Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18579 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF: Anna, nem muszáj ráklikkelni senkinek sem a nevére. Elég, ha az egeret odaviszed a nevére, és alul a start menü fölött lehet látni az illető e-mailcímét. :) ) Próbáld ki pl. nálam. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18578 Írta: Anonymous
Én megértem Vicet, velem is hasonló a helyzet.Tényleg iszonyú erős kapocs kötheti össze a színészeket másfél év együttélés után, jóban és rosszban.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18577 Írta: Anonymous
Ha 18 hónapot nem is, de vannak olyan hímneműek, akik mintha a testvéreim lennének. Igaz az inkább egy harcos testvéri szövetség. <br> Párukkal a nyáron tűztestvérek is lettünk.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18576 Írta: Anonymous
OFF: Dwin: én nagyon sokat bulizok, és nagyon sok barátom/barátnőm van. Hidd el nekem. De az övéké szerintem már egészen más tészta. Én még egyetlen barátnőmmel sem voltam 18 hónapot együtt éjjel-nappal. Nem tudom, hogy Neked van-e ilyen barátod (nem a barátnődre céloztam, hanem barátra, azonos nemű emberre...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18575 Írta: Anonymous
Bocs Vic, de nekem úgy nem megy.Nincs megfelelő levelező program telepítve, ezt írja ki a gép, ha ráklikkelek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18574 Írta: Anonymous
Vic: Nem hiányoznak neked IGAZI barátok? Nem szeretnél néha kicsit többet bulizni és magaddal többet foglalkozni? (Tudom. Munka,de akkor is. Az lehet, hogy segítene.)<br> Dr. Dwin<br> :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18573 Írta: Anonymous
húúúúúú Gandalf!!!én majd szörnyethaltam a kép láttán.le vagyok sújtva.brühühü!!SZUPER LENNE AZ ÖTLET VALÓRA VÁLÁSA,ÁLMODOZÓ!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18572 Írta: Anonymous
OFF TOPIC: Anna: <br> Morgana e-mail címét a nevére klikkelve is megtalálod egy kicsit lejjebb :) ) Egyébként annasandor@hotmail.com

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18571 Írta: Anonymous
Hát, nagyon jó lenne!De túl pici ez az ország...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18570 Írta: Anonymous
Szerintetek esélytelen lenne valahogy megszervezni, hogy a következő bemutatón meghívják a főszereplőket?? Meg kellene környékezni a forgalmazót. De lehet hogy én csak Álmodozom, nevemhez híven!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18569 Írta: Anonymous
Vic, tudom, hogy ez nem chates topic, de nem tudod véletlenül Morgana email címét?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18568 Írta: Anonymous
aragorn: hát, elég sokan, legalábbis ezen a topicon. Bővebbet a Nyelvek és beszédek topicban találsz a témával kapcsolatban.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18567 Írta: Anonymous
Ki tanul tündéül?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18566 Írta: Anonymous
Jaj, hacsak egy estét együtt bulizhatnánk a fiúkkal!Belegondoltatok?Iszonyú jó lenne...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18565 Írta: Anonymous
Ma sikerült rávennem egyik barátnőmet arra, hogy megnézze a GyU-t.Jobb későn, mint soha.Azt kérdezte, van-e a filmben jóképű srác, mondtam neki, ajaj, miazhogy!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18564 Írta: Anonymous
Vic Te tényleg egy igazi tündér vagy! Hogy tudod ilyen gyorsan kiszúrni az új képeket?! ;-) Olyan jó lenne most Tokyoban lenni! Én is irigykedem.. Megértelek! Megszakad a szívem. :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18563 Írta: Anonymous
Végre letöltötte a gépem azokat a hétvégén amatőr felvétellel készült videókat, amin P. Jacksont lehet látni, amint a helm-szurdoki csatához veszik fel a dübörgést és az orkok fekete beszédét egy Wellingtoni stadionban 20.000 helybéli segédletével - annyian ordítottak egyszerre, míg a Weta szakemberei felvették a hangokat. Isteni jók, de komolyan. Úgy dübörgött a stadion, hogy már előre várom, hogyan fogja fogadni Legolas és Gimli teljes páncélzatban az ork sereget. :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18562 Írta: Anonymous
És ráadásul az egészre még ők is rátesznek egyet a lapáttal :) ), hogy minden egyes interjúban megemlítik, mennyire imádták a forgatást, mennyire örülnek, hogy újra láthatják egymást, és milyen erős a Szövetségük. És biztos, hogy senki sem lódít közülük, mert elég a mosolygós/ölelgetős/hülyülős képeket látni, és nyilvánvaló, hogy mennyire remek ''banda'' az övék (azt most szándékosan nem írtam ide, hogy Liv lány létére teljesen kilóg innen, mert ez csak a fiúkról szól)<br> Imádom ezeket a képeket, imádom ezeket az interjúkat és annyira, de annyira örülök annak, hogy ők ilyen remekül elvoltak és elvannak, de... miért nem természetes dolog az, hogy minden ember a Földön ennyire jó, igaz és tartós barátságokat tud kötni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18561 Írta: Anonymous
Dwin: azzal nincs semmi baj, tudom, hogy baromi sokat dolgoztak érte, de ne felejtsük el, hogy ilyen szoros barátságok - mint amilyen az övék lett Új-Zélandon - az ember életében legfeljebb egyszer köttetnek, vagy még akkor sem. <br> Sajnálni persze, én sem sajnálom tőlük a sikert, SŐT, csak valahogyan.... nem tudom megmagyarázni, de olyan irigykedés-félét érzek, hogy mennyire jó csapat lehet az övék. <br> A barátságukról és a Szövetségükről beszélek, nem arról, hogy sikeresek lettek. Ez természetes és baromira örülök neki - én örülök neki a legjobban :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18560 Írta: Anonymous
Megdolgoztak érte. Én nem sajnálom tőlük.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18559 Írta: Anonymous
Dwin: az előbbi a Te előbbi linkedre szólt 10.42 óra :) <br> <br> Én még mindig ezen a sajtókonferencián rágódok, mit tegyek, ha egyszer legszívesebben most én is Tokióban lennék.... Nem tudom, rátok nem tör ilyenkor valami megmagyarázhatatlan féltékenységi roham, hogy ők milyen baromi jól ellehettek végig azon a repülőúton? Aztán most 3 napig ott ''dorbézolnak'' Japánban, megnézik az országot, ma este lesz a premier, gondolom hatalmas party utána... mi pedig a képeket vadásszuk róluk... Ez olyan szörnyű, nem gondoljátok? Vagy csak én látom ezt így?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18558 Írta: Anonymous
Azért a GW-os citadell figurák szerintem állati jók lettek.<br> Már lehet őket idehaza is kapni.<br> szerintem a wh szabályrendszere szerint lehet is velük játszani. Az meg nagyon jó.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18557 Írta: Anonymous
Dwin: ez nem semmi, de már láttam :) ) De vannak azért normális figurák is róluk, nem mindegyik ilyen béna. De azért valahol tényleg ciki ez az egész...<br> <br> Az előbbiekhez még annyit, hogy a képek még frissebbek, mint írtam, ugyanis a www.onering.net-en még csak ennyi anyag van róla: :) <br> <br> Elijah Wood, Liv Tyler, Orlando Bloom, and Dominic Monaghan landed in Narita Airport (Japan) yesterday morning. They are going to get interviewed on the 20th and will attend the premiere of LOTR on the 21st!!<br> <br> Eszerint a sajtókonf. képek még tegnapiak :) ) A repülőteres pedig 19-i. :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18556 Írta: Anonymous
Bocs. ígérem, hogymost már jó lesz.<a href=http://www.games-workshop.com/lotr/lotr.uk> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18555 Írta: Anonymous
Ide nézzetek be:<br> <br> <a herf=http://www.games-workshop.com/lotr/lotr.uk> Games workshop oldala

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18553 Írta: Anonymous
ÁÁÁ, pont a legjobb nem jött be:<br> <br> Orli: <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/japan4.jpg Japánban

Itt nagyon helyes szerintem... de tényleg.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18554 Írta: Anonymous
Most láttam egy két érdekességet:<br> egy fekete hajú ábrázolást Legolasról és egy 3 szemű trollt. Az utóbbi az akció figurák között volt látható. Azért nézzétek meg ti is. Hátha én láttam rosszul. Ja! Még valami: Szegény Arwenből nem igaz, hogy mit csináltak! :( = Igaz Livet igen nehéz utánozni...<a href=http://www.sideshowtoy.com/lotr_home.html> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18552 Írta: Anonymous
TEHÁT, JAPÁN, TOKYO: <br> Lord of the Rings press conference <br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/news02212002b.html> klikk ide még több képért

Tokyo, Orlando csoportkép 2.

Tokyo, Orlando csoportkép 3.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18551 Írta: Anonymous
OFF TOPIC: Dwin: azt írták már mások is, hogy nagyon jó az életrajz. :) Én tegnap A Gyűrű keresésébe ruháztam be, hogy legyen egy saját példányom :) ) Eddig csak könyvtárból szereztem be...<br> <br> Jaj, Orlando és Elijah és Liv és <br> rajongók! Itt egy kép, feltétlenül nézzétek meg! A fotó annyira friss, hogy még ropog a fogam alatt :) ) <br> A kép Tokyoban, Japánban készült, Narita Airport, 2002. február 18. <br> <br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/pictures/orlando117.jpg> klikk ide

Mindjárt adok még képeket róla :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18550 Írta: Anonymous
ja! Még valami: Az idézetet nem én szedtem ki bbelőle, hanem most olvasom a Carpenter féle Tolkien életrajzot és abban találtam.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.650 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére