Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18820 Írta: Anonymous

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18818 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic, most bejön a fotóalbumod, csak azt írja ki, hogy üres. <br> :-( <br> Köszi a vastagító instrukciókat. Előbb utóbb belejövök ebbe a html-be. :-) <br> <B>ÉSzAH<a/B>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18817 Írta: Anonymous
<B>Próba<a/B>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18816 Írta: Anonymous
ÉSzAH: utolsó próbálkozás, aztán feladom... <a href=http://photos.yahoo.com/nilweth/> most klikk ide Kér jelszót, vagy nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18815 Írta: Anonymous
OFF: ÉSzAH: vastagítani nagyon egyszerűen lehet: két kacsacsőr < aztán > és közé egy nagy B betű. aztán a szöveg, amit vastagítani szeretnél. A szöveg végére a kacsacsőr < aztán > és közé pedig a /B -betű<br> <br> A kacsacsőrök és a B betű közé nem szabad szünetet hagyni, rögtön jönnek egymás után.<br> <br> Ennyi. Próbáld ki.<br> <br> Tehát az elején nyitod a boldot, a végén zárod a perjellel, úgy, mint a a kis 'a' betűt a hivatkozás elején nyitod, a végén zárod. <br> <br> Any: baromi jók ezek a képek!! Főleg az a nyilas, annyira szép Legolas és az az íj is, hogy öröm nézni.<br> <br> Az 'ez is egy jó kis kép Legolasról' c. beillesztett képednek pedig külön története van. Az 5. trailerben ezt a jelentet pont háttal lehet látni, tehát Aragornt lehet látni, és nem Legolast. (amikor Aragorn kitér egy kilőtt nyil elől). A filmből ez a rész is ki lett vágva, ez akkor készült, amikor rohannak Lothlórien felé, de még nem érnek oda, és üldözik őket az orkok. A DVD-n ez is elvileg teljes anyagként lesz benne.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18814 Írta: Anonymous

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18813 Írta: Anonymous
Vic, sajnos még így sem jön be a te photos-ablakod. Megint a jelszavat kéri, de durván ám. <br> Én is nagyon örültem, hogy megtaláltam ezt a képet. Portyázgatok tovább a Decipheren hátha találok még valamit, ami méltó arra, hogy ide kerüljön. <br> <br> ÉSzAH<br> <br> ui.: Írja meg valaki - akár mélben - hogy miként lehet vastagítani, nagyobb betűre, stb. váltani. Köszi előre is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18811 Írta: Anonymous
Any, eszméletlen ez a fantasy festmény Legolasról és Gimliről. Vic-kel és Morganával beszélgettünk tegnap arról, hogy vajon milyen lesz a Helm-szurdok jelenet. Mindannyian reménykedésünket fejeztük ki, hogy Legolas nem kap sisakot. Hát ha ilyet kap, akkor én nem bánom. Meg a páncélt sem. Ez egyszerűen GYÖNYÖRŰ. Igazi tünde-páncél és sisak. Niszut-biti (Alsó- és Felső-Egyiptom királya)!!!<br> <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18812 Írta: Anonymous
<B> ÉSzAH: IMÁDLAK!!!! <br> <br> Megtaláltad a Balrogos képet!!!! És milyen állati jó!!!! Jaj, Legolas, ez az arc... köszi, Észi, köszi, köszi...<br> <br> És csajok, mindenkinek itt szeretném megköszönni, én csak klikkelgetek itt szépen nyugiban magamban a jobbnál jobb képekre, nagyon szép a mai termés :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18810 Írta: Anonymous
<a href=http://photos.yahoo.com/bc/nilweth/vwp?.dir=/My+Photos&.dnm=Boromir+hal%e1la.jpg&.src=ph&.view=t&.hires=t>klikk ide és most????
Észi, légyszi nézd meg így is... most se???? :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18809 Írta: Anonymous
Nézegetitek néha a Decipher honlapját (LOTR kártyajáték forgalmazója)? <br> Ha nem, akkor nézegessétek, gyönyörű Legolas képek vannak. Itt egy kis ízelítő: <br> <a href=http://www.decipher.com/lordoftherings/cardlists/minesofmoria/large/056fillwithfear.html> Fill with fear
Ez is egy olyan arckiejezés, ami szinte az egész jelenetet elmondja.
ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18807 Írta: Anonymous
Vic, nekem a saját Yahoo briefcase-em jön be és kéri a jelszót. Tartok tőle, hogy mindenkinél kérné, akinek nincs, attól a tiédet. Valahogy másképp fog működni a dolog.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18806 Írta: Anonymous
Nem lehet igaz...<br> <br> Könyörgök, mindenki, aki netközelben van, <br> <br> <a href=http://y42.briefcase.yahoo.com/bc/nilweth/lst?.dir=/My+Photos&.done=http%3a//uk.my.yahoo.com/p/d.html%3fv> klikkeljen ide

Mondjátok, hogy Ti is láttok egy Boromir halála nevű fájlt, és rá tudtok klikkelni, és Aragorn éppen megcsókolja a halott Boromirt.

Mert ha ez így van, akkor bizony van 30 megányi szabad helyem a yahoo-n, ahová annyi képet pakolok be, amennyit van arcom... mondjátok, hogy jó...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18805 Írta: Anonymous
<a href=http://www.legolasgreenleafonline.net/images/legolasart1.jpg> ez nem rossz kép, ha kicsit nagyobb lenne, marha jó háttérkép lehetne belőle

ez nem Legolasos rajz, de nekem nagyon tetszik, egy barna hajú tündelányt ábrázol

egy újabb gyönyörű rajz Legolasról

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18804 Írta: Anonymous
na én egy ehhez hasonló manga-Legolason buktam ki....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18803 Írta: Anonymous
<a href=http://www.legolasgreenleafonline.net/images/AnimeLegolasSnow.jpg> egy rajz Legolasról

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18802 Írta: Anonymous
OFF: Észi, szerintem menjünk fel a chatre...<br> <br> OFF: <br> <B> Mindenki!! Ezt nem hiszem el!!!</B><br> Már hetek óta van yahoo-group-os vagyok, ez azt jelenti, hogy nilwethként köszönt engem a gép, honlapként megjelenik az emilesládám, alatta az aznapi friss hírekkel, időjárással, angliai TV műsorokkal, kalendáriummal, és mit tudom én még mivel. <br> A számotokra jó hír az az, hogy valahogyan van egy briefcase-em is, ahová el tudom menteni a saját képeimet és Ti is meg tudjátok nézni. Ki kell nyomoznom, hogy hogyan lehet, és akkor aztán olyan Legolas és Orlando dömpinget kaptok, hogy....<br> <br> Szóval, most megyek és nyomozok egy kicsit ezügyben. :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18801 Írta: Anonymous
igeeeeeeeeeeeeeeeeen sikerült!!! yayy naon elnézést, hogy ezt ebben a topicban próbálgattam... ezer bocsi.....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18800 Írta: Anonymous
na most kíváncsi vagyok meg tudom-e csinálni ezt a dolgot, hogy csak rá kell klikkelni és megjelenik a kép/honlap, de szentem nem fog összejönni...<br> <a href=http://www.lordoftherings.net/index_flat.html>próba

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18799 Írta: Anonymous
Vic, láttad azokat, amiket a freemail-re küldtem? Küldjek egy-két honlap címet, ahol olvasgatni is tudsz róla, addig is, amíg nem jutsz könyvhöz???<br> (Bocsi, mindenkitől az offért, mostmár megyek vissza vokálba.)<br> <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18798 Írta: Anonymous
<a href=http://www.geocities.com/skinsforsims/lotrskins2.html> egy számítógépes Legolas.. élőben azért jobb:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18797 Írta: Anonymous
én is tegnap láttam negyedjére!:) aztán még itthon a gépen, de én sem őmmiatta néztem, bár az egy vonzó ény, hogy ő is benne van...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18796 Írta: Anonymous
Fereste: én is pont tegnap láttam a filmet negyedszerre, azt nem mondanám, hogy miatta, de Ő is nagyon-nagyon közrejátszott a dologban :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18794 Írta: Anonymous
köcke Vic:)<br> egyébként még régebben aszonta Orlira kettő barátnőm, hogy iszonyú ocsnány és naon kiröhögték:(((<br> aztán megnézték a filmet... és most elolvadnak tőle.... és az egyik már 4szer megnézte a GYUt csak miatta......

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18795 Írta: Anonymous
OFF: ÉSzAH, megkaptam a képedet a yahoo-n, már látom, hogy miért fogok a könyvtárban rohangálni... Köszi szépen. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18793 Írta: Anonymous
Na, ez jó volt...<br> <br> <a href=http://www.legolasgreenleafonline.net/> klikk ide még egyszer

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18792 Írta: Anonymous
Észi: azonnal megnézem, csak most éppen másban vagyok benne, de nagyon :) )<br> <br> Találtam egy új honlapot, ami kész idegőrlés, mire rájön az ember, hogy mit hogyan talál meg benne, de amikor rájöttem, nem volt semmi.... <br> <br> A lap címe:<br> www.legolasgreenleafonline.net/ <br> vagy <br> <a<br> href=http://www.legolasgreenleafonline.net/> klikk ide

A lapon fent és lent vannak nyilacskák, arra ráállva lehet közlekedni fel és le.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18791 Írta: Anonymous
Vic:Szuperek a képeid! A Lórienes tényleg iszonyú jó!<br> Meg az újságos kép is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18790 Írta: Anonymous
Ne itt ömlengjetek, gyertek chatre! :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.608 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére