÖZT KÖZVETLENÜL a NYITÓ <-k után és a ZÁRÓ >-k elé!!!<br> (itt csak azért írom szóközökkel, hogy látható legyen!):<br> <br> <b><br> < a href=http://forum.supergamez.hu/www.sehol.com/galeria/cica.jpg > IDE IRJ BÁRMIT, ERRE LEHET MAJD KATTINTANI < /a >

A tetszőleges szöveg helyére beírhatod magát a kép helyét is, így elsőre látszik, honnan van.

Segít ez?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18721 Írta: Anonymous
< a href=http://forum.supergamez.hu/sehol.com/aa/ > eee < /a >

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18720 Írta: Anonymous
<br> < ><br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18719 Írta: Anonymous
Ez a kép zseniális, ezen látszik Legolas havon járása!<br> community4.webshots.com/photo/25 ... ZusiaapXPp <br> <br> Ez egy jó kép Legolasról:<br> community4.webshots.com/photo/25 ... AaZRJOzNzx <br> <br> És még három zseniális kép más tündékről:<br> community4.webshots.com/photo/25 ... nYmLqsAbEE <br> <br> community4.webshots.com/photo/25 ... fAXqfVelZZ <br> <br> community4.webshots.com/photo/25 ... MGtvCXfTAT

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18718 Írta: Anonymous
Szép napot mindenkinek! Képek nektek! De még mindig nem tudom, hogy kell belinkelni őket!!!!!! VALAKI MONDJA MEG!<br> us.imdb.com/EGallery?source=ss&g ... m,+Orlando <br> <br> <br> community4.webshots.com/photo/25 ... dQUBfkhZXV <br> <br> <br> orlando.glisten.net/wallpapers.html <br> <br> <br> us.imdb.com/EGallery?source=gran ... m,+Orlando <br> <br> <br> us.imdb.com/EGallery?source=gran ... m,+Orlando <br> <br> <br> community4.webshots.com/album/25525446POqvLzYDqv <br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18717 Írta: Anonymous
off<br> Arwen LEMONDOTT a halhatatlanságáról, így mindenképpen erre volt ítélve.<br> Nyugatra meg már ha akart volna, sem mehetett volna el, hiszen már senki nem volt Szürkerévben, aki hajót készített volna neki.<br> <br> Amennyire felmérhető, Arwen volt az UTOLSÓ tünde Középföldén.<br> <br> :( ((<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18716 Írta: Anonymous
Jó képek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18715 Írta: Anonymous
www.full-bloom.net/images/screen ... est/17.jpg <br> <br> Na jó, bejezem, de nézzétek meg a 14-est és a 16-ost is!<br> Csók. Rayan<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18714 Írta: Anonymous

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18713 Írta: Anonymous
Legolas,amint egy mosolyt próbál legyűrni :) <br> <br> www.full-bloom.net/images/screencaps/quest/2.jpg

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18712 Írta: Anonymous
www.full-bloom.net/images/screen ... bhd/25.jpg <br> <br> Ez a homály kép olyan jóóó...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18711 Írta: Anonymous
www.full-bloom.net/images/screen ... bhd/16.jpg <br> <br> Orlando éppen fekvőtámaszt próbál nyomni. (BHD) :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18710 Írta: Anonymous
Dae-elena: szegény! Sajnálom, hogy ilyen rosszat álmodtál. Szipp-szipp :( ( *Virtuális vállonveregetés és vigasztalás<br> Ne légy szomorú! Gondolj Legolasra! :) -Rayan is folyton ezt teszi, és elmúlik minden gondja-baja :) <br> <br> Morgana! Tök jó a sztorid :) ) Szegény kis Elijah...A legjobb csajok támadják le, igazi világsztár lett, 18 mennyei hónapot töltött ÚZ-on, életreszóló barátságokat kötött...De rossz lehet nekije! 8)<br> <br> Más: Jól vettem észre, hogy a tokiói sajtótájékoztatón Elijah kockás ingben volt?? Rá is ragadt valami az Orli-styleból. Mint pl. itt:<br> www.full-bloom.net/images/redcar ... don/22.jpg <br> Hiába, Orli mindenkit lehengerel :D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18709 Írta: Anonymous
Jaj istenem, nem bírom tovább!! Az apám állandóan üvöltözik velem, anyám folyton hülyeségnek nevezi az álmaimat és a céljaimat!!! Ma éjjel pedig volt egy szar álmom is: álltam egy tisztáson, Legolas pedig ott feküdt a közepén és aludt, körülötte pedig a Gyűrű Szövetségének többi tagja, ők is aludtak. Aztán egyszer csak mergjelent mellettem Szauron, az apám hangján beszélt! és azt mondta, öljem meg Legolast. Adott is egy kést... és én megtettem! Egyenenst a szívébe szúrtam, és akkor kinyíltak azok a drága kék szemei és kinyújtotta felém a kezét!!Szauron valamit mondott, csak annyit tudtam belőle kivenni, hogy Lomithielnek nevezett (az a tündenév, amit nekem a barrowdowns köpött ki), és elinult velem a másik irányba. És akkor őbelé is belé szúrtam a kést, és meghalt. Visszamentem Legolashoz, aki megint kinyújtotta felém a karját, én megfogtam a kezét, amíg meg nem halt ő is. Akkor felébredtem és reggelig bőgtem, mint egy kisóvodás. :,,(((<br> Bocsánat a kifakadásért, ezt az üzit nyugodtan ki lehet törölni, csak valahova már ki akartam önteni a lelkemet. :( (<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18708 Írta: Anonymous
Jó tudni, hogy nem én vagyok az egyetlen hülye aki halálosan bele tud szeretni egy mesefigurába. :) )))<br> <br> Hogy honnan szedték ezt a srácot, és miért nem rohangásznak ilyenek az utcán...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18707 Írta: Anonymous
Most elég sok off topicot fogok ide írni, de talán nem árt meg.<br> <br> Először is olvasgattam ma egy régebbi Nők Lapját, amiben Livvel és Elijahval volt interjú. Néhány részlet:<br> Liv: ...Normális esetben, amikor az otthonomtól távol forgatok, azért könnyű, mert látom a végét. Másfél év azonban az örökkévalóság. (Morgana: Sokat adtam volna azért a másfél évért...) A stábban dolgozó srácok (M.: Na vajon kik?... :) ) könnyen összehaverkodtak, de én kikönyörögtam, hogy amikor éppen nem kellek, hadd menjek haza, így aztán az életem felét repülőn töltöttem az elmúlt másfél évben. (M.: Óóóóó, a szegény szerencsétlen!)<br> <br> K.: Céloztál rá, hogy főleg fiatal férfiak voltak a stábban. Elfiusítottak?<br> Liv: Azért lányok is akadtak. Szünnapokon hülyéskedtünk. A fiúk aranyosak voltak, úgy bántak velem, mint egy hercegnővel. Tisztelettel, szeretettel, udvariasan. (M.: És annyi eszed volt, hogy elkönyörögd magad?! Ha tudnád, hány lány... No jó, méltóságomon aluli volna, ha ezt a mondatot befejezném... :) )<br> <br> Elijah:<br> A Gyűrűk Ura bemutatója óta - néhány hete - Elijah Wood végérvényesen világsztár lett. nemcsak nekünk, neki is új ez az érzés. <br> 'Megyek, mendegélek' -sztorizik. 'Egyszer csak szembe jön velem egy bombázó. Tényleg eszméletlenül szép nő. Különös fény villan a szemében, amikor meglát és ettől én is úgy érzem, hogy ő lehet az igazi. Erre odajön, se szó, se beszéd, el kezd csókolgatni. Hát nem csoda, hogy ilyenkor elmenekülök.' <br> Tudom, ez nagyon nem idevág, de olyan aranyos. :) <br> <br> A japán képekhez annyit, hogy vajon tisztában van az a japán nő azzal, hogy hányan elepednek, hogy csak egyszer legyen O. hozzájuk ilyen közel, csak egyszer nézzen rájuk ilyen csintalan mosollyal?!... Brühühü Ez már tényleg kórossá kezd válni. :( (((((((<br> De csakazértis NAGYON JÓL ÁLL NEKI A KOCKÁS ING, és még mindig meghalok attól, ahogy a nyelvét olyan picit kidugja néha. :) )))))))))))<br> Na, ennyit a méltóságról...<br> <br> Nemsokára befejezem A babót. Hát tudjátok, nem vagyok elragadtatva a kedves apukától... Nem csoda, hogy Legolasunk olyan sietve csatlakozott a társasághoz. Talán nekem sem lett volna kedvem hazamenni. :) Ezt a Szobotkát meg le kéne lőni. Vagy ilyenkro szokás mondani, ugye, hogy kár a golyóért, kötelet neki. De előbb még elküldjük a manóihoz vendégségbe... Hogy lehet így lefordítani valamit?!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18706 Írta: Anonymous
Valószínűleg kihalt, és csak a filmekben/könyvekben maradt meg.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18705 Írta: Anonymous
Persze manapság nincsenek iylenek, bár persze ő nem is ember...<br> Sajna a mai világból kihalt minden effajta önzetlenség, vagg csak nagyon jól rejtőzik...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18704 Írta: Anonymous
Rayan: Ez a teszt nem a www.barrowdowns.com-on volt?<br> Egyébként nagyon jó ez a szöveg. Legolas (a filmben is) igazi tünde, a bölcsessége és a harcmodora alapján. De a sorsa halhatatlansága ellenére megható, hisz ahogy Galadriel is mondja:

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18703 Írta: Anonymous
Off: Vic, gyere a chat-re!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18702 Írta: Anonymous
Ugye nézitek folyamatosan a <br> nsyncwebguide.com/legolas/news20 ... 2002b.html <br> oldalt (tokiói sajtótáj.)?<br> Újabb és újabb fotók jelennek meg a lapon, most már vagy 50 képet raktak be...<br> Nekem speciel Orli itt tetszik a legjobban:<br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/japan29.jpg> mosolyog

de ez is jó :)

meg itt is...

Szerintem ez az ing tényleg baromi jól néz ki - kockás ide vagy kockás oda. A színe is és a mintája is... nagyon jól áll neki, nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18701 Írta: Anonymous
Viszont csináltam valami tesztet, (amolyan rakjunkösszeegykészszövegethülyeszavakkal stílusút) sajnos csak angolul élvezhető :( <br> <br> Awake! Fear! Fire! Foes! Awake! <br> <br> The night deepened. There came the soft sound of birds led with stealth along the lane. Outside the gate they flied, and 9 green figures entered, like shades of night creeping across the ground. One went to the bathroom, one to the corner of the house on either side; and there they moved, as still as the shadows of woods, while night went on. The house and the quiet trees seemed to be waiting breathlessly. <br> <br> There was a faint stir in the leaves, and a cat sang far away. The cold hour before dawn was passing. The figure by the bathroom bowed. In the dark without moon or stars a drawn Legolas gleamed, is if a chill light had been unsheathed. There was a blow, soft but heavy, and the bathroom shuddered. <br> <br> 'Open in the name of Mirkwood!' said a voice thin and elegant. <br> <br> At a second blow the bathroom yielded and fell back, with timbers burst and lock broken. The green figures passed fast in. <br> :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18700 Írta: Anonymous
Szóval. Minthogy nincs igény a naplóra, hát nem teszem be :) ))<br> <br> Vic egyszerűen Istennő, Olórin meg Minden Tudás Atyja! Köszi, hogy vagytok!! :) ) <br> <br> Álmodtam ám arról a lányról...Elóndrának hívták, és féltünde volt. Hosszú , barna, hullámos haj, barna szemek. Álmomban mint Sötét-tünde és tünde hercegnő jelent meg.- Az anyja tünde, apja pedig ember volt. Úgy emléxem, Elros nevelte föl.<br> <br> Még egy ilyen botrányos álmot.. De tényleg megálmodtam, még a nevét is :) <br> ___<br> Orli nemcsak úgy néz ki, és úgy duruzsol a füledbe, mint egy angyal, ő az is. ;) <br> <br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.598 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére