Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18489 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én sokkal jobb neveket is ki tudnék taláni!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18488 Írta: Anonymous
Vic, itt vagy?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18487 Írta: Anonymous
a barrowdown-on:<br> tünde:Nurkúwen<br> hobbit:Tanta Muddyfoot from Needlehole<br> törp:Gralin Silvertears<br> ork:Azurk the Depraved

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18486 Írta: Anonymous
lásad alább a címeket.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18485 Írta: Anonymous
milyen nevek??én is akarok ilyeneket!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18484 Írta: Anonymous
Az én barrowdown-os neveim:<br> Tünde: Haeathrad(iel)<br> Törp: Lór Oakenleg<br> Hobbit: Adamanta Goodbody from Scary<br> Ork: Skaizog the Slaughterer<br> <br> A másik címen nem voltam túl szerencsés, ott a tünde nevem Porfilinde (az e-n két pont) lett, ez nekem nem tetszik. És még az ékezetekre sem foghatom, mert nincsenek ékezetek a nevemben. :-(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18483 Írta: Anonymous
A Nilweth tényle tök jól hangzik. Nekem vajon miért köp ki mindig ilyen hosszú neveket... De a Lómíthiel a legjobb, imádom!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18482 Írta: Anonymous
Dwin: én a chatre is mindig Nilweth-ként megyek fel, ez a barrowdown-os.<br> <br> A másik szerint pedig Celithrathien és Nebride vagyok (az e-n van két pont) annak függvényében, hogy ékezettel, vagy anélkül írom a nevem.<br> <br> Nekem speciel annyira tetszik a Nilweth, hogy a yahoo-s emil címem is az lett :) ) <br> De persze ezek csak a tünde nevek. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18481 Írta: Anonymous
Vic: Köszi. Ez nagyon aranyos.<br> A tiédet megtudhatnám? (Ha van)<br> Pen.:Szia, és légy jó.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18480 Írta: Anonymous
Penngaladiel: nagyon, de nagyon visszavárunk :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18478 Írta: Anonymous
Fájó szívvel el kell búcsúznom Tőletek egy időre. Sajnos túl nagy volt a januári internetforgalmam, és nagyon vissza kell fognom magam, különösen, hogy most, februárban is sokat neteztem, és ez elég gáz itt a munkahelyemen. Talán márciusban vissza tudok majd jönni néha.<br> <br> Addig is legyetek jók és szeressétek Legolast!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18479 Írta: Anonymous
Dwin: egyik jobb, mint a másik :) De én Dwinként nagyon-nagyon csíplek :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18477 Írta: Anonymous
Vic: Köszi.<br> Közzé is teszem neveimet, melyeket a barrowdowns-on kaptam:<br> <br> Tünde nevem: Imbetathra <br> Ork nevem: Gorwúrz the Mucous <br> Törp nevem: Náin Orcholder <br> Hobbit nevem: Bingo from Oatbarton<br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18476 Írta: Anonymous
Dwin: <br> Az egyik névgenerátor címe:<br> www.thelordoftherings.co.uk/cgi- ... dnames.cgi <br> <br> A másiké:<br> www.barrowdowns.com <br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18475 Írta: Anonymous
ÉSZAH:<br> A merp szerint tényleg különbözőek a testalkataik. A noldák a legvaskosabbak, aztán a sindák, majd az avarok. Ők mondhatni véznák. <br> Dae-elena: Ez, amiről beszéltek valami tünde névgenerátor? Ha igen, akkor hol lehet elérni, használni?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18474 Írta: Anonymous
Na, akkor majd elkezdek figyelni. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18473 Írta: Anonymous
Jó kérdéseid vannak! Ötször láttam, de az órát soha nem néztem. De ha az időérzékem nem csap be, kb. 60-70dik perc környékén.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18472 Írta: Anonymous
Egy kicsit átrakodgattam a a neveket. Magyar szórenddel Airetalathiel jött ki. :) <br> <br> Pénteken megyek végre- valahára megnézni a filmet!!!! Hányadik perc táján bukkan fel először Legolas??<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18471 Írta: Anonymous
Nekem a barrow-on Neffalaswen jött ki. A Lómithiel jobban tetszik. Majd megpróbálom kideríteni, mit jelent.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18470 Írta: Anonymous
Szerintem a tündék testalkatát illetően ugyanúgy nem érdemes általánosítani, mint a jellemükkel kapcsolatban. Az tény, hogy eleve genetikailag szerencsésebbek (Galadrielnek biztosan nem kell olyan emberpróbáló gyakorlatokat végeznie, mint nekem, hogy valahogy kordában tartsa a feneke méretét), de szerintem náluk is annyi alak, ahány tünde. Még csak magasnak sem mindegyik magas, ha jól értem a Gyűrű Keresése c. könyvben leírtakat. Legalábbis nem egyformán magasak mind. Naná, hogy mi idealizáljuk őket! De Tolkien leírása minden alapot meg is ad nekünk ehhez. Szegénynek fogalma sem volt róla, hogy egyszer a tündéi azért lesznek ennyire vonzóak - a szó külcsín értelmében - mert halála után pár évvel lesz egy eszement korszak, amikor nem ember, aki több, mint 40 kiló vagy nem színtiszta izom. :-) <br> Ha a tündék elméjének pallérozottséga vagy testének kimunkáltsága szóba kerül nekem mindig az jut eszembe: Van rá idejük!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18469 Írta: Anonymous
Penngaladiel, szerintem ez az egész csak igen kis mértékben múlik azon, hogy mi az igazi neved. :-) Valahogy a magánhangzók és mássalhangzók aránya alapján ad ki egy tünde nevet. Szerintem. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18468 Írta: Anonymous
Nos, tudom, hogy ennek egy másik topicban lenne a helye, oda is betettem már hivatkozásként, de szeretném ide is beírni. <br> TEHÁT, OFF TOPIC: <br> Az alábbi információk egyenesen Peter Jackson szájából hangzottak el egy Los Angeles-i könyvesboltban, ahol dedikált a rajongóknak:<br> <br> A Két Torony trailere március közepére várható, és valóban a Gyűrű Szövetsége végén lesz látható, Frodó és Samu jelenete után. A trailer egyébként 3 perc 30 másodperc.<br> A Gyűrű Szövetsége újabb verziója már meg van vágva, ez 30 perccel (!!! csak!!!) lesz hosszabb. Tartalmazza Aragorn és Boromir jelenetét, illetve Galadriel ajándékozását. És természetesen benne lesz Legolas és Gimli, tehát a tünde-törp kapcsolat is (:))))))))<br> Júniusban Elijah és Sean Astin szereplésével még felvesznek néhány részt Gollammal.<br> A Király visszatér c. film elején pedig majd láthatjuk Narsilt hogyan kovácsolják újra. <br> <br> Angolul a szöveget <a href=http://www.aintitcoolnews.com/display.cgi?id=11537> itt és itt találod, ha valamit rosszul fordítottam, nyugodtan javítsátok ki.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18467 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Ha ékezetek nélkül írtam be a nevem, nekem is Eleclya jött ki... ezt hogy csinálják? Vagy esetleg névrokonok vagyunk :) ? Ékezettel pedig Caradien jött ki, ami nem hangzik rosszul, de azért maradok a Penngaladielnél, az fennköltebb :) )))))) Ezt egyébként a www.barrowdowns.com -on generáltam.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18466 Írta: Anonymous
<B> MINDENKI FIGYELEM, AKI GYU-VAL JÁTSZANI ÉS KÖNYVEKET NYERNI SZERETNE: <br> www.uhu.hu <br> </B><br> Ezt a szöveget onnan másoltam ki: <br> Eljött a várva várt február 20-a, s elindul az UHU harmadik nagyszabású játéka. Aki részt vett már a Harry Péter Budapesten vagy a Betűmilliomos játékon, annak nem lesz különösen meglepő, mennyi akadállyal kell megküzdenie annak, aki most a Gyűrűk Tudora címet szeretné elnyerni.<br> Új játékosaink is bátran készüljenek fel a nagy csatára. Amit ehhez a játékhoz feltétlen ismerni kell, az J.R.R. Tolkien: A Gyűrűk Ura című trilógiája. Ami ezen kívül feltétlen szükséges a játékhoz: jó emlékezőtehetség vagy erős olvasási vágy, jó humor, kreativitás és kitartás a hosszú csatában.<br> Ha szívesen indulna a játékon, de még nem olvasta el a regényt, ne csüggedjen, a játék elején együtt kezdjük olvasni a regényt, hétről-hétre haladunk, s a kérdések szépen sorban követik a csodás hobbit-tünde-törp kalandokat. S mivel, mint eddig mindig, most is végig javíthat a tesztlapján, így ha csak a játék közepére válik Gyűrű Tudorrá, ugyanúgy megnyerheti játékunkat, mint ha már most ismerné a művet.<br> S persze nem maradnak el a nyeremények sem. Sok millió betűt ígérünk, mint eddig, lesznek első, második és harmadik helyezettek, de ahogy előző játékainkban, most is bizonyára bőven lesz okunk rá, hogy külön díjakat osszunk ki. Eddig is számos meglepetéssel szolgáltak játékosaink, ki ebben, ki abban tűnt ki, s így a különdíjak sem maradhattak el.<br> Hobbitjaink, tündék és törpök, jó játékot kívánunk!<br> <br> Játékra fel, ha minden igaz, az első adag kérdés mára várható a honlapon.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18465 Írta: Anonymous
Dae-elena: Legolas testéről órákat tudnák mesélni, de az már nem lenne topicképes... :) ))<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18464 Írta: Anonymous
LÓMITHIEL.<br> Jól jegyezzétek meg e nevet: vezetőtöknek neve ez, melyet épp most köpött ki a névgenerátor. :-) )<br> A szerelemhez visszatérve: szerintem az arrafelé is éppen úgy működik, mint itt. Megmagyarázhatatlanul. :) <br> <br> One chance sight, his arrival; /first I've seen him, he was a gravel;/ for second sight, he was a star.<br> <br> Egyébként a tündéknél nem úgy van, hogy bár karcsúak, kecsesek, meg minden, de ezzel együtt izmosak is? Van olyan tetsalkat, hogy látszólag pálcika a szentem, ruha nélkül meg Schwarzenegger. :) Richard Chamberlain is ilyen volt hőskorában.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18463 Írta: Anonymous
Kedves Rayan! <br> Ha tényleg volt energiád végigolvasni az összes oldalát a Legolasos topicnak, azért valóban taps jár *vastaps* :) )))<br> <br> Az Öt Sereg Csatájánál mi is egy kicsit összekevertük a dolgokat, ugyanis az nem egyenlő az Utolsó Szövetség csatájával Szauron ellen, hanem az A Babóban volt, tehát Legolas simán részt vehetett benne.<br> Milyen szöveget mond Orli tündéül?<br> Ezt? :Govannas vin gwennen le, Haldír o Lórien.<br> Én még mindig nem tudtam letölteni...<br> Azt pedig, hogy nem Faramir szerepét kapta meg, nem rajta múlott, hanem a rendezőn :) Tehát P. Jacksont is megilleti a vastaps :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18462 Írta: Anonymous
Szép jó reggelt mindenkinek!<br> Én pedig Elrond fiaihoz találtam egy kis adalékot, de ez igencsak idetartozik, mert Legolas papájáról is szó van benne. Tehát, GYU Függelék, A Nagy Esztendők:<br> <br> ’’Északon is pusztított a háború és a gonoszság. Az ellenség betört Thranduil országába, nagy csata volt a fák alatt, és sok mindent elemésztett a tűz, de végül Thranduil győzött. A tündék újesztendejének napján pedig Celeborn és Thranduil találkozott az erdőben, és átkeresztelték Bakacsint Eryn Lasgalen-nek, Zöld Lombok erdejének. Thranduil megtartotta országául a teljes északi részt, egészen a hegyekig, melyek az erdőből emelkednek, Celeborn pedig a szorostól délre elterülő erdőt válaszotta, és elnevezte Kelet-Lóriennek; a közbülső nagy erdőséget beornfiaknak és a fanyűvőknek adták. <B>De néhány esztendővel azután, hogy Galadriel a Szürkerévbe távozott, Celeborn belefáradt az országlásba és elment Imladrisba Elrond fiaihoz. </B>A Zölderdőben háborítatlanul megmaradtak az erdőtündék, de Lórienben a régi népnek csak a maradéka tengődött szomorún, és Caras Galadhonban megszűnt a fényesség meg az énekszó.’’ <br> <br> Az északon dúló csatákat egyébként Legolas is megérezte. Idézet a harmadik könyvből:<br> ’’Gimli: Miért ne kívánnánk hát mi is, hogy jöjjenek néhányan a mieink közül, Legolas?<br> Legolas megállt a kapu előtt, csillogó szemét északra és keletre fordította, szép arca gondterhelt volt: - Nem hiszem, hogy bárki is eljönne közülünk – mondta – Nem kell lóra ülniük, hogy háborúba menjenek, a háború ment el az ő földjükre.’’<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18461 Írta: Anonymous
Minél magasabb, annál jobb... Én 184 vagyok... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18460 Írta: Anonymous
Még nem ismerek itten senkit, de mindenkivel egyetérteni tudok csak abban, hogy ez az Orlando srác nagyon el van találva Legolas szerepére! Még mozgása is! Na jó. Fejet hajtok: rajongó lennék én is, vagy mi...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.956 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére