Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18637 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Meg is osztod velünk Kószácska?<br> :-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18638 Írta: Anonymous
volt a Szil.-ben egy tünde lány, akinek két szerelme volt, az egyik ráadásul ember<br> <br> Finduilas, azt hiszem<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18639 Írta: Anonymous
minden tünde elsőszülött, nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18635 Írta: Anonymous
Szerintem az ő, mivel Gandalf mondja Frodónak, hogy ő az elsőszülöttek egyike.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18636 Írta: Anonymous
Találtam egy tökjó honlapot, aminek a galériájában azért lehet találni olyan képeket Orliról, amiket máshol én még nem láttam:-)<br> <a href=http://www.full-bloom.net/images/magazines.html ekem az Elves live! felirat tetszett a legjobban, csak úgy virit a feje felett

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18634 Írta: Anonymous
Van itt egy kérdés, amiben teljesen megkavarodtam, hála a Gyűrű keresésének. <br> Akkor a bakacsinerdeiek most sindák vagy mi? Hogyan viszonyulnak egymáshoz a sindák és az erdőtündék. Ők ua. tünde alfaj, vagy az erdőtündék inkább telerek. Vagy talán avarok? <br> És melyik nyelvet beszélik? Van szó a sindáról, a sinda egy dialektusáról és egy önálló erdőtünde-nyelvről. Mi az igazság? Milyen nyelven beszél Legolas?<br> Szakértők, segítsetek. Teljesen meg vagyok zavarodva.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18633 Írta: Anonymous
Szóval akkor engedelmetekkel egy kis Glorfindel ... <br> Ő ugyebár nolda herceg és Elrondnál vendégeskedik, amikor Frodóék megérkeznek, és minden ellenkező híresztelés ellenére Ő megy kis eléjük és az ő lova, Asfaloth viszi Frodót Völgyzugolyba. <br> A Szilben, a Quenta Silmarillionban tűnik fel még valahol egy Glorfindel nevű tünde, nem valahogy nem vagyok biztos benne, hogy ő ua. Glorfindel. <br> Tud nekem valaki mondani valami biztosat az ő múltjával kapcsolatban? <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18632 Írta: Anonymous
Te atya úr isten! Ezek a Tokiós képek. Muszáj volt a nyomtatóhoz nyúlnom. Na látom előre ma se fogok tanulni. Gondolataim messze járnak Tokió felé...Mi is az az elvágyódás?<br> Még a komoly barátságokhoz:Én lassan 2 éve élek együtt a 3 barátnőmmel, egy szobában , mert kóteros vagyok. Előtte meg két évig egy szinten éltünk. szóval én el tudom képzelni milyen jóban lehetnek, mert például az egyikőjük most síel, már egy hete és nagyon hiányzik, pont szalagavatóra fog visszaérni. Na azt a bulit még ők is megirigyelnék tőlünk. Az tuti. Nagyon nagy lesz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18630 Írta: Anonymous
Egyébként hogy kell belinkeli egy képet? Vannak még a táramban!!!! Ti is szeretnétek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18631 Írta: Anonymous
Vic:Ittvagyok,nemveszett el a királyotok. :-) <br> Csak kicsit elkószáltam ami érthető is,de mostmár hallani fogtok rólam!:-)<br> Látom Legolas még mindig a topon van!:-)Már nemártana picit körülnézni GYU ügyben,mert mostanában kicsit elkalandoztam,ésbekell pótolnom .<br> Morganat is üdv!:-)<br> Még mindig ha visszagondolok rátok,mosolygok magamban. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18629 Írta: Anonymous
hem.passagen.se/wizard_of_illusi ... ac/ob.html Nagyon szép képek!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18628 Írta: Anonymous
Na helló, végre sikerült felébrednem-hittem naívan, de meglátva ezt a sok Legolasos képet( hála és köszönet csokra száll felétek)úgy érzem ismét álmodom, pedig még csak most kezdtem el megnézni a mai termést!<br> Jóhír: jövő héten begépelem a bazaaros interjút. El a kezekkel róla!Ugye azt még senki? Észah:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18627 Írta: Anonymous
Egy kis off<br> ÉSzAH nézz be kérlek a chat terembe.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18626 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Morgana azt mondta nekem, hogy minden mehet a topicon, ami tündékkel kapcsolatos - de a HANGSÚLY maradjon mindig LEGOLAS-on. Úgyhogy egy kis Glorfindel jöhet :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18625 Írta: Anonymous
Erről viszont P.J nem így gondolkodik. Már amennyire meg tudtam ítélni az Arwen - Glorfindel cseréről a GySz-ben.<br> Igaz Arwen azért - hogy is mondjam- jobban tetszik.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18623 Írta: Anonymous
Bizony Vic, szerintem érdemes lenne ezügyben körmére nézni a férfiembernek otthon. Ööö ... akarom mondani férfitündének. :-) )) <br> Egyébként tényleg tetszik az elgondolás, de valahogy úgy érzem, hogy Legolas elég fiatal. Simán belefér az ő tünde-korába az, hogy MÉG nem találta meg a párját. Attól még lehet bölcs és átláthatja, hogy minden elmúlik körülötte, amit megtalálta az elveszítheti, amit elveszített, azt újra megtalálhatja ... <br> Bár én már nem tudom, hogy mit is gondoljak a tündék érzelmi beállítottságáról. A Szil teljesen összezavarta a kialakult kis képemet. Korábban meg voltam róla győződve, hogy egy tünde eónokon keresztük vár a PÁRJÁRA, az egyetlenre, aki társa lesz egész végtelen életében és ebből a szempontból pár száz, vagy akár pár ezer év igazán nem idő. Éppen ezért Legolas még semmivel sem lenne elkésve, ha még mindig keresné azt társat. Én azt hiszem nem lenne benne már ennyi szenvedély - mert van benne, abban ahogy él, ahogy harcol, ahogy az egész Gyűrű-kérdéshez hozzááll - ha már elvesztette volna azt, aki a lénye felét jelentette. Akkor már régen el akart volna hajózni Valinorba. Keserűbb lenne. Mert akárhogy is, a tündének szerintem csak EGY társa van. Ez még azoknál is igaz, akikről a Szilben olvasunk. Lehet, hogy elítélendők az eszközeik, de csak EGYET szeretnek, az elvesztésébe úgy érzik belehalnának (ld. Eol), és félig halottak, amíg nem az övék (ha már megismerték). <br> <br> Egyébként a tündék igenis szenvedélyesek. Egyetlen lény sem lehet ennyire csodálatos szenvedély nélkül. Ez persze nem csak a szerelemre értendő. Bármilyen szenvedély lehet. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18624 Írta: Anonymous
Nagyon off lenne itt Glorfindelről beszélni? Engem ő is nagyon érdekelne, nagyon szimpi karakter. Végülis ő is tünde. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18622 Írta: Anonymous
Rayan: nagyon szépen köszönjük a a naplót, de nem szükséges ide betenni, mert a humor topicban már halálra röhögtük magunkat rajta :) )))<br> <br> Amit Legolas elvesztett szerelméről írtál, nagyon szép, egyáltalán nem ragadtattad el magad. :) Ha végre hazamegyek, feltétlenül megkérdezem Őt is a dologról :) ))<br> <br> Tolkien-t feltétlenül meghallgatom, köszi a címet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18621 Írta: Anonymous
Holnap felteszem Legolas Naplóját fordításban. Amolyan Adrian Mole és Bridget Jones szintű, szóval nagggyon fanatikus rajongók inkább ne olvassák el, mert kiakasztó lehet! :D D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18620 Írta: Anonymous
Megyek, mert holnap töridogát írunk. Vic: nagyon jók a képeid! :) <br> <br> És mondd meg a férjednek, hogy csodálatosan selymes haja van! :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18619 Írta: Anonymous
www.freeweb.hu/samgamgee/tolkien2.mp3 <br> <br> Tolkien tündéül dumál. Érdemes meghallgatni!<br> <br> Pizsiben? Minek az alváshoz pizsi? :) El tudok képzelni egy szenvedélyes tündét. Mint pl. Legolast :) Mert lehet, hogy hülyeségeket beszélek, de szinte biztos, hogy volt egy nagy szerelme. Szerintem Tolkien utal is rá, nem is egyszer...Pl. mikor Legolas arról mesél, hogy a sors a Rátalálni és Elveszíteni alapon működik. (Javítsatok ki, ha tévedek.)<br> <br> Szóval szerintem ő is volt már igazán szerelmes, csak elveszítette a lányt. Aztán, ahogy az évek teltek, egyre bölcsebb és bölcsebb lett -ezért szeretjük olyannyira :) -, és most nem a szerelem áll nála a középpontban. Az évek teltek... de azért a tűz még mindig ott lángol a szemében... :) ))<br> <br> Bocs, ha elragadtattam magam. ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18618 Írta: Anonymous
Állati,csak kár hogy nálam gyatrán hallatszik!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18617 Írta: Anonymous
vagy már megint hülyeséget mondok...?<br> Egyénként tisztára olyan a hangja, mint az egyik osztálytársamnak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18616 Írta: Anonymous
A tündék nem is vadulnak semmire. Egy tünde és a szenvedély, na ne.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18615 Írta: Anonymous
Azta!!! Mintha tündéül mondaná. Olyan lágyan ejti a hangokat. Bár a tündék pörgetik az r-t. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18614 Írta: Anonymous
ÉSzAH: :) ))))<br> <br> Most pedig jutalmul mindenki <B> meghallgathatja Orlando Bloomot, amint bemutatkozik </B><br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/intro.mp3> klikk ide, de ugye füllhallgató van rajtad?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18613 Írta: Anonymous
Ti itt nagyon brutálisak vagytok, csajok! :-) Könyörgöm! Urak is vannak a társaságban, mit gondolhatnak rólunk? (Na? Mit gondoltok???) :- )))<br> Legolas pizsiben (Vic szerint anélkül), klónozva ... hmmm ... <br> Vic, komolyan, meg tudnál válni a kedvesed egy hajszálától? Nem mondod komolyan! :-) <br> Dae-elena, én azért a helyedben valami másra biztatnám, nem arra, hogy lőjön le. Akkor már inkább énekeljen. :-) Ha már jobb nem jut eszünkbe, de szerintem jut. :-) <br> Na de itt hagyjuk abba, mert a fiúk totál ki fognak bukni. <br> Vegyük vissza a megközelíthetetlenség álarcát és bízzunk benne, hogy a tündék is a nehéz prédára vadulnak. :-) <br> Hórusz szerelmére, ÉSzAH, ez nem is te írtad. <br> NEM-ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18612 Írta: Anonymous
Bocsánat, Vic... de mi a csudát csináljak, ha ez a vacak nem akar csatlakozni!!! Miért nem vagyok otthon...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18611 Írta: Anonymous
OFF TOPIC: Dae-elena, Dwin: ez itt nem chat... kérlek Benneteket... Legolasról és tündékről itt akármiről dumcsizhatunk, de a chat az máshol van... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18610 Írta: Anonymous
Kösszönöm. :) Miért nem akar nekem ez a nyavalyás csatlakozni a csethez? Mindnet átállítottam, kockáztatva, hogy a számtechtanár, megint lecsapja a biztosítékot...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.666 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére