Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18459 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Visszatérve Penngaladriel párhuzamára: Igen, végül is lehet így is értelmezni. Meg másképp is. Számomra inkább az ainuk az angyalok, s Melkor a Sátán (bukott angyal), ha már keresztyén szimbolikát keresünk benne.<br> Tolkien Beren és Lúthien történetét az Edith és közte lévő románc történetéről mintázta (s Aragornékét is valószínűleg, mivel ebben a Berenék sztorija ismétlődik meg).<br> Amikor megismerkedtek, Edith 21, Tolkien 18 éves volt (A nő idősebb! Nem véletlen, hogy a könyvekben is!) Edith feketehajú szépség volt, akárcsak Tinúviel és Arwen. Francis Morgan atya, aki Tolkien gyámja volt (s itt egy másik párhuzam - Aragorn és Arwen, Elrond volt Aragorn nevelőapja), megtiltotta, hogy bármi legyen köztük, amíg T. be nem fejezi tanulmányait (feltételhez kötés - párhuzamok: Szilmaril megszerzése, királyság újraegyesítése). Eleinte titokban találkozgattak, de aztán ezek kitudódtak, s onnantól kezdve évekig nem láthatták egymást. Mikor T. 21 lett, megkérte E. kezét, de mielőtt eljegyezte volna, E.-nek át kellett keresztelkednie katolikus hitre (le kellett mondania korábbi felekezetéről - a halhatatlanságról). Végül is mindketten áldozatokat hoztak ezért a szerelemért, akárcsak a könyvben az említett két páros.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18458 Írta: Anonymous
ÉSzAH: ma nagyon egy hullámhosszon vagyunk :) )<br> Én is pont az Orlando Bloom Online-on csatangoltam ma délután, csak a tesztek helyett a képeket nézegettem :) )<br> De nem tudlak überelni, mert a COMPATIBILITY TEST-hez le kellene töltenem valami MS virtuális akármit, amire most nincs 40 percem.... De bosszúból (:))) megcsináltam a Legolas és az Orlando quizt, és elsőre ez jött ki:<br> Legolas Greenleaf teszt: 100 %<br> Orlando Bloom teszt: 100 %<br> Benne vagyok a témában, mi???<br> :) ))<br> <br> Legolast még mindig nem hallottam tündéül beszélni, mert nem tudom letölteni. Azzal is valami gáz van - technika ördöge, nem csodálom, hogy Orli technofóbiás...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18457 Írta: Anonymous
Bocsánat, hogy belekotyogok, de megnéztem a kosztümös képet. Nekem nagyon is tetszik, máshol nem tudtam ennyire alaposan megnézni :) <br> Ha jól megfigyelitek, Legolas Lothlórienben mégsem egészen ugyanilyen ezüstszürke ruhát viselt, mint ez az alsóbbik ruha, mert annak más az ujja (bovebb), azaz bele se lehetne tömködni a karvédo alá. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18456 Írta: Anonymous
na jó éjszakát és Legolasos szép álmokat mindenkinek! Holnap sokat leszek és kifejtem véleményemet minden témában. remélem érdekel valakit:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18455 Írta: Anonymous
Még valami (ma úgy látszik különösen termékeny vagyok fórumilag). Nem egészen Legolas-téma, de nagyon szép: <br> Van úgy, hogy teher a dicsőség. Van, hogy kiválasztottan lenni átok, s szörnyű feszültségek okozója a letehetetlen felelősség. Mi közünk hozzá, mondhatnánk mi, hétköznapi emberek, de ha jobban belegondolunk, egyikünk élete sem múlik el anélkül, hogy kéretlen-hívatlan, esetleg csak ideig-óráig ránk ne szakadna egy nem kívánt döntés, munka, feladat terhe. Amit elvégezni, aminek megfelelni nem csak becsület dolga - súlyosabb a helyzet, ha azt érezzük, magunknak tartozunk vele. Jelképes az, hogy századunk kultuszkönyvében, A Gyűrűk urában a felmérhetetlen felelősséggel és veszélyekkel terhes feladatot, a világ összes gonosz erőit egyesíteni képes Gyűrű őrzését egy apró, félénk, csak nyugalmat óhajtó teremtményre bízzák. Még csak nem is ember ő, bár akként s lehetne határozatlan, félénk, kétkedő. Ember mivoltában azonban már lehettek volna előképei arról, milyen a hatalom mámora. Megkísérthető, elcsábítható lenne. Csak félszerzet tehát, szőröslábú, aprócska, hiúság nélküli. Csak a Gyűrű hordozója ő. A kezében van, vagy a szíve fölöttt őrzi, mégsem birtokolja a szörnyű hatalom jelképét. Nem az övé, és nem is akarja, hogy az legyen. Olyan tiszta é uralmvágytól mentes a lelke, hogy a Gyűrű varázslatából a hatalom pusztító erejét érzékeli csak, nem a dicsőség kábulatát. A felelősséget érzi, és nem a mámort. Így is pokolian nehéz a feladat, hordozni ezt a súlyt. De amíg a hatalom nem képes arra, hogy a lelkét megmérgezze, addig a pillanatig ő az egyedüli, a legalkalmasabb erre a feladatra. Őt látva, bizakodóbb szívvel vesszük vállunkra ismét terheinket, legyene azok csillogó jelvények, vagy megkopott cókmókok. Ideig-óráig mi is lehetünk hordozók, igaz ügyek aprócska előre mozdítói.<br> /Molnár Gabriella - Nők Lapja/

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18454 Írta: Anonymous
Kószácska: <br> www.orlandobloom.co.nz/index2.html <br> Nem röhögünk ki. Poénból én is megcsináltam. :-) Übereld a 95%-omat! :-) ))<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18453 Írta: Anonymous
Most lehet, hogy megint ki fogtok röhögni, de én akarok OB-s tesztet csinálni. Annak mi a pontos címe? Mert én ismerek egyonline-os címet de azon nem találok extrák rovatot:-(((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18452 Írta: Anonymous
Halika! Drágáim, egy nap alatt 3 oldalt termeltetek, kicsit vegyetek vissza a tempón, nekem már időm sem maradt elolvasni, csak Vic képeit néztem meg...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18451 Írta: Anonymous
Na most megtudhatjátok mi az igazi nevem:Calil-Gadien. Jelent ez valamit? Ugye azt, hogy Mirkwood felől kószáltam el!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18450 Írta: Anonymous
Na sziasztok csak félig vagyok itt mert megyek megnézni mi lenne a z igazi tündenevem. köszi észah:-)<br> Beleolvasgattam miket írtatok. A dalszöveg igencsak találó, bár én szívesen lennék halhatatlan, persze csak ha létezne nyugat, örök szerelem vagy tényleg megszakadhatana a szívem a kedvesem utáni vágyakozásban miután ő valamilyen oknál fogva már meghalt, elesett csatában vagy halandó. Az elvágyódásról cxsak annyit, hogy számomra egyenlőre ismerősebbnek és megérthetőbbnek tűnő érzés mint a szerelem. Most ne hurrogjatok le de én még nem voltam, bár még viszonylag fiatal vagyok...<br> Más: én a havonjárást vártam a legjobban a Legolas.megmozdulások közül, úgyhogy rögtön észrevettem, bár sajnos keveset mutatták

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18449 Írta: Anonymous
Most olvasom, hogy mi van Fullánkra írva: <br> <br> Éles pontnak hívnak, pókok mészárosa vagyok.<br> <br> Hmm ... Csak nem még azokból az időkből származik, amikor Ungoliant utódaival harcoltak az Ered Gorgoroth környékén?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18448 Írta: Anonymous
Valamit meg kell veletek osztanom (bocsi ha már felmerült itt): <br> <br> Mae govannen, Legolas Thraduilion.<br> (Üdvözlégy Legolas Thranduil fia.)<br> <br> Így üvözli Haldír Legolast Lórienben. A filmből ez persze kimaradt. :-( <br> <br> Legolas válasza: <br> <br> Govannas vin gwennen le, Haldír o Lórien.<br> (Na, hogy ez mit jelent, arról gőzőm sincs. Az angol fordítás is sántít.)<br> Vic, ezt a mondatot mondja Legolas abban a letölthető hang-fileban?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18447 Írta: Anonymous
ÉSzaH: Ha ezt a húgomnak elmondom... le fog fagyni az oldal, vagytalán az egész net... :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18446 Írta: Anonymous
Ígéretemhez híven *on the air. Akik nem ismernek, vessenek magukra! :) <br> <br> Volt itt pár régebbi kérdés, megpróbálok kielégítő válaszokat adni.<br> -Legolas NINCS jelen az Öt Sereg Csatájában, ez teljesen biztos, mivel jóval Szauron pusztulása után született. És valóban 2931 éves- egyem a szívét :) <br> -Tolkien tényleg nem volt történelem prof., ezt Orli is tudta, szóval nem beszélt hülyeséget. Az eredeti szöveget már MEGINT félrefordították. Úgy kellett volna fordítani, hogy Tolkien a történelem mestere (=professzora) volt.<br> -Olyan szépen beszél tündéül!!! Esküszöm olyan, mintha egy kellemes, suttogó női hangot hallanánk :) (ld. Orlando-Multimedia)<br> <br> Más: Azt állítják róla (Legolasról természetesen), hogy neki vannak a legjobb harisnyás lábai a Robin Hood- A fuszeklik fejedelme óta. (A film eredeti címe: Men in thigts :) <br> <br> Ja, és hogy Orli a szőke csajokért rajong? Meglehet. Az is lehet, hogy először ez ugrott be neki válaszként, vagy hirtelen nem tudott mást mondani. Van ilyen. De az biztos, hogy a felesége barna hajú lesz. Mibe fogadunk? :) <br> <br> Plusz: Világos, hogy miért jelentkezett először Faramir szerepére. Mert Faramirnak ott van ÉOWYN , a NŐ, akit lehet ölelni meg csókolni meg miegymás 8) Világos, hogy Orlando a szerelmes karaktereket szívesebben formálja meg, hiszen színész is a nők miatt lett :) Aztán amikor kiderült, hogy nem igazán Faramir a neki való szerep, rájött, hogy Legolas tökéletes lenne számára, mivel van benne egy nagy adag kalandvágy, és nem utolsó sorban lenyűgözi a harcos tünde jelleme.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18445 Írta: Anonymous
Vic:Bocsi csak egy kérdés volt mert érdekelt,hogy hogyan is van ez.Hátrébb olvastam de szerintem ez annyira nem egyértelmü...számomra legalábbis.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18444 Írta: Anonymous
Manwe, igen szeretem, bár nem vagyok egy ős-fan.<br> Figyelem játékos kedvűek! Van itt egy jó kis honlap: <br> www.thelordoftherings.co.uk/cgi- ... dnames.cgi <br> Itt lehet megtudni, hogy mi lenne a tünde nevetek. Csak Ilúvatar tudja, hogy milyen algoritmus alapján hozzák ki őket, de aranyos. Nekem Eleclya jött ki. Hmm ... <br> Egyébként láttátok már, hogy milyen aranyos tesztek vannak az OB Online-on? Nézzétek meg, az Extrák rovatban. Még olyan is van, hogy ki mennyire illene össze OB-mal bioritmikailag. :-) Tök ciki, de aranyos! Hogy egyesek mit ki nem találnak ...<br> ÉSzAH<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18443 Írta: Anonymous
Off: ÉSzAH: szereted a Queen-t?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18442 Írta: Anonymous
Ne rontsd el a játékom, légyszi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18441 Írta: Anonymous
Köszönöm a helyesbítést Queen-szöveg ügyben. Nekem valahogy wound-nak hangzott (seb) és bele is illett a kontextusba. <br> Ha már a magasságnál tartunk, a Filmcsillag 176 cm-re hozza ki Legolas/Orlando magasságát. Persze ha ez az info is annyira hiteles, mint amit az érdeklődéséről írtak ... <br> Egyszerű. Ha valaki találkozik vele, essen neki egy centivel. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18440 Írta: Anonymous
Leszek még én is 180 cm...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18439 Írta: Anonymous
Legolas-2: könyörgök, hogy legalább egy ici-picit olvass hátrébb ebben a topicban. Csak egy kicsit, mert sokat úgyis lehetetlen lenne :) ))<br> <br> Onnan kiderül, hogy itt a többség megszállott Legolas rajongó, akik nagyon örülnek annak, hogy Orlando ilyen remekül eljátszotta kedvenc karakterüket.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18438 Írta: Anonymous
El ne olvadjatok lányok!!.-)))<br> De most komolyan!:Végül is Legolasért vagytok úgy oda vagy Orlandoért?Vagy a kettőt egybemossátok és így jön ki a tökély...Bár a tünde Legolasnál nincs helyesebb,édesebb és angyalibb srác!!!!!!!!!!Imádom...imádnám,ha létezne!!!:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18435 Írta: Anonymous
Láttam a Wilde-ot.Az az egy mondtat is tökéletes volt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18436 Írta: Anonymous
Azt észrevettétek hogy többek között Orli tud legjobban evezni is?? Tényleg kivezeti az evező mozgását, mint egy profi!! Hihetetlen jó a technikája!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18437 Írta: Anonymous
Istenem, ilyen egy tökéletes srácot!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18433 Írta: Anonymous
...hmmm... lenne :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18434 Írta: Anonymous
Én is 165 vagyok.Hurrá!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18432 Írta: Anonymous
Anna, egyébként szerintem inkább alacsonyabbnak néz ki. Az én magasságomhoz (165) viszont a 180cm ideális :) ))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18431 Írta: Anonymous
Tényleg jó, hogy így összehaverkodtak a srácok a forgatáson.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18430 Írta: Anonymous
Nem, nem azért írtam, mert azt gondolom hogy...<br> Dehogyis.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.890 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére