Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18699 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Elvonási tünetek ellen:<br> HBO Mozi, mozi, mozi eheti része. Black Hawk Down előzetes. Benne Olrando. KÉTSZER! Nem interjú, csak filmrészlet, de nagyon ott van. <br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18698 Írta: Anonymous
Hi csak benéztem. Kérexépen friss képeket, Vic drága, mert elvonási tüneteim vannak:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18697 Írta: Anonymous
Hát ... nagyon meg van halva a topik. Hát senki sincs itt széles e tünde határban?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18696 Írta: Anonymous
Megint kicsit Glorfindelről ...<br> Azért gondoltam, hogy az a Glorfindel ez a Glorfindel, mert a GYU-ban ki van emelve, hogy ő is szinte fénnyel ragyog, akárcsak Galadriel. Tehát akkor ez a Glorfindel (aki kijön Frodóért) is nagyon régi bútordarab kell, hogy legyen ott Középföldén, nem? Az a Glorfindel, aki a Szilben volt, nolda volt, ugye jól emlékszem. De hát akkor ez a Glorfindel is nolda kell, hogy legyen. <br> Ellentmondást szimatolok, ami általában a legjobb mitológiák sajátja. :-) Nem lehet, hogy ugyanarról a Glorfindelről van szó, csak több elképzelés élt róla Tolkien fejében, aztán Ch. Tolkien egy másikat ragadott ki a Szil szerkesztésekor?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18695 Írta: Anonymous
Vic, királyak az új képek, köszi, hogy szóltál. Már megint az a kockás ing! :-) )) Ha csak a mandzsettája, de akkor is. Úgy látszik ez nála kabala. <br> A hang is nagyon ott van, kár, hogy a végét alig hallani. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18694 Írta: Anonymous
Morgana, sok mindent elmondtunk a halhatatlanságról, de tudtál hozzátenni. Amikor felmerült a kérdés, hogy vajon miért nem választ tünde embert párjául, nekem ez jutott először az eszembe: mert a tündének az örökké az örökké, az embernek viszont csupán pár évtized, a tünde meg nem biztos, hogy szembe tud nézni azzal, hogy látja megöregedni és meghalni a kedvesét. Megint csak a Hegylakót hoznám fel példának és azt a gyögyörű számot (Who wants to live forever). Gondoljatok csak bele ti, akiknek a szülei már nyugdíjas korúak lassan. Mennyire fájdalmas látni, hogy napról napra egyre gyengébbek a szó minden értelmében. Látni, ahogy egy ember, egy lényt cserben hagy a teste, amiben élni kénytelen. Egy tünde nem ismerheti ezt az érzést, egészen addig, amíg egy tenyérnyi vastag penge nem áll ki a melléből. Nem tudja milyen az, ha már minden lépés fáj. Aztán már fáj ülni és feküdni is. És vajon hinné-e az ember, aki megöregedett és meggyengül, külseje elvesztette üdeségét, vajon hinné-e, hogy a tünde társa még mindig őt szereti? Hinné-e, hogy nem csak szánalomból van még vele? Vajon melyikük szenvedne jobban?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18693 Írta: Anonymous
Mossatok fel! Elolvadtam... nem bírom... Orlando hangja duruzsol itt a fülemben már vagy negyedórája... Ennek a pasinak még a hangja is tökéletes.... Az előbb megadott linken rengeteg Orlando szöveget lehet letölteni, mindegyik gyerekjáték, el is lehet menteni.<br> <br> ''Something draws near, I can feel it:'' <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/sound/icanfeelit.html> klikk ide, hogy Legolast halljad

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18692 Írta: Anonymous
<B>ÁÁÁÁÁÁ!!!! MOST HALLOTTAM LEGOLAST TÜNDÉÜL BESZÉLNI!!! GYÖNYÖRŰ!!! MINDENKI HALLGASSA MEG!!!! </B><br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/sound/soundframe.html> klikk ide a sound-file-okért és válaszd ki az elvish-t

Nagyon gyorsan betölti, ne aggódjatok, de ez hihetetlen, úgyhogy mindenki hallgassa meg, aki tudja!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18691 Írta: Anonymous
Szavazzatok, gyerekek néhányat Orlandora és a LOTR-ra, oké?<br> <br> IMAS: The Internet Movie Awards<br> <a href=http://ima.the-trades.com/> klikk ide a honlapért
10 díjra jelölték a filmet, Orlit pedig a Breakthrough Performance-re jelölték a (Legolasért).

Orlira itt lehet szavazni.

Tegyétek meg!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18690 Írta: Anonymous
A tokiói sajtókonferenciáról újabb képek készültek:<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/news02212002b.html> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18689 Írta: Anonymous
Nos, igazatok van, ha az ember egy napig nem jár itt, már teljesen lemarad :) )) <br> OFF: Nekem újabban otthon nincs netem, amíg nem kötöm meg az új szerződésemet az axeleroval, így tegnap este nem vehettem részt itt az eszmecserében, amit nagyon, de nagyon bánok. <br> Olórin, Gandalf: köszönjük szépen a tündék rendszerezését, most valamivel tisztább a dolog :) )<br> ÉSzAH, kiskósza: imádlak Benneteket, ugye tudjátok? Azok a képek... nagyon, de nagyon jók. <br> <br> Aragorn: nagyon örülök, hogy újra látom a Neved, remélem, gyakran meglátogatsz minket, ha időd engedi :) <br> <br> Any: a legfrissebb képek szerintem továbbra is az Orlando Bloom Multimedián vannak ( orlandomultimedia.cjb.net ), én mindig onnan vadászok minden újat - gyakran még gyorsabbak ott, mint a http://theonering.net-en. De ez utóbbit is naponta többször frissítik, úgyhogy érdemes meglátogatni.<br> Ha egyszer lesz egy kis időm - ami most sincs, mint mindig - összeírom a legjobb Legolas/Orli honlapok címeit, a képek listáját stb. Rendben? Akkor majd lehet szemezgetni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18688 Írta: Anonymous
Na nem annyira... megengedték apuék, hogy megnézzük a filmet. :) ))Megyek is most, ha igényt tartotok rá, majd megpróbálom szavakba szedni a gondolataimat. Mondjuk tök fölösleges, amiket én itt kigondolok, úgyis kiderül, hogy azt már leírták előttem, úgyhogy nem töltöm fölösen a webhelyet. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18687 Írta: Anonymous
hát akkor egyetéetünk.kegyetlen az élet.nagyon.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18686 Írta: Anonymous
Na igen.Valahogy nekem is pont ez jár a fejemben

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18685 Írta: Anonymous
jo kérdés...mért nem vagyok én ott?ez itt a kérdés.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18684 Írta: Anonymous
Vajon mi lehet most Tokioban?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18683 Írta: Anonymous
Halihó! még mindig dolgozom. Írj, Morgana te ugye írtál rpg goth topicba régebben?<br> Üdv és hideg: Darla

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18682 Írta: Anonymous
Lehet, hogy Vic már lemondott néhány hajszálról, ezért rohangál Orlando kopaszon és aforgatás csak kamu... >:)<br> <br> Szia, Aragorn! Vagy mit is beszélek, Üdv Néked, nagy király! Mosolyogj, csak, én pedig örülök, hogy visszatértél közénk. Már hiányoltalak. :) <br> <br> ÉSzAH: Az a Glorfindel, aki a régi korban feltűnik, meg is hal (szegény).<br> Tehát, aki kijön Frodóért, egészen más tündeúr.<br> <br> Hmmm. Halhatatlanság? Elég rémisztő fogalom. Főleg olyanok számára, akik a Világ köreihez vannak kötve. Bár nem egészen világos, de ezek szerint ez azt jelenti, hogyha a jelen világ elpuszul, ők vele mennek? (Olórin?) Mert ez elborzasztó tudat lehet. Talán éppen ezért is hívták Valinorba őket a valák, hogy megóvják az Elsőszülötteket. Sokmindent leírtatok már, amit én is gondolok, elég nehéz így hozzászólni. De most valahogy az Angyalok Városából az a jelenet jut az eszembe, amikor a lány haldoklik és bocsánatot kér, hogy mindent elrontott. És az emberré lett angyal ott maradt egyedül. Ilyen lehetett az eldák találkozása az emberekkel. Megszeretni valakit és aztán elveszíteni, az évek nyomják válladat, és újra jön, akit megszerethetsz (szeretetre gondolok, most nem szerelemre), de őt is túléled. A lelked megedződik, mert nem lehet máshogyan és valamilyen kába bódulatban és emésztő szenvedélyben éled a napjaidat...<br> Szeretném ismerni őket, köztük élni, de önző mód emberként, mert így én nem veszíthetek. Mert ők szembesülnek távozásommal, az életem alkonyán és nem fordítva. Önző, kicsi ember maradok, aki majd' eleped értük, de nem kér a halhatatlanságból. Hosszú élet lehet, de nem az övék.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18681 Írta: Anonymous
Nézegetem a Japánban készült képeket. Szoktatok néha arra gondolni, mit is csinál ez vagy az az ismerősötök az adott pillanatban? Eszembe jutott, mivel töltöttem azt a napot. Hát...<br> <br> Ezek a figurák egyszerűen borzalmasak! Az biztos, hogy ki nem adnék értük pénzt egyébként sem, hát még ilyenekért!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18680 Írta: Anonymous
/off/ Olórin: :-) Jó ötlet! /on/

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18679 Írta: Anonymous
Gandalf,<br> <br> off: megtámogattam pár okossággal a fórumaidat... :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18678 Írta: Anonymous
Szia!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18677 Írta: Anonymous
Na, búcsúzom, sziasztok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18675 Írta: Anonymous
Azért kösz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18676 Írta: Anonymous
Háááát... majdnem... :-) <br> De kellett akkor is a reklám a honlapomnak! ;-DD<br> Meg osztán megerősítettem a pontos idézettel.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18674 Írta: Anonymous
Gandalf,<br> <br> na, hát én is ezt mondtam! :) <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18673 Írta: Anonymous
Ennél többet már nem igazán találsz...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18672 Írta: Anonymous
Honnan lehet az erdőtündékről általános információkat szerezni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18671 Írta: Anonymous
'' Az erdőtündék (Tawarwaith) eredetileg telerek voltak, így távoli rokonságban álltak a sindákkal, bár még a valinori telereknél is hosszabb ideje éltek távol tőlük. Azoknak a telereknek voltak a leszármazottai, akiket elriasztott a Ködhegység, s addig késlekedtek az Anduin Völgyében, hogy soha nem érték el Beleriandot meg a Tenger. Így aztán sokkal közelebb állnak az ossiriandi nandákhoz (másképp zöldtündékhez), akik végül átkeltek a hegyeken és Beleriandban éltek.<br> Az erdőtündék a fák közti erdősségeikben rejtőzködtek, a Ködhegységen túl; kicsi és szétszórt nép voltak, s alig lehetett őket megkülönböztetni az avaroktól; külsejük azonban külsejük azonban továbbra is őrizte elda eredetüket, hisz a Harmadik Ág tagjai voltak...''<br> <br> (A Gyűrű keresése, A. Függelék - Az erdőtündék és nyelvük)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18669 Írta: Anonymous
Helló MINDENKINEK!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.576 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére