-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Legolas (Orlando Bloom)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18609
Írta: Anonymous
Dae: Megkaptam. köszi, de még nem tudtam elolvasni. Ha minden igaz a 7-végén kinyomtatom és akkor normálisan el tudom olvasni. <br>
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18607
Még mindig úgy vagyok, mint azelőtt...a filmben, maszkkal, Legolas a legjobb; a magánéletben ő nuku,Szarumán a legjobb.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18606
Jaj, csajok, ÉSzAH szavaival élve, hol marad a női méltóság???
) <br> Mert az enyém már valahol a béka.... alatt... Ne írjatok ilyesmit, mert a kollegáim nem tudják, mitől röhögök itt ennyire... nekem pedig dolgoznom kellene...
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18605
Milyen fura ezen a képen, de jól áll neki.<a href=http://samgamgee.freeweb.hu/lotrkepek.html> klikk ide
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18604
ha már egyszer meghalunk,haljunk szép halált!szépet!igazad van Dee-elena
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18603
csak én nem bírom jól írni a nevét... lőj le, drágám,a te nyiladtól akarok kimúlni!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18601
okééééééééééé Vic!!!!ma már szépet fogok álmodni.vele.nyugi csak a klónnal.LEGOLAS!LEGOLAS!LEGOLAS!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18600
Tudom, hogy más, épp ezért kérdeztem, hogy ez szerintetek működhet- e így tündéknél.<br> <br> Vic: Nekem is, nekem is!!!!!! Országomat egy szál tündehajért!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18599
Dae-elena: pizsi nélkül alszik
)) <br> Kyra: egy klón rendel... majd egy gyönyörű szál haját elküldöm Neked postán, azt lehet klónozni
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18598
Az más. Egész más.<br> <br> Arwen-t nem akarjátok klónozni???<br> (Csak egyet. Nekem.)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18597
Jó, de én épp fordítva értettem. Láttam én már, úgymond, érett emnereket, akiket egy szerelem megőrjített.<br> <br> Vic: azt csak meg szabad kérdezni, milyen pizsiben alszik:)?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18596
egy klónt nekem is szánjatok!!csak egy klónt.....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18595
Persze. A szerelemhez bizonyos fokú érettség kell.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18594
Hogyne.
)<br> Egyébként pedig, számít bármi szellemi-lelki érettség, ha szerelmes lesz az ember? Izé, a tünde?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18593
HÉÉÉÉÉ!!! Legolas ágybabújási szokásairól nem fogok titkokat kifecsegni... A durva rágalmakat pedig kéretik kerülni ezen a topicon! Tiszteletet követelek a pasimnak, fiúk-lányok
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18592
Én ezt a lelki és szellemi érettségükkel tudnám kapcsolatba hozni.<br> De lehet, hogy van valami titka mégis, aminek a mágiához is köze van. (Magic-Condom???)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18591
Hát ez nem is kérdés.
))) Meg kéne kérni Vicet, hogy adja kölcsön a férjét egy klónozásra.
)))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18589
Jó kérdés, de akkor, hogy magyarázod a féltündéket???
=
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18590
Dae-elena:hát nem tudom.....jo kérdés.az azért elég durva lenne ha túlszaporodnának.mondjuk tündékből sosem elég!!!pláne nem Legolas-bol!!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18588
Helló! Na , ma már nem hiányzom.
(<br> <br> Az jutott eszembe e tündék ... hmm. szaporodásáról, hogy ugye ti néztétek a régi Star Treket Spock kapitánnyal? A vulkániaknál volt, hogy ők ugye250 évig élnek, és ezért, hogy megfékezzék a túlzott elszaporodást, kitalált nekik az evolúció egy ügyes dolgot: csak hétévente éreznek késztetést ágybabújásra.
))) Vajon a tündék hányévente?
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18586
Nagyon jó Orlando inge azokon a sajtótájékoztatós képeken.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18583
De ez már nem a Legolasos topicba való, ha folytatni akarjuk, menjünk át abba a másikba... a chatelősbe. O.K?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18585
Anna: Azért vannak itt az emberek, hogy segítsék a másikat. (Ha már mindannyian GyU-sok vagyunk.)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18581
Tényleg, de ciki,hogy nem jöttem rá.Nem vagyok egy számtechzseni...
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18582
Kösz.
=<br> Egyébként a tüzönjárást Neked is tudnám ajánlani, ha újjászületéshez fogható élményt akarsz szerezni!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #18580
Dwin: beállhatsz a sorba Orli után, Téged is kezdelek kicsit irigyelni
)))
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Oldalmegjelenítési idő: 1.587 másodperc