- Köszönetek: 4
Éomer (Karl Urban)
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
H.k. 2955 - N.k. 34., tehát valóban 99 év... Lothírielen kívül - szintén a HoME szerint - még 3 gyermeke volt, Elphir, Elchirion és Amrothos.Felagund írta: Imrahilhoz:
Ő nemcsakhogy tünde-leszármazott, de nemesvérű dúnadán családból is származik, tehát jóval fiatalabbnak néz ki, mint a tényleges kora... ( Aragorn )
[size=9:7rx9poe6](a HoME-ben úgy olvastam, hogy 99 évesen halt meg, valamikor a GYH után, de majd ha hazaérek, pontosan is meg tudom nézni akit érdekel)[/size]
Egyébként ez a kártya a normál RotK kártyák közül való, tehát teljesen hivatalos filmes lap.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Felagund
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 2
Ő nemcsakhogy tünde-leszármazott, de nemesvérű dúnadán családból is származik, tehát jóval fiatalabbnak néz ki, mint a tényleges kora... ( Aragorn )
[size=9:5zef5mq1](a HoME-ben úgy olvastam, hogy 99 évesen halt meg, valamikor a GYH után, de majd ha hazaérek, pontosan is meg tudom nézni akit érdekel)[/size]
Our knees do not bend easily
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ilmarë
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Artemisz (Celebthil) írta:
Ilmarë írta: Imrahil nem tünde volt?
Imrahil "ereiben valódi tünde vér folyik.." De attól még nem tünde...
Amúgy ez az állítólagos Imrahil egyszerűen lehánynivaló.. kétlem, hogy tényleg ő az.. szvsz csak a kártyakészítők keresztelték el így..
Artemisz, ez a fickó a filmben is játszott, nyilván akkor Imrahilt osztották rája. De mit vársz, nem minden Ausztrál olyan helyes, mint Karl...
Jó szívvel menjetek!A csillagok fénye ragyogja be arcotokat!
- Artemisz
- Nem elérhető
Ilmarë írta: Imrahil nem tünde volt?
Imrahil "ereiben valódi tünde vér folyik.." De attól még nem tünde...
Amúgy ez az állítólagos Imrahil egyszerűen lehánynivaló.. kétlem, hogy tényleg ő az.. szvsz csak a kártyakészítők keresztelték el így..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ilmarë
- Nem elérhető
Adrael írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...medium&cat=502&page=
Jó ég, ha ez Imrahil, a lánya, Lothiriel valószínűleg 10 év alatt volt, amikor Éomer elvette. Ez nem lehet ő, ugye? Vagy jó plasztikai sebésze volt. Nagyon jó...
Imrahil nem tünde volt? Mert akkor oly mindegy a lánya attól még lehet felnőtt Lásd Elrond...
- Adrael
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
www.warofthering.net/photoforum/ ... =502&page=
mondjuk balról az ötödik...
www.warofthering.net/photoforum/ ... =502&page=
Jó ég, ha ez Imrahil, a lánya, Lothiriel valószínűleg 10 év alatt volt, amikor Éomer elvette. Ez nem lehet ő, ugye? Vagy jó plasztikai sebésze volt. Nagyon jó...
- Léofwine
- Nem elérhető
Sil írta: Van már hivatalos weboldala a Chronicles of Riddick-nek:
www.thechroniclesofriddick.com/
És a vadiúj trailerben benne van Karl is! Huhh, a trailer közepe felé van egy annnnyira Éomeres nézése... *perme meghal*
jobb egérgomb, cél mentése más néven... (21,43MB, QuickTime)
Új Bourne Supremacy trailer itt:
www.comingsoon.net/movies/b/bournesupremacy.php
Jézus!!! Ugye ezt senki nem gondolta komolyan!!!!!!!!!! 8O 8O 8O
Hát hogy néznek ezek ki?!?Karl itt iszonyatos!! Jó pasi azt nem tagadom, de én hosszu szöke hajjal, és börpáncélban kedvelem! Jó, ha más nem, legalább a haja legyen hosszabb, és maradjon a szakáll. De így?!? :eek4: Ne haragudjatok, ha valakinek belemásztam a lelkébe, nem volt szándékos . De számomra ez kiábrándító. A Ghost Shipben még kinéz valahogy, de ezt a férfit hogy merészelik megfosztani a szakállától? Én Éomerként szerettem meg. Ráadásul eggyütt játszik ezzel a... színésznek nem nevezném... Vin Diesellel. Fuj! Herótot kapok attól az ipsétöl. Jó, Sillel egyetértek, ez a tekintet még így is kicserélhetetlen !
Artemisz: Nyüstöljük csak meg Lurtzit, hogyha erre jön, rugdossa csak magával a mi bácsinkat is bizony.Bár szerintem kiábrándító lenne, úgyhogy ha jön, elötte növessze vissza a szakállát.
Pusszancs!
"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"
- Artemisz
- Nem elérhető
Sil írta: És a vadiúj trailerben benne van Karl is! Huhh, a trailer közepe felé van egy annnnyira Éomeres nézése... *perme meghal*
Siiiihihihiiiiiiiiiilllll!!!! :bawling:
Eru áldjon meg, nem tudtál volna Media Playerest szerezni?!!!
Most itt senyvedek, mint Melkor a Külső Sötétben, és nem láthatom Karl édes mosolyát!
Brühühüüüüüü!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
www.thechroniclesofriddick.com/
És a vadiúj trailerben benne van Karl is! Huhh, a trailer közepe felé van egy annnnyira Éomeres nézése... *perme meghal*
Új Bourne Supremacy trailer itt:
www.comingsoon.net/movies/b/bournesupremacy.php
Tears unnumbered
- Amariel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Csak így tovább!! :itscool:
Renich i beth i pennen?
- Artemisz
- Nem elérhető
Sil írta: Karl a The Bourne Supremacy forgatásáról:
www.warofthering.net/photoforum/ ... 500&page=1
Nyááááááju!! :bawling:
Ez gááz!!! :eek4: :cyclops:
Khm... Igaz is... Gyémánt_Hajni mesélte, hogy Londonban nagyon kapacitálták Lurtzyt (Lawrence Makoare), hogy nem akar-e M.o.-ra jönni, és ő azt mondta, szívesen.
Nos, adtam egy megbízást Hajninak, hogy ha ír Lurtzynak mailt (mert megadta neki a mailcímét, mit szóltok ) , talán megkérhetné, hogy nyüstölje meg kicsit Karlt, hogy jöjjön ő is errefelé....
(Álmodik a nyomor.. Na de mért is ne? :sungl: )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Léofwine
- Nem elérhető
Én olyat nem is mondtam, hogy nem volt benne...
Csak annyit, hogy a filmben az elszólásban egyáltalán nem volt humor.
Artemisz: Tényleg jó rész volt a "taníts meg szeretni" mondat. A hátam mögött a népek nem is értették, hogy internetelés közben miért ér fülig a szám, és aztán sem nagyon tudtam letörölni az "álmodozós-vigyort" a képemről. Jaj amúgy tényleg aranyos a rajz! :itscool:
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
Artemisz :hello: *Eruntale leesett a székről, és levegő után kapkod*
+ bordaropogtató a "kis bánatos mosoly" miatt!
- Suhifarok
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: Suhi: :nono: Te kis gonocc...
Örülök, hogy a spoiler ellenére is elégedett voltál vele!
Hee... :biggrin2:
Na jó, ez nagy Off lett...
- Sil
- Nem elérhető
katt ide
[size=9:32u27xl5](A Windows/Temporary Internet Files mappából ki lehet másolni máshova, ha már egyszer megnéztétek...)[/size]
Tears unnumbered
- Artemisz
- Nem elérhető
Az az Éomeres volt.. de tul. képp. mindegy..Felagund írta: Azt hiszem erre a rajzra mondtam (roppant diplomatikusan ):
"Ömm... Inkább figyeltél volna..."
Felagund és a diplomácia...
Hát, igen, igyekszik a tünci..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Felagund
- Nem elérhető
"Ömm... Inkább figyeltél volna..."
[size=9:kehmmu5t](mert ez is óra alatt keletkezett )[/size]
De nem olyan rossz
Our knees do not bend easily
- Artemisz
- Nem elérhető
Egy saját magam rajzolta kép Erenyáról.. Előre leszögezem: NEM TUDOK RAJZOLNI!
Bocsika..
klikk
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
Gondolhatod, hogy én is, mikor az eszembe jutott..Nilraen írta: A "Taníts meg engem szeretni,Úrnőm" mondatnál,teljesen kész voltam...
*tükörelőttvállveregetés*
Suhi: :nono: Te kis gonocc...
Örülök, hogy a spoiler ellenére is elégedett voltál vele!
[size=9:pxnq2l0f]Sil, föltöltöttem az oldalra![/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Suhifarok
- Nem elérhető
Saint írta: nincs idom elolvansi:(((((((((((((((((((((nem igaz, hogy most ertem haz a rohadt munkabol. na majd hetvegen!
Vétek ilyet kihagyni!!
Artemisz, csak ennyit: :itscool: :itscool: [size=9:3n0q4srp](Leírva még jobb, bár én már tudtam mi lesz benne, bleee! :tongue: :biggrin2: )[/size]
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
- Nilraen
- Nem elérhető
Gratula!!! :up:
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Sil
- Nem elérhető
hwfic.fw.hu
Itt lehet véleményezni is a feltöltött írásokat, és nem kell teleoffolni meg telechatelni a topicot.
Tears unnumbered
- Orsie
- Nem elérhető
Eddig is olvastam már Tőled nem egy zseniális szösszenetet, de ez asszem túltesz mindegyiken! Remek lélekábrázolás, hangulatkeltés, fokozás, de mégsem túlzás egyetlen sora sem!
Őszinte gratulációm!!! :itscool: :up: :hello: :dance: :eomer1:
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Ilmarë
- Nem elérhető
Léofwine írta:
Ilmarë írta:
Belenéztél a szemébe a filmen, mikor ezt mondja? 8OLéofwine írta: illetve ezt a "lecsapnám a fejed Törp uram" c dumát is kissé humorosan mondta!
A hangjáról nem is beszélve!
Viczián Ottónak ezer RÚLZ, hogy ezt képes volt visszaadni a szinkronban is, ezt a kötözködő, kicsit gunyoros, büszke, ellentmondást nem tűrő hangnemet, amit azt ott kell!! :itscool:
Sil, kösz az igazítást..
Artemisz, nekem eredetben is tetszett. I would cut off your head DWARF... uhh, abban volt ám lenézés, hogy jössz te ahhoz, hogy nekem beszólj hangnem...
A filmben nem, de a könyvben volt benne egy pöpp humor is. Amúgy az a film szinkron nélkül ezerszer jobb! :bounce: Ugyanúgy ahogy valószínűleg a könyv is jobb eredetiekben.
Artemisz:ÜGYES VAGY!
Léofwine benne van a filmben, amikor elkapják Aragornékat Éomérék Lovasvégben...
- Kira
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen
- Léofwine
- Nem elérhető
Ilmarë írta:
Belenéztél a szemébe a filmen, mikor ezt mondja? 8OLéofwine írta: illetve ezt a "lecsapnám a fejed Törp uram" c dumát is kissé humorosan mondta!
A hangjáról nem is beszélve!
Viczián Ottónak ezer RÚLZ, hogy ezt képes volt visszaadni a szinkronban is, ezt a kötözködő, kicsit gunyoros, büszke, ellentmondást nem tűrő hangnemet, amit azt ott kell!! :itscool:
Sil, kösz az igazítást..
Artemisz, nekem eredetben is tetszett. I would cut off your head DWARF... uhh, abban volt ám lenézés, hogy jössz te ahhoz, hogy nekem beszólj hangnem...
A filmben nem, de a könyvben volt benne egy pöpp humor is. Amúgy az a film szinkron nélkül ezerszer jobb! :bounce: Ugyanúgy ahogy valószínűleg a könyv is jobb eredetiekben.
Artemisz:ÜGYES VAGY!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Hozd át a Klubra!
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Artemisz
- Nem elérhető
Hát.. Köszi...
[size=9:14ujg1tu]De ha gondolod, privin megdumálhatjuk, kíváncsivá tettél, hogy eleddig mi volt ami nem annyira tetszett... Pl. ezt a "karakterre koncentrálás"-t mire érted pontosan...
És ez a "végre" mire vonatkozott? HoOgy végre kész lett, vagy hogy végre olyasmit alkottam, ami abszolút ínyedre van, hm? [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!