Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18759 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!<br> Királyotok benézett pár percre!:-)<br> Elolvastam hozzászólásaitok!:-)<br> Legyetek jók!<br> Morgana,Vic!<br> Nektek külön üdvözlet!<br> Tündehercegnőim!<br> Továbbra is Éljen Legolas!:-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18758 Írta: Anonymous
OFF TOPIC: Morgana, küldök Neked még egy levelet :) <br> <br> Celebdringwen: szívesen. Imádom azt a képet, a kis tincsét a füle mellett, a hosszú fülét, a haját, azt a gyönyörű ruhát.... jaj, Vic, hagyd abba!!!<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18756 Írta: Anonymous
OFF: ÉSzAH: nekem 8 megányi helyem van a yahoon, ha arra a címre küldöd, akkor mehet :) ))<br> nilweth@yahoo.co.uk <br> <br> Ugye tudjátok, hogy nem viccből válaszottam angol e-mail címet? :) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18757 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Ha én is benne vagyok a Lányok-ban, akkor igen, tudok fogadni. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18753 Írta: Anonymous
<a href=http://www.rabones.freeserve.co.uk/graphics/onering-legolas2.jpg> Ha minden igaz itten kép lesz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18754 Írta: Anonymous
Vic: Nem kaptam meg a leveled!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18755 Írta: Anonymous
Vic: Köszönöm!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18751 Írta: Anonymous
ÉSZAH: Sajna, szerintem nem, de ha 'izgi' dolgot küldesz, nyitok addig egy új címet, ok?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18752 Írta: Anonymous
OFF TOPIC: Legolas: nagyon sajnálom, amit most le fogok írni, de az Orlando Bloomos topic holnapra el fog tűnni a Föld színéről. Olvasd el kérlek a MIELŐTT ÚJ TOPICOT NYITNÁL topicot, abban van leírva, hogy Svindler kitöröl minden újonnan nyitott topicot, hogy ne legyen dugó. Ezért kérlek, hogyha Orlit akarod imádni, maradj itt nálunk ebben a topicban :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18749 Írta: Anonymous
Üdv néktek, Tünde-barátok, ezen a szép mai napon is!<br> Hiányzik Aragorn!!!!<br> Azt hiszem most éppen Arwennel eszélgetnek (ha értitek, hogy mire gondolok)<br> Na szervusztok!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18750 Írta: Anonymous
OFF TOPIC: Celebdringwen: azért nem jó a beillesztésed, mert kihagytad az elejéről a http:// <br> Ez gyakran még velem is előfordul, a lényeg, hogy a kép TELJES CÍMÉT KELL MEGADNI, MINDENESTÜL.<br> Próbáld ki újra, és hidd el, hogy sikerülni fog.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18748 Írta: Anonymous
Dae-elena ne add föl! Nekem sem sikerül...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18747 Írta: Anonymous
Betette!!! Betette!!!!:))<br> Csak nem jó a link, affene. :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18746 Írta: Anonymous
Jó. Marad a hagyományos módszerem! (Ettől függetlenül köszönöm a segítséget Olórinnak!)<br> <br> www.dragonmania.com/lacomunidadd ... res27.html <br> <br> www.rabones.freeserve.co.uk/grap ... nbloom.jpg <br> <br> www.crosswinds.net/~orlandobloomfans/ <br> <br> www.rabones.freeserve.co.uk/grap ... golas1.jpg <br> <br> www.rabones.freeserve.co.uk/grap ... golas2.jpg <br> <br> www.rabones.freeserve.co.uk/grap ... golas2.jpg <br> <br> www.rabones.freeserve.co.uk/grap ... miere1.jpg <br> <br> Az álmodozóknak üzenem, hogy bátran merjenek álmodni! Még rosszat is! Attól lesz csak szép igazán, ami tényleg szép! Ezt teszem én is:)))<br> A halhatatlansághoz pedig: ez olyan mint az angyaloknál. Mi az örökkévalóra vágyunk, ők az ÉLETre. Az élet eleve magában hordozza a halált, amit rossznak vélünk, pedig talán nem is az. Egy csomó minden felértékelődik a végesség árnyékában, és egy tünde aki mindent a végtelenben él meg, talán erre vágyik a leginkább. A vég lehetősége sok-sok érzést hoz magával: félelmet, ragaszkodást stb., ami pedig JÓ. NAGYON JÓ! Szerintem Arwen a maga szemszögéből nem hoz nagy áldozatot. Sőt! És aki volt már igazán szerelmes az szerintem érzi is ezt.<br> (Ha valakit érdekel jobban ez a kérdés, ajánlom Wenders: Berlin fölött az ég c. filmjét)<br> Üdv Minden Tündének és Tündebarátnak! Külön ölelésem küldöm Legolasnak!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18745 Írta: Anonymous
Én is kipróbálom szárnyaimat.. :) ) Ha minden igaz, itt egy klikkelős kép lesz alant:<br> <a href=http://www.geocities.com/legogallery/legolas136.jpg>Gandalf szakadékbazuhanásakor

Remélem beteszi, és azt is, hogy még nem rakta be senki...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18744 Írta: Anonymous
Vic, Morgana, én még azóta is pörgök a tegnapi dumcsitól! Ez azt hiszem felért egy misével. Hogy milyen isten(ek) tiszteletére??? Lehet találgatni. <br> Nagyon aranyos a kép, ahol Orlando fekvőtámaszt próbál csinálni. /Na mit mondtam lányok, hogy előbb vagy utóbb ki kell gyúrnia magát, ha nomrális szerepet akar kapni. :-( (( /<br> <br> Off.: Lányok, tudtok fogadni 700 Kb-ot egy levélben???<br> <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18743 Írta: Anonymous
Az oldallal van baj, nem a linkkel, azt hiszem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18742 Írta: Anonymous
Úgy látom nem. Újra kell próbálnom!<br> <a href=http://forum.supergamez.hu/www.rabones.freeserve.co.uk/graphics/times-legolas1.jpg> Na most?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18741 Írta: Anonymous
Na sziasztok! Nagy nap a mai: ha sikerül, akkor most linkelt képeket kaptok végre tőlem! <br> <br> <a href=http://forum.supergamez.hu/www.rabones.freeserve.co.uk/graphics/empire-boydmckellenbloom.jpg>

Na működik?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18740 Írta: Anonymous
OFF: Morgana, én elküldtem neked a Legolasos sound-file-okat, de azt írja ki a freemail, hogy nem kaptad meg... Megkaptad???<br> <br> Nos, rohanok, de jövök vissza egy kicsit később:<br> <br> Addig ezt nézzétek meg, teljesen vadiúj, az Oscarra készülő LOTR-os képek (Legolas egyelőre nincs köztük, szerintem az is jön, de ezeket Nektek is látnotok kell.)<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/news02242002b.html> klikk ide

Nagyon a figyelmetekbe ajánlom ezt a képet:
Boromir halála

Ígérem, beteszek minden képet a megfelelő topicba is :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18739 Írta: Anonymous
Ja, szegény, mindjárt sírok, most, hogy így belegondoltam....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18738 Írta: Anonymous
Gandalf, de<br> MORGANA meg VIC és a többi tünderajongó is hozzászólhatna...<br> <br> Ha egy tünde hozzáköti az életét egy halandó emberhez, akkor ezzel automatikusan lemond a halhatatlanságáról.<br> Ne kérdezd, hogy ezt a valák hogy tartják nyilván... <br> <br> Arwen ráadásul FRODÓ JAVÁRA mondott le (''Helyettem majd menj el Te, Gyűrűhordozó''), és valószínűleg limitált Círdan hajóin is a férőhelyek száma, illetve nyilvántartják, hogy csak az hajózhat el, akinek erre joga van (tünde vagy feljogosított halandó).<br> <br> Valahogy úgy ábrázolnám a dolgot, hogy alapból minden tünde halhatatlan, de ha a szívében megfogalmazza, hogy lemond erről, akkor ezt meghallják a valák, és elveszik tőle ezt a kiváltságot, egyszer s mindenkorra.<br> <br> Persze nézőpont kérdése, elvileg a Halál is kiváltság, ajándék, ez meg a tündéknek nem jár, ők nem hagyhatják el sem Arda, sem Ea köreit soha.<br> <br> Elvben elképzelhető lett volna, hogy Arwen halhatatlanként és egyetlen tündeként marad Középföldén (a tengert nem tudja átúszni, hajó már nincs), és örökké ott él, és senkije sem lesz, az ember világa már idegen a tündéktől. Ez olyan borzalmas, lélekfacsaró sors lett volna, hogy semmiképpen sem vállalta volna.<br> <br> Gondolom én.<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18737 Írta: Anonymous
Morgana, Vic: Köszönöm a vigasztalást, annyira jólesett! Szeretem az egész fórumos bandát, az az igazság... Szegény Legolas... még tegnap este is sirattam. :( Azért már jobb egy kicsit, csak vmi szépet kellen róla álmodnom, hogy megnyugodjak. Álombefolyásolásra nincs tündevarázs?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18736 Írta: Anonymous
most hogy így bemásoltam ezt a yo sok szöveget rájöttem, hogy talán értelmesebb lett volna vmi szövegkörnyezetbe rakni... sőt, lehet hogy már vki megtette ugyanezt, csak én lusta vagyok elolvasni miket írtak előttem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18735 Írta: Anonymous
hmmm, natehát, mivel nemrég szedtem le azt az oldlat ahol fenn van a GYU szövege, ezért vagyok oan hülye hogy most ide beírjam mindazokat, amiket édes Orli mond..tehát:<br> <br> Legolas stands suddenly><br> <br> Legolas: This is no mere ranger. He is Aragorn, son of Arathorn. You owe him your allegiance<br> <br> Legolas: And heir to the throne of Gondor<br> <br> Legolas: Have you heard nothing Lord Elrond has said? The ring must be destroyed! <br> <br> Legolas: Have you heard nothing Lord Elrond has said? The ring must be destroyed! <br> <br> Legolas: Have you heard nothing Lord Elrond has said? The ring must be destroyed! <br> <br> Legolas: And you have my bow. <br> <br> Legolas: Crebain from Dunland! <br> <br> Legolas: There is a fell voice on the air. <br> <br> Legolas picks up an arrow><br> <br> <br> Legolas: Goblins!<br> <br> Legolas: <to Aragorn> We must move on, we cannot linger!<br> <br> Legolas: Orcs! <br> <br> The Fellowship encounter a gap on the stairs. Legolas leaps forward and lands on the other side><br> <br> <br> Legolas: Gandalf.<br> <br> Legolas: A lament for Gandalf<br> <br> Legolas: I have not the heart to tell you. For me the grief is still too near. <br> <br> Legolas: I have not the heart to tell you. For me the grief is still too near. <br> <br> Legolas: I have not the heart to tell you. For me the grief is still too near. <br> <br> Legolas and Gimli run forward from behind the Seat. Legolas shoots three Uruk-hais with quick bow-work; Gimli lands an ax-blow> <br> <br> Legolas: Aragorn! Go! <br> <br> Legolas and Gimli run forward from behind the Seat. Legolas shoots three Uruk-hais with quick bow-work; Gimli lands an ax-blow> <br> <br> Legolas: Aragorn! Go! <br> <br> Legolas and Gimli run forward from behind the Seat. Legolas shoots three Uruk-hais with quick bow-work; Gimli lands an ax-blow> <br> <br> Legolas: Aragorn! Go! <br> <br> Legolas and Gimli run forward from behind the Seat. Legolas shoots three Uruk-hais with quick bow-work; Gimli lands an ax-blow> <br> <br> Legolas: Aragorn! Go! <br> <br> Legolas: The Horn of Gondor! <br> <br> Legolas: Hurry! Frodo and Sam have reached the eastern shore.<br> <br> Legolas: You mean not to follow them? <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18734 Írta: Anonymous
Dae-elena: Ez borzalmas. Vickel éppen beszélgettük, hogy mindketten álmodtunk már Legolas haláláról, de ő kórházba vitte, én az orkot öltem meg, aki végzett vele, de Te megölted! Szegénykém! Borzalmas lehetett az álmod! <br> <br> Vic! :) )))))))))))))) Ha sokat emlegeted még, hogy ő a férjed, féltékeny leszek és téged is megsütlek, mint az orkot... Lehetnél egy kis tekintettel az érzéseinkre!!!!!!!!!!! :) )))<br> Grrr...<br> <br> Nos, az este valóban felejthetetlen volt, sok szempontból. És ez csak arra késztet, hogy tovább folytassuk, amit elkezdtünk és mindenképpen tartsuk egymással a kapcsolatot. Ő, már nagyon fáradt vagyok, úgyhogy inkább megyek aludni.<br> ÉSzAH, Vic: Jók vagyunk!!!! :) <br> <br> És drága fórumosok!!! Köszönök Neketek mindent! Annyira nagyon örülök Nektek, és hogy így egymásra találtunk, hogy azt szavakkal kifejezni nem tudom, de talán nem is kell.<br> Hát akkor álmodjatok RÓLA, de nagyon SZÉPEKET!!!! Jó éjszakát!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18733 Írta: Anonymous
Dae-elena: megtaláltam :) A 14. oldalon megtalálod az álmokat + az álomfejtők szótárából is részeket :) <br> <br> Hát, ez aztán a tempó.... most olvasom a theonering.net-en, hogy holnap, azaz 24-én lesz a BAFTA díjátadó Londonban, ahol az előzetes lista szerint jelen lesz: Russell Crowe, Nicole Kidman, Kevin Spacey, Dame Judi Dench, Renee Zellweger, <B>Orlando Bloom, Sir Ian McKellen, Peter Jackson </B> és Kate Winslet.<br> <br> Orli újabban nem sokat aludhat vetett ágyban, legfeljebb a repülőn, ha Tokióból egyenesen Londonba kell mennie....<br> Ha valakinek van BBC2-je, annak érdemes néznie az adást :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18732 Írta: Anonymous
Dae-elena: nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk az álmodat. Én és Morgana is álmodtunk már Legolasról úgy, hogy mély sebet kapott (nálam kicsin múlott, hogy nem halt meg, nála sajnos igen), a miénket elolvashatod jónéhány lappal lejjebb... ha szeretnéd, szívesen megkeresem majd Neked, hogy pontosan hol van leírva :) <br> <br> Rayan, Celebdringwen, Any: nagyon-nagyon köszönjük a képeket :) )))<br> <br> Olórin: Külön köszönet Neked a html-''tanfolyamért'', ezek után mindenki bátran megpróbálkozhat a kép és honlap hivatkozásokkal. :) )<br> Ha lehet kérni, csak azzal a módszerrel tegyetek be ide képet, amit Olórin írt, én is csak ezzel teszem: tehát, hogy a ráklikkelés után lehet látni a képet annak eredeti helyén, mert az IMG SRC-vel beillesztett kép (ami azt jelenti, hogy a teljes fotó itt a topicban is látszik, ide lesz beillesztve a hozzászólásba) iszonyúan lelassítja a topicot, amit szerintem Ti sem szeretnétek...<br> <br> Én, ÉSzAH és Morgana ma este egyébként csaptunk egy ''görbe'' estét, megnéztük a GYU-t, majd alaposan kiveséztük a Mi Drágánkat. A Duna Plazaban egyébként félóránként nyomatják a Black Hawk Down előzetesét, és Orli is elég sokszor felbukkan benne... Volt mit néznünk :) ))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18731 Írta: Anonymous
Üdv néked, Thranduil fia. Bizony ritkaság, hogy északi rokonaink idevtődnek. :) )) Járj erre gyakran, kedves ideálunk. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18730 Írta: Anonymous
Olórin: De miért kellett lemondania a halhatatlanságról?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.605 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére