Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18939 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF ÉSzAH: ma maradok vagy 11-ig... ha a gép nem vág le hamarabb... Fel kell tennem azokat a Legolasos képeket az albumba, és újakat is találni :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18938 Írta: Anonymous
<a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=582&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2001%5F10%5F19%5F9%5F51%5F36%2Ejpg>És ezek vajon kik??

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18937 Írta: Anonymous
Később nem leszel ott? Most le kell mennem tejlájtért. (Bocsi az offért, ígérem nem csetelek tovább.)<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18936 Írta: Anonymous
Észi, én eddig próbáltam feljutni a netre... fél órája próbálkozom, abszolút nem voltam HBO közelben. Különben sem hittem volna, hogy a Felvétel indulban valaha is leadnak LOTR-ot... Hát, még szerencse, hogy szombatra kész lesz a videóm... OFF: Fent vagyok a chaten, nincs kedved feljönni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18935 Írta: Anonymous
Haldírról jut eszembe...Bocs, hogy így fogalmazok, de egyszerűen közönséges lett...Meg sem közelíti Legolas fenségét.<br> <br> Na végetért a móka már, zárul a Rayan-mókatár :D <br> <br> Legolasos álmokat!<br> Csók. Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18933 Írta: Anonymous
Nem tudok rájönni, hogy <a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=683&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2001%5F11%5F13%5F11%5F13%5F35%2Ejpg>ezen a képen ki az, aki háttal áll!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18934 Írta: Anonymous
Vic, nem én reklamáltam a két kép miatt. :-) Látom tényleg kibillentél. Nem csodálom, én is majd eldobtam az agyam. Kétszer is. Egyszer, amikor megláttam, hogy tényleg az megy az HBO-n, másodszor meg akkor amikor kapcsoltam, hogy már negyed órája megy. Vetettem is rá magam a TV újsira, hogy megnézzem ismétlik-e még. Szerencséjük, hogy igen. Máskülönben holnap már ott állnék transzparenssel a HBO székháza előtt és izomból demonstrálnék. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18932 Írta: Anonymous
Az az Aragornos kép klassz!! Kösz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18930 Írta: Anonymous
Szia Rayan! Szuperek a képek, köszönjük szépen őket :) <br> Észi, még csak két képet tettem fel, majd a többit most szeretném. De ezzel az HBO-val kibillentettek az egyensúlyomból, ami eddig sem volt valami stabil... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18931 Írta: Anonymous
<a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=851&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2001%5F12%5F4%5F23%5F3%5F1%2Ejpg>Ez is egy remek kép!

Remélem, nem öltök meg érte, de nekem a filmbeli kedvenc képeim - kettő ilyen van -, nem Legolashoz kötődnek.Az egyik ez. A másik amikor a legelején Elrond elrikkantja magát a tündehadsereg élén. Az valami nagyon jó!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18929 Írta: Anonymous
Még jó, hogy az embernek van HBO-ja! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18927 Írta: Anonymous
Én még annyit sem, csak az utolsó 2-3 percet, de azt felvettem. De nem csüggedek. Várom a szombatot!!! Akkor felveszem az egészet!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18928 Írta: Anonymous
Jaja, Any, ezek aztán a király képek! :) )) ÉSzAH, csak amit már láthattál a videókból, gondolom... Szombaton nézem meg, csak akkor tudlak informálni.<br> <br> Any, hát nem egyféle fordítás van, és nekem a magyar szöveg (Legolasé),amit a filmben hallottam, bizony nem tetszett. Ilyen fordítást még nem is hallottam! :O .. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18926 Írta: Anonymous
Az nem kifejezés!!Állati!! Én szombaton nem kelek 6.30-kor, de majd felvesszük!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18925 Írta: Anonymous
Vazze utolsó 11 perc?! Én meg össz 5 percet láttam:(((<br> Yo volt?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18924 Írta: Anonymous
Szasztok! Miről maradtam le?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18923 Írta: Anonymous
Én is csak az utsó 11 percet láttam!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18922 Írta: Anonymous
Aki kihagyta a HBO-n: szombaton reggel 6:30-kor ismétlik! Felvétel indul 8. <br> Benne van az a jelenet, amikor Legolas integet a nádas mögött!!! Látta valaki végig? Meséljétek el, hogy mi volt korábban!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18921 Írta: Anonymous
Én is ezt mondom a chetelös topikban!! Állati!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18919 Írta: Anonymous
Ne akasszotok ki! Volt a díjkiosztó valamelyik magyar adón??? Ne tegyétek ezt velem! Ne tegyetek tönkre!!!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18920 Írta: Anonymous
HBO-RA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> MINDENKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18917 Írta: Anonymous
MINDENKI KAPCSOLJON AZ HBO-RA!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> OTT MEGY AZ ÍGY KÉSZÜLT A GYURUK URA

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18918 Írta: Anonymous
Azt hiszem,<a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=1007&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2001%5F12%5F16%5F13%5F49%5F19%2Ejpg> ezt a képet nem kell kommentálnom, magáért beszél. Csodálatos!

Kíváncsi vagyok, ehhez mit szóltok?:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18916 Írta: Anonymous
<a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=1126&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2002%5F1%5F30%5F0%5F51%5F32%2Ejpg>Ez a kép nekem azért tetszik borzasztóan, mert Legolas és Gimli egy lovon ülnek:-)

Ezeket a képeket az Elijah Wood rajongóknak ajánlom, bocsánat, hogy ide raktam, de nekem nagyon tetszik ez az oldal(és fórumos a készítője is:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18915 Írta: Anonymous
Találtam egy (szerintem) gyönyörű mondatot a könyvben a tündékkel kapcsolatban (amikor Frodó, Samu és Pippin először találkozik velük, még a Megyében):<br> ''Lámpást nem hoztak magukkal, és mégis, ahogy jöttek, valami halvány világosság hullt a lábuk elé, olyasféle, amilyennel a felkelő hold vonja be a dombok gerincét, mielőtt kibukkanna mögülük.''

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18914 Írta: Anonymous
Rayan, abban a filmben, amit én láttam, Legolas szövege így hangzott - és nekem borzasztóan tetszett: Nincs erőm fordítani, oly' közeli még a gyász. És szerintem egy féle fordítás van:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18912 Írta: Anonymous
<a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/screencap/behind.html> nekem ezek a kedvenc képeim Legolasról, illetve Orlandoról

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18913 Írta: Anonymous
Szervusztok!!!<br> Újra itt vagyok köztetek!<br> Hogyha olvasod ezt az üzenetet, ARAGORNELESSAR, akkor neked üzenem (te érted): HIÁNYZIK HUGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> Üdv néktek, Tünde-barátok!!! <br> Bakacsinerdei Legolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18911 Írta: Anonymous
Szia Tin! Örülök, hogy látlak, és hogy tetszettek a képek :) Kár, hogy elmész :( De sebaj, majd hétvégén! :) <br> <br> Gyerekek, 5 BAFTA díj!!! A GYU egyszerűen király :) )))) Kár, hogy Orlando nem kapott díjat...Az én díjam az övé ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18910 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> <br> Heti egy fórumozás... Kevéééés...! :-( (( Azért ugye még emlékszik rám valaki? :-( <br> Rayan, a képek annyira jók!!! Épp mentegetem őket kitartóan, amíg nem veszik észre itthon, hogy a gépnél ülök. Sikerült kellően felvidítanod! :-) ))<br> Dae-elena: gratulálok a veshez, nagyon szép! :-) <br> Sajnos lemaradtam az Oscar-díjakról, pedig amint beléptem ma az osztályba, mindenki azzal fogadott, hogy most biztos örülök... Nos, én azt sem tudtam, hogy már volt a díjkiosztás... :-) )) Milyen kategóriákban nyert a GyU?<br> Megmutattam néhány Legolas-rajongó barátnőmnek az egyik kinyomtatott Orlando-s képet és nekik is nagyon tetszett (örülök, hogy visszakaptam a lapot...! :-) ami azért is meglepő, mert ők győzködtek állandóan azzal, hogy csak szőke hajjal helyes... :-) ))<br> Sajnos hétvégéig megint nem kószálok erre... :-( ((<br> Legyetek jók, <br> <br> Tin

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.576 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére